Gå til innhold
Hundesonen.no

Biola


Recommended Posts

Bruker å gi Tinka Biola til maten innimellom. Du kjøper bare sånn vanlig Tine Biola som du får kjøpt i matbutikkene. Har samme funksjonen på mennesker som på hunder. De aller fleste hunder synes den orginale smaken er god nok, men om hunden din ikke liker den så kan du jo alltids kjøpe Biola med f.eks. bringebærsmak. :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, da vi fikk Tinka stod vi med desilitermål og målte at det var akkurat en desiliter, men nå bare heller vi over en slant.

NB: Hvis hunden din er av typen som ikke gidder å ete opp all maten med en gang, kan det være lurt å ta Biola oppi matskåla og la hunden drikke opp det før du serverer maten. Ellers så blir det litt som å la melkekartongen stå framme på kjøkkenbenken i noen timer. Det er ikke direkte bra for melka. :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mange sier at det er passe med mellom 2 og 3 spiseskjeer, andre en desiliter, men det er ikke noe å stresse med. Bare hell oppi en slump og voila! Bon Apetitte!( :) Har fransk på skolen, men hjernen har tatt ferie. Derfor husker jeg ikke hvordan det skrives...) Dette er visst snadder, men som Cavalita sa, kan det ha "motsatt" virkning. :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...