SiriEveline

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,593
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Om SiriEveline

 • Rang
  Fastgrodd
 • Bursdag 05/25/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.brattbakken2.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Røyken
 • Hunderase
  1x engelsk setter

Nylige profilbesøk

18,615 profilvisninger
 1. Gratulerer så mye med S @Perfect Image!!
 2. Gratulerer med ettåringen!!
 3. Kjører på 40 grader i maskin på et program som heter daily load, typisk kortvarig bomullsaktig program. Da blir den ren og fin, tørketrommel holder jeg meg unna, den ene matte ble med engang ved et uhell og krympet i kantene så den ble helr klumpete og rar.
 4. Jeg håper å kunne amme neste mann lenge Selvom jeg er superfornøyd med 15mnd på C, han sluttet av egen fri vilje. Det vil si, først og fremst håper jeg at vi får til amming, deretter at det går like smertefritt som sist Har lært at man ikke kan ta det for gitt å få til ammingen.
 5. Jeg har noen fra CalimeCreate, men det er veldig assortert egentlig ment som camping. Men kanskje om du søker camping eller lignende ?
 6. Jeg har til nå satt opp begge deler, men da monthly på de faste utgiftene. Fordelen er jo at boksen ikke blir grønn før man har nådd målet, sånn vet jeg at jeg får budsjettert riktig.
 7. Og der kom lønna! Nå ble det enda litt morsommere å få lov til å plasse på litt poster, det meste forsvinner imorgen i regninger da, men de har jeg allerede regnet med for lenge siden (ved bruk av Goal og Upcoming Transactions) så det var overhodet ingen overraskelse noe sted. For en utrolig digg følelse og ha så godt som 100% kontroll! Nå gleder jeg meg bare til vi kommer litt over kneika og får vekk litt tullete Mastercard gjeld og kan gå inn for å spare penger
 8. Ååå skulle ikke gått inn der... sååå mye fint da gitt!
 9. Jupp, da setter du bare en post for NRK-lisens (om du vil ha en ren post for det da) og skriver Goal innen februar som 1486,- Om du ønsker å sette av like mye hver måned kan du evt. bare ta beløpet delt på 12 (i dette tilfellet) og legge det inn som monthly funding goal. Men jeg syntes øverste metode er greiest da, for da kan du f.eks. ikke sette inn noe der frem til sommeren, og når feriepengene kommer kan du sette inn hele beløpet f.eks. eller en større sum.
 10. Jo det kan du på et vis, men du kan ikke budsjettere de sånn som du gjør når du har pengene. Det du gjør er å gå inn på den posten du har sett deg ut, så setter du et mål. For de postene som f.eks. hundeforsikring hvor jeg vet at det kommer en kostnad på 294kr per måned, så legger jeg inn Monthly Funding Goal på 294kr. Har du f.eks. en feriepost her som du ønsker at skal nå 10.000kr innen juni, så kan du sette opp et mål. Da regner YNAB ut hvor mye du må sette på den posten månedlig, og justerer utifra hvor mye du setter inn. På denne måten blir posten oransj som signaliserer at her må det budsjetteres med penger så snart det kommer inn. Sånn ser det ut, som du ser har jeg ikke satt inn noe fast på utstyr, for det blir jeg nok å ta litt som det kommer. Per nu har jeg ikke mulighet til å legge inn noe mål enda.
 11. Åååå så fin uro! Hvordan har du laget den?
 12. Har en Fitbit Charge HR, men den er ikke akkurat så utrolig god som pulsklokke, men fin til hveradagsmåling. På sikt kommer jeg til å skaffe meg en vanntett sportsklokke så jeg også kan bruke den ved svømming.
 13. Typisk.. sikkert noe av det samme. Mener jeg så det hos veterinæren min, men kan jo være de fikk noe rester etter noe..
 14. Han pleier vanligvis ikke å sove så mye tiltross for sykdom, så tror han er ganske dårlig, men glad for at han slapper av. Ikke minst fordi jeg ikke er i form heller... Uff der hørtes ut som du har fått litt mer enn din kvote
 15. Her har vi en pjusking, så det ble nesten 4 t dupp på senga sammen, så en time våken på han før han sovnet igjen på sofaen.. håper han blir fort frisk! Og håper ikke jeg er smittet.. for her verker hele ryggen, men det kan være pga den tunge magen også da..