Gå til innhold
Hundesonen.no

Trenger tips


Gronnis

Recommended Posts

Foreløpig bruker jeg frolic, men det funker ikke så bra hele tiden (må variere litt). Så jeg lurer på hva annet jeg kan bruke som er billig og holder seg lenge? Hun er veldig glad i pølse, og det er jo billig men det holder seg ikke lenge i kjøleskapet (og det tar så lang tid å fryse ned og tine det opp igjen)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blodpølse - litt klissette om du gir den rå, men del den i passe store terninger og stek den en stund, og du har en billig godbit, som holder seg leeeenge ;)

Vanlig mat fungerer jo supert på hunder, hvertfall om det er kjøtt i. pølse, fiskepudding, brød, leverpostei på tube er jo en hitt..

Så har du andre fòr. Dra til dyrebutikken e se om de har prøveposer, så tar du med deg noen slike og ser hva hunden liker. Gratis er det og! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du skal ha noen som er billige og holder lenge så er jo Doko godbiter bra.(? heter det det? så det bare på canis=P)

Er vel litt kjedelig for hunden, men hvis man blander litt med andre godbiter, eller ikke har det så lenge om gangen så funker det iallefall for meg=) Også må man jo brekke de opp litt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte en pose med Olivers training bites på Bjerke, og Tinka elsker dem! Veldig fin størrelse om man deler dem i to.

Se etter pølser på tilbud (jeg veit at ICA har pølser på tilbud i morgen, men jeg er ikke sikker på om det gjelder hele landet).

Jeg bruker doko-godbiter en del, men de funker kanskje ikke så bra om man ikke har en altetende labrador.

"Myke kjøttbein" fra Smart er også praktiske, og gode om man skal tro på Tinka.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Foreløpig bruker jeg frolic, men det funker ikke så bra hele tiden (må variere litt). Så jeg lurer på hva annet jeg kan bruke som er billig og holder seg lenge? Hun er veldig glad i pølse, og det er jo billig men det holder seg ikke lenge i kjøleskapet (og det tar så lang tid å fryse ned og tine det opp igjen)

Så lenge du deler opp pølsene i passelige godbit biter, før du fryser dem, tar det ikke lange tiden å tine de igjen.

Ellers har du jo doko'ene som allerede er nevnt over her. Dette er tørkete leverbiter som holder seg lenge. Er en vinner her i huset iallefall. de har de i de fleste dyrebutikker.

Ellers kan du jo kjøpe fersk storfelever i butikken og lage den til selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...