Gå til innhold
Hundesonen.no

lindafroya

Medlemmer
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av lindafroya

  1. Jepp, alle fra samme kullet! Hun er HD-røntget, men ikke AD -røntget. Jeg har ikke noe kontakt med Frisco, men så veldig forskjellige kan de vel ikke være ^^ Hun er så enkel og god <3
  2. Hei! Jaa, jeg synes hun er den fineste såklart Det er det! kjente du henne igjen på utseendet? De er ganske typete de fra det kullet, så det er ikke så rart :)
  3. Må selge denne fine hjertesaken her Håper veldig på å finne henne et nytt hjem, og all hjelp settes enormt pris på! Vet ikke hvordan innlegget ser ut når det postes, men finn-annonnse med beskrivelse i linken ligger vedlagt http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=69465156&ref=ads&myad=69465156
  4. Ikke for å være teit ( jo litt derfor) men dere må jo ikke hoppe med hund som blir "stiv" etterpå. Det betyr jo at den har vondt.. Hund med hd skal ikke hoppe.
  5. Wow! De bevegelsesbildene var breathtaking!
  6. Bortsett fra det syntes jeg det hørtes ut som en fin tale De fleste taler blir bra taler så lenge man bruker litt tid på å lære dem utenat slik at man er sikker på seg selv mens man holder den LYkke til!
  7. Du bør lære henne å ikke gjøre det... Det er ikke godt for henne i det hele tatt. Lær henne at inne så ligger hun i ro, og hvis hun spretter opp når du skal på do, så ber du henne legge seg. Det er rett og slett ikke sunt for henne å få lov å fotfølge deg. Skjønner ikke folk som lar hundene gjøre det, gjeterhund eller ikke. Du får fort en manisk hund som stressfølger deg 24/7 hvis du ikke tar tak i det.
  8. Jeg tror det er en fin ting. Men jeg tror også på et ukesgjennomsnitt.
  9. Jeg hadde belaget meg på det aller verste når jeg skaffet meg min. Det går helt fint. Men hun MÅ få sitt, ellers blir hun tufsen. Går vel 1-2 timer frislipp om dagen de periodene hun ikke får mye hodebry, mens hun klarer seg fint meg bare tisserunder de periodene vi trener mye mentalt. Som noen andre sier så er det hverdagslydigheten og hvordan man takler hunden utenom som er issuet. Man må liksom alltid være i forkant, alltid ha kontroll. I hvert fall til gode vaner er innlært skikkelig.
  10. Enig! De var vakre. (Normalt sett synes jeg ikke kelpien er spesielt fin, men de der var det. ) Og kjappe
  11. Elendig dømming på flyballen. Blir så provosert at jeg må slå av.
  12. Eh.... Quote wikipedia: "Videre har magedreining lettere for å oppstå hvis man mosjonerer hunden rett før eller etter et måltid."
  13. Vet du, Kamar er den første hunden jeg har sett som faktisk er fin med halsbånd. Helt sant. Synes ingen andre hunder har kledt det, men han bar det med verdighet Var jo veldig flott og arabisk-inspirert halsbånd også da
  14. En fin regel er vel 2 timer før, eller 1 time etter aktivitet.
  15. Hehe, fuglehundfolk er vel kaaaanskje de mest "tilbakestående" på det området tør jeg påstå.. De fleste tilfellene jeg har sett av idiotisk trening av hund er folk som trener fuglehunder. Sier ikke at det er alle, men de er veldig sånn "leder ditt-respekt datt- se så god kommunikasjon jeg og hunden min har når jeg skremmer den og den viser dempende signaler" osv..
  16. Der kom du meg i forkjøpet. "Oh, oh your mama dont know!" Gått på repeat hele mårran idag.
  17. Herreguuud så fiiiiiin! Ååå <3
  18. Eksen min hadde to, og jeg har ALDRI hørt mer lyd i noen hund noensinne. Det var et bråkekor uten like! aldri, sier jeg
  19. Hehe, jeg husker det var oppstandelse helt ned i Italia-roma, og at paven hadde uttalt seg om filmen. Så jeg regner med han fikk betalt noen til å ikke lage oppfølgeren xD er det mulig. Filmen hadde jo feil slutt og alt!
  20. Hehe, så enig og uenig kan man bli Førsteboka er jo nesten en helt annen type bok enn sisteboka. Mer.. mainstream vil jeg si. Sisteboka er i en klasse for seg selv. Spektakulær, dystopisk, spennende.. the list goes on.
  21. Har ikke lest the Host, men utover det er vi ekstremt enige. Etter sisteboka i the Hunger games, så satt jeg i flere timer og bare var overveldet. Den beste boka jeg har lest siden Harry Potter. Vanvittig fantastisk. Utover det er serien om Eragon, og da spesielt andre og tredjeboka noe så utavdenne verden magisk. Ubeskrivelig spesielt beskrevet det forholdet som oppstår med naturen og ja- uten å spoile for mye helt klart noe av det mest fargerike og .. nesten dyrebare jeg har lest. Song of Ice and Fire derimot syntes jeg var tunglest og til tider ekstremt kjedelig serie, kom bare halvveis ut i andreboka før jeg ga opp.
×
×
  • Opprett ny...