Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Ruhåret Fox Terrier

Recommended Posts

Hei! Jeg er et nytt medlem på forumet, med en snart 10mnd gammel fox terrier som heter Tass.

Ser at de fleste på forumet har glatthåret fox, så tenkte at en lite innslag med en ruhår kunne vært hyggelig :wub:

Tass er en liten ramp, som i tillegg har kommet i puberteten... han kan være krevende og slitsom til tider, men som andre nevner så er han jo en terrier. :wub: Vi har så langt hatt veldig veldig mye glede og moro med han, og vi ser frem til mange år med vår lille aktive krabat.

post-5808-1254511337_thumb.jpg

post-5808-1254511473_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Velkommen hit :blink: Veldig gøy med en ruhåret her også, det er ikke så mange av oss med glatthåret heller så det er alltid gøy med flere!

Han så ut som et lite sjarmtroll, kjempesøt gutt :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.  • Nye innlegg

    • Jeg har lyst til å melde på men er redd det skal bli avlyst som alle de andre utstillingene.
    • Den der ser ut som en vanlig melketann, ja. Har noen tenner som valpen her har felt, deriblant en hjørnetann, ser likedan ut.
    • Jeg valgte i våres å kastrere min tispe på langt mindre grunnlag enn dette og veterinæren mente det var godt innenfor regelverket. Hun var nedstemt, usosial og rar etter hver løpetid, to ganger i året. Hadde ingen komplikasjoner og er fornøyd med avgjørelsen. Kan dog anbefale å sjekke rundt for prisforskjellene er STORE. Jeg er kunde hos tre klinikker jeg stoler på, og prisene der var 6000, 14000 og 26000 😅💸 sistnevnte var kikhullsoperasjon da, men likevel...
    • Har du kikket inni munnen til valpen? Når valpetenner ramler ut er som regel den nye tanna på god vei ut og alt er ok. Men, om du er usikker/uerfaren skader det ikke å spørre noen du kjenner, oppdretter f eks, som kan kikke inn i munnen og se om det er greit. 
    • Det er egentlig ikke så tidlig, ettersom at fristen for påmelding er 30 september! Lurt å lage tråd så man kan minne på de som har glemt å melde seg på. Selv kommer jeg som ren tilskuer for første gang. Jeg har stilt ut et par ganger på Dogs4All før og syntes det var kjempe gøy!  Det er så mye å se på og gjøre der. Det ene året husker jeg det var en egen agilitybane som man kunne gå inn å trene på om man ville. I tillegg var det masse show, agilitykonkurranser, freestyle, hundeskoler som hadde små kurs, masse salgsboder, raseboder, raseparade osv! I tillegg var det skikkelig svung over gruppefinalen med masse stilig lys osv. Man føler man er på en virkelig stor og fancy hundeutstilling  
  • Nylig opprettede emner

×