Jump to content
Hundesonen.no

Sasha&Kiara

Medlemmer
 • Content Count

  1348
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sasha&Kiara last won the day on April 22 2016

Sasha&Kiara had the most liked content!

Community Reputation

726 Excellent

About Sasha&Kiara

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 12/27/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Japansk Spisshund x5 + Samojed x2

Recent Profile Visitors

8677 profile views
 1. Det opplevde vi en gang å. Vi var på ferie på østlandet, og hadde glemt den som holder døra oppe hjemme i Bergen. Så vi satt bakluka på vidt gap. Når vi kom tilbake så hadde noen lukket den. Heldigvis for oss, og hunder, så skulle vi bare rett inn å kjøpe middag og ta med, så vi var bare borte i 10minutter og bilen sto i skyggen, men ja, det kunne gått galt. Men regner med folk gjør det for å være grei? Jeg vet ikke.
 2. Sasha&Kiara

  Valpegjengen 2016

  Valpen min er ikke hvit lengre. Han fant veien ut av gjerdet bak huset, og ned i myren. Hadde tenkt å bade han til uken, vel nå er han spylt av det værste, så går han i badekaret imorgen istedenfor.
 3. Sasha&Kiara

  Bestilling av rosetter

  Her har vi bestilt i år å. Kjempefine rosetter og knall servise. (Norsk japansk spisshundklubb)
 4. Sasha&Kiara

  Valpegjengen 2016

  Han er hjemme. Finingen min, Rocky.
 5. Sasha&Kiara

  Utstilling Råde

  De aller fleste hoteller, campingplasser i østfold har lov med hund. Veldig enkelt å finne overnatting uten at det går over lang reisevei
 6. Sasha&Kiara

  Atferd - Hos Boxeren?

  Bare poengtere at jeg ikke har noe imot boxerne. Men ja jeg syns jeg merker mye tull og hører fra andre mye tull rundt deres ring og rase. Og det syns jeg er trist, da det er en grådig fin rase. Men jeg merker jo at jeg har raser jeg gjerne går en ekstra runde rundt og ikke rett forbi når jeg erp å utstilling. Og det er ikke nødvendigivs Boxer for den er stor. Jeg tar gjerne en ekstra runde forbi chihuahuaene å jeg altså. For de går jo rett i alt de får fatt i, uten at gjerne eierene gjør noe annet enn å smile å si "Oisann".
 7. Sasha&Kiara

  Atferd - Hos Boxeren?

  Uff jeg tror jeg tråkket på noen tær på avl og oppdrett på FB. Men har jeg bare hatt uflaks å møtte på AKKURAT de to idiotene de har her i Norge. Jeg har på de to siste utstillingene møtt på to boxere som virkelig trenger beroligende. Og som virker rett og slett aggressive.* Jeg så på utstillingen nå sist, at når boxeren står alene med ingen på 3m radius, mens alle andre hunder står pent å pyntlig med 20cm unna hverandre. Så kan man jo kanskje spørre seg. Men igjen, jeg er åpen for å ha hatt uflaks. Men har hørt også flere si det, at boxer ringen er liksom der man helst ikke går, for der er det jo bare bråk hele tiden. Jeg syns det er litt trist, for boxere jeg hadde i min oppvekst rundt meg, (i venners familie osv) var knall dyr. Kjempegode familiehunder. Så kjenner overhodet ikke igjen det jeg har møtt siste månedene, ei heller det jeg har hørt siste 3-5årene om rasen. De som har boxer, mener jeg er på bærtur, og det kan jo hende. Åpen for å ta feil faktis, hehe. Og ingenting hadde vært bedre. Men hva er erfaringen med boxerne på utstillingsfronten her inne??
 8. Sasha&Kiara

  Norsk Doberman Klub Bergensgruppen

  Samojed - BIR valp på Candy, gikk rett til BIS ja, og der så han vel knapt på hun tror jeg. Men men... Japansk spisshund - BIM Valp på Varg. Kjempefin debut syns jeg, men kjempefin kritikk, og han gjorde en god figur. Voksen så fikk Bamse nok en 2.beste hannhund. Gad. Fikk også stille en samojed voksen. For eierene ville ikke, hehe. De hadde stor cert fra NKK Bergen ifjor, men ingen små gitt. Men det fikk hun idag. Og ble BIR. Flinke jento. Ingen gruppeplassering på henne, men nå mangler hun bare lite cert til å bli NUCH.
 9. Sasha&Kiara

  Valpegjengen 2016

  30. mai går flyet, og 31. mai er han endelig hos meg. Guriland nå er det ikke mange uker/dager igjen.
 10. Sasha&Kiara

  Aggressive hunder på utstilling (?)

  Jaggu, jeg hadde stoppa å bedt han ryke og reise. Ærlig talt. Usmakelig og latterlig oppførsel. Har opplevd det selv, dog ikke så gale som det der. Jeg var ganske fersk, og fikk høre at den personen som gjorde det, gjorde det nettopp for å ødelegge og trigge frem aggresjon hos min hannhund. Dumt for hu, dommern likte det ikke, min hannhund reagerte ikke, hu fikk blått jeg fikk ck. Jeg fryda meg, hu furta haha
 11. Sasha&Kiara

  Aggressive hunder på utstilling (?)

