Jump to content
Hundesonen.no
Guest Jonna

Ledige plasser LP kurs, østlandet

Recommended Posts

Guest Jonna

Privat LP kurs, antageligvis i Aurskogområdet -ikke helt avklart enda.

Kurset er for kl.1 til Elite ekvipaser. Maks 6-7 deltagere, ett par ledige plasser igjen.

Instruktør: Hege Johnsen.
1200,- pr ekvipasje.
4-5.oktober 0900-1600.

krav: minimum kl.1 øvelser inne.
Noen som vil være med? Er ett par plasser igjen. Ta kontakt med meg på PM eller mail kenneldeepeyes@hotmail.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er rent hyggelig og ikke noe trening basert på positiv straff hos Hege. Det er vanskelig å si noe om trenings-filosofi hos de fleste som instruerer, de har en stor kasse de plukker verktøy fra. Føler de at det må til med shaping så gjør de det, føler de at her trengs det mye hjelp så gjøres det.

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jonna

Det er rent hyggelig og ikke noe trening basert på positiv straff hos Hege. Det er vanskelig å si noe om trenings-filosofi hos de fleste som instruerer, de har en stor kasse de plukker verktøy fra. Føler de at det må til med shaping så gjør de det, føler de at her trengs det mye hjelp så gjøres det.

Og der har vel Margrete svart for meg. :)

Og for de som ikke kjenner Hege så har hun lagt i LP Eliten lenge nå, med belgisk fårehund (husker ikke navnet i farten) og BC Gustav, nå Herman og Lillebror. Landslagsutover og Gera listen har jeg ikke plassering og antall på. Men det er opp til flere gode plasseringer. Dyktig instruktør med masse å ta av.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Kurs med Hege anbefales på det varmeste! Hun er utrolig dyktig, positiv, løsningsorientert og en veldig trivelig instruktør :ahappy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er ganske enkelt å si/opplyse om instruktørens trenings- og læringsfilosofi (ganske sammenfallende). Såklart har de en stor "verktøykasse", men en instruktør som har utelukkende positiv treningsfilosofi ville aldri ha dratt frem positiv straff, men funnet andre løsninger (shaping o.l. har ikke noe med treningsfilosofi i den forstand)

Synes det er virkelig tåpelig at dette ikke er noe man kan spørre om uten å få tilbake "vanskelig å si noe om". Det er faktisk veldig lett å si noe om.

Og alle som leser dette burde få med seg at dette kurset er ikke utelukkende positiv mtp instruktørens innlæringsmetoder, som jeg har sett i praksis. Det blir villedende å si at det ikke brukes positiv straff og "lederskapsteori" i kurs med denne instruktøren.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis det skulle vært lett å si noe om en instruktørs ideologi så hadde det ikke vært en god instruktør, enkelt og greit. En god instruktør evner å se og bruke de nødvendige midlene for hver enkelt ekvipasje.

Er det noe for Keo tro? Han er jo forsåvidt grunntrent osv, men vi har en forferdelig fellesdekk pga usikkerhet og en god del pirk man trenger motivasjon til :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beklager, @maysofie, men der deler vi ikke likt syn. Jeg klarer ikke å si at instruktører som innimellom bruker positiv straff og "lederteori" fordi det "er det beste for hunden" er gode instruktører - fordi jeg aldri ville brukt disse metodene, og det håpet jeg egentlig ingen andre ville gjøre heller, når det finnes så mange andre måter å gjøre det på. Fordi det er i mine øyne ALDRI det beste for hunden.

Det er forskjell på verktøy og treningsfilosofi. Jeg må faktisk ha sånt opplyst, sånn at jeg ikke går på en smell og melder meg på et kurs hvor instruktøren ikke kan "hjelpe meg" om jeg ikke bruker straff! Jeg er kanskje litt vel skarp og ufyselig nå, men akkurat hvilken treningsfilosofi er faktisk nødvendig for mange.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi minner om at kjøp og slag-tråder ikke skal diskuteres i. Den låses siden alle plassene er tatt.

