Jump to content
Hundesonen.no

LiseES

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

About LiseES

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Aussie og Jack Russel Terrier
 • Mine dyr
  Luna- Aussie, født 12.03.05
  Nova- JRT, født 12.05.14

Recent Profile Visitors

1060 profile views
 1. Oj huff da. Holder smertestillende det o sjakk?
 2. Ja, hun var helt fin igjen. Var seg selv 100%. Men når jeg tenker tilbake på atferdsendringene hun kunne ha til tider så kan det være at hun hadde smerter i ryggen uten at vi visste noe. Altså lenge før operasjonen. Fra hun var valp til unghund.
 3. Tusen takk og lykke til med hunden din. Håper det ordner seg for dere. ?
 4. Den 12.04.17 sovna vår kjære Nova stille inn i armene mine. Du skulle blitt 3 år den 12.05.17. Desverre ble det ikke sånn jenta vår. Prolapsen var tilbake og presset på nerver i ryggen, noe som førte til enorme smerter som ikke kunne hjelpes med kun smertestillende. I fjord valgte vi å operere og du fikk nesten et år til sammen med oss fullt av fart, liv og din enorme personlighet - alltid like blid. Vi kommer aldri til å glemme deg og heller ikke det vennskapet du og Odin (sønnen vår) utviklet, det var spesielt. Du var så flink og tålmodig. Bestekompisen til Odin var du. Han ropte av glede ov
 5. Hadde den 4 treningen på mandag. Bra fremgang fra gang til gang. På bildet blir tredemølla tappa for vann og dyrlegen har balansetrening på Nova. Om 2 uker kan hun begynner å gå de 2 trappetrinna vi har ved utgangen. Hun setter ikke lenger bakbeina med tredeputene feil i bakken og går ganske normalt. Ikke sjanglete. Begynner også å få bra balanse igjen, men kan sjangle litt vis hun plutselig bykser framover i båndet.
 6. Hei igjen. I går var vi på 2 rehabilitering med Nova. Dyrlegen ser framgang fra uke til uke. Veldig gøy at jenta vår har kommet seg så mye. Hun kunne faktisk ikke gå selv for noen uker siden. Da kunne hun bare ake seg bortover på rompa og vi måtte bruke sele som støtta bakparten når vi lufta henne. Nå går hun, vil helst både løpe og hoppe, MASSE energi og det er ikke rart når hun forsatt skal være endel i ro. Vi har fått klarsignal på at vi kan begynne å gå små turer på 10 minutter og kan også trene litt søk og smeller hjemme. Hun har også begynt å gå mer løs inne nå siden hun har bedre
 7. Huff så leit å høre. Det bildet der er det tatt i mr maskin eller ct? Er ikke noe mulighet å la noen andre se på hunden? Veit ikke hvor du bor. Men i Oslo på Evidensia Oslo dyresykehus er de veldig flinke.
 8. Hei igjen. Nova klarer å gå selv nå. Men hun sjangler litt og setter potene litt feil noen ganger. Vi var hos dyrlegen i dag og de synes hun hadde veldig bra framgang. Når vi har ståtrening nå så kan hun stå helt uten støtte. Den 1 august skal hun ha første trening i vanntredemølle.
 9. Oppdatering på Nova. Nova virker veldig pigg nå. Lurer nesten litt på hvordan vi skal holde denne jenta i ro i 6 uker når hun allerede virker så pigg. Hun prøver å ta fluene og jage etter skygger. Prøver også å reise seg. Hun klarer ikke gå selv enda men vil gjerne opp med bakparten. Så jeg er sikker på at den lille jenta vår skal klare å gå igjen. ? Hun koser seg med late dager i sofaen, ståtrening annahver time og korte turer ut for å gå på do. Dem 18 juli skal vi vil dyrlegen for å ta stingene og da er jeg veldig spent på hva dem sier ang Nova.
 10. Hei igjen. Siden jeg synes det er lite info om hund med prolaps og jeg har søkt nettet rundt etter opplysninger. Så vil jeg gjerne prøve å holde dere litt oppdatert på hvordan det går med Nova framover. Kanskje det kan hjelpe andre i samme situasjon. I vårt tilfelle anbefalte vetrinær/kirurg operasjon og sa at det var gode prognoser for at Nova ville bli helt frisk igjen. Siden Nova bare er 2 år og har masse livsglede ville vi gjennomføre dette. Her er en liten oppdatering. Nova kom hjem i går. Hun har allerede blitt litt bedre. Jenta vår tisser for egen maskin. Hun har fått kokt kyl
 11. Min kjære Jack Russell tispe på 2 år har blitt operert i ryggen for prolaps. Dyrlegen sa at det er gode prognoser for at hun blir bra igjen. 80% sjanse, men det kan likevel være sjanser for at hun ikke blir det og som han sa tar vi dag for dag. Jeg er så redd og urolig. Lurer på om noen her har erfaring med en slik operasjon? Hvordan ble hunden etterpå? Ble den 100% frisk? Mye rehabilitering?
 12. Jeg har desverre ingen gode råd. Men lurer på om du har hørt mer fra dyrlegen? Hunden min har nettopp blitt operert for prolaps i ryggen. Hun er hos dyrlegen til observasjon nå.
×
×
 • Create New...