Jump to content
Hundesonen.no

ElleBelle

Medlemmer
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 Excellent

1 Follower

About ElleBelle

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Elverum
 • Hunderase
  Blanding

Recent Profile Visitors

10373 profile views
 1. ElleBelle

  Ditt siste kjøp?

  Kjøpte først i XS, men Bella har visst lagt på seg, så måtte kjøpe i en større størrelse... Kjøpte også et matchende halsbånd.
 2. ElleBelle

  Sele til Chihuahua

  Har en rosa sele i den minste størrelsen til salgs om det er noe interesse for det. Søk opp dog copenhagen på finn, så ligger den der. Kan strammes inn mer enn det størrelsen tilsier.
 3. ElleBelle

  Sele til Chihuahua

  Den nye sela fra dog copenhagen trenger ikke tas over hodet.
 4. ElleBelle

  Equigroomer

  Funker helt supert på min norfolk/papillon blanding. Får av masse pels på kort tid. Verdt prisen for min del. Måtte gi opp furminator, da den skrapte for hardt på huden til Bella. Har ikke det problemet med equigroomer.
 5. ElleBelle

  Volkswagen Touran.

  Har en touran med 170 hk, diesel, automat, med grønne skilter. Jeg er meget fornøyd! Et bittelite minus er at de er litt lave, men har enda ikke hatt problemer med å komme meg fram på dårlige veier midt i skogen. Kjører 9 mil nesten hver dag, og føler ikke at det gjør et stort innhogg på økonomien. Sitter høyt og har god oversikt. På ekstra varme/kalde dager er jeg glad for at det ikke er en tett vegg som skillevegg. Min neste bil blir garantert også en touran. De er gode å kjøre. Ligger godt på veien.
 6. ElleBelle

  Morgentur

  Jeg går minst 45 minutter med Bella når jeg har tidligvakt. Hun har lite lyst til å stå opp klokka 04 om mårran, men har ikke noe valg Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 7. ElleBelle

  En liten maskothund

  Norfolk terrier
 8. ElleBelle

  Hvilken bil har du?

  Har nylig kjøpt VW Touran varebil. Mer enn nok plass til min lille sak på 5 kg. Kjøpt med tanke på at vi skal ha en til hund etterhvert. Fin hundebil Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 9. Da har jeg endelig kjøpt ny bil. En Volkswagen Touran 09-modell. Hundebil Har det minste herkulesburet.
 10. ElleBelle

  Lufter du hunden før den ber om det selv?

  Lufter Bella minst tre ganger om dagen, gjerne flere. Det kommer helt an på om jeg har fri eller ikke. De gangene hun sier i fra selv, setter hun seg i gangen. Det har kun skjedd hvis hun har blitt dårlig i magen. Da er det krise, og vi må skynde oss ut.
 11. ElleBelle

  Instagram! ?

  Bjerkeisk. Stortsett bare bilder av Bella Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 12. ElleBelle

  Dialekttråden

  Æ e finnmarking, men bor for øyeblikke i Elverum, og jobber i Solørdistriktet. Kundan på jobb klager på at dæm ikke skjønner ka æ sir. Ka farsken. Æ har reinere dialækt enn de fleste kundan mine. Trur det må være tonefalle som gjør at æ høres ut som æ e fra gokk. Nån kunda har til og med sport om æ e svensk. Herreminhatt. To setninga de fleste av dem her nede ikke skjønner bæret av. "Æ må bakke bilen" "Æ elter bilen her"
 13. ElleBelle

  Bøker

  Sender deg PM
 14. ElleBelle

  Aktivisering før hjemme alene

  Går alltid tur før jeg elter Bella alene hjemme. Alt fra 15 minutter til 2 timer. Har jeg tidligvakt står jeg opp 04 og går en times tur.
×