Moderator Raksha

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Sitter i eksakt samme båt, tok over en alaska husky for fire dager siden. Vi har jo en husky og en annen liten hund fra før, så den utfordringen i forhold til andre hunder osv har vi i grunn ikke, han er godt vant der. Men det er vel omtrent det eneste, ellers kan han ingenting. Ikke vært inne før han kom til oss, den overgangen har jo gått knirkefritt. Men jeg forstår ikke hvordan jeg skal gå frem for å lære han nye ting, da han ikke forstår å jobbe for godbiter. Det å trene hunder som har det grunnleggende innlært, slik som det å jobbe for godbiten er jo null problem.. Men dette her, helt håpløst 😆 står bare å ser dumt på meg når jeg kommer med godbit, og blir irritert og går unna om han ikke får dem. 🤦🏼‍♀️ Stakkars, ikke så greit. 😂 Si gjerne i fra når dere knekker koden og fortell hvordan. 😉 Men hittil tar jeg bare tiden til hjelp, og tenker som så at han lærer etterhvert når han blir tryggere på omgivelsene og på oss som eiere. Alt er nytt og skummelt i starten. 
  • Ja valper er mye mindre nøtter å knekke har jeg merka. 🤭 godt vi er flere i samme båt, tid skal han få. Skal strekke tålmodigheten min så langt den går. 😉
  • Hei, jeg slenger meg på de vanlige spørsmålene om omplasseringshund. Siden turismen er nede med brukket rygg har jeg fått overtatt en gammel sledehund. Alaskan husky. Jeg er klar over at det ikke er den enkleste rasen å ha med å gjøre.  Hunden er en seks år gammel hannhund som har blitt kastrert for mange år siden. Han er veldig underdanig, og redd det meste. Det går etter hvert greit å være innendørs, men han sliter litt med å være alene. Dette trener vi på.  Jeg tenkte det kunne være lurt å bygge litt selvtillit med mental trening (for han kan absolutt ingenting). Problemet mitt her er at han virker ikke interessert i godbiter i det hele tatt. Jeg blir dermed litt i beitet for hvordan jeg skal trene han når jeg ikke har noe å motivere med. Har dere noen tips?  Han er jo som nevnt redd for alt og alle ikke minst folk og hunder. Tror dere det er håp om å få han litt mer trygg mot andre hunder etter hvert, når han er såpass gammel? Jeg kommer etter hvert til å må ha han sammen med andre hunder...  Andre tips? 
  • Jeg merker egentlig ikke noe annet enn at hundetreningene er avlyst. Ellers er vi stort sett hjemme uansett, og turene går som normalt. Men jeg er fortsatt i jobb, så hverdagene er stort sett de samme. Må dog forberede meg på å måtte jobbe mer etter hvert, det arbeides med ny turnus nå. Men det vil nok ikke påvirke hunden noe særlig, siden hun enten er hjemme med samboeren min, eller så passer foreldrene mine henne mens jeg er på jobb.  På jobb merkes det godt, da. Men hjemme merkes det minimalt. 
  • Positivt for meg er mer tid hjemme og mer tid til turer i skogen på dagtid. Har hjemmekontor og kan tilpasse litt når på dagen jeg jobber, så det er lettere å komme seg ut på skikkelige turer. Tror Mio setter pris på selskap på dagtid også, selv om han stort sett velger å ligge for seg selv. Også syns jeg faktisk at man får bedre tid til og kanskje fokus på å sette pris på de små tingene. Jeg har bestilt blomster hjem, skal begynne på langvarig brettspill med samboer og har begynt på genser i mønsterstrikk på pinne 3 - ting jeg sjelden tar meg tid til i "den hektiske hverdagen" til vanlig. Skal prøve å ta det med meg videre selv når dagene går tilbake til det mer normale! Det tyngste for meg personlig er at all idrettsaktivitet er avlyst, som innebærer at NM ikke ble gjennomført. Det var en skikkelig knekk etter å ha forberedt seg gjennom en hel sesong, fire - seks dager i uka siden slutten av august sammen med laget, og påvirket humøret og motivasjon til å drive med noe som helst en liten stund. En god nummer to at alle kurs og treningsgrupper er avlyst, jeg hadde meldt oss på flere kurs i vår som jeg gledet meg veldig til. Har heldigvis funnet noen alternativer online, men det er jo ikke det samme som å treffe andre hundefolk både for trening og sosialt.  Sporet litt av fra bare hundehold, men det påvirker jo hele hverdagen dette. 
 • Nylig opprettede emner

×