ElleBelle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  190
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om ElleBelle

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Elverum
 • Hunderase
  Blanding

Nylige profilbesøk

9,936 profilvisninger
 1. Funker helt supert på min norfolk/papillon blanding. Får av masse pels på kort tid. Verdt prisen for min del. Måtte gi opp furminator, da den skrapte for hardt på huden til Bella. Har ikke det problemet med equigroomer.
 2. Har en touran med 170 hk, diesel, automat, med grønne skilter. Jeg er meget fornøyd! Et bittelite minus er at de er litt lave, men har enda ikke hatt problemer med å komme meg fram på dårlige veier midt i skogen. Kjører 9 mil nesten hver dag, og føler ikke at det gjør et stort innhogg på økonomien. Sitter høyt og har god oversikt. På ekstra varme/kalde dager er jeg glad for at det ikke er en tett vegg som skillevegg. Min neste bil blir garantert også en touran. De er gode å kjøre. Ligger godt på veien.
 3. Jeg går minst 45 minutter med Bella når jeg har tidligvakt. Hun har lite lyst til å stå opp klokka 04 om mårran, men har ikke noe valg Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 4. Norfolk terrier
 5. Har nylig kjøpt VW Touran varebil. Mer enn nok plass til min lille sak på 5 kg. Kjøpt med tanke på at vi skal ha en til hund etterhvert. Fin hundebil Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 6. Da har jeg endelig kjøpt ny bil. En Volkswagen Touran 09-modell. Hundebil Har det minste herkulesburet.
 7. Lufter Bella minst tre ganger om dagen, gjerne flere. Det kommer helt an på om jeg har fri eller ikke. De gangene hun sier i fra selv, setter hun seg i gangen. Det har kun skjedd hvis hun har blitt dårlig i magen. Da er det krise, og vi må skynde oss ut.
 8. Bjerkeisk. Stortsett bare bilder av Bella Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 9. Æ e finnmarking, men bor for øyeblikke i Elverum, og jobber i Solørdistriktet. Kundan på jobb klager på at dæm ikke skjønner ka æ sir. Ka farsken. Æ har reinere dialækt enn de fleste kundan mine. Trur det må være tonefalle som gjør at æ høres ut som æ e fra gokk. Nån kunda har til og med sport om æ e svensk. Herreminhatt. To setninga de fleste av dem her nede ikke skjønner bæret av. "Æ må bakke bilen" "Æ elter bilen her"
 10. Sender deg PM
 11. Går alltid tur før jeg elter Bella alene hjemme. Alt fra 15 minutter til 2 timer. Har jeg tidligvakt står jeg opp 04 og går en times tur.
 12. Størrelsene går jo på brystmål. Har den minste størrelsen til Bella. Hun er 42 cm rundt brystet, så den passer akkurat.
 13. Ble overrasket hvor perfekt den passa inni buret da jeg fikk den i posten
 14. Fine bilder av Bris og Isak Vi må få gått tur sammen snart! Har ledig tid fra og med uke 10 Edit: La til noe
 15. Den er grei! Tror det er 8 mm bredt. Altså ganske tykt. Båndet blir altfor kraftig for min lille sak på 5 kg. Sender PM