Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Excuse My French

Recommended Posts

Siden er ikke ferdig helt enda, men vil gjerne vite hvordan dere opplever den, hva som mangler eller kan forbedres osv. :)

Jeg er ikke helt fornøyd med fotoalbumet, men har foreløpig ikke funnet en bedre løsning. Det mangler også en god del teks foreløpig, men håper at det kommer om ikke så alt for lenge.

Excusemyfrench.no

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hva er det du ikke liker med fotoalbumet, om jeg tør spørre? Jeg likte veldig godt at man kunne bla gjennom bildene med piltastene - for meg er det en slitsom greie om jeg må trykke for hvert enkelt bilde jeg har lyst til å se. I tillegg likte jeg at bildene ikke er så fryktelig store.
Ellers synes jeg at det var en pen side (sett fra amatørnivå), det eneste jeg må si at jeg ikke liker er rødfargen du har brukt på skriften i stamtavlene. Den var forstyrrende, og passet rett og slett ikke inn etter min mening. Men overall en ok hjemmeside - oversiktlig, og enkel å navigere i :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk for svar :) Jeg har ikke sett på hjemmesiden på en annen data enn min egen, men hos meg skjer det ofte at når jeg skal scrolle meg til toppen av siden igjen hopper den mellom de forskjellige bildene, og det ser jeg ikke på som helt optimalt.

Fargen på titlene kan jeg fikse på! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det problemet har ikke jeg her, og jeg har ikke peiling på sånne ting, men kan det ha noe med nettleseren å gjøre.? Jeg bruker iallefall Opera.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Å, den siden likte jeg veldig godt! Likte spesielt formen og skriften på toppteksten din. Ellers er jeg enig med marjea om at den røde skriften i stamtavlene er forstyrrende, men har ikke noen annet å kritisere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Det problemet har ikke jeg her, og jeg har ikke peiling på sånne ting, men kan det ha noe med nettleseren å gjøre.? Jeg bruker iallefall Opera.

Det vet jeg ikke, jeg har bare prøvd i Firefox og Safari. Tror grunnen til at det skjer er fordi jeg har lagt det i en iframe. Mulig det går an å ordne, skal sjekke det ut litt nærmere :)

Å, den siden likte jeg veldig godt! Likte spesielt formen og skriften på toppteksten din. Ellers er jeg enig med marjea om at den røde skriften i stamtavlene er forstyrrende, men har ikke noen annet å kritisere.

Takk! Det var hyggelig :)

Har endret skriften fra rød til sort nå. Mulig dere må laste inn siden på nytt før det synes (f5 eller cmd+r).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kjempeflott side!

Designmessig så syns jeg det er litt rart at borderen rundt headeren er er mørkere utenfor content-boksen enn i, hvis du skjønner hva jeg mener. Dette er veldig småpirk, hehe, men jeg klarer ikke å unngå å henge meg opp i slikt ;)

emfheaderemf.png

Ellers savner jeg og egne gallerier som samler bildene av hver hund.

Enig i at den røde skriften i stamtavlene bør få en annen mer nøytral farge. Det er vel og bra at hunden har fått titler, men det bør ikke dominere så mye som det gjør nå.

Men for all del, en veldig, veldig pen side :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg får ikke til å lage piler på bildet, men.. du vet disse: { } som er kanten rundt headeren din? Altså over og under teksten Excuse My French. Jeg trooor kanskje hun mener at den øverste kanten er mørkere enn den nederst. Altså, den nederste ser mer skyggeaktig ut - mens den øverste har en definert kant.
Jeg er som sagt en amatør, så det er ikke sikkert at det er det hun mener ;)

Men jeg må få si at jeg synes det var ganske så fint jeg, at kanten ser ut til å gradvis gå over til å se mer skyggeaktig ut. Haha, ræva forklart - men ja. Pent var det :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Når du nevnte skyggen ser jeg det, tror hun mener selve rammen(borderen som hun sa) rundt den. Gikk inn på filen og så nå, og tror at grunnen til at den har blitt duset ut er fordi den ble veldig pikselert, og jeg er ingen ekspert så fant ingen måte å fjerne det på. Men jeg skal prøve meg litt frem, for er egentlig enig i den.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jupp, akkurat hva jeg mener.

Det er bare flisespikkeri asså, ikke noe å egentlig henge seg opp i. Kjempe flott side som sagt :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pent, selv om jeg syns det kanskje blir noe smalt og smått.

Scrollingen med bildene er pga det er i iframe tror jeg ja (men det ligger vel inn i javascript på albumet også - det skulle vel være mulig å forhindre navigering med tastatur der kanskje? - ikke vet jeg, jeg har ikke peiling på det, så det får de som kan det ev svare på). Når den er aktiv, så scroller bildene. Aktiverer man selve siden (med å trykke utenfor) så scroller siden. (firefox og Opera testet)

Den validerer nesten også, kun 3 småfeil.

