Gå til innhold
Hundesonen.no

busann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  156
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av busann

 1. Akkurat nå, februar

  Elgen er sulten og spiser opp buskene våre. Litt skummelt at hun ikke er redd verken folk eller dyr, men heldigvis er hun ikke en sint elg.
 2. Lat som du skal skrive ett nytt innlegg, last opp bilde du skal bruke der, når det er lastet opp kan du gå ut av innlegget. Gå til PM og bruk Insert existing attachement, da skal du finn bildet der. Litt tungvint, men eneste måte jeg har fått det til på.
 3. Jeg og familien har nå vår første valp (hadde voksen omplassering Japaner før), og vi valgte denne gangen Sheltie. Skulle egentlig ikke ha valp før etter en Paris tur, men falt pladask for ham, og da jeg kjente til både oppdretteren og linjene fra før var ikke valget vanskelig. Han er født 28.7.13 og er dermed snart 4 mnd gammel. Vi hentet ham da han var 9 uker, og det er utrolig hvor fort de vokser. Han er Bi-Blue. Planen er å drive med agility etter hvert. Har ikke så mange bilder på denne pc'n så flere kommer senere
 4. Personlighetens D&G The One J "Sherloki"

  Takk, så jeg glemte og nevne at han også tok AGII tittelen i løpe av sommeren, så nå er hans fulle mellomtittel AGHI AGHII AGI AGII RLI RLII .
 5. Personlighetens D&G The One J "Sherloki"

  Lenge siden jeg har oppdatert her. Siden morfar bor ca 20 min unna Vålerbanen, bestemte vi oss for å stille opp 3 dager på Rallystevnet der. Det ble 3 x 1. premiering, hvor vi avsluttet med en 4. plass og direkte opprykk til klasse 2. Siden det gikk så bra der, bestemte vi oss for å prøve litt mer Rally, og gikk på dobbeltstevne på Fetsund og en dag på Flateby, denne gangen i klasse 2. Gutten kan når han vil, og vi debuterte i klasse 2 med en 3. plass og napp, de 2 andre løpene havnet vi utenfor pallen, men med napp i begge løpene. Sherloki kan dermed utsmykke seg med både RLI og RLII mellomtittlene. Klubben holdt klubbmesterskap i sommer, og med 2 feilfrie runder ble vi Klubbmester i Mellom. På Maridalsstevnet var Shero i siget, og tok 2 feilfrie 3. plasser, 1 i AG og 1 i Hopp, vi fikk dermed vårt første napp i AG2 og vårt siste napp til H3. -------- Ikke den mest stressa hunden på stevne. Han er en skikkelig Snowball-retriver Sherloki og chinchillaen Bella.
 6. Welincha fant jeg bare som Schäferhund og Welsh Corgi Prembroke oppdretter. Shjap og Snøhvit holder til på Askøy, kanskje en av de du tenker på?
 7. Akkurat nå, desember

  Renset tennene på Akiri i går og benyttet anledningen til å røngte hoftene hennes for å se utviklingen. I tillegg til forverring i det vi viste var galt, mistenker veterinærene at hun kanskje kan ha hatt ett brudd i den andre hoften også, som har grodd av seg selv. Ikke så rart hun er stiv om dagen.
 8. Håndarbeidstråd!

  Har strikket min første genser, Marius til Søs, siden hun ønsket seg det. Ikke dampet ennå da, men måtte prøve den på for å se hvordan den ble.
 9. Selger ett Canelana thermoshell ulledekken str. x-small i lilla, for 800,- (Ny pris 899,-). Kun prøvd på, selges da det er for lite. (Merkelapp sitter på) Prøver å selge det før jeg returnerer det, så jeg slipper å betale returporto. Kun til salgs i en uke fra 28.11, eller returenes det. Kan hentes på Bjørkelangen/Lierfoss, leveres strekningen Årnes-Flisa ca hver 14. dag eller leveres på Barcode i Oslo etter avtale. Kan sendes på kjøpers regning. (Bilde lånt fra Canelanas side)
 10. Mener at det sto at jeg måtte dekke porto, men kan dobbeltsjekke i morgen.
 11. Kattetråden!

