Gå til innhold
Hundesonen.no

Busann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  175
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Busann

 1. Valpegjengen 2018

  Da har vi hatt Max i 3 uker snart, og han er ganske artig, dog lurer jeg noen ganger på om det er valp eller gjedde jeg har fått. Han har sine rolige stunder også da.
 2. Sheltiene - Sherloki & Max

  Da var det kanskje på tide å presentere Max. Max eller Maxwell er født 06.04.2018 og er sønnen til Shero. Han er Bi-blue som faren og har 2 blå øyne. 5 uker gammel på bilde over. Far og sønn De leker godt sammen Max skal bli agility hund når han blir stor.
 3. Sheltiene - Sherloki & Max

  Jeg og familien har nå vår første valp (hadde voksen omplassering Japaner før), og vi valgte denne gangen Sheltie. Skulle egentlig ikke ha valp før etter en Paris tur, men falt pladask for ham, og da jeg kjente til både oppdretteren og linjene fra før var ikke valget vanskelig. Han er født 28.7.13 og er dermed snart 4 mnd gammel. Vi hentet ham da han var 9 uker, og det er utrolig hvor fort de vokser. Han er Bi-Blue. Planen er å drive med agility etter hvert. Har ikke så mange bilder på denne pc'n så flere kommer senere
 4. Valpegjengen 2018

  Max har kommet hjem.
 5. Valpegjengen 2018

  Max kommer hjem på fredag. Aktiv "liten" krabat. I går fikk Shero hilse på ungene sine, og ble fort Max sitt store idol.
 6. Valpegjengen 2018

  Lille Pøbelfrø som han kalles av oppdretter har blitt 5 1/2 uke og vokser og gror. 4 ukers bilder 5 uker gammel
 7. Forelderside på wordpress

  Da har du antagelig ikke tilgang dit. Tror du må være administrator (men er ikke 100% sikker), så da må du antagelig få administrator til å legge den til. Hos meg ser det sånn ut:
 8. Forelderside på wordpress

  Har du lagt den til på menyen? (Utsende -> Menyer).
 9. Ja kjenner meg egentlig veldig glad hun kom hit, tror hun har fått det bra her. Nå skal lille frøken blond til og med prøve seg på bronsemerket i LP, tviler på at vi klarer det, men er bare for moroskyld, så hun får være med hun også.
 10. Vi overtok en JS tispe nå i vår, vi la fort merke til at hun haltet og var stiv/øm i hoftene. Når vi rønket henne for HD/AD i høst, fikk vi vite av vet. at hun hadde brukket hoften tidligere (men den var skrudd pent sammen, og grodd bra), men hun har vondt i beinene/hoftene, mulig det er HD der, men pga bruddet fikk vi ikke avlest resultatene der. Men dyrlegen så så vidt på de før de sendte bildene, og sa det så ikke pent ut, mulig noe forkalkninger. (Søsteren har HD-D) Vi fikk ikke vite dette når vi overtok henne, så planen vår å trene agility med henne (for moroskyld, men også får å få noe annet en tur), kanskje noe Lydinghet/sporkurs også bare for moroskyld. Spørsmålet er bare hva kan vi faktisk gjøre med henne av akriviteter. Hva tåler hun. Agility er jo ute, men hva med spor (id spor) og sånne ting, er det også ting vi bør holde henne unna? Noen som har noen erfaring med dette? Vil jo ikke gjøre noe som skader henne.
 11. Valpegjengen 2018

  Valpene kom på termin og er nå 1 1/2 uke gamle. Det kom 4 valper, 2 tisper og 2 hannhunder. Det kom 4 merle, ser ut som det er 2 blue merle og 2 bi-blue, en av hvert kjønn.
 12. Melde eksisterende bruker inn i NKK

  Har du prøvd å gå inn der? Jeg får opp både muligheten til å få medlemsnr og pin på SMS og bytte epost adresse der. Ja, man kan være medlem i flere raseklubber samtidig.
 13. Valpegjengen 2018

  Termin på fredag, og 4 valper på røntgenbildet, så nå er det spennende venting.
 14. Akkurat nå APRIL

