busann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  147
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av busann

 1. Var på Rally stevne i helgen, lille frøken blond fikk prøve seg. Lørdag, bare rot og disk. Søndag, var hun mer med og vi gikk til 167 poeng, ikke dårlig til å nesten ikke ha trent.
 2. Kanskje på tide Akrir fikk sin egen tråd også. Akiri er en 4 år gammel Japansk spisshund tispe, som vi over tok i sommer. Dessverre fikk vi ikke beskjed om at hun hadde brukket den ene hoften, vi misstenker også HD med forkalkninger, men siden NKK ikke kunne lese av på bruddet (var sånn vi fant det ut) så er vi ikke sikre. Så hun har endel vondt, og er mye stiv, men innimellom dette er hun en veldig glad hund, som gjerne spinner av glede. Hun har stamtavle, og vi fant ut at hun er grand niesen til gamlehunden vår Mario. Noen bilder av søtnosen vår: (hun måtte klippes ned når vi overtok henne, vet ikke hva de hadde gjort med overpelsen og underpelsen var kjempeflokete) Siste bilde er av Mario, se så like de er.
 3. Altså om du liker Sheltie kommer de i ganske store utgaver, litt vanskelig å si størrelse når de er små da. Vet om flere sheltier på over 41 cm (går bla en i stor i agility i.e over 43 cm). Og er du nøye med linje og oppdretter kan du få veldig sosiale sheltier. Min elsker alt på 2 bein, en jeg trener med hopper opp i alle fang som det er mulig å skvise seg plass på (dog med folk hun har truffet da, ikke fullstendig fremmende). Valpen jeg møtte forrige helg koset med alt og all, ikke skeptisk til fremmende barn engang.
 4. Overskrift: VALP PÅ 9 UKER MISHANDLET TIL DØDE AV MANN PÅ FURUSET Ja vil si at det var ganske innlysende.
 5. Ja borti gata er like vagt, er jo ikke som moskeen er noe av det mest synlige på Furuset. (Bilde er fra andre siden av E6 Oslo-Gardermoen)
 6. Jeg skal ikke ha box, men tenke å bestille bok snart, kan bli med å dele frakt.
 7. Ikke sant, og MUSH B.A.R.F Basic er lov, men MUSH B.A.R.F Vaisto er ikke lov. Siden det ene heter Barf, og det andre heter....
 8. Sånn jeg forstår ut fra min ikke eksisterende russisk/ukrainsk kommer den i svart også. https://veo-ukraine.io.ua/
 9. Shero har fått egen instagram konto, bare hund der. shero_the_sheltie
 10. Leken kom i dag, og det var noen som ble fornøyd. Fant ikke smaksprøven når jeg åpnet pakken, men det gjorde Shero, falt veldig i smak hos begge. Men jeg må si jeg ikke skjønte hvorfor de var så interesserte i en tom pose
 11. Akiri har vært med på stevne i helgen og kost seg masse, på fredag fikk hun gå blåbær, noe hun synes er veldig morsomt. Er tidvis litt fart på den gamle damen, dog er det verre med konsentrasjon. Lørdag og søndag har hun bare vært tilskuer, og fått masse oppmerksomhet, ligget mye og kost i fanget.
 12. Vi har vært på stevne i helgen, i agility fikk vi en vegring på lørdag og den sur feilfri 4. plass i dag, men fornøyd med løpene og at vi endelig har sluttet å bare diske AG. Plukket også med oss en feilfri 3. plass i hopp 2 og dermed vårt 2. napp i H2, og med tanke på at det var 6 feilfrie har han virkelig fått opp farten. Fikk en vegring i dag da, men vi var begge slitene. Ellers er han ikke akkurat den mest stressa hunden på stevne da.
 13. Jeg og familien har nå vår første valp (hadde voksen omplassering Japaner før), og vi valgte denne gangen Sheltie. Skulle egentlig ikke ha valp før etter en Paris tur, men falt pladask for ham, og da jeg kjente til både oppdretteren og linjene fra før var ikke valget vanskelig. Han er født 28.7.13 og er dermed snart 4 mnd gammel. Vi hentet ham da han var 9 uker, og det er utrolig hvor fort de vokser. Han er Bi-Blue. Planen er å drive med agility etter hvert. Har ikke så mange bilder på denne pc'n så flere kommer senere
 14. CASSELS på charlottenberg har endel fine kjoler.
 15. Det er ikke første gang NRK har tatt opp dette, fra Brennpunkt fra 2001. https://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/FFAD12002700/23-10-2001
 16. Blå eller grønn, med strikk. https://stinashundemoro.ecwid.com/#!/Leker-med-strikk-og-ball/c/12932159/offset=0&sort=normal Denne typen.
 17. Kanskje på tiden med en oppdatering for Akiri også, blitt en stund siden sist. Vi har nå hatt henne i over 3 år, og hun blir hele 7 år til høsten. Hun lever livet stort sett som kortklipt hund (noe lengre på vinteren), da hun ikke kan børstes. Siden sist så har hun fått trene litt agility med tilpasninger og pinner på bakken Prøvd seg på den nye stigen (stige er kuuult) Hun har også deltatt på ett blåbær stevne: Vi har vært på fjelltur Noen random bilder
 18. Hei. Beklager veldig sent svar, fikk ikke med meg at jeg hadde fått noe svar. Vet ikke helt hvor stor en aussie valp er jeg, men det ble endel for kort til en 7 kg japaner (dog tror jeg det kan ha med pelsen). Om du fremdeles skulle være int. kan du få det gratis, siden det tok så lang tid å svare, og det ligger bare her.
 19. Selger unna litt utstyr, noe er nesten nytt (passet ikke) mens annet er enten vokst ut av eller tilhørt forrige hunden. Rød Hutra Regndress (Outdoor Overall) str. 35(2)/cm, 14M/Inch, bare prøvd på, for liten til mine. Pris 400,- Back on Track fleece dekken str. 46. Brukt få ganger, for stort til min. Pris 500,- Puppia jakke str XL, Pris 150,- Showmaster® Rosa refleksdekken str. 40, Pris 50,- Yukon trekksele str. S Pris 100,- Ruffwear kjøledekken str. XS, Pris 100,- Rød hundesele ukjent merke og str men passet til 8 kg japaner, Pris 50 ,- Kan hentes på Bjørkelangen/Aurskog eller sendes mot porto.
 20. Det kommer selvsagt ann på katten, men på mine har det alltid blitt gjort uten anestesi.
 21. Sherloki har trent litt styrke og balanse i kveld, vi kjedet oss litt og siden har ikke får leke så mye for tiden ble det sånn. Tror han har nytte av det, har blitt litt rolig for ham i det siste, så håper vi snart blir 100% friskmeldt.
 22. Hos meg har 3 av 4 klinikker i nærheten stengt på lørdag.
 23. Teoretisk skal du ha det før du starter, men er sjelden noe problem å starte uten. Men greit å få det så fort man har mulighet. Som regel har man mulighet for å få målt på stevne, bare sende mld til arrangør og spørre. Ellers kan man ta kontakt med godkjent måledommer direkte om man har noen i nærheten og spørre om de har mulighet til å måle hunden din. Jeg fikk målt Shero hos dommer før vår første konkurranse. De kan måles før de er 24 mnd (husker ikke om det er 12 eller 18 mnd), men om de måles da må de ha endelig måling når de er 24 mnd (altså bli målt 2 ganger), om de måles første gang når de er over 24 mnd trenger de bare å måles den ene gangen.