Gå til innhold
Hundesonen.no

Håndlagde utstillingsliner

Recommended Posts

Vurderer å selge noen håndlagde utstillingsliner på en messe i november! Forslag til pris? Materialer koster ca. 100-150 kr pr. bånd. :icon_redface:

post-11380-0-50951000-1347228864_thumb.jpost-11380-0-12240700-1347228872_thumb.j

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fantastisk fint! :D

Rundt 250,- kanskje? Du må jo ha litt fortjeneste på det, i tillegg til at det sikkert tar litt tid å lage dei :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vanlige butikker (detaljhandelen) har ofte kalkyler på 3,5. Så du kan fint ta 300-350 kroner for de båndene. Det ligger jo arbeid bak også!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg bruker ca. 1 time på et bånd. Lærbåndet koster 45 kr meteren (bruker flettet lærbånd for at det skal være ekstra strekt), og jeg bruker ca. 1,5 m per bånd med løkker osv. Perlene per bånd koster alt fra 50-100 kr per bånd (noen perler er dyrere enn andre). Regnet på det nå og kostnadene per bånd er 130-180 kr. Er ikke alt fra 300-350 kr er grei pris da? :icon_redface:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Kommer an på hva folk er villig til å betale, rett og slett. Jeg bestilte meg nylig håndlaget skinnline med asse bling, og fikk den akkurat som jeg ville ha den - 240,- inkl frakt. Som et sammenligningsgrunnlag. Xtravagant sine er vel ganske mye dyrere, og de selger jo de også. Sjekk litt rundt på nett hva andre tar, og bestem deg når du har sjekket markedet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jess, helt klart avhengig av hva folk gidder å betale :thumbsup: derfor jeg tenkte det var greit å høre her inne! Det eneste jeg ser forskjell på er lærbåndet som blir brukt. Er det som gjør båndene mine litt dyrere å lage. Kunne brukt skinntråd til 15 kr m, men det har jeg ikke gjort gitt :icon_redface: Så da er spørsmålet hva folk er villig til å betale for slike? Tar jeg 200 kr for båndene, så tjener jeg 20-70 kr på de :rolleyes2: Men takk for svar og tips! :D :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så fine bånd :) Greit med rundt 300 for de, det er jo både kunst og kvalitet.

Men er det en sånn felles butikk nettside? Rota meg helt bort der jeg, og da fant jeg ikke tilbake til deg igjen?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Epla.no er et nettsted hvor man kan åpne sin egen butikk. Er et drøss av forskjellige butikker der, hvor folk selger sitt håndarbeid osv. :thumbsup:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Min hannhund markerer inne hos andre dersom det bor hund der eller dersom hunder har vært på besøk der for ikke altfor lenge siden. Problemet løses enkelt med at han holdes i bånd eller i min umiddelbare nærhet når vi er hos andre. Det er veldig lett å se når han har tenkt å markere, så det går fint an å stoppe han. Men han gjør det uansett ikke når jeg er rett ved siden av. Han markerer aldri hjemme hos oss. Hadde han gjort det, hadde jeg vurdert Belly Band, men på besøk trenger han ikke gå fritt omkring uansett.
  • Jeg vet, veldig fine bilder  Vi har jo gjort litt siden sist også da, så kan jo oppdatere litt  I vår gikk vi nosework kurs, som vi begge likte veldig godt. Utrolig nesten, hvor gøy hun synes det er å søke etter bjørk (og anis). Vi har trent med litt ujevne mellomrom. Plutselig nå i september så jeg annonse på LGT, å da måtte vi jo bare slenge oss med!  Ja, å det fikk da ganske så fint det! Hun travet fort og systematisk opp den første rekken med esker, hun begynte raskt på rekke to, og plutselig markerte hun som en helt på en eske!  Hun brukte rundt 10 sekunder, og hørte noen rykter om at hun var hunden med raskest funn den dagen! På agility fronten løp hun i september inn sitt siste napp i hopp2 og kan nå rykke opp til klasse 3 hopp. Så mumler vi noe om at vi ikke har ett eneste napp i agility.. ...vi har også blitt ambassadør for team bissevov! Det tror jeg blir gøy, og vi skal kose oss med masse gøye triks fremover . Fremgang og hva vi får til blir nok dokumentert, å du skal ikke se bort i fra at jeg legger det ut her også! Om noen har lyst til å gå vinteren i møte med triksetrening får dere 10% rabatt ved å skrive inn KRISTIN10 ved påmelding. For å se hvilke kurs man kan velge mellom besøk https://www.bissevov.no/online-kurs. Det er en fin ryddig hjemmeside (man får sin egen bruker), og man får servert alt man trenger av filmer og tekst for å sette igang treningen! Det er også tilknyttede facebook-grupper for å holde kontakten med instruktør, de andre på kurset og vise frem fremgang/spørre om råd. 
  • Hør med retrieverklubben angående fugl  (Mat)Blod får du kjøpt på litt større matbutikker, f eks Meny og OBS. Finnes i frysedisken, små bokser på ca halv liter. Kan være retrieverklubben kan hjelpe med det også. 
  • Hei, vi har en tollervalp på 4 måneder som vi ønsker å bruke til andejakt og ettersøk.
   Han er svært flink på å søke spor og veldig engasjert. 
   Dessverre har vi ikke fått tak i noen ender i år og ønsker å prege han så tidlig som mulig.
   Har sett at folk selger levende ender på finn.no men det blir jo ren henrettelse...
   Vi kjenner heller ingen som har drevet noe særlig med andejakt og har ender i fryseren. 
   Er det noen som vet hvor man kan få tak i ender som er skutt? (Og blod til blodsporsøk?)
    
 • Nylig opprettede emner

×