Gå til innhold
Hundesonen.no

Håndlagde utstillingsliner

Recommended Posts

Vurderer å selge noen håndlagde utstillingsliner på en messe i november! Forslag til pris? Materialer koster ca. 100-150 kr pr. bånd. :icon_redface:

post-11380-0-50951000-1347228864_thumb.jpost-11380-0-12240700-1347228872_thumb.j

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fantastisk fint! :D

Rundt 250,- kanskje? Du må jo ha litt fortjeneste på det, i tillegg til at det sikkert tar litt tid å lage dei :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vanlige butikker (detaljhandelen) har ofte kalkyler på 3,5. Så du kan fint ta 300-350 kroner for de båndene. Det ligger jo arbeid bak også!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg bruker ca. 1 time på et bånd. Lærbåndet koster 45 kr meteren (bruker flettet lærbånd for at det skal være ekstra strekt), og jeg bruker ca. 1,5 m per bånd med løkker osv. Perlene per bånd koster alt fra 50-100 kr per bånd (noen perler er dyrere enn andre). Regnet på det nå og kostnadene per bånd er 130-180 kr. Er ikke alt fra 300-350 kr er grei pris da? :icon_redface:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Kommer an på hva folk er villig til å betale, rett og slett. Jeg bestilte meg nylig håndlaget skinnline med asse bling, og fikk den akkurat som jeg ville ha den - 240,- inkl frakt. Som et sammenligningsgrunnlag. Xtravagant sine er vel ganske mye dyrere, og de selger jo de også. Sjekk litt rundt på nett hva andre tar, og bestem deg når du har sjekket markedet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jess, helt klart avhengig av hva folk gidder å betale :thumbsup: derfor jeg tenkte det var greit å høre her inne! Det eneste jeg ser forskjell på er lærbåndet som blir brukt. Er det som gjør båndene mine litt dyrere å lage. Kunne brukt skinntråd til 15 kr m, men det har jeg ikke gjort gitt :icon_redface: Så da er spørsmålet hva folk er villig til å betale for slike? Tar jeg 200 kr for båndene, så tjener jeg 20-70 kr på de :rolleyes2: Men takk for svar og tips! :D :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så fine bånd :) Greit med rundt 300 for de, det er jo både kunst og kvalitet.

Men er det en sånn felles butikk nettside? Rota meg helt bort der jeg, og da fant jeg ikke tilbake til deg igjen?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Epla.no er et nettsted hvor man kan åpne sin egen butikk. Er et drøss av forskjellige butikker der, hvor folk selger sitt håndarbeid osv. :thumbsup:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Agria her og, 3500 i året. 60 i vet med 25 % egenandel.    Satte bort hesten i dag, må gjøre det oftere! Utrolig hvor mye annet man får gjort. Så rakk både hundetur med en venninne og en runde fellestrening på hundeklubben. 
  • Tror jeg betaler 5200 i Agria nå...  1600/15% egenandel, 60 000 og 13500 i livsforsikring.. og + rehab hvis det fortsatt er utenom. Men kan liksom ikke bytte heller med både allergi og HD..
  • Da er jeg med  
   Enig i at Norge ikke akkurat er et hundeelskende land... leit å si, men sånn er det.
   Begriper ikke hvorfor det har blitt sånn. Føler det er et ganske unaturlig forhold til dyr generelt nå til dags. 
  • Hahha vel... Det lukter ikke spesielt godt i gatene fra før av, typisk syden-opplegg, og jeg tror nok ikke at hundene har all skylda der. De er ikke de eneste som tisser i gatene, for å si det sånn 🌚 Men de er gode på rengjøring her nede, det spyles og plukkes søppel hver uke så det holdes sånn noenlunde under kontroll.  Det jeg skulle fram til var at Ungarn er et skikkelig hundeelskende land i forhold til Norge, hunder får være med overalt og ungarerne ser på det at en hund går på do i gata som helt greit så lenge 💩plukkes opp. Men så er det ikke så mange andre alternativer her nede i asfaltjungelen heller da, hvis hunden bare skal på en liten tisserunde rundt blokka på morgenen eller kvelden. I Norge derimot så føler jeg hunder verken skal sees eller høres og nesten helst ikke eksistere nærmest, det er liksom ikke noe plass til de noe sted 😕Er så hyggelig å se hvordan det er her i landet i forhold, alle er veldig begeistret og de er velkommen nærmest over alt 🥰
  • Mulig det blir valp hos oss og i år 😇 
 • Nylig opprettede emner

×