Gå til innhold
Hundesonen.no

Schæfermann

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Hollandsk gjeterhund
  • Mine dyr
    Taiga - Hollandsk gjeterhund - 2 år

Nylige profilbesøk

1,597 profilvisninger

Schæfermann's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

22

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen som har tips til app til sporarbeid? Er greit å kunne se om det man legger ut stemmer med det bikkja går :-)
  2. Tai har fått kjørt to runder bitearbeid idag, er ikke akkurat sprut av det hun viser frem. Sykkelturen derimot! Hun står og hopper som en Husky og halser! Artig å begynne å se litt engasjement i henne :-D
  3. Hele helgen har gått med til RIK figurantkurs, utrolig lærerikt! Nå er beina så såre og stive at hele kvelden kommer til å tilbringes i sofaen :-D
  4. Har brukt det til min holldender, i kombinasjon med massasje og laserbehandling mot stive muskler. Er veldig fornøyd!
  5. Natriumklorid, klorheksidin, bandasjer, hansker, pinsett og evt sysaker hvis man kan og har utstyr.
  6. http://nhi.no/forside/forstehjelp/bitt-og-stikk/dyrebitt-forstehjelp-1234.html?page=4
  7. Den må taes innen 48 timer ;-)
  8. Ville gått for en kombipakke, selges på xxl på tilbud innimellom. Da får du ei ski som kan smøres og sko som er stabile. Vil tipse deg til å snakke med noen der slik at du får ski med riktig spenn, slik at du unngår å gå med smøresonen i snøen som bremser deg. Dette er forskjellig fra ski til ski. Få de samtidig til å måle opp smøresonene. Det enkleste er å snakke med noen som kan ski. Vær ærlig på dine ferdigheter og fortell hva du skal bruke de til så får du mest mulig for pengene! Bedre å bruke 1500 på riktig utstyr enn å spare 500 og ende opp med noe som ikke gjør opplevelsen bra. Selv har jeg flere par ski, litt å velge mellom. Dyreste paret kostet rundt 5000 men det er et kjøp jeg aldri angrer på! Eneste er at jeg er litt redd for å ødelegge de når jeg går med hund. Så bruker ofte et billigere par. Skøyteski vil jeg ikke anbefale mer eller mindre du har hunder med ekstremt bra trekkraft! Og dessuten koster de gjerne en del... Kjøp skistaver som er laget aluminium, karbon og dyre staver har en tendens til å knekke ved slag eller belastning fra feil vinkel.
  9. Anbefales på det sterkeste! God passform, virker å være slitesterkt der det trengs. Mulighet for innstramming rundt sko, med gamasjkrok for å feste til snøring på skoa. Meget gode utluftingsmuligheter. Viktigst av alt, den er fantastisk å bevege seg i. Har impregnert min med grønlandsvoks, det tar litt lang tid, så vurderer å kjøpe en voksspray som de selger på heltapåtur :-)
  10. Espen90 Legger ut noe i ny og ned :-)
  11. Må vell være rimeligere å blande inn litt v&h? De fleste spiser iallefall det, evt gå over til bare v&h.
  12. Schæfermann

    Ipo

    Mange her fra Trondheim som driver med ipo? Forsåvidt også i resten av landet? Er det også noen som er interessert i ipo?
  13. Er vell forskjell på forskning gjort av fagfolk og tv2s evne til å lese innholdsfortegnelse?
  14. Skulle gjerne ha kjøpt en sele til Taiga av kort type, noen som har tips? Den trenger ikke å være alt for dyr, men må være stødig. Er ikke meningen at hun skal trekke i den, det har vi annen sele til :-)
  15. Idag har Taiga vært til masasje og laserbehandling. Første gangen idag, og vi har fått 3 uker med hvile på grunn av betent musklatur. Tydelighvis tatt på å være trekkhund... men det positive er vell at vi får tre uker med mye mental stimuli og momenttrening
×
×
  • Opprett ny...