mokken

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6,652
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  8

Om mokken

 • Rang
  Kelpieskrulle!

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Australsk Kelpie

Nylige profilbesøk

22,391 profilvisninger
 1. Jeg og fikk i dag! Hadde nesten glemt det ..er hundene ferdig trent og luftet, og jeg venter jeg på sushi
 2. Jeg har en berner på kurs nå, utrolig søt og livlig hund som storkoser seg med trening Var dette i Mynde klubben? Isåfall så er det ikke første gangen. Det er flere som har vært der på første og siste trening pga en person. Jeg var på utstillingstrening med collieklubben på Kokstad og ble veldig godt tatt i mot der, selv om jeg hadde "feil rase"
 3. I dag passet det helt greit at turfølget har forsovet seg. Jeg var på møte i klubben ang høringsforslaget i går kveld og måtte ha litt tid til avreagering etterpå så da ble det litt seint. Passe trøtt ja
 4. @Margrete, hele egget
 5. Aha, definitivt noe som må vente til senere når hodet og kropp er litt mer i form. Takk for svar
 6. Hvilke kategori? Sliter visst med å finne noe jeg liker veldig nå om dagen.
 7. Så vidt jeg vet er det 6 australske kelpier i Bergensområdet, da inkl våre 2.
 8. Nesten ferdig med kursforberedelser til i kveld, bare litt småplukk igjen. Kom plutselig på at jeg ikke hadde spist frokost, ikke så rart at tankevirksomheten gikk litt tregt da nei Juni ble i overkant travel, nå MÅ jeg bli flinkere til å si nei!
 9. Hadde gitt et rått egg 2-3 ganger pr uke til å begynne med, stappfullt av gode næringsstoffer
 10. Hvis det er aktuelt å overta en voksen hund så er kanskje denne aktuell?
 11. Har noen banetegninger liggende (kl 1/2) med "raske slalominnganger"? Fikk ganske krevende innganger nå i helgen, både mtp avstand hund langt foran fører, men også vinkelen inn fra forrige hinder. Skal gå for samme dommer igjen så vi har virkelig noe å trene på.
 12. En bekjent sin miniatyr hadde diaré av og på i 5-6 uker etter at de gav bravecto. Så jeg tør ikke (har en hund med noe sensitiv mage), men er på andre sesongen med Nexgard her og synes den virker veldig bra
 13. Tirsdag og onsdag: Morgenlufting og avislesing i nabolaget. Tur i skogen på ettermiddagen, en i trekk og en med med kløv hver sin dag. Nattevakt uke på den tobeinte så litt begrenset aktivitet.
 14. Er det flere soniser som skal til Årdal i juli?
 15. Jeg bruker Gisela på Myrbø til røntging. Dyktig og kritisk dame, sender ikke inn bilder som hun ikke er helt fornøyd med. Tror jeg betalte rundt 3000 for hd, ad, rygg + blodprøve og patellasjekk i 2014. Er også fornøyd med Thomas på Anicura sør, men de er noe stivere i pris.