Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Blåser/føner til hund

Recommended Posts

Ettersom våren nærmer seg dukker det opp et nytt problem for oss nybakte hundeeiere: søle, skitt og våt hund 😜 Var liksom så mye enklere når bakken var dekt med snø!

Har hørt om en slags blåser/føner til hund. Er det verdt pengene? Brukes den utendørs eller inne? Kun etter dusj, eller også etter en tur ute i regn og søle? Vi har en Golden retriever. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blåser og da gjerne med litt varme i utlufta er en fin måte å få hunder til å tørke fortere på. Det er en fordel å spyle av verste søla først, for det er godt trykk på lufta. Vi bruker blåseren inne. Hund i huset på finn er kanskje der du finner slikt rimeligst. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Groenendael her, og bruker helst blåseren ute. Står inne avogtil dersom det ikke er vær til å stå ute, men da gir det ganske mye opprydningsarbeid etterpå :P Brukes primært etter dusj/bad, men den kan også brukes for å tørke hunder etter tur om du ønsker det. Se etter en som har varme i seg, og ikke bare tar varme fra luften rundt. Da får du en mer effektiv tørke. Hund-1 eller Hundihuset burde kunne anbefale en blåser som passer til golden. Ellers får du som regel tak i blåser i større dyrebutikker. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×