Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundetiss i pels

Recommended Posts

Hei. Jeg har en Finsk lapphund hanne på 3 år som elsker å ligge ute i gården sin.

Når han først fikk hundegården skjønte han ikke helt hvor han skulle tisse hen, så hentet en stubbe som heller har blitt brukt til å stå på i stedet for å tisse på.

Problemet vi har i år som vi aldri har hatt før er at han har begynt å tisse på hundehusveggen, for å så legge seg inntil veggen for å sove. 

Dette resulterer jo selvfølgelig i en klissete og stinkende hund. 

Har prøvd å lage skygge til han på plattingen foran hundehuset ( som han pleier å ligge på ) men virker ikke som det er bra nok for han.

 

Han har også en busk som stikker inn i gården på baksiden av gården han av og til tisser på, men virker som om hundehuset er det beste å tisse på per dags dato

 

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å slippe å dusje en stinkende og seig hund hver dag :hmm:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Men greier han ikke å holde seg?  Hunder er jo helst renslige dyr som ikle vil gjøre fra seg der de oppholder seg.  Og holde seg kan de jo stort sett lenge.  De sover jo mye så det blir jo litt som med oss på natten.  Så om dere bare lufter han før han skal i gården så burde vell det kanskje fjerne problemet? Om det ikke har blitt en så inngrodd vane? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sett opp noe foran veggen? En busk eller noe som hindrer han fra å legge seg helt inntil?

Ellers kan dere jo prøve som Malamuten sier; luft han godt før han settes inn der.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ville ha satt opp noe foran veggen sånn at han ikke ligger der. Jeg har selv hundegårdshunder, og de lukter ikke blomster, spesielt ikke hannhundene. De tisser opp etter hundehusene og elementene, og de ligger jo inntil hus og gårder innimellom. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Kan ikke begripe at du mener dette her, så jeg bare tar utg.pkt. i at du som ellers pleier å svare (stort sett ganske) fornuftig ifht dette med jakt og forvaltning bare har en dårlig dag eller noe. 
   Vi trenger muligens ikke ulv, på lik linje med mange arter vi heller ikke trenger, men som vi nå har likevel. 
   Når de nå først er her, så kan man jo faktisk jobbe for å sameksistere mest mulig konfliktfritt kontra å utrydde. 
   Jeg må si jeg er veldig overrasket over at det skal tas ut mer nå, etter den runden som nylig er kjørt. 
   Forvaltning er det definitivt ikke!
  • men du svarte ikke på spørsmålet. Er alle jegere?  Det er et ja/nei- spørsmål egentlig. 
  • husk å kjøp inn champagne så du kan feire  men som Kangerlusaaq sier, de dør ikke ut av seg selv. De er godt hjulpet. Så du kan ta en ekstra skål for det. 
  • Man kan være politisk korrekt, snakke om politikk, demokrati, "anti-korrupsjon", representanter og "forvaltning" så mye man vil --- naturen går sin gang allikevel, og Skandinaviske ulver går mot utryddelse som direkte resultat av mennesklig påvirkning. De blir mer og mer innavla, noe som er vitenskaplig bevist. Som reaksjon har nå gruppen, som "demokratisk og balansert" er valgt ut til å "forvalte" rovdyr, bestemt at enda flere ulver skal skytes. Sogar hele flokker skal utryddes. Sogar inne i ulvesonen hvor det heter seg at ulvene skal få være i fred. Sogar hele ulveflokker som har blitt overvåket 24/7 og som aldri har vært i konflikt med mennesker. For ulvene går dette ekstremt dårlig, og i mellomtiden dilter politikerene rundt med "todelte målsetninger", "nemnda" og "tillit". Det er ekstremt lite tillittsvekkende, og alt annet enn hjelpsomt for uskyldige individer som må lide under menneskers kontrollbehov. Her tar du feil i seiersrusen og jubelen din over lidelse hos uskyldige individer; de dør ikke ut av seg selv, de dør ut pga norsk politikk.
  • Gode nyheter!  Man kan jo håpe at de dør ut av seg selv...
 • Nylig opprettede emner

×