mokken

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6,583
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  8

Om mokken

 • Rang
  Kelpieskrulle!

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Australsk Kelpie

Nylige profilbesøk

21,974 profilvisninger
 1. Før jeg kjøpte hund i 2005 så leste jeg meg godt opp på det som var tilgjengelig av informasjon på engelsk og svensk, og var i tillegg i kontakt med oppdrettere og raseentusiaster i Belgia, Finland og Sverige. Jeg ble møtt veldig positivt av de aller fleste, men det var noen som ikke ville gå dypt inn på rasens og /eller sine hunders svake sider. Hunder som ble omtalt som fantastiske individer, og jeg senere møtte IRL oppfattet jeg som meget svake mentalt. Man innser da hvor store personlige oppfatninger man kan ha, og det som andre anser som amazing eller underbar, kan i dine øyne være søppel. 2 hunder her vestpå ble importert noen år før fra Europa, og det var veldig tydelig på disse to hundene hvor stor forskjell det var sosialiseringen de hadde fått. De var ca 7 mnd når de kom til Norge. Den ene måtte det jobbes MYE med, men ble etterhvert en super hund. Den andre var en "labrador-light" type når hun kom. På en rasespesial i 2007 (eller 08?) med spesialdommer fra rasens hjemland så vi veldig mye dårlig mentalitet, hunder som ikke kunne gå oppreist sammen med sin egen flokk fra parkeringsplassen til utendørs utstillingsområde. Der var også hunder som glefset etter både dommer og sin egen handler. Når vi spurte dommer senere om hvorfor disse hundene ble premiert så lo h*n det vekk med at det var jo helt vanlig der h*n kom fra. Så lenge det ikke resulterte i blod så ble hundene premiert.
 2. Bil for mikromennesker og jumbokelpier...? De klippes samtidig med resten av klørne, ca 1 gang pr uken Hjemme fra en guffen tur i regnværet. Håper regntøyet tørker til kurs senere!
 3. Sånn da. Vært på årsmøte, skrevet referat, sjekket opp i godkjenning for smeller instruktør og sendt ut mld om ledige privattimer. Nuh natta!
 4. Sånn er det her og, det gjelder både fremmede og meg! Harly kan ligge å sove i sofaen, og hvis jeg ringer til noen å sier hallo så bråvåkner han og stormer til døren, for da kommer det jo garantert noen
 5. Engelsk springer spaniel, labrador (gjerne fra dual purpose linjer) eller collie (fra stødige linjer) synes jeg var gode forslag.
 6. Full fart hjemom mellom trening og årsmøte i hallen. Veldig fornøyd med dagens trening, selv om jeg strengt tatt burde få trent litt mer rally før stevne på søndag
 7. Nei 3. pl i nybegynner hopp
 8. Makan så tregt det går med meg om dagen, regner med det er allergimedisinene som er årsaken. Håper det bedrer seg til helgen!
 9. Har handlet der noen ganger, og har utelukkende gode erfaringer. Aldri opplevd feil og de har sendt varene raskt etter bestilling
 10. Første gang jeg så den på stevne så trodde jeg det var feil i ringsekretær sine papirer, og sa til eier at de ble ropt inn men det er jo mellom så det er vel feil klasse? Fikk bare et kort svar tilbake at de skulle gå i mellom før eier gikk avgårde. Virket ikke som vedkommende ville snakke noe mer om det.
 11. Takk for svar! Det er jo synd at de i verste fall kan ta resultater fra andre ekvipasjer som er i riktig størrelsesklasse.
 12. Hunden er ikke målt nei og eier vet at hunden er large men starter alikevel i mellom.
 13. Men resultatet fra stevnet som er godkjent er ikke fjernet, det ligger i dogweb. Derfor lurer jeg veldig på hva som er utfall av at man starter en hund i feil størrelseklasse.
 14. Nei jeg vet ikke om diskene er "vanlige disker" eller annet da jeg ikke har sett hundens løp. Jeg vet bare at den har startet i feil størrelseklasse på 2 forskjellige stevner pr dd.
 15. Klubben arrangerer årlig en offisiell cup og kårer sammenlagtvinnere, top 3 i de forskjellige klassene. Premieutdeling i kveld i forbindelse med årsmøte. Harly vant videregående agility (stor) i 2016. Flink gutt Det ble godiser, leke og 1 mnd gratis trening på dyreklinikkens treningsbane. @MegaMarie jeg har en premie til deg og Tidi også. Tar den med på stevne på søndag