Gå til innhold
Hundesonen.no

Rubin

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Toten
  • Hunderase
    Eventyrmix

Rubin's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Aha.. Synes det var så rart at det var store oppslag på Curato om at abort ikke gir mer depresjon likevel.
  2. Rubin

    Nala-blanding.

    Kremt.. Hun er blanding av samojed, finsk lapphund, flatcoated retriver og elghund tror jeg det var;)
  3. Siden jeg endelig har fått meg egen hund igjen, så tenkte jeg å lage tråd her inn om henne. Nala er en blandingsvalp på 8 uker og 3 dager. Hun er som valper flest og elsker å leke og sove. Følte ikke for å skrive noe mer ennå, så legger heller ut noen bilder.
  4. Selv om du kan ha med hund, bør du forsikre deg om at du får ha den på rommet(om det er det du vil). Jeg fikk ha med hund, hvis jeg hadde den i stallen hele tiden vel og merke.
  5. Ville bare si meg helt enig:) Det er jo ikke meningen at valpen skal lære seg å ikke gnage på ting ved å ligge i bur, den treningen skjer jo om dagen. Men jeg ønsker jo ikke at valpen skal ta livet av seg selv i løpet av natta ved at hun gnager på en ledning f.eks. Det er heller ikke meningen at hun skal måtte tisse i buret sitt eller holde seg hele natten om hun må tisse. Skjønner ikke hvor du har dette fra... Uansett, da er første natten over og det har ikke vært noe problem. Fikk lirka buret inn på soverommet ved litt ommøblering og jeg lå ved siden av. Hun la seg sammen med oss i ellevetiden og våknet halv 7 og da sto vi opp alle mann.
  6. SusanneL: Hvor har du det fra at valpen skal bures inne hvert sekund ingen holder på med den?
  7. Studielån er jo noe de aller fleste har, så pengebiten burde jo være grei. Event. jobbe litt ved siden av om du trenger mer penger. Sett deg opp en liste med pluss og minus-sider med de forskjellige valgene dine, så kan det kanskje være litt enklere å finne ut hva man vil. Slik som alle grunnene til hvorfor du ikke vil flytte vekk og og disse er reelle? og tenk langt fremover i tid:) Et lite tips: Skal du ta noe mer utdanning, så gjør det før du får unger++
  8. Må bare ta med denne sangen siden den får meg i så julestemning at det nesten er fælt;)
  9. Ah, den kompostgreia var jo genial. Får ikke tak i det før valpen skal hentes, siden jeg skal jobbe aften, dag og natt og med buss er det ikke bare å svippe innom butikken. Men det ser jo veldig smart ut. Slippe å dra med seg buret når man skal bort f.eks. Takk for tipset.
  10. Skal ikke gifte meg, men denne sangen skal jeg ha i begravelsen min:
  11. Soelvd: Var det som var planen å spare sengen:) Men når jeg ikke får plass til buret på soverommet, så hvordan skal jeg få plass til de kompostgrindene? Fant de forresten ikke på Biltema.no Når jeg skal quote, så får jeg bare feilmelding, derfor jeg ikke bruker det;)
  12. Soelvd: JEG har ikke kjøpt masse svindyrt utstyr til valpen. Vi har fått den. Nei, er er ikke uaktuelt å ha den på gulvet ved sengen. Men redd hun skal tygge på sengebena.(Jeg hadde ikke brydd meg en døyt om dette om det hadde vært min seng. Da hadde hun ligget i senga med meg)
  13. Jeg hekler sele og halsbånd. Skal legge ut bilde når bissevovsen kommer:)
  14. Kine: Det er en seng, ikke kurv;)
  15. Vi har faktisk fått en svindyr seng, da hunden denne var kjøpt til nektet å ligge i den:P Men uansett pris, så er den så stor at det er et herk å få vasket den. Å ha valpen i senga er helt uaktuelt. Tepper har vi selvfølgelig også, men er jo så redd hun skal våkne å tygge på bordbein og slikt om jeg ikke våkner.
×
×
  • Opprett ny...