  Jeg har en gang opplevd dommer som kasta ut også, men det er en gang jeg har sett. Det var på Nesbyen for noen år tilbake. Junior hann (Rottweiler) var inne i ringen og fikk bedømming. Ut av intet kom en hannhund (rottweiler) løs fra sitt bur ringside, og fløy rett på den stakkars junioren som sto i ringen. Alle måpte. Eieren fikk røska denne bikkja si av og gikk ut av ringen, men den stakkars junioren holdt på å dø. Dommeren ba eieren av junioren om å gå ut, tusle litt rundt, og roe ned, for så å komme inn igjen, for å se om det hjalp, så skulle han ta han inn igjen litt senere, men da før BHK. Så kom denne hunden som hadde fløyet på han, vet ikke om det var åpen eller nuch, men de var en 4-5 i klassen, dommeren gikk bort til han som hadde flydd på, og spurte hva han holdt på med? "Ehm stiller hund" Nei ikke for meg sa dommeren å ga han klar beskjed om å komme seg ut av ringen. Til full applaus ringside. Jeg ble kjempeglad når jeg så han gjorde dette, men ja, det er 1 gang på de 6årene jeg har stilt hund. Og jeg har sett mye rart. Men ser også selvfølgelig gjengangeren av rase.
 12. Sasha&Kiara

  Aggressive hunder på utstilling (?)

  Jeg har opplevd det før, jeg blir like oppgitt hver gang, men likevel så slutter jeg ikke å bli forundret. Kan trekke ut opplevelse fra Ålesund i helgen, siden den er ferskest. FØR utstillingen, altså jeg var ikke kommet inn i hallen engang. Jeg kom med burtrallen og hadde valpen utenfor. Hun er samojed på 6mnd, så er litt størrelse på hun. Jeg stoppet 2-3meter unna en del boxere som sto med eierene sine. Jeg har hørt litt rufsete rykte på boxere, så jeg stoppet derfor litt unna, planen var å finne frem papirene samt skifte tak på alt utstyret Det tok 3sekunder, så fløy boxer hann på valpen så hun hylte. Hun hylte av sjokket, ikke av skade altså. Eieren snur seg, sier oi og smiler, mens hun prøver å få bikkja under kontroll. Som virker som har ETT ønske, og det er å ete bikkja mi. Sorry men ja så litt sånn ut. Jeg smiler overhodet ikke tilbake, for jeg ble ganske grinete faktisk. Og jeg syns i det minste man kan si beklager. Så jeg så nok bare dumt på hu tilbake. Valpen ble nok litt skremt av hele greia, og slapp halen som hun hadde båret så fint hele veien. Vi fikk den til dels opp, men den datt lettere ned når vi var inni ringen. Men hun fikk en ok opplevelse resten av dagen i det minste. Så var vi INNI ringen. Altså en hund i samme rase. (Dette er da ikke valpen) Hannhunder, vi var kommet til beste hannhundklasse. Jeg er vant med litt sånn brumming rundt om. Jeg har selv en sånn idiot som kan hvis det blir for lenge blikkontakt brumme litt. Men thats it. Men denne gangen hadde han EN ting på ønskelista, og det var å ete opp alle de forbaska gummikulene som lå i det grønne fine gresset mor. Så han åt, jeg banna inni meg, og inn kommer en apekatt uten sidestykke. Altså den bikkja gjør utfall på utfall på utfall, mens eier forsøker å roe han ned. Slevet slenger rundt, tenner og lyd og ja gudene vet ikke hva. Tror Santos ble litt sånn "JØSS" så han reagerte med å ete mer. Haha. (Siste gang jeg stiller han i Ålesund ) Første situasjonen fikk jo ikke dommer med seg. Men jeg slutter liksom ikke å bli overasket over noen hunder og ikke minst eiere. Altså, er dette hunder som bør i det hele tatt være på utstilling?? Hunder som kan velge å fly på en 6mnd gammel valp? Andre situasjonen, fikk absolutt dommeren med seg, for bikkja landa på han under ene angrepet. For de skulle gå de to opp og ned samtidig, men dommeren sto imellom så han dytta borti dommern. LIKEVEL, velger dommer å plassere denne hunden forran Santos. (kritikken sa også fint temp) Altså jeg får bare lysst å begynne å grine. Bare så det er sagt, min endte som 4BHK og hennes som 3BHK, så det er ikke sånn at jeg furter for å ha mista noe cert eller bir eller noe i den dur. Men sånnt gemytt er faktisk DISK feil for rasen, regner med for flere raser, men står faktisk under disk på standarden. Hvorfor kaster ikke dommere sånne hunder ut?? Er jeg sær? Og bare må innfinne meg med at noen hunder har mer lyst å ete andre hunder enn andre liksom.
 13. Sasha&Kiara

  Flere hunder - hvor godt går de overrens?

  Nå har jeg mangen. Bamse - Kiara - Candy = Barna i huset. De har hurra meg rundt, bursdagsselskap fra mandag til søndag. De forguder hverandre tror jeg. Eller ja så lenge Candy ikke tar halen til Bamse og løper andre veien, akkurat da blir han litt irritert. Santos Ja han er venner med alle, men tok litt tid med Candy. Han syns hun var veldig stor og ukontrolert. Men han er kommet dithen nå at han aksepterer hun. Så satser på vi kommer til venner så fort hu får sin første løpetid. Kiara - Sasha = Sjefshønene De går ilag med alle, men de har også sine regler som de andre må følge. Men de er venner med alle da. Kiara trengte også litt tid på å finne ut av Candy, men hun er allerede komt dithen at hun kan leke med henne, så lenge hun ikke tråkker på henne da, for da dør Kiara litt.
 14. Sasha&Kiara

  Valpegjengen 2016

  Her ventes enda på Rocky. Nå er det bare en 3ukers tid til han er klar for å hentes. Gleder meg så inni granskauen, haha Også er jeg litt furt for at han er 3dager for ung til dos4all i år
 15. Sasha&Kiara

  Reiste på ferie- satte igjen hunden

  Jøssenanamn, hvordan er det der i det hele tatt mulig å komme på. Hjelpes... Vel får håpe han ikke får tilbake bikkja, selv om jeg frykter han gjør det.
×