Jump to content
Hundesonen.no

Kjøp av hund

Recommended Posts

Hei. Jeg har ønsket meg hund siden jeg var 16 år og er nå 26 år. Jeg har lest med nøye opp på ulike hunderaser og vært hundepasser for mange ulike raser. Har et problem og det er at jeg er allergisk. Har erfart at jeg reagerer ulikt fra rase til ras og innad i rasen. Jeg har nå landet litt på at jeg ønsker med en Lagotto. Har et problem og det er at jeg kjenner ingen som har denne rasen. Er det noen her som vet hvem man kan kontakte for å prøve imot allergien sin med en slik hund i første omgang? Håper veldig på positivt svar :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prøv å kontakte raseklubben, eventuelt sjekk nettsidene deres om det er noen oppdrettere i nærheten av der du bor. Eventuelt sjekk terminlisten til NKK for utstillinger i nærheten, der får du jo treffe flere hunder fra ulike linjer, og flere oppdrettere og eiere.

Vær obs og veldig nøye på valg av oppdretter og foreldrehunder på denne rasen, det har vært mye dårlig mentalitet på den del der.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har du sett på tibetansk terrier? Jeg er selv allergisk mot mange raser, men kunne fint dele hus med en TT. Merket det litt under pelsstell men ellers ingenting, han sov i sengen vår. Litt mindre enn Lagotto. Der er det flere seriøse oppdrettere som gjør en god jobb måte med valg av foreldredyr og miljøtrening/sosialisering av valper.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×