Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/09/20 in Posts

 1. Nå er valpene snart 4 uker og det skjer ting. De har fått øyer og er så vidt oppe på bena og i dag greide den ene å komme seg ut av valpekassa, så i morgen blir det valpegrind i stua. De har fått litt fast føde og det likte de godt. Vekta øker fra dag til dag og er nå oppe i 1 kg.
  3 points
 2. Dette høres ut som noe dyrlegen bør vurdere. Hunden er åpenbart ikke frisk. Det å putte godsaker i maten vil neppe hjelpe på noe annet enn å gjøre hunden bortskjemt. Ikke nødvendigvis skadelig, men løser ingenting. Hunder "sultestreiker" ikke. Hvis en hund ikke spiser over tid, og i tillegg har andre symptomer må dere ta den til dyrlege. Nå er det ikke uvanlig at unghunder er litt småspiste i perioder, og hannhunder kan også reagere slik på løpetid, men hvis han har gått ned i vekt og har rennende øyne så må det sjekkes.
  1 point
 3. Takk for supre tips! Det er så godt og interessant å lese! Vi skal prøve å senke skuldrene og kose oss! Og bruke mye tid på sosialisering. Og rotrening både inne og ute. Må lese meg litt opp på gode metoder, men er det i bunn og grunn å ta det med ro sammen med kos og/eller gobiter? Og takk! Nå har jeg sett på kontoen hennes, og det er utrolig hvor mye en kort video kan forklare. Jeg så en video der hun øver på "ligg" med valpen og det var veldig oppklarende for meg. Jeg hadde ikke skjønt at man kan/skal kaste godbitene slik at det blir som en artig lek
  1 point
 4. Endelig har småtrolla kommet. 6 oktober 18:53 blei lille Lyr født ♡ lang og tung fødsel ble det. 23.01 kom siste mann. Resultatet ble 1 tispe og 2 hanner.
  1 point
 5. Mitt tips er å følge Maren Teien på Instagram. Hun er hundetrener og har fått seg ny valp. Så hun kommer med masse flotte tips, f.eks hvordan (og når) trene valpen til å være alene. Hvordan miljøtrene osv ?
  1 point
 6. Ser mange bruker dette om spaniels og retrievere, men der tenker jeg vel at det heller handler om "willing to do hva som helst for en godbit"
  1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×
×
 • Create New...