Gå til innhold
Hundesonen.no

ElleBelle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  191
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

84 Excellent

1 følger

Om ElleBelle

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Elverum
 • Hunderase
  Blanding

Nylige profilbesøk

10,173 profilvisninger
 1. Equigroomer

  Funker helt supert på min norfolk/papillon blanding. Får av masse pels på kort tid. Verdt prisen for min del. Måtte gi opp furminator, da den skrapte for hardt på huden til Bella. Har ikke det problemet med equigroomer.
 2. Volkswagen Touran.

  Har en touran med 170 hk, diesel, automat, med grønne skilter. Jeg er meget fornøyd! Et bittelite minus er at de er litt lave, men har enda ikke hatt problemer med å komme meg fram på dårlige veier midt i skogen. Kjører 9 mil nesten hver dag, og føler ikke at det gjør et stort innhogg på økonomien. Sitter høyt og har god oversikt. På ekstra varme/kalde dager er jeg glad for at det ikke er en tett vegg som skillevegg. Min neste bil blir garantert også en touran. De er gode å kjøre. Ligger godt på veien.
 3. Morgentur

  Jeg går minst 45 minutter med Bella når jeg har tidligvakt. Hun har lite lyst til å stå opp klokka 04 om mårran, men har ikke noe valg Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 4. En liten maskothund

  Norfolk terrier
 5. Hvilken bil har du?

  Har nylig kjøpt VW Touran varebil. Mer enn nok plass til min lille sak på 5 kg. Kjøpt med tanke på at vi skal ha en til hund etterhvert. Fin hundebil Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 6. Da har jeg endelig kjøpt ny bil. En Volkswagen Touran 09-modell. Hundebil Har det minste herkulesburet.
 7. Lufter du hunden før den ber om det selv?

  Lufter Bella minst tre ganger om dagen, gjerne flere. Det kommer helt an på om jeg har fri eller ikke. De gangene hun sier i fra selv, setter hun seg i gangen. Det har kun skjedd hvis hun har blitt dårlig i magen. Da er det krise, og vi må skynde oss ut.
 8. Instagram! ?

  Bjerkeisk. Stortsett bare bilder av Bella Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 9. Dialekttråden

  Æ e finnmarking, men bor for øyeblikke i Elverum, og jobber i Solørdistriktet. Kundan på jobb klager på at dæm ikke skjønner ka æ sir. Ka farsken. Æ har reinere dialækt enn de fleste kundan mine. Trur det må være tonefalle som gjør at æ høres ut som æ e fra gokk. Nån kunda har til og med sport om æ e svensk. Herreminhatt. To setninga de fleste av dem her nede ikke skjønner bæret av. "Æ må bakke bilen" "Æ elter bilen her"
 10. Bøker

  Sender deg PM
 11. Aktivisering før hjemme alene

  Går alltid tur før jeg elter Bella alene hjemme. Alt fra 15 minutter til 2 timer. Har jeg tidligvakt står jeg opp 04 og går en times tur.
 12. Størrelse på Rukka-selene

  Størrelsene går jo på brystmål. Har den minste størrelsen til Bella. Hun er 42 cm rundt brystet, så den passer akkurat.
 13. Ble overrasket hvor perfekt den passa inni buret da jeg fikk den i posten
 14. Hågakollens Isak og Vardekampens Bris - Runderingsbilder side 8

  Fine bilder av Bris og Isak Vi må få gått tur sammen snart! Har ledig tid fra og med uke 10 Edit: La til noe
×