mokken

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6,496
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om mokken

 • Rang
  Kelpieskrulle!

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Australsk Kelpie

Nylige profilbesøk

21,593 profilvisninger
 1. Stevneplaner: 25.02 Bergen Agilityklubb. 06.-07.05 Nordhordland Hundeklubb. 10.-11.06 NM, NKK Drammen. Harly kanskje? 17.06 Bergen Agilityklubb. Usikker. 28.06 Ølen Etne Vindafjord Hundeklubb. 07.-09.07 Årdal Hundeklubb. 02.-03.09 Haugesund og Omegn Hundeklubb. 21.-22.10 Norwegian Open – Kongsvingerhallen. Harly kanskje? Mål: - Harly 1-2 ag cert. Og om vi får siste lagnappet til NM så melder vi på lag + ind til nkk Drammen. - Lykke, tja si det? Trene og så får vi se hva som skjer. Konkurranser får vi eventuelt vurdere etterhvert. Forhåpentligvis skal jeg finne tilbake til god følelsen som stort sett har vært veldig variabel den siste tiden. Edit: ups, siste del falt ut.
 2. Klubben skal arrangere stevne på naturgress i juni. Ble sååååå glad, for her borte hører naturgress til sjeldenhetene. Så kom jeg på at jeg har jobbehelg *panneklask*
 3. Tragisk med sånn dømming i et mesterskap!
 4. Ser ut som det er to forskjellige regelverk, et for hvert av lagene...
 5. Ja gjerne! Jeg er og en kløne på ski så det går helt fint! Hvordan er den lengste runden på Gullbotn, er den veldig bratt? Kelpisene har ikke brems nemlig!
 6. For Harly betaler jeg ca 1800 pr år i Gjensidige, Lykke ca 2700 tror jeg. Vetrinær forsikring på begge to. Lønner seg absolutt å ta en ringerunde å sjekke Når jeg sjekket priser på min første bil var det ca 7000 i forskjell fra billigst til dyrest! Lykke til! ....Skal jeg snart hoppe i dusjen. Herlig skitur med familien, en drøy mil i nydelig vær. Begynner å lure litt på hva jeg har meldt meg på i mars da.... Heldigvis et litt annet terreng!
 7. Så utrolig fint hun har utviklet seg!
 8. Mine kan bare en kommando når vi sykler/går på ski og det er "gå frem". Planen var at det skulle bety hold linen stram, men fritt oversatt i kelpieland så betyr det visst bånn gass... Tørrtrente litt på den til fots med trekkbelte for å unngå løs line som hang seg fast i hjulet på sykkelen
 9. 6 år allerede?! Gratulerer med dagen!
 10. Jeg kjøper gjerne valp fra en oppdretter som kan fortelle om både positive og negative sider ved foreldredyrene. Om "alt er perfekt" så ringer varselbjellene. Selv om jeg har en viss innsikt i en rase så dukker jo det innimellom opp noen overraskelser av og til. Klok av skade og sånn Ellers så er helse, mentalitet og magefølelsen viktige aspekter. Dersom jeg skal ha en form for brukshund så ønsker jeg å se arbeidsresultater av foreldredyr, deres søsken og evnt tidligere avkom ( dersom de er gamle nok). En viss kjemi med oppdretter er greit synes jeg.
 11. Selvsagt. Vi har nettopp spist middag Her ble det pepperbiff, soppstuing og amadinepoteter. Nam!
 12. Yes! Kjempegodt til lapskaus Det er helt innafor! ........har vi vært på tur i snøen, herregud så deilig! Fant også ut hvorfor Lykke har gått urent og haltet litt av og til, hun har skrelt vekk litt hud under ene poten. Ser heldigvis ut som noe som antageligvis ordner seg selv
 13. Takk for omtanken, men i dag var det trening i dalen. Har sagt opp medlemsskapet mitt på Fjellanger, jeg var mest støttemedlem Nei det var ingen høydare her heller med torotomatsuppe Det høres ikke feil ut det heller!
 14. ....har vi spist hjemmelaget tomatsuppe til middag. Jeg trodde jeg ikke likte tomatsuppe, men det er visst noe helt annet når den er hjemmelaget Snart avgårde på trening!
 15. Da krysser du diagonalen bak hunden for å få hunden til å endre retning. Ganske greit vist i begynnelsen av denne her Håper det går i din favør! ......er det visst veldig vått ute. Tenker det bare blir en rask tur. Også trening i hallen senere! http://www.bt.no/article/bt-328786b.html