Gå til innhold
Hundesonen.no

Linda=D

Medlemmer
  • Innholdsteller

    559
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Linda=D last won the day on 26. Mars 2020

Linda=D had the most liked content!

1 følger

Om Linda=D

  • Bursdag 07/27/1992

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Moelv
  • Mine dyr
    Mike blanding av buhund og wheaten terrier -10 år.
    Venter på valpepøbel som hentes i begynnelsen av juni.

Nylige profilbesøk

9,699 profilvisninger

Linda=D's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

539

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fant noen flere bilder fra de siste årene ?
  2. Så gøy at du vil ha storpuddel og at du er i kontakt med oppdretter?? Tror du får det du er på jakt etter der? Hera fylte nettopp 3 år. Jeg har fått den brukshunden jeg ville ha. Ho er en liten frøken på bare 14,5 kilo, men det ho mangler i høyde og vekt tar ho igjen på alle andre måter.? Hera er en hund som går all in og gir alt i alle situasjoner. Jeg bruker ho i agility. Det er noe vi begge elsker. Har startet i en konkurranse, men vi kommer nok til å prøve oss mer. Bruker ho også til mye trekk både forran ski og kickbike sammen med huskyen min. Her gir ho jernet og er mer til lederhund enn det huskyen min er?? Ho har også en god nese jeg burde utnyttet bedre. Tar jeg i en kongle på tur og kaster den i busk og kratt så gir ho seg ikke før ho finner akkuratt den kongla jeg kasta. Samme om jeg kastet den i en haug med andre kongler. LP, rally og smeller vil nok passe perfekt. Bygg opp en god motivasjon på leke fra start av. Hera er en skikkelig kosehund hjemme og veldig knyttet til meg som eier. Det er noe å ta med i vurderingen at pudler blir veldig knyttet til sin eier/familie og ofte er reservert mot fremmede. (de skal ikke være engstelige og redde, men ofte har de bare ikke behov for å hilse på alt og alle på samme måte som en labrador.) Hera er veldig puddel på det feltet, men det var nok tydeligere når ho var yngre. Ho er nå utdanna besøkshund via røde kors og ho vil gjerne bort å hilse på folk vi møter på tur, men man ser at ho velger om det er verdt å hilse eller ikke. Ho er generelt en veldig positivt innstilt hund med mye humor. Siden ho er en hund som er veldig på så har det også det siste året dukket opp en del lyd, men tror det også bunner i noe usikkerhet etter et par angrep fra andre hunder og at vi mista eldste hunden min som ho vokste opp med. Jeg jobber nå med å dempe bjeffinga og syns det bedrer seg. Jobb mye med rotrening, fokus og kontakt på deg, jobb inn rutiner fra begynnelsen av så får du en fantastisk hund. Jeg kjenner flere storpudler og for meg ligger Hera (og søsken) i en annen klasse i forhold til fart og iver etter å please. Der tror jeg også den lille størrelsen hennes er en fordel. Pelsstellet er det største minuset for meg, men det er mest fordi jeg leier en liten kjellerleilighet med lite plass. Med vond rygg og skuldre uten mulighet for å kunne få en bedre arbeidsstilling så blir det ekstra knotete, men det første året tok jeg ho med til arbeidsplassen min hvor alt var tilgjengelig og da koste jeg meg med det. Da dusjet og stelte jeg ho en gang i uka. Som du ser på bilder er det nå litt forskjellige varianter av praktisk hverdagsklipp? Skulle gjerne sendt noen filmer, men får ikke lagt inn på siden her. Kamerainteressen døde litt når jeg mistet eldste hunden, så her er noen mobilbilder fra hverdagen vår.
  3. Kameraet (og brukeren min) har ligget i dvale siden jeg mistet Mike. Tok frem kamera for noen dager siden. Får se om jeg får litt gnisten til å ta bilder igjen fremover?
  4. I helga har vi vært på fjelltur fra fredag til søndag. Det var spådd dårlig vær, men det endte opp med å få det fineste været vi har hatt der i sommer. Det var masse fine høstfarger overalt så jeg er glad jeg tok med kamerat. Jeg har ikke rukket å gå gjennom alle bildene enda, men her er noen av de foreløpige favorittene ?
  5. Mike og Hera på tur i dag?
  6. Afrofrøkna er 19 uker og vokser som ugress?
  7. Ja, det er noe eget ved storpuddlene ? Hera er jo bare 15 uker, men så langt har hun ikke skuffet? en veldig morsom og tøff frøken. De første ukene ville Mike helst legge ho ut på finn.no på gies bort, men nå går det veldig bra. Han aksepterer ho og det tullet ho finner på så nå har han blitt dumsnill og ser bare en annen vei om ho er pågående. De leker ikke sammen, men det virker som Mike har litt glede av at ho er her?
  8. Tiden går alt for fort? Hera er allerede blitt 15 uker og vokser som ugress. Hvor er det blitt av den lille valpen min? Her er noen bilder fra de siste ukene
  9. Hera møter stadig nye venner. I helga har bc/flat mixen Arko vært på besøk. Etter en vår med mye hundepass har jeg trappet ned nå som Hera er så liten, men onkel Arko får komme når som helst. Besøket i helga har gått veldig fint. Arko sier i fra når ho blir for innpåsliten, men samtidig er han veldig tålmodig med ho. I dag reiser han hjem igjen også kommer han tilbake neste helg.
  10. Lille Hera skal bli besøkshund når hun blir stor. Siden hun ikke kan være alene hjemme enda og jeg ikke vil hoppe over tid med de eldre så måtte Hera ta Mike sin jobb i dag. Hera kunne ikke vært mer fornøyd. Hun lå og sov mens jeg snakket med de eldre og hun elsket å få ligge i sengene å kose og tygge på tennisball. Mike skal få tilbake runden sin, men gøy å se at hun var så trygg og god i dag. Frøkna på 10 uker kunne ikke brydd seg mindre om rullestolen som kom forbi mens hun slappet av. I dag har vi også hatt vår første av mange "turer" sammen i regnet?
  11. Tusen takk? Ja, jeg er så sjarmert av frøkna?
  12. Så utrolig fin hun her ? Utrolig gøy for jeg hentet hjem storpuddel valpen min for snart en uke siden og jeg var fast bestemt på at hun skulle hete Nora. Jeg omtalte hun som Nora, men endret det rett før jeg hentet ho til Hera? Nå må jeg bare kosemose litt ekstra med lille frøkna når jeg ser hvor fort de vokser?
  13. Jeg er så betatt❤ Har hele tiden inbildt meg at det ikke spiller noen rolle om det er omplasseirngshund eller valp, men må innrømme at søtshetsfaktoren til valp er vanskelig å slå?? Tusen takk?? Foreløpig er hun drømmevalpen. Sover hele natta og ikke et uhell inne siden jeg hentet henne på torsdag? Tusen takk?? Ja, jeg vil så gjerne treffe Lotta? Må få til å møtes i løpet av sommeren. Du får rope ut om du noen gang er i nærheten av Moelv ? Jeg må si meg enig ? Tusen takk??
  14. Da er det på tide å lage en tråd til Hera! Jeg har lenge drømt om den perfekte storpuddelen og endelig er hun i hus. Planen var å overta unghund/voksen pga Mike er 10 år og ikke så glad i valper, men når sjansen dukket opp for å kjøpe valp fra favorittoppdretteren så måtte jeg bare kaste meg i det. Hils på Ars Nova's Hera Juliett 5 uker 7 uker Hentedag 9 uker
×
×
  • Opprett ny...