Gå til innhold
Hundesonen.no

Rubin

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Rubin

  1. Aha.. Synes det var så rart at det var store oppslag på Curato om at abort ikke gir mer depresjon likevel.
  2. Rubin

    Nala-blanding.

    Kremt.. Hun er blanding av samojed, finsk lapphund, flatcoated retriver og elghund tror jeg det var;)
  3. Siden jeg endelig har fått meg egen hund igjen, så tenkte jeg å lage tråd her inn om henne. Nala er en blandingsvalp på 8 uker og 3 dager. Hun er som valper flest og elsker å leke og sove. Følte ikke for å skrive noe mer ennå, så legger heller ut noen bilder.
  4. Selv om du kan ha med hund, bør du forsikre deg om at du får ha den på rommet(om det er det du vil). Jeg fikk ha med hund, hvis jeg hadde den i stallen hele tiden vel og merke.
  5. Ville bare si meg helt enig:) Det er jo ikke meningen at valpen skal lære seg å ikke gnage på ting ved å ligge i bur, den treningen skjer jo om dagen. Men jeg ønsker jo ikke at valpen skal ta livet av seg selv i løpet av natta ved at hun gnager på en ledning f.eks. Det er heller ikke meningen at hun skal måtte tisse i buret sitt eller holde seg hele natten om hun må tisse. Skjønner ikke hvor du har dette fra... Uansett, da er første natten over og det har ikke vært noe problem. Fikk lirka buret inn på soverommet ved litt ommøblering og jeg lå ved siden av. Hun la seg sammen med oss i ellevetiden og våknet halv 7 og da sto vi opp alle mann.
  6. SusanneL: Hvor har du det fra at valpen skal bures inne hvert sekund ingen holder på med den?
  7. Studielån er jo noe de aller fleste har, så pengebiten burde jo være grei. Event. jobbe litt ved siden av om du trenger mer penger. Sett deg opp en liste med pluss og minus-sider med de forskjellige valgene dine, så kan det kanskje være litt enklere å finne ut hva man vil. Slik som alle grunnene til hvorfor du ikke vil flytte vekk og og disse er reelle? og tenk langt fremover i tid:) Et lite tips: Skal du ta noe mer utdanning, så gjør det før du får unger++
  8. Må bare ta med denne sangen siden den får meg i så julestemning at det nesten er fælt;)
  9. Ah, den kompostgreia var jo genial. Får ikke tak i det før valpen skal hentes, siden jeg skal jobbe aften, dag og natt og med buss er det ikke bare å svippe innom butikken. Men det ser jo veldig smart ut. Slippe å dra med seg buret når man skal bort f.eks. Takk for tipset.
  10. Skal ikke gifte meg, men denne sangen skal jeg ha i begravelsen min:
  11. Soelvd: Var det som var planen å spare sengen:) Men når jeg ikke får plass til buret på soverommet, så hvordan skal jeg få plass til de kompostgrindene? Fant de forresten ikke på Biltema.no Når jeg skal quote, så får jeg bare feilmelding, derfor jeg ikke bruker det;)
  12. Soelvd: JEG har ikke kjøpt masse svindyrt utstyr til valpen. Vi har fått den. Nei, er er ikke uaktuelt å ha den på gulvet ved sengen. Men redd hun skal tygge på sengebena.(Jeg hadde ikke brydd meg en døyt om dette om det hadde vært min seng. Da hadde hun ligget i senga med meg)
  13. Jeg hekler sele og halsbånd. Skal legge ut bilde når bissevovsen kommer:)
  14. Kine: Det er en seng, ikke kurv;)
  15. Vi har faktisk fått en svindyr seng, da hunden denne var kjøpt til nektet å ligge i den:P Men uansett pris, så er den så stor at det er et herk å få vasket den. Å ha valpen i senga er helt uaktuelt. Tepper har vi selvfølgelig også, men er jo så redd hun skal våkne å tygge på bordbein og slikt om jeg ikke våkner.
  16. Vi skal hente Nala på fredag, så er det en ting vi ikke helt hvordan vi skal gjøre. Hvor skal hun sove? Vi hadde egentlig tenkt å la henne sove i buret om natten, slik at hun ikke spiser på ledninger og lignende som vi ikke får fjernet. Men buret har vi ikke plass til på soverommet fant vi ut, så hva skal vi gjøre? Vi kan jo sette det i gangen utenfor soverommet, for da vil vi jo høre henne. Event. ha henne i buret på stua, i mens jeg sover på sofaen. Hva er egentlig best? Vi har seng til henne også, men er så redd hun skal ha et lite uhell oppi der, siden vi ikke får plass til den i vaskemaskina. Hun skal sikkert opp 100 ganger i løpet av natten for å gå på do, så er så redd for å ikke våkne av at hun piper fordi hun skal på do. Hva er best?
  17. Rubin

    Valp + jobb

    Siden jeg jobber som tilkallingsvakt, så sørger vi for at vi ikke jobber samtidig. Har tatt meg fri de første dagene slik at vi begge kan være hjemme med henne, å så skal jeg jobbe litt når sambiss er hjemme uansett.
  18. Så gøy å se menneskene bak nicket:D Pleier vanligvis å stå bak kamerat og ikke foran, så det nyeste bilde hvor jeg ikke sitter på en hest eller sykkel er dette. Tror det er 3 år gammelt:D Edit: For å si at det var fryktelig rart å se seg selv med så langt hår:)
  19. Mor er labrador og samojed, far er finsk lapphund og elghund:) Bananen: Jeg bor på Raufoss:D
  20. Heisann. Tenkte jeg skulle presentere meg før jeg begynte å skrive på forumet. Jeg heter Maria og holder til på Toten. Jeg har alltid vært interessert i dyr og fikk min første helt egne hund da jeg var 11 år. Etter at jeg mistet begge hundene mine med kort mellomrom for noen år siden, var sorgen for stor til å finne en ny hundevenn og dele hverdagen med. Men nå er tiden inne igjen, så derfor har jeg meldt meg inn her for å holde meg litt oppdatert og få svar på spørsmål som jeg sikkert kommer til å fundere på etter hvert. Skal hente det nye familiemedlemmet rundt 20. desember, så har ikke noe bildet av vidunderet ennå. Legger i stedet ut noen bilder av andre hunder som har betydd mye for meg. Blues, verdens kuleste cairn terrier som fikk meg til å like hunder av alle mulige former og fasonger. Jeg hadde han knapt to år, men han rakk likevel å sette sine små hundepoter i hjertet mitt. Laika, som har vært læremesteren min når det gjelder hunder. Hun har en stor plass i hjertet mitt fortsatt. Må også legge ved et bildet av Lea(Løverikets Twinkle Little Star) som jeg virkelig må legge hjernen min i bløt noen ganger for å forstå, men hun er verdens største kosebamse etter hestene mine selvfølgelig;) Hun er pappa sin forresten. To andre hunder som har betydd mye for meg er Siko(blanding av labrador og gorden setter) og Mily(gorden setter) men har ikke digitale bilder av de siden jeg holdt på med dem før den "digitale" tiden. Søker forresten andre likesinnede totninger med hund, da jeg nesten ikke kjenner et menneske her på bygda siden jeg er som tittelen sier: Person som har forvillet seg ut på Toten (innflytter). Så trenger naturligvis valpen lekekompiser også
×
×
  • Opprett ny...