SiriEveline

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,622
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Om SiriEveline

 • Rang
  Fastgrodd
 • Bursdag 05/25/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.brattbakken2.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Røyken
 • Hunderase
  1x engelsk setter

Nylige profilbesøk

19,173 profilvisninger
 1. Gratulerer med flotte Bernhard @Red Merle!!
 2. Har dere fått ja hele veien nå?? Tørr nesten ikke nevne søvn for akkurat nå er begge en drøm og veldig deilig når jeg er alene frem til torsdag! *bank i bordet*
 3. Vi har hatt litt fotoshoot idag for å lage dåpsinvitasjoner. Flotte karen vår!
 4. Haha! Apropo engangsbleie, vi bruker jo tøy og det tenkte ikke en venninne av meg over når hun hev bleien i bleiebøtta. Heldigvis oppdaget jeg det etter skyllinga... og heldigvis bare en tissebleie i str 2 Newborn
 5. Åå elsker å se barn få utfolde seg uten at man skal passe sånn på Når jeg henter i bhg idag hadde alltid skittentøysposer på plassene sine, de hadde visst lekt med vannslangen ute når det allikevel var så vått! Og jeg vasker gladelig klær jeg om det betyr at C har det gøy!
 6. Ja fy søren for en belønning man får! Jeg var så innstilt på over termin denne dagen også (var 7 dager over med C) at jeg ble helt paff når han kom på termin. Hadde jo ikke fått ordnet noe som helst.. vel fødebagen var klar men det var bare fordi vi var på fjellet uka før og jeg viløe være klar.
 7. Gratulerer så mye @Marie! Kos dere masse i tiden som kommer så håper jeg dere får en fantastisk barseltid. Og ja, de lukter himmelsk disse små! Alene med gutta fra idag til imorgen og takket være en fantastisk storebror så har det faktisk gått kjempefint Han satt med lillebror i fanget så jeg fikk tatt lasagne ut av ovnen, og satt helt rolig selvom jeg fikk brannalarmen til å gå (må vaske ovnen innvendig tror jeg...). Var såvidt jeg fikk han tilbake etterpå Og begge sovna før 20:00 så jeg har fått ryddet og vasket litt, svigers kommer imorgen så greit at det er litt presentabelt her.
 8. Sy selv? Ca 400kr i materiale Neida men fra spøk til alvor Sleepyhead er veldig fint, jeg har det og et jeg har sydd selv. Jeg er kjempefornøyd med mine og det blir brukt mye. Kjekt å plassere i utesofaen nå som vi ofte spiser middag ute, og tenker å bruke det mellom oss i senga på hytta når vi skal dit @Tricolor det heter babyrede på norsk og babynest på engelsk, det er bare at utrolig mange i Norge bruker det engelske ordet (med norsk uttale :P).
 9. Syntes Harry Potter bøker virket som en genial gave jeg Christoffer fikk en kniv med navnet sitt gravert av sin tante (min søster) det var en av de fineste gavene syntes jeg. Den skal han etterhvert få lov å lære å spikke med osv.
 10. Så utrolig spennende! Husker så godt turen vår rundt Semsvann når du røpte at du ventet på fødselen til Twiggy og nå skal hun jaggu bli mamma. Krysser fingrene for at alt går som det skal
 11. Vi startet sånn men nå er vi på andre siden. Pengene ligger klare når regningene kommer inn Idag faktisk, fikk jeg kjøpt noe jeg har drømt om uten at jeg følte jeg brukte penger på feil ting fordi dette var spart opp til denne bruken.
 12. Om baby ikke havner hos dere @Tinkie så dere lage en Det tar jo 9mnd å ruge dem frem uansett! Og skjønner godt babysyken, er helt syk selv! Godt jeg har en som sover på fanget akkurat nå 😍
 13. Kjøpte akkurat 4 ullstilonger og 13 ulloverdeler (pent brukt) til Christoffer for 225kr, takk og lov for disse kjøp og salg sidene på facebook. Det blir fort dyrt!
 14. Her har lille Nichlas begynt å våkne og kommer med henrykte lyder i babygymmen og tar masse kontakt. Vi koser oss så mye! Og Christoffer syntes det er stas at han faktisk gjør noe annet enn å sove og spise Det er på en måte mye jobb med to små, men akk så verdt det! Nå gjelder det bare å få inn litt partid med mannen inni denne kabalen, han har gått litt for lut og kaldt vann stakkars...
 15. Vil ikke si at vår toåring snakker veldig rent, men vi forstår jo nesten alt han sier så da tenker vi ikke så veldig over der. Han er visst godt igang med utvikling av språk ifølge helsesøster og ped.leder.