SiriEveline

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,623
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Om SiriEveline

 • Rang
  Fastgrodd
 • Bursdag 05/25/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.brattbakken2.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Røyken
 • Hunderase
  1x engelsk setter

Nylige profilbesøk

19,678 profilvisninger
 1. Vi kjører heller ikke julekalender (også som eneste i barselgruppen) selv om storebror er 2,5år. Men vi skal ha fokus på hyggelige aktiviteter og å skape god julestemning.
 2. Hufsa er jo ikke skummel nå i voksenalder! Bare ensom stakkars Får vondt for henne som så gjerne vil være med andre men ikke kan..
 3. Wohoo!! Krysser alt nå altså!!
 4. Jeg har sett endel rare prøver der folk ser streker som virkelig ikke er der, men der er det jo definitivt en strek! Krysser alt! Men kjenner også på meg at denne gangen sittern 😎
 5. Jeg har skikkelig godfølelse nå @Absolute Entertainer! Dette må gå veien!
 6. Gratulerer med jenta @MarieR! Og spennende @Absolute Entertainer nå krysser jeg alt jeg har! Her rekker jeg knapt å lese litt innimellom, dagene flyr! Men vi storkoser oss!
 7. Så fint bilde av Lio!
 8. Hurra for 1åring! Tiden flyr med små barn
 9. Ja kjenn på det I mitt syn kjenner man ikke nylonen i det hele tatt, den gjemmer seg bare der for styrke. Og jeg er egentlig ganske sær på sånt.
 10. Jeg elsker DSA Sterk den er i og for seg lik, men anbefaler strikkelapp Det er 40% merino, 40% alpakka og 20% nylon. Mitt go-to-garn!
 11. Han er så fin @Perfect Image!! Babykurset igår var forresten skikkelig bra og Nichlas kosa seg skikkelig!
 12. Helt i orden ja
 13. Jeg skal ja! Si gjerne ifra om dere skal bestille så slenger jeg meg gjerne på Tipper mannen også vil ha en til
 14. Akkurat sånn var det der vi gikk før jeg fødte... likte veldig godt at det startet og sluttet med sang og at kursholderne faktisk var involverte. Her gikk de bare rundt og så på.. tror jeg skal sende en hyggelig mail til dem med noen oppfordringer. Får se hvordan babykurset idag går Egentlig håper vi på at de vi gikk hos skal få lov å holde kurs der, men de har enda ikke fått lov.
 15. Første dag på småbarnsvømming med storebror idag. Vi har valgt lokale bassenget istedenfor der vi gikk og jeg håper mildt sagt at det blir bedre.. Christoffer kjeda seg skikkelig, det var ingen sang og morro.. minnet egentlig mest om frilek de siste 15min (30min totalt). Noen som har vært på småbarnssvømming og har lyst å fortelle om deres erfaring? For jeg håper virkelig ikke dette er normalen..