Jump to content
Hundesonen.no

Nella

Medlemmer
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About Nella

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 10/14/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sandefjord
 • Hunderase
  Chihuahua

Recent Profile Visitors

1804 profile views
 1. Ser ut som en koselig dag. Dere er jammen effektive Flinke barn som hjelper til også,
 2. Nella

  Snapchat :)

  Legg gjerne til meg også. Jeg elsker å få snap av hunder Kaller meg Frucerin.
 3. Nella

  Kanintråden

  Noen som vet om en oppdretter av hermelin i vestfold?
 4. Hun ene heter Spinolas Donna Daisy på stamtavla, og vi valgte å kalle henne Daisy da vi likte det godt. Hun andre Heter Zella Vitas Bring It On på stamtavla, og Wenche til vanlig. Litt uvant å rope Wenche til en liten chihuahuavalp til å begynne med, men nå kunne hun ikke hete noe annet.
 5. Staffe-eiere: De elsker å snakke om sin egen rase. Bryr seg lite om andre raser, for det finnes kun EN ordentlig HUND...nemlig staff. Det er veldig viktig å fortelle hvor stort og kraftig hode den har, for ikke å snakke om hvor mange dekk den kan slepe etter seg på tur. Det merkelige er jo at veldig mange av de ser mer feite en trente ut. Border collie-eiere: Skaffer seg en valp fordi den er sååå søt. Bor gjerne midt i ett boligfelt, og får kun tur i nabolaget 2 ganger i uka. Hunden gjeter på alt den ser av barn,sykler og biler. Dette var de jeg kom på i farta. Når det er sagt, så
 6. Tusen takk for et fint og utfyllende svar. Jeg videresender det til henne. Kan nok være lurt som du sier at datteren møter hunder av den rasen for å se. Når det gjelder varsling, så sa hun at det var ikke noe problem med litt lyd når det ringer på. Tror det er mer bjeffing i tide og utide hun er litt redd for.
 7. Søsteren min og familien vurderer hund. De har sett på havanaise med tanke på at datteren har allergi. Noen som har erfaring med rasen som kan fortelle litt om den? Er det trygge gode familiehunder og hvordan er lydnivået? Tar gjerne i mot tips om seriøse oppdrettere. Om det er i nærheten av vestfold, så er det et pluss.
 8. Jeg har fått veldig sansen for de. Men hvordan er pelsstellet på de? Og eventuelt huden, må den smøres? :-)
 9. Jeg har en dalmatiner som helt sikkert vil hilse på :-)
 10. Dalmatineren skulle helst ikke røytet så inni hampen mye. De kunne også vært noe mindre og ikke så klønete :-). Men utover det ville jeg ikke forandret på noe. Når det gjelder chihuahuaen, så ville jeg kun hatt mindre øyer på de. Ellers er de perfekte syns jeg :-)
 11. Jeg har en dalmatiner og en chihuahua. Det fungerer fint både hjemme og på tur. De er alltid løse sammen og det er aldri problemer mellom dem. De er begge veldig glad i mennesker. Både voksne og barn. De er selvfølgelig veldig forskjellig. Dalmatineren ELSKER å løpe! Men når vi går i skogen,så kan de følge sitt eget tempo da de begge går løse.
 12. Jeg bor i Sandefjord. Har en hvit/sobel tispe på 16 mnd
 13. Skal man automatisk anta at de som er tynne ikke mater hundene sine da?
×
×
 • Create New...