Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundetiss i pels

Recommended Posts

Hei. Jeg har en Finsk lapphund hanne på 3 år som elsker å ligge ute i gården sin.

Når han først fikk hundegården skjønte han ikke helt hvor han skulle tisse hen, så hentet en stubbe som heller har blitt brukt til å stå på i stedet for å tisse på.

Problemet vi har i år som vi aldri har hatt før er at han har begynt å tisse på hundehusveggen, for å så legge seg inntil veggen for å sove. 

Dette resulterer jo selvfølgelig i en klissete og stinkende hund. 

Har prøvd å lage skygge til han på plattingen foran hundehuset ( som han pleier å ligge på ) men virker ikke som det er bra nok for han.

 

Han har også en busk som stikker inn i gården på baksiden av gården han av og til tisser på, men virker som om hundehuset er det beste å tisse på per dags dato

 

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å slippe å dusje en stinkende og seig hund hver dag :hmm:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Men greier han ikke å holde seg?  Hunder er jo helst renslige dyr som ikle vil gjøre fra seg der de oppholder seg.  Og holde seg kan de jo stort sett lenge.  De sover jo mye så det blir jo litt som med oss på natten.  Så om dere bare lufter han før han skal i gården så burde vell det kanskje fjerne problemet? Om det ikke har blitt en så inngrodd vane? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sett opp noe foran veggen? En busk eller noe som hindrer han fra å legge seg helt inntil?

Ellers kan dere jo prøve som Malamuten sier; luft han godt før han settes inn der.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ville ha satt opp noe foran veggen sånn at han ikke ligger der. Jeg har selv hundegårdshunder, og de lukter ikke blomster, spesielt ikke hannhundene. De tisser opp etter hundehusene og elementene, og de ligger jo inntil hus og gårder innimellom. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Ååh, bildet av Marvin på bar 😍
  • Trøster meg med det! At det tross alt er en god deal. Under halve prisen for kvalitetsprodukter er ingenting å gråte for. Så får det bare være at jeg egentlig nettopp hadde lovet meg selv å ikke handle noe mer de neste månedene Og - kjenner meg igjen når det kommer til konsentrasjonsevner! I perioder, når det blir altfor ille, så må jeg bare tvinge meg selv til å bruke Pomodoro. Funker sånn, helt passe!
  • Er ikke noe utpreget vintermenneske, kanskje det er derfor det passer meg så fint nå  Å, fy! Kommer nok til å sette hjertet i halsen, ja. Har vært i et par situasjoner hvor jeg må bruke alt jeg har av viljestyrke for å ikke løfte han opp. Selv om hundene da har vært lagt unna og gjerne i treningssituasjon. Er ikke så lett! Men ja, små er bra! Jeg er jo nå på randen av å skaffe meg 10 små til og drive oppdrett så jeg kan ha minivalper rundt meg for alltid. Neida (joda), men en dag må jeg nok legge en tispe til i flokken. Er litt lei meg for at Tinka tilbragte dagene alene med meg, tror hun hadde likt å ha "småsøsken" om hun ikke hadde blitt syk. Så når Marvin er voksen, trygg og krever litt mindre oppmerksomhet tenker jeg at en liten Phaléne eller Chi-frøken er på sin plass.  Men først skal han få alt han kan ønske seg en stund!
  • Drømmer om noe smått noe når jeg blir gammel og grå og ikke orker å være ute om vintern i særlig grad. 

   Godt det ikke har skjedd, skjedde ikke oss mange ganger heller, og de få gangene så var det snille hunder. Men glemmer aldri når en diiiiger curly hanne kom stormende i hundreoghelvete. Da tror jeg at jeg mista ti år av livet mitt. Han var bare søt og snill altså.  (Haha, ja stemmer, jeg bare måtte.   Håper du ikke får noia )  
  • I morra skal en bekjent se på bil for meg! Det er skikkelig skummelt, og jeg dør litt innvendig av å tenke på at jeg sannsynligvis skal bruke et fem-sifret beløp på EN ting i løpet av denne uka
 • Nylig opprettede emner

×