Gå til innhold
Hundesonen.no

TineLotte123

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

TineLotte123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg kunne godt tenkt meg flere ? så vet ikke helt hva du antar ? om jeg setter kull på min vil ikke det gå ut på markedet en gang ? så hva dere trenger har null å si i det ?
  2. Altså, jeg har mere enn nokk plass og kapasitet til og ha alle valper eventuelt selv og flere i min familie som kunne tenke seg og en fra min hund ? så veldig stor sannsynlighet for at (om jeg velger å sette kull) vil ikke de bli solgt ? så ser ikke hva du vil fram til ?
  3. Ja, det kan du mildt si ? super aktive hunder å ikke for alle er helt rett ? alt kommer helt an på situasjon, er en aktiv familie og er ikke sikkert om jeg velger å gå videre med det at de vil bli «solgt» kan vær vi beholder di selv i familien. Jeg har mere enn nokk kapasitet til denne rasen å ville ikke ha solgt eller anbefalt generelt husky til folk som ikke er vandt med hund ? har lest en del om husky og samoyed mix å det er en av di beste rasene å blande om du ønsker å blande husky med en annen rase grunnet deres likheter osv.. jeg har jobbet masse med all verdens dyr fra løver til aper til gård ? tro meg jeg er et dyre menneske uten like ? hadde aldri «solgt» en husky valp til noen som ikke kunne om rasen og vet hva di innebærer ?
  4. Hun har ikke hatt aktivt innbilt svangerskap bare «tendensene» som at hun kan smålig produsere litt melk men det er snakk om dråper. ☺️ Har ikke vært gale på den måten som jeg ser noen har opplevd som skrev ☺️ Men takk for svar, jeg skal se nærmere på om hun bør ha nærmere undersøkelser men siden hun er ofte på besøk hus et familie medlem som er veterinær så har hun fått veldig grundige undersøkelser hos henne hvor hun har vært med henne på jobb og blitt testet for det meste ? takk for svar ? jeg setter stor pris på det ☺️
  5. Hei ? jeg har tenkt litt på å sette kull på min nydelige tispe som er Alaska Husky. Hun er en veldig omtenksom å ufattelig glad i alle hunder, valper og barn. Hun har flere ganger hatt tendenser til «innbilt svangerskap» når hun hat vært ferdig med løpe tiden å har hatt flere som har sagt at hun er en fin hund å sette kull på av (trenere og andre som jobber med hunder) men spm er hvor finner jeg hannhund ? jeg har tenkt litt på å se etter en samoyed siden di er en fin mix. Jeg er ikke helt enig i alt i oppdrett verden jeg ser kunn for meg at disse valpene skal bli til di som ønsker blandings raser ? jeg selv velger blanding framfor ren raser. Har noen tips til denne prosessen ? ?
×
×
  • Opprett ny...