Jump to content
Hundesonen.no

forvirrapårasen

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About forvirrapårasen

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heisann. Henter en labradorvalp i januar og vi skal hente den med fly. Har noen erfaring med Trixie Ryan reiseveske, og er den tillatt på Norwegian for eks?
 2. Skal få oss en flat-valp over nyttår og tenker å trene apport. Når skal man begynne? Hvor mange uker/måneder er det best å starte?
 3. På utkikk etter Hamiltonvalp. Kan være både norsk og svensk oppdrett. Noen som vet om? Har sett litt på hamiltonringen, men blir ikke noe klokere. På forhånd takk:)
 4. Jepp, det er det jeg også synes er gøy. Bålet og hyggen med familien imens hunden loser☺️
 5. Ja, er jo en grunn for at jeg vil ha en hund.. Selvfølgelig!
 6. Jeg tenker å bli med på jakt, og da skaffe meg en jakthund (Støver eller dunker.) Vil ikke skyte haren men har veldig lyst å bli med ut i skogen, la hunden få lose etter haren og sitte sammen med andre jegere osv. Trenger jeg å ta jaktprøven for å bli med på dette?
 7. Nærmeste familie hadde 4 dunkere som vi pleide å passe. Har alltid likt rasen veldig godt, hundene er fine både utseendemessig og har et rolig temperament. De er veldig lett å trene og generelt gode familiehunder. Veldig omgjengelig og glade i folk, samt aktiv osv. Om en dunker er aktuelt for meg og min familie har jeg veldig lyst å stille den på utstillinger og trene spor.. det har alltid vært tanken.
 8. Jeg skjønner. Har lest rundt og i følge nettet er ikke dunkeren den mest krevende jakthunden. For eksempel så er jo støverene mye mer krevende og trenger mer stimuli osv enn dunker ifølge NKK.
 9. Hei. Har lenge tenkt på å skaffet meg en hund. Er veldig aktiv, både i skogen og i nærområdet her jeg bor. Tenker på dunker.. Har snakket med en del andre om dette også men tenkte og spørre her åsså for tips. Vet jo at dette er en jakthund, men hvordan er det om man trener blodspor, stiller på utstillinger og bare generelt har en aktiv hverdag hvor hunden får brukt seg mye mentalt og fysisk? Har hatt noen dunkere i familien og begge tispene der hadde veldig lite jaktinnstinkt. Vet at dette kanskje har noe med arv osv å gjøre men tror at hannene kanskje er enda mer gira enn hunnene, eller?
×
×
 • Create New...