  Har nettopp vært igjennom dødsfall og begravelse, og begravelseselskapet tok seg av det meste. Eneste vi gjorde var å bestemme de personlige tingene, salmer, og solist innslag (siden vi ville ha det), fargetema på blomster, hvor/hvordan vi ville ha blomster. Hvordan vi ville ha annonsene og sånne ting.
 15. Hun kan fysisk ikke strekkes ut i riktig stilling for HD bilder, så er nok derfor. Hun har fungert fint frem til de siste mnd, litt stiv men ikke ille. Sto på smertestillende i perioder. Nå denne vinteren har hun blitt merkbart stivere, så nå går hun på metacam fast. Veldig stiv og øm men også veldig leken og livsglad. Merker ikke så mye når hun er aktiv, men når hun er i ro husker hun at hun har vondt. Begynt å få vansker med å hoppe opp i sofa og senger nå, men det går. Men hun har dessverre fått belastningsskader foran, siden hun har avlastet en del der, så nå har hun vondt både foran og bak.
 16. Fant igjen denne tråden plutsselig så da tenkte jeg at jeg fikk oppdatere den litt da, siden vi nå har levd med dette noen år. I desember i fjor tok vi nytt bilde av hoftene i forbindelse med tannrens, så om noen er interessert i å se hvordan hoftene henne er så ser de sånn ut. Veterinæren lurer på om hun kan ha hatt ett brudd i den andre hoften også, som har grodd av seg selv, men det får vi aldri vite. Etter å ha snakket med veterinæren så har vi faktisk drevet litt agility, men da stort sett på valpenivå (eneste unntaket er at hun får ta bommen, for den elsker hun). Vi har også trent en del rally og lp (dog frøken blond/den blonde som hun har blitt hetende i hundeklubben, bruker litt tid på ting, de små grå ble nok ikke stimulert så mye når hun var ung). Prøvd oss på smeller, men der var lyset på med ingen hjemme, tenke selv er ett helt ukjent konsept, og jeg klarer ikke å finne bryteren. Ellers har hun gått fast hos kiropraktor de siste årene, pluss at vi har jobbet endel balanse og styrketrening, etter råd fra kiro.
 17. Er vel 2 med E? Antar det er snakk om samme kull, er vel ikke så mange som får første kullet når de er 12 mnd, og kullet har c og d foreldre.
 18. Valpegjengen 2018

  Fra en venninne som har sitt første sheltie kull (har drevet oppdrett av cavalier tidligere). Sherloki er far til kullet, så blir veldig spennende.
 19. Valpegjengen 2018

  Da kan jeg stikke inn en tå her, tispa er bekreftet drektig i dag, så om ca 4,5 uker finner jeg ut om det blir valp på meg. Kommer det en hann i kullet, så blir det en liten sheltie på meg i begynnelsen av juni
 20. Kattetråden!

  Vi bruker det i tillegg til tørrfôr. Alle kattene liker det, men er mest populært hos den yngste. Tror det er veldig individuelt hva de liker, ingen av våre ville spise MUSH kattemat, men MUSH til hund går ned på høykant (får det av og til, sammen med tørrfôret om vi har glemt å tine vom til dem).
 21. Sheltien kommer i Blue merle uten tan da. Bi-blue er absolutt favoritt fargen min, på sheltie. Liker også sol/gyllen sobel. Ikke så glad i vanlig blue merle, blir fort rotete synes jeg. På japaner er det ganske lett, den kommer liksom bare i hvit den.
 22. Akkurat nå, februar

  Måtte akkurat befri katta fra kommoden
 23. Forskjellen på sheltie og collie?

  Men du har jo de som er i andre enden av skalaen også, min og en til jeg kjenner finnes ikke reserverte, kos er kos, fang er fang, og en fremmed er bare en man ikke har koset med før. Ellers kjenner jeg flere sheltier, og ingen av dem er sånn. Noen er litt reserverte/uinteresserte i fremmende, men selv den mest reserverte av dem hadde ikke noe problem med at jeg fikk båndet og gikk tur med henne når jeg skulle gå henne ned etter agility, selv om hun nesten ikke hadde sett meg før. Og det gjelder jo da fremmende/nesten fremmende, er det noen de treffer ofte så er det bare kos.
 24. Akkurat nå, februar

  Elgen er sulten og spiser opp buskene våre. Litt skummelt at hun ikke er redd verken folk eller dyr, men heldigvis er hun ikke en sint elg.
 25. Jeg får det iallefall ikke opp
×