  Takk, er søsteren min som er fotografen. Flere bilder av pusene
 12. Kattetråden!

  Må bare vise frem det fine bilde av Buspusen vår.
 13. Jeg vil gjerne ha den om den er 3 x 4 meter.
 14. Grosser schweizer sennenhund

  Ja det er noen her, men er vel ikke mange. Trenet rally med en Entlebucher.
 15. Etter og ha drasset med meg ett gigantisk sammenleggbart netting bur på stevner det siste 1 1/2 året ønsker jeg nå og gå over til noe som er en del lettere, nemlig ett sammenleggbart stoffbur, Har sett en del på Mælson, men synes det er ganske dyrt, så ser etter brukbare alternativer. Lett og bli borte i burjunglen. Krav til Bur: Vanntett bunn Lett å legge sammen store nettingluker for luft om sommeren, samtidig som de kan dekkes til for å gi mindre forstyrrelse. Kommer i store str. Ute etter ca 90 cm i lengde Solid, må tåles å bli lagt opp og ned endel siden vi er på endel stevner. Noen som vet om noe brukbart eller må jeg bare begynne å spare.
 16. Dagens Middag

  I dag hadde vi hjemmelaget indiskinspirert Butter Chicken med ris til middag. Så godt, men ikke akkurat kalorifattig.
 17. Bessie "Akiri"

  Kanskje på tide Akrir fikk sin egen tråd også. Akiri er en 4 år gammel Japansk spisshund tispe, som vi over tok i sommer. Dessverre fikk vi ikke beskjed om at hun hadde brukket den ene hoften, vi misstenker også HD med forkalkninger, men siden NKK ikke kunne lese av på bruddet (var sånn vi fant det ut) så er vi ikke sikre. Så hun har endel vondt, og er mye stiv, men innimellom dette er hun en veldig glad hund, som gjerne spinner av glede. Hun har stamtavle, og vi fant ut at hun er grand niesen til gamlehunden vår Mario. Noen bilder av søtnosen vår: (hun måtte klippes ned når vi overtok henne, vet ikke hva de hadde gjort med overpelsen og underpelsen var kjempeflokete) Siste bilde er av Mario, se så like de er.
 18. Bessie "Akiri"

  Var på Rally stevne i helgen, lille frøken blond fikk prøve seg. Lørdag, bare rot og disk. Søndag, var hun mer med og vi gikk til 167 poeng, ikke dårlig til å nesten ikke ha trent.
 19. Alternativ til Border collie

  Altså om du liker Sheltie kommer de i ganske store utgaver, litt vanskelig å si størrelse når de er små da. Vet om flere sheltier på over 41 cm (går bla en i stor i agility i.e over 43 cm). Og er du nøye med linje og oppdretter kan du få veldig sosiale sheltier. Min elsker alt på 2 bein, en jeg trener med hopper opp i alle fang som det er mulig å skvise seg plass på (dog med folk hun har truffet da, ikke fullstendig fremmende). Valpen jeg møtte forrige helg koset med alt og all, ikke skeptisk til fremmende barn engang.
 20. valp på 9 uker mishandlet til døde

  Overskrift: VALP PÅ 9 UKER MISHANDLET TIL DØDE AV MANN PÅ FURUSET Ja vil si at det var ganske innlysende.
 21. valp på 9 uker mishandlet til døde

  Ja borti gata er like vagt, er jo ikke som moskeen er noe av det mest synlige på Furuset. (Bilde er fra andre siden av E6 Oslo-Gardermoen)
 22. Planning/planlegging (hobby)

  Jeg skal ikke ha box, men tenke å bestille bok snart, kan bli med å dele frakt.
 23. Akkurat nå, juli!

  Ikke sant, og MUSH B.A.R.F Basic er lov, men MUSH B.A.R.F Vaisto er ikke lov. Siden det ene heter Barf, og det andre heter....
 24. Shæfer

  Sånn jeg forstår ut fra min ikke eksisterende russisk/ukrainsk kommer den i svart også. https://veo-ukraine.io.ua/
×