Gå til innhold
Hundesonen.no

vandskifte.


Tina

Recommended Posts

Hundenes vann skifter vi vel 2-3 ganger om dagen. Ihvertfall alltid om vi ser at det ligger noe nedi vannet, og når det begynner å bli lite. Når vi har gått lang fjelltur pleier jeg å skifte vannet med en gang vi kommer hjem sånn at de skal få ordentlig godt og kaldt vann da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forskjelligt.. Kan ikke la vannet stå framme da han drikker mer en

han egentligt klarer.. Han drikker til det ser ut som om magen ska sprekke og han får vondt hvis jeg løfter han opp..

Så jeg gir han litt vann noen ganger til dagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skifter vann minst en gang om dagen. Da blir skåla skylt i varmvann, for å fjerne evt belegg og sånt.

Han har også ei stor vannskål stående ute som han kan drikke av når han står ute (når jeg driver ute hos kaninene, og han er med)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Okay, I er mere eller mindre enige med mig allesammen da. Herligt. :) Min veninde mente at jeg er tosset fordi jeg skifter hundenes vand et par gange om dagen, og jeg var overbevist om at flertallet gjorde det samme. Og det har I så hjulpet mig med at bevise. Takker så meget. =D>

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bytter vannet når jeg ser det er bødd oppi, eller det har stått der til neste dag. Eller hvis jeg bare føler for ¨å gjøre det :) Men minst hver dag! For alt jeg vet kan det hende de andre i hust bytter vannet uten at jeg vet det :-k

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Så herlig at ferien din har begynt, og at du og hunden din skal nyte den sammen! Det høres ut som dere kommer til å få masse kvalitetstid sammen, noe som er så viktig. Når det gjelder naboene og hundevennen din, det er jo flott at de har så mye tillit til deg, men jeg skjønner godt at du ikke vil overta flere hunder! Det er jo en stor forpliktelse, og det er viktig å kjenne sine egne grenser. Håper dere får en fantastisk ferie sammen, du og hunden din! ❤️
    • Odin var også dement mot slutten, og det var tøft. Han hadde ikke samme uroen, han var bare forvirret, og ville være inntil oss hele tiden (nok en kombinasjon av døvhet/blindhet også). Vi fikk Eldepryl hos Renate Nydal, det hjalp litt en stund på uroen, men ikke store forandringer. Kan være verdt forsøket.
    • Du kan ta pulsen ved å kjenne på blodåren som går ned på innsiden av låret.
    • Frøkna her begynner å bli dement, og det er utrolig vanskelig å forholde seg til. Så snart det er "dødtid" hjemme begynner hun enten å vandre frem og tilbake, eller å gå i ring. Hvis jeg avbryter henne og tar henne med ut på tur eller trening "våkner" hun og er seg selv igjen, men hun må altså ha mental input hele tiden for å ikke gå inn i disse tvangshandlingene. Jeg antar at det i stor grad skyldes kjedsomhet og uro, men ettersom hun har en ødelagt skulder er det ikke mulig å gå lange turer med henne heller. Lite fysisk aktivitet bidrar helt sikkert til problemet. Hun går på Karsivan, men synes ikke det hjelper så veldig. Det er ikke noe særlig til livskvalitet sånn som hun har det nå, men jeg kan jo ikke underholde henne konstant. Er det noen som har hatt dement hund som har noen tips til hva jeg kan gjøre for henne? Andre typer medisiner som hjelper?
    • Jeg vet ikke hvordan det skilles mellom de ulike dachsrasene, men avlsrådet i raseklubben vil kunne hjelpe deg med dette. Jeg ser ingen grunn til at det skulle bli komplikasjoner hvis begge er friske, men det er mange andre hensyn å ta før man velger å avle, så ta kontakt med avlsrådet og be om hjelp der.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...