Gå til innhold
Hundesonen.no

Frosne scampi


Vala

Recommended Posts

Ja, ja... jeg har seff fryktelig lyst på å frese noen scampi til meg selv idag (singel og trist som jeg er, hehe). MEN, de er altså frosne og med skall. Trenger jeg å tine dem først eller går det greit fra frossen tilstand? Jeg tror jo egentlig at jeg ikke trenger dette, men nå insisterer en venninne av meg at jeg MÅ tine dem først... buhuuu.... jeg er sulten... Dessuten, noen tips for hva jeg skal frese dem i (med utgangspunkt i et tragisk utvalg i husholdet når det kommer til krydder o.l.)..

Takker og bukker for absolutt alt som er av tips ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, ja... jeg har seff fryktelig lyst på å frese noen scampi til meg selv idag (singel og trist som jeg er, hehe). MEN, de er altså frosne og med skall. Trenger jeg å tine dem først eller går det greit fra frossen tilstand? Jeg tror jo egentlig at jeg ikke trenger dette, men nå insisterer en venninne av meg at jeg MÅ tine dem først... buhuuu.... jeg er sulten... Dessuten, noen tips for hva jeg skal frese dem i (med utgangspunkt i et tragisk utvalg i husholdet når det kommer til krydder o.l.)..

Takker og bukker for absolutt alt som er av tips ;-)

Nam, nam, det hørtes godt ut. Sitter her og er småfysen jeg og, og lurer på å ringe Peppes :P

Vel, å tine dem går i hvert fall greit i kaldt vann. Og det går ganske fort.

Men hva du skal frese dem i.... Hmmmm? Olje og..... ja si det. Lurer på om jeg grillet scampi i folie sist jeg spiste det, og da tok jeg litt urtesmør i pakka....? (Ja, for det er vel noe alle tilfeldigvis har i kjøleskapet... :P )

Hmmmm. Var kanskje ikke så mye hjelp det her...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tatt i betraktning at du er absolutt eneste som har svart, så syntes jeg du gjorde en fabelaktig jobb Molly ;-)

Haha, Tusen takk for at jeg i hvert fall fikk for forsøket... :P

Men ble det scampi på deg da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, Tusen takk for at jeg i hvert fall fikk for forsøket... :P

Men ble det scampi på deg da?

Jepp, etter en god og lang stund, sånn litt over kl. 23 eller noe...

Er du klar over hvor ekkelt det er å pille rene tinte RÅ scampi? Ganske ekkelt faktisk... ugh.. men det ble veldig godt! Men jeg var litt skuffet over responsen her inne dah ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

så ikke tråden før nå. Scampi er nydelig mat :D

fres i smør med charlottløk, chilli, litt sitronsaft og hvitløk..

Ville ha tint de litt først, tar ikke så lang tid. Men nå er det for sent for spist er spist ;)

Neida, det er aldri for sent (nærmest mottoet mitt det...). Har fremdeles scampi i frysen. Klarer ikke akkurat å kjøre i meg hele posen alene heller, knis!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neida, det er aldri for sent (nærmest mottoet mitt det...). Har fremdeles scampi i frysen. Klarer ikke akkurat å kjøre i meg hele posen alene heller, knis!

De posene er gjerne litt store, ja. Har hatt en pose i fryseren i snart ett år.. Tror je gmå kaste den, sånt holder vel ikke så veldig lenge...

Jeg drømmer om å dyppe scampi i en eller annen røre og woke dem i frityrolje, en vakker dag prøver jeg det sikkert! smile.gif

http://www.aperitif.no/index.db2?dosok=1&d...k=ja&pollisten=

Det er skikkelig godt. Har ikke prøvd oppskriften voer, men det virker ikke så vanskelig som andre oppskrifter jeg har sett. Frityrstekt scampi er knall godt særlig med sånn rømmedipp (som jeg ikke fant oppskrift på nå)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oh, de hvitløksgratinerte scampiene i frossendisken er ikke så dumme. Ligger sammen med fiskepinner og sånt. Siden dine var nakne liksom :D

Ja, NÅ kastet du deg på "scampi innlegget" ja ;) Joa, de var nakne også også "sov" dem, *hysj*.... (ja, jeg er bittelitt gal til tider ;) ).

De posene er gjerne litt store, ja. Har hatt en pose i fryseren i snart ett år.. Tror je gmå kaste den, sånt holder vel ikke så veldig lenge...

http://www.aperitif.no/index.db2?dosok=1&d...k=ja&pollisten=

Det er skikkelig godt. Har ikke prøvd oppskriften voer, men det virker ikke så vanskelig som andre oppskrifter jeg har sett. Frityrstekt scampi er knall godt særlig med sånn rømmedipp (som jeg ikke fant oppskrift på nå)

Hmmm, ja, det kan høres ut som et år kanskje er å trekke det litt farlig langt. Gudene vet hvor lenge scampi holder seg i fryseren. Er det ikke noe som fisk, altså at det ikke kan ligge i fryseren mer enn max 6 mnd.??? Hehe, den eneste "fisken" jeg egentlig noensinne har hatt i fryseren er fiskepinner, så jeg vet neppe hva jeg snakker om.

Den oppskriften burde jeg forsøke til neste gang jeg får "scampi-urgen" igjen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...