Jump to content
Hundesonen.no

Hei på dere

Recommended Posts

Hei. Ser jeg har glemt å skrive her. 

Jeg fikk for 13 mnd siden en sheltie hannhund. Aldri hatt hund før, men oppvokst med andre dyr.  Bor i Drammen, er deltidsmamma, så sheltien sliter litt med å holde flokken samlet. En gutt som jeg desverre har klart å få stresset og der han i stor grad er sjefen. Jeg jobber med saken, og har en super hundetrener som hjelper meg. 

Jeg savner veldig å ha noen å kunne trene med og som har tid til at vi trenger tid til å hilse ect. Mange har hund rundt meg, men ingen har tid og lyst til den prosessen. 

Tenkte å prøve bli mer aktiv her inne, så vi får se om jeg lykkes eller ei :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drammen har jo en veldig fin hundeklubb, har du prøvd der? Jeg tenker at hunden din er ung enda, noe som forsåvidt gjør både problemet og arbeidet verre, men også mulighetene større. Det går nok bra, og ihvertfall når du har hentet hjelp. Hvilken hundetrener bruker du?

Velkommen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Velkommen!

Jeg syns også det det er mer motiverende å trene sammen med andre enn alene. Har selv gått kurs ved Drammen brukshundklubb, mye hyggelige og dyktige folk, så ville tatt kontakt og sett om kanskje det finnes noen treningsgrupper eller lignende som kan passe for dere? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Åj, jeg visste ikke at det var så mye som fargevalg man må tenke på😅 Da har jeg lært det! 
   Enig med grå🤷‍♀️
  • Ganske sikker på at grand danois ikke vil trives alene ute om natten. De andre er nok bedre kandidater, men mer pels såklart.
  • De fleste av kriteriene dine synes jeg lener mot berner, leonberger, evt pyreneer og grande (de to sistnevnte har jeg dog liten kjennskap til, og granden vil naturlig nok fryse lettere enn de andre rasene).  Som nevnt ovenfor må du velge litt her, de rasene som er veldig førerorienterte og dermed lettlærte, er ikke de som er selvstendige og som dermed vil trives med å være så mye ute alene. 
  • Kanskje grå? Sliter med "kleskoden" selv. Har en svart/hvit/tan springer, så en del farger som utgår om en skal være pirkete😂
  • Hvis du rusler av gårde i valpens tempo, og lar den løpe og tumle rundt som den selv vil, kan du være ute leeenge.  Når valpen blir sliten kan du jo sette deg ned med valpen i fanget, og ta en lang pause, evt. kan du putte valpen i sekken, og la den hvile seg der.  En setter er jo en energisk hund som liker å få brukt seg.  Fuglehunder liker å løpe, så la den få utløp for sin energi i fri utfoldelse i skog og mark.  Da blir den fysisk og mentalt fornøyd, og det forebygger all annen uønsket atferd.  
 • Nylig opprettede emner

×