Jump to content
Hundesonen.no

Noen som er interessert i Hundesonentreff?


Djervekvinnen

Recommended Posts

Det hadde jeg fryktlig gjerne blitt med på. Også ville jeg at vi skulle tatt en tur på den stranda ved foreldrene dine der :blush: . Men jeg får vel bare drømme om noe sånt, for det er fryktelig langt herfra, da...

Link to post
Share on other sites

hehe ja der er det helt nydelig! Men litt mer avsideliggende, og må både kjøre laaangt med bil og så med båt for å komme dit. Men har noen ganske okeie steder her i Bodø også. ;) Du er alltid hjertelig velkommen nordover en dag du finner ut at det er på tide å ferierer nordover! Og jeg syns absolutt du burde ta deg en tur engang! :P

Scorpioen: ja dere er jo en selvfølge! Men vi må nu ihvertfall ha litt flere enn bare oss "gamle gjengen". Skulle ha vært millionær så skulle jeg spandert alle som ville hit! :P

Link to post
Share on other sites

Tja, hvis det blir i sommerferein så kan jeg ikke fast bestemt si ja, i og med at mine ferieplaner er litt uforutsigbare, de fleste stedene jeg skal til, kommer jeg ikke til å vite når før omtrent en uke eller lignende før vi drar. Men hvis jeg ikke er bortreist, så vil jeg veldig gjerne være med ;)

Link to post
Share on other sites
Guest Per Olav
Ja til nå har det ikke blitt noen hundesonentreff enda. Så da spør jeg på nytt: Er det noen som kunne tenke seg et hundesonentreff i Bodø/omeng? Kom med forslag til dato, så finner vi ut noe! :D
Hadde det vært i dag, så kanskje :D

For akkurat i dag er vi i Bodø, men forresten er vi for gamle for slikt - både vesle nurket og jeg :)

--

Per Olav

Link to post
Share on other sites

Ååh, er du i Bodø i dag? Har du med deg den flotte hunden din? Den kunne jeg veldig gjerne tenkt meg å møtt. Har vel kun en gang sett en slik som du har, hvis det ikke var en Saarlos da. På vikingskipet for en 5-6 år siden. Virkelig flott hund.

Hilsen Kristin.

Link to post
Share on other sites

Jeg har ferie fra den 21 juli. Da har jeg bedre mulighet for treff. klart, kan sikkert nå også, men er mer avhenging av bil, noe jeg sjeldent har i ukedagene på kveldstid. Dessuten er det meldt stygt vær i perioden fremover <_< Så passer det for noen første uke i August?

Per Olav. Gøy at du var i området da :D Man er aldri for gammel til å være sosial! Du får si ifra neste gang du er i området da! :)

KristinR du er fra Bodø /omeng?

Link to post
Share on other sites
Guest Per Olav
Den kunne jeg veldig gjerne tenkt meg å møtt.
Jeg syntes at "minitreffet" "vårres" gikk ganske bra, jeg da :D Spesielt gledelig var det at ingen ble spist.

--

Per Olav

Link to post
Share on other sites

Hei!

Joda, bor i Bodø jeg. I utgangspunktet har jeg to hunder som kanskje ikke egner seg veldig godt til treff. Den ene sliter med avrevne korsbånd i knærne og må ta det rimelig med ro. Tispa er ikke glad i fremmede hunder (pent sagt) og har ingenting å gjøre på et treff. Må i såfall stå et stykke unna, he he.

Jo, Per Olav, vårt minitreff gikk riktig så bra. Takk for kaffen forresten, vet ikke om jeg har takket for den. Jeg spanderer neste gang :lol:

De bevegelsene du har på hunden din vil jeg ha på mine, misunnelig! De frasparkene har jeg ikke sett før på noen hund. Schæfereiere liker å tro at hundene deres som er så godt vinklet har slikt driv, men det er neggu ikke sant.!

Jeg føler meg nesten beæret som fikk treffe en så hundekyndig person med trivelig humør og fantastisk bikkje at dere andre kan bare misunne meg :o

Link to post
Share on other sites
  • 7 months later...

Jeg kunne godt tenkt meg til et møte,men vet ikke om hunden har så lyst..Han sliter med å takle store forsamlinger med mange fremmede hunder,og er litt opp i åra selv. Men kunne godt tenkt meg å la han mæte et par fremmede kanskje,det trenger han!

Link to post
Share on other sites

Det er en schæfer hann på snart 9 år. Lite sosialisert etter jeg flyttet hjemmefra,men prøver å ha han med meg så ofte jeg kan. Han ble som valp angrepet av en stor hund og har siden da opptrett agressivt mot andre hunder. Han roer seg når han får hilse på de,men det er ikke til å stikke under en stol at folk gjerne springer før han får sjansen..Han har roet seg med årene og hadde håpet at jeg kunne få han i sosial omgang før han forsvinner fra oss..

Link to post
Share on other sites

Så trist :unsure: Jeg syns vi må få til en sammenkomst snart i nord. Er så morsomt å se bilder fra når andre har vært på 'treff' - vi må jo også ha noe å vise frem. :)

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...

hei. vi er nye her, så kjenner ikke så mange ennå. noah er en 18 uker gammel kooiker valp som er kjempe interessert i å leke masse med så mange som mulig :D kjempeivrig faktisk hehe. vi er på ferie i oslo, men kommer til bodø i slutten av juli, så om det blir et treff første uka i august, og dere har lyst til å treffe en liten valp til, er det bare å si ifra :icon_cry:

Link to post
Share on other sites

Oh, Emma elsker Kooikere! Og hun vil også leke mest mulig med flest mulig hunder, så om dere vil møtes en gang må dere bare si ifra. :D Så langt er vi bare en hund under taket vårt men i september kommer det antagelig ny valp i hus. Emma på sin side har nettopp rundet året. :)

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×
×
  • Create New...