Jump to content
Hundesonen.no

Liv&Hero

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Liv&Hero

 1. Takk for tips! Jeg skal svinge innom Coop Obs og se om de har en H-sele som kan passe. ?
 2. Jeg har kjøpt et Canelana Ambassadør ulldekken til hunden min, men sliter litt med å finne noen god løsning til sele over dette dekkenet. Det er jo ganske tykt. Hva gjør folk? Til nå har vi gått med halsbånd når han bruker dette dekkenet, men liker best å bruke sele. Har en Ruffwear Webmaster sele vi bruker til vanlig. Noen tips?
 3. Takk. Det samsvarer veldig med mine egne tanker, det jeg har tenkt hele tiden. Måtte bare høre det fra flere. Da slår jeg valpetanker fra meg.
 4. Hva er deres tanker om å skaffe valp når hund nr. 1 er gammel? Jeg har en senior i hus, han er 12,5 år nå. En eldre herremann med artrose og noe nedsatt syn/hørsel, noe man merker på tur. Han henger med på like lange turer som før, er sprek og glad. Samtidig er han jo begynt å bli gammel. Som hundeeier er jeg nok redd for at det skal bli veldig tomt den dagen den gamle er borte, samtidig som jeg kunne tenke meg en hund å trene mer med (typ LP, agility osv.). Hvordan har folk gjort det med gammel hund og valp? La den gamle leve en rolig pensjonisttilværelse som eneste hund i h
 5. Liv&Hero

  Luna & Nova

  Så flotte hunder! Nydelige begge to.
 6. Bedøvelsen går vel ut på at dyret er bevisstløst. Altså "bedøvet" med f.eks. bolt. Da er jo dyret "borte" med en gang. Dermed tømmes det for blod. Dette er standard prosedyre ved slakt av dyr.. Ved halal-slakt er det vel ønskelig at dyret er ved full bevissthet når strupen kuttes.. Og det er ikke greit spør du meg. Og det er heller ikke lov i Norge, dette står i dyrevernsloven så vidt jeg har fått med meg..
 7. Så nydelige. Drømmen er en siberian husky tispe om noen år, og disse bildene gjør jo ikke at man blir noe mindre valpesjuk for å si det sånn!
 8. Hei. Jeg har vært medlem på hundesonen ganske lenge nå, men har ikke vært så aktiv på det skriftlige. Jeg er mer en "snikleser". Hero er, i mine øyne, verdens flotteste. Han er en aktiv og glad boxer/rottweiler (m.m..) blanding. Han blir seks år i september, og har vært hos meg i fem av disse. Han hadde hatt mange hjem på få måneder i starten av livet sitt før han kom til meg da han var ni måneder. Veien frem til o dag har vært full av motbakker. Vi har hatt mye å jobbe med, og jeg som aldri hadde eid egen hund fikk noen reale utfordringer. I dag er han en voksen kar, like barnslig i lek og
 9. For en nydelig hund Og utrolig fine turbilder!
 10. Jeg har lest mye her på forumet i noe som må være to år snart.. Jeg skriver ikke stort, da jeg ikke er så veldig erfaren med hund, ikke er så trygg på ting at jeg føler at jeg kan tilføye så mye på ulike tråder. Da blir det mest "jeg har erfart at..". Men jeg lærer masse av å lese trådene her inne og får mange gode tips jeg tar i bruk i mitt hundehold. Jeg trykker på "nye innlegg" og leser alt nytt..
 11. Et pessoabitt er i mine øyne ikke spesielt brukenes til noen ting, fordi det er et bitt med vektstang-effekt, men som mangler hakekjedet. Hva er logikken? Et pelhambitt har samme funksjonen, men her stoppes det av hakekjedet. Et pessoabitt vil jo skape et stort press over nakken til hesten, samtidig som det hever seg i munnen på hesten. Uten hakekjedet er det jo fryktelig ustabilt .Med f.eks. et pelham vil man ikke kunne "dra og dra", effekten stoppes av hakekjedet Også med pelham vil hesten få trykk over nakken, men også under haken.Det ligger stabilt, og trykket over nakken kan ikke økes mer
 12. Alt av hjelpemidler og utstyr er jo potensielt skadelig og ubehagelig for hesten. Jeg mener at man skal strebe etter å bruke så få og milde hjelpemidler som mulig. Men det betyr ikke at alle skal ri rundt på bittløst og legge pisk og sporer i søppelkassa. Jeg kan ta min hest som et eksempel, en sta og egenrådig kaldblodsvalakk på snart femten år. Han gir klare beskjeder på ting, dersom jeg har nesereimen et hakk for stramt under dressurtrening, protesterer han. Og når jeg har ridd han med hack eller sidpull har han også protestert.. Dette må vel bety at det trykket han føler på neseryggen og r
 13. Hos meg bor det en hund og et marsvin. Også har jeg en kaldblodshest
 14. Hva kjøper man til kjæresten som har alt? Tenkte å legge sånn litt i underkant av tusen kroner i gaven.. Er seint ute, og sliter en del.. Hjelp?
 15. Jeg har fagbrev i hestefag, og akkurat nå går jeg påbyggningsår på videregående, for å ta generell studiekompetanse..
 16. Så bra! Ser jo for meg at den hover en del opp mens man tatoverer.. Men da regner jeg med at det ikke blir noe problem Takk
 17. Utrolig mye stillig Kunne tenkt meg et portrett av hunden min. På leggen kanskje? Noen som vet hva prisen blir, sånn ca.? Har litt "problem-hud", den hovner opp hvis jeg skraper meg på noe, eller klør meg.. Spesielt på ryggen.. Noen andre med sånne problemer? Tror nok drømmen om stor tatovering på ryggen går i vasken på grunn av det kanskje.
 18. Har fått et par jeg også.. På fest med noen jeg ikke hadde hadde vært på fest med på et par år: "Du har egentlig blitt ganske pen du!" Den kom flere ganger i løpet av kvelden.. Jo takk, og før var jeg..? Sjefen da jeg kom på jobb med sminke (jobbet i stall, så sminka meg ikke daglig akkurat.): "Jøss, så pen du var i dag da, hvem har du pynta deg for?" Øhh.. Tusen takk for det..
 19. Jeg har tidenes mest ufornuftige bil, nemlig en Opel Calibra. Den ble kjøpt før hunden, til mitt forsvar Så der sitter hunden i baksete med bilbelte på, dersom vi MÅ ut og kjøre. Ellers har kjæresten en Volvo 940 og den er super. Der er det plass til hund i bur pluss bagasje om nødvendig. Barn har jeg ikke, men det spørs nok ikke om det må bli en større bil dersom det skulle skje..
×
×
 • Create New...