Jump to content
Hundesonen.no

Meg og Kia


sveintore

Recommended Posts

Vært her en stund da, et par uker iallefall, men først nå jeg har tenkt å bli litt mer aktiv.

Litt om meg:

27 år gammel gutt, opprinnelig fra Elnesvågen, har flyttet til nærmeste by, Molde, hvor jeg nå jobber.

Har litt utdannelse fra Høyskolen i Molde, og jobber som IT-konsulent på EVAS AS på Bergmo. Trives veldig godt her.

Kia (Kvasnesets Black Velvet) er ei bortskjemt, veldig snill, litt lat (men jobber når det gjelder (og belønninga er god nok) tispe på fire år. Hun er svart, noe som gjør det vanskelig å ta skikkelige bilder. Hun er ekstremt godt sosialisert og går veldig bra sammen med nesten alt av hunder. Ingen problemer med å ha henne løs på trening, untatt når andre trener med leke, for da kommer hun gjerne og vil være med på leken.

Er også ivrig på å lese forum på Canis, og er fast inventar på no.alt.hunder på news.

Driver med lydighetstrening og utstilling, tar et blodspor i ny og ne, har trent litt rally-lydighet, går mye tur sammen med hundevennene våre. Var på Canis Clicker Camp i 2006, stortrivdes der og anbefaler den gjerne til andre. Der deltok jeg på Rundering, Spor og Feltsøk, veldig interessant og lærerikt.

Er sekretær i Romsdal Hundeklubb, er også med og holder en del kurs for de, er med på treninger der så godt som hver dag. Fast trening man, ons, tor, men som regel møtes den faste gjengen de andre dagene også.

Hunde-cv'en begynner å bli ganske lang, men trenger fremdeles mye kunnskap :-)

Link to post
Share on other sites

Hei og velkommen hit!

Veldig fin presentasjon. Alltid ålreit når det kommer menn hit, hehe. Kan gjerne få flere mannlige brukere! Høres ut til at du er aktiv med hunden, gleder meg til å lese mer om dere! Og selvfølgelig bilder, selv om svarte hunder er vanskelig å ta bilder av, ja :D Hehe..

Husk å lese gjennom Retningslinjene :D Og så må du bare spørre dersom det er noe du lurer på ellers om forumet, så må du bare spørre :D

Link to post
Share on other sites

Næmen hei! Likkas favorittfigurant jo! :D Velkommen hit. fikk ikke inntrykk av at Kia var lat jeg da, ble helt støl i arma av å leke med henne på clickercampen jeg! Kjempefin hund du har, og så fikk Ann-Louise rett, hun ser ut som en flat skal også, gratulerer med cert, BIR og BIG plassering! B)

Hilde og Likka

Link to post
Share on other sites

Næmen hei! Likkas favorittfigurant jo! :D Velkommen hit. fikk ikke inntrykk av at Kia var lat jeg da, ble helt støl i arma av å leke med henne på clickercampen jeg! Kjempefin hund du har, og så fikk Ann-Louise rett, hun ser ut som en flat skal også, gratulerer med cert, BIR og BIG plassering! B)

Hilde og Likka

Hehe, hun har den berømte av/på-bryteren som mange flat'er mangler. På siste dagen på clickercampen fant hun jo turboknappen også. Problemet mitt (luksusproblem kanskje?) er at hun ikke er så aktiv når vi ikke trener. Leker lite med andre hunder, løper lite, holder seg nær meg. Jeg har nok vært litt for raus med godbiter når vi går tur. Får se om det hjelper å slanke henne litt til :-)

Fint å se at det er "kjentfolk" her iallefall.

Hils Likka fra meg :-)

Møtte forresten Kate på NKK i Trondheim forrige helg, Andy gikk ut med blått dessverre, men hun klagde ikke, fikk mer tid til shopping :D

Link to post
Share on other sites
 • 5 weeks later...

Velkommen sier jeg også, selv om vi allerede har prata litt om flått og rådyr fra før :) Er litt surrehue jeg da. Alltid kjekt med flere menn som resten av jentene her inne sier B)

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.



 • Nye innlegg

  • Hvorfor belønner du inne hos deg? Hva blir da verdien av å vise frem hvor gjenstand ligger? 
  • Noen videoklipp fra hva Rav og jeg har gjort frem til nå. Hun er nå 10 måneder, og vi har lagt et lite grunnlag til videre utdannelse.  Søk og markering på små fertbilder: https://youtu.be/fOhBkuwozvY Overværsøk og meldingstrening med løsbitt: https://youtu.be/UTwSv5aaLZE USAR (urban search and rescue) Søk i vanskelig miljø https://youtu.be/mMxAOnRZG3k Litt lydighet: https://youtu.be/JcenPSVO_A4 https://youtu.be/-9Id4yG9npE Frisøk med melding på gjenstand: https://youtu.be/wKU2yKnWstA
  • https://www.apollon.uio.no/artikler/2019/3_tarmflora.html
  • Noen geniale tips for å få sikker måling av mankehøyde på hunden? Jeg har målt flere ganger i dag, fått han til å stå skikkelig stille helt inn mot veggen mens jeg har laget merke i veggen også. Men jeg får både litt varierende resultat og tror jeg måler litt for mye. 🤷🏻‍♀️
  • Min ene var mye hos eksen min da det kom valp i hus. Typ noen timer til noen dager av gangen. Han (verken hunden eller eksen) ga uttrykk for noen form for stressreaksjon på det, heller tvert imot. Hunden og eksen gikk veldig godt overens og hunden virket som han satte pris på litt opplegget med mer «one on one time» og mer variert hverdag. Men han her var en turbohund med turbohjerne som trengte mye mental stimuli. «Forandring fryder» gjelder helt sikkert ikke alle hunder, og den avstanden mellom hjemmene og lengden intervallene virker veldig drøy.  OT, men litt morsomt at den bittelille cavaliervalpen (RIP, ***** SM 😭) reagerte med territoriell aggresjon da jeg hentet ham hjem etter at hun hadde fått de første tre dagene med alenetid hjemme. Introduserte dem utendørs, og det gikk helt fint, men da vi kom inn var hun veldig tydelig på at dette var hennes hjem. ..og han lot henne tro det, så hun fikk truet ham unna sin egen matskål under måltid også, uten annen reaksjon enn et: «Hjelp meg!»-blikk til meg 😂
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...