En favicon hadde gjort seg

Header kunne kanskje vært klikkbar for å komme til hovedsiden? (litt smak og behag, men jeg syns det gjør seg)

Syns du har vært flink jeg, for som flere har sagt, så er det bare småting å sette fingeren på - hvis man engang kan kalle det å sette fingeren på ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morsomt med positive tilbakemeldinger!

Siden er 800px bred, og tenkte at jeg ville ha noe som så ok ut på de fleste skjermer. Ser på statistikken over de 100 som har vært innom i dag at 18% har 1440x900, 11% med 1280x800 og 64% "øvrig"... :P Det å endre på bredden nå vil bli veldig mye jobb, så får ev. vurdere å gjøre den bredere om jeg endrer mer drastisk på designet senere.

Skal sjekke ut mer om det med scrollingen :) Og favicon har jeg helt glemt bort, men det skal jeg ordne! Klikkbar link til forsiden kan jeg også få til. Takk! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg syns den var veldig fin :)

Det eneste jeg vil plukke på er "The dogs" siden. Jeg syns bannerne til hundene er litt store. Man får jo se hundene bedre når man trykker seg inn på de, så de trenger ikke å være så store syns jeg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Jeg gleder meg også til springervalp-spam!!!! Jeg har jo både en sort og en brun. Jeg har alltid tenkt at de sorte er spesielt vakre, men da jeg fikk min brune minstejente begynte den evige pendlingen: å, nå synes jeg brune springere er finest, men nei, sorte er nå spesielt vakre, men se på den dype brunfargen da... osv. Jeg har landet på at det er omgivelsene som avgjør. Min sorte Milli (eller Disney-prinsessa som vi kaller henne) skiller seg ut i bymiljø og i treningssammenheng, mens det er ingenting vakrere jeg vet om enn når Iba på høstfjellet løper i søk - da kommer fargene hennes ekstra godt frem og jeg bare nyter... Summa summarum: utseendet er nå en ting, men en god springer (mentalt og energimessig) har ingen farge😍 Edit: glemte en ting: det jeg synes er størst forskjell på er pelskvaliteten. Milli (sort) har en utrolig blank og lettstelt pels (selv om hun har mye), mens det er mye mere jobb mtp napping på Iba for at hun ikke skal se ut som et matt uvær...
  • Jeg lover å spamme 🥰😃 Håper det snart blir avgjort hvilken som blir min. Er sååå spent! 😄 På mandag er de sju uker. Har jo kun hatt sorte springere selv, men kanskje dette blir gangen man skal ha en brun 😃
  • @Ninetales ååå jeg gleder meg til valpe-springer spam😍 Den sorte tispen var lekker! Nå er jeg veldig fan av disse svarte da😇
  • Hei!
   Oppsøkte veterinær for en drøy mnd siden pga at hunden (jaktlabrador) så ut til å klø i ørene. Han hadde en mild ørebetennelse. Veterinæren mistenkte allergi, så det ble tatt blodprøver. I går fikk jeg beskjed om at det var utslag på både inne- og utemiljø, gress og tre (er gjort bare en screeningtest, så vet foreløpig ikke eksakt hva i innemiljøet det var utslag på, det skal de sjekke nå i runde to). 
     Ble bl.a. anbefalt å gi allergifor med nytt protein for en periode, gi tilskudd av omega 3,  bruke seng som var enkel å rengjøre (veterinæren nevnte skai, som er enkelt å tørke av og hvor det ikke er fiber det setter seg midd i. Vi har frem til nå sverget til canelana sine madrasser og trekk), dusje ham to ganger i uken for å fjerne allergener i pelsen, mye utetid, samt vurdere vaksine. Veterinæren sa at de aller fleste hunder hadde god effekt av vaksinen, og at vår hund hadde gode forutsetninger for å leve et langt og godt liv med disse tiltakene. Han har ikke sterke symptomer nå, men allergi vil jo i de fleste tilfellee forverre seg hvis man ikke gjør noe, så vi har tenkt å gå for vaksine. 
     Det jeg lurer på ellers er hvilke erfaringer folk har med allergihunder. Jeg har googlet som en gal, og ser mange skriver at det er skikkelig vanskelig, er det ingen som har hunder som fungerer godt med vaksine og tilpasning av miljø og for? Veterinæren virket positiv, men mulig jeg har undervurdert den generelle innvirkningen allergi har på hunder? 😰 Lurer også på om noen kan anbefale seng, madrass til bilbur, samt madrass eller seng til huset i hundegården. Vi har brukt halm i hundegården, men skjønner jo at det kanskje ikke er det lureste.. Andre tips og anbefalinger?   På forhånd takk for svar!
  • "Dette er en svært populær blanding da hundene har fantastiske gemytt, plettfri sykdoms historie, er allergivennlige og egner seg godt som familiehunder." Usikker på om hundene de snakker om her er fra eget oppdrett eller alle hunder av denne blandingen, men uansett ganske utrolig at de ikke har opplevd så mye som et nys på 17 år. Nesten så man skulle tro det ikke var mulig 🙃
 • Nylig opprettede emner

×