Gå til innhold
Hundesonen.no

Håndlagde utstillingsliner

Recommended Posts

Vurderer å selge noen håndlagde utstillingsliner på en messe i november! Forslag til pris? Materialer koster ca. 100-150 kr pr. bånd. :icon_redface:

post-11380-0-50951000-1347228864_thumb.jpost-11380-0-12240700-1347228872_thumb.j

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fantastisk fint! :D

Rundt 250,- kanskje? Du må jo ha litt fortjeneste på det, i tillegg til at det sikkert tar litt tid å lage dei :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vanlige butikker (detaljhandelen) har ofte kalkyler på 3,5. Så du kan fint ta 300-350 kroner for de båndene. Det ligger jo arbeid bak også!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg bruker ca. 1 time på et bånd. Lærbåndet koster 45 kr meteren (bruker flettet lærbånd for at det skal være ekstra strekt), og jeg bruker ca. 1,5 m per bånd med løkker osv. Perlene per bånd koster alt fra 50-100 kr per bånd (noen perler er dyrere enn andre). Regnet på det nå og kostnadene per bånd er 130-180 kr. Er ikke alt fra 300-350 kr er grei pris da? :icon_redface:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Kommer an på hva folk er villig til å betale, rett og slett. Jeg bestilte meg nylig håndlaget skinnline med asse bling, og fikk den akkurat som jeg ville ha den - 240,- inkl frakt. Som et sammenligningsgrunnlag. Xtravagant sine er vel ganske mye dyrere, og de selger jo de også. Sjekk litt rundt på nett hva andre tar, og bestem deg når du har sjekket markedet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jess, helt klart avhengig av hva folk gidder å betale :thumbsup: derfor jeg tenkte det var greit å høre her inne! Det eneste jeg ser forskjell på er lærbåndet som blir brukt. Er det som gjør båndene mine litt dyrere å lage. Kunne brukt skinntråd til 15 kr m, men det har jeg ikke gjort gitt :icon_redface: Så da er spørsmålet hva folk er villig til å betale for slike? Tar jeg 200 kr for båndene, så tjener jeg 20-70 kr på de :rolleyes2: Men takk for svar og tips! :D :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så fine bånd :) Greit med rundt 300 for de, det er jo både kunst og kvalitet.

Men er det en sånn felles butikk nettside? Rota meg helt bort der jeg, og da fant jeg ikke tilbake til deg igjen?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Epla.no er et nettsted hvor man kan åpne sin egen butikk. Er et drøss av forskjellige butikker der, hvor folk selger sitt håndarbeid osv. :thumbsup:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Feilfritt og innenfor 15 % av antall startende (men minimum pallen). Det har blitt hakket færre napp i klasse 1, men vesentlig flere i klasse 2. Så teknisk sett er det ganske greit å komme seg til klasse 3 med "treig" hund, gitt at man holder seg unna tidsfeil selvfølgelig.  Men - agility handler jo om fart, så hvis det er en sport som man ønsker å drive litt med, er det jo en fordel å velge en rase som har et godt utgangspunkt for å hevde seg fartsmessig også. Kjedelig å gå et godt feilfritt løp og havne 9 sekunder bak pallen...
  • Ah, jeg har ikke noe slik oppdeling men alt går under samme pot. Kanskje vurdere annen forsikring? 
  • TS her.  Er også nysgjerrig på å vite om Brit Premium er bra merke/fôr?  https://www.zoopermarked.no/hundefr/brit-premium-puppies-hundefr https://www.zoopermarked.no/brit-premium-junior-medium-hundefoder   Også intr i å vite om noen har foret med Eukanuba Working fôret? Så det også passet til drektige og diende tisper. 
  • Sansa har en del merkelig fakter og vaner som av og til får hjertet til å smelte, av og til får meg til å le så jeg nesten pisser på meg og av og til får meg til å undre på hva det egentlig dreier seg om. Eller en god blanding av disse. Tenkte det kunne være morsomt og kanskje lærerikt å høre om andres opplevelser med sin(e) hund(er). Kanskje man får avkreftet at hunden er så sær som man tror? Eller bekreftet at joda, klumpen er akkurat så spesiell som man trodde! Og om noen har mer eller mindre kvalifiserte innspill på hva adferden betyr eller skyldes, så kan man kanskje lære noe også? Uansett, her er min litt tilfeldige topp tre (de første jeg kom på): 1. Brumming Sansa «snakker» i form av en slag nesebrumming. Hun høres ut som en gammel dieselmotor! Og urkomisk å høre på. Jeg har tolket det utelukkende som en positiv lyd, litt som glad-logring, men jeg kan ta feil! Sikkert som banken kommer hun rett etter at hun har spist kveldsmat (ikke på morgenen!). Setter seg rett foran meg, og brummer i vei mens hun presser seg inntil bena mine med brystet. Hun er veldig klar for kos og presser hode mot håmda mi, evt strekker halsen slik at hun kan kløs der. Det kan sikker vare rundt et minutt, helt til jeg overser henne eller hun får komme opp i fanget mitt. 2. Markies er dritgodt! ... om kvelden. Og kun om kvelden. Helt siden hun var valp har vi hatt en rutine på at når hun har lagt seg der hun skal sove, og jeg er på tur å legge meg på soverommet, så får hun en Markies. Det startet nok grunnet at jeg hadde dårlig samvittighet for å la henne ligge alene (det er nok bare 3 meter mellom oss, men jeg lukker døren). Om hun skjønner det er Markies på vei (jeg henter den i skapet, lukt), så begynner hun å sikle om den ikke kommer relativt raskt. Når hun får den, så knaskes den ned med stor innlevelse. Det ser virkelig ut som hun nyter den! Forsøk å gi en Markies på dagtid? Nei, takk ... sånt liker jeg ikke. Hun bare lukter på den. Kan ta den i munnen, men den spyttes ut. Veldig rare greier!! 3. Stein i skogen. Hvis jeg setter meg ned i skogen, finner hun ofte en halvstor stein og kommer til meg med den (hun er veldig forsiktig når hun løfter den i munnen). Hun stiller seg tett, tett inntil bena mine, men med siden mot meg. Forsøker jeg å ta hånden mot munnen hennes - så vris hodet vekk fra meg. Tar jeg hånden tilbake ser hun rett fram igjen. Om jeg stryker/klør henne på hals/bak øre/skulder/hode så ser det ut som hun nyter det noe helt enormt og presser tilbake. Hele tiden forsøker hun å komme enda nærmere meg - ikke bare ved å presse, men ved å bruke bena til å forflytte seg enda nærmere. Selv om det jo ikke går! Hun kan stå slik veldig lenge, mange minutter og jeg skjønner ikke hva det hele dreier seg om! Noen andre med historier eller forklaringer?
  • Takk for svar Selv er jeg ganske fan av puddelen. Tenker i såfall en mellompuddel. Jeg har sett noen da, som har en del stress i seg, men hvor mange dette gjelder vet jeg ikke. Pelsstellet i seg selv ser jeg ikke på som så voldsomt avskrekkende. Hos oss hadde den blitt skrella så ofte som nødvendig for å holde en enkel pels  Jeg er litt usikker på hva sambo synes om rasen, men skal lufte tanken. Vi har snakket om at om vi skal ha en maskot-selskapshund av noe slag, så  har vi lyst på en dvergpuddel  
 • Nylig opprettede emner

×