Jump to content
Hundesonen.no

Grim

Medlemmer
 • Content Count

  1552
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Grim last won the day on April 4 2016

Grim had the most liked content!

Community Reputation

2080 Excellent

3 Followers

About Grim

 • Rank
  Blind in Texas
 • Birthday 10/04/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://sponk.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Tervueren og Pyreneisk Gjeterhund (FR)

Recent Profile Visitors

8478 profile views
 1. Grim

  Når blander du deg ?

  Det plager meg fremdeles at jeg ikke turte å si ifra når jeg var vitne til ufin trening av flatdekk for noen år siden. Hundens hode ble trykket hardt gjentatte ganger ned i bakken kombinert med kjeft hver gang den løftet hodet - noe den konstant gjorde fordi situasjonen var ubehagelig. Unghund attpåtil. Et menneske som var rimelig høy på seg selv, i samarbeid med en som var dommer - og min lave rang fordi jeg trente positivt og ikke hadde bc, gjorde at jeg ikke turte å gjøre annet enn å glo stygt på dem. Jeg tviler på at jeg hadde oppnådd noe annet enn å få kjeft og blitt fryst ut, men da hadde jeg hvert fall fått markert meg. I dag er jeg mye tøffere, og hadde sagt ifra. Grim ble også utsatt for ufin behandling en gang. Det startet som lek, men utviklet seg og gikk over grensa. Det er sikkert 7 år siden, men det har plaget meg at jeg ikke greide å håndtere situasjonen. Heldigvis var det noen andre tilstede som grep inn. Det var også et resultat av min lave selvtillit. I dag hadde det aldri skjedd. Ellers har jeg heldigvis ikke vært vitne til noe på flere år. Jeg hadde helt klart tilta om det hadde vært berettiget, men da skulle det vært soleklart. Det var garantert folk som trodde jeg mishandlet Grim, når jeg la han i bakken f.eks, og de ikke hadde fått med seg hans rabiate atferd i forkant. Men jeg fikk aldri noen negativ kommentar på det (selv om noen sikkert tenkte det), tvert imot.
 2. Jeg liker navn som ikke er på top 100. Ikke fordi det er om å gjøre å ha noe sært eller sjeldent, men fordi smaken min sjelden sklir inn der. Men Grim og Gru er ikke veldig vanlige navn, så jeg hadde nok rynket litt på nesa om noen bekjente hadde navngitt sine hunder med nettopp den kombinasjonen. Faktisk hadde jeg blitt sur. Med bekjente mener jeg forresten venner og familie. Utover det skulle jeg overlevd.
 3. På fôr og godis, nei. Desverre. Fôrer på Standhardt (svenskt), og vogh. På alt annet - ja. Kjøper ikke fra forhandlere jeg ikke vil støtte, og kjøper ikke produkter med skinn/pels/dun osv.
 4. Grim

  Grim & Gru

 5. Grim

  Grim & Gru

  Han elsker folk, men kan også fjollete litt (typisk pyrre, løpe i ring og bjeffe) og synes at enkelte mannfolk er litt skumle. Men det sitter ikke så dypt, og bare jeg bremser han sånn at han får hilst er det i orden. Ser på det som et ikke-problem. Vokser det nok av seg. Han elsker også alle hunder, og har et supert språk. Sånn bort sett fra at han ikke skjønner at det finnes noen her i verden som ikke elsker han like mye Så han må begrenses litt. Han har mye lyd. Bjeffer på hunder under passering fordi han vil hilse, og bjeffer også om de han omgås ikke gidder å leke. Lager generelt mye lyd under lek med meg, og er flink til å si ifra om han vil noe. Stort sett lett å få han til å være stille da. Grim lager mer lyd når de vakter. Gru vasler egentlig bare Grim om at det skjer noe, også tar Grim over mens Gru løper til meg for å unngå å få kjeft Vi trener mest hverdagslydighet. Og vi begynte med det ganske sent, i å med at han har vært så umoden og ikke har greid å ta noe innover seg. Da ser jeg ikke helt poenget med å mase. Men, nå er han på nett, så nå har vi startet smått med div øvelser og fvf. Han har en helt rå lek, og en mindre god slipp Jobber bra, men fremdeles ung og litt surrete. Men han kommer til å bli helt super tror jeg.
 6. Grim

  Grim & Gru

  Jeg digger han! Virkelig! Ja! Blir spennende å se om han beholder det grå eller går tilbake til mørkere. Snaua fjeset hans av nysgjerrighet for å se hvordan han ble da, og jeg liker det og.
 7. Grim

  Grim & Gru

  Gru har bikka året Neste uke skal vi ta røntgen, og jeg håper jeg finner en ledig plass på MH. Var alt for treg. Vi skal snart begynne å trene med klubb, og det blir spennende for oss begge. Ny klubb, jeg er rusten, og Gru er en høylydt propell.
 8. Grim

  Sele til pelshund

  Solgte en Hurtta adventure sele til en med cocker, og hun er veldig fornøyd! Den laget ikke floker. Sett på den?
 9. Grim

  Baggen-belte eller MR-kobbel?

  MR kan man bestille i 15 mm og mener jeg å huske? 20 mm blir kanskje litt tungt.
 10. Man får forresten matskål for langøra hunder. Skulle jo tro de hjalp på det området? Sånn med tanke på pelsstell må jo labbe være noe av det enkleste - men søsterns røyter mer enn katten, pyrren og belgeren min tilsammen (alle de er langhåra). Ellers tenkte jeg å foreslå jakt cocker. De ser så herlige ut - sånn helt uten å kjenne rasen no særlig Den er kanskje litt liten igjen da, men tenkte jeg skulle kaste det ut likevel.
 11. Grim

  Baggen-belte eller MR-kobbel?

  Glad i MR, men kjøpte nylig baggen på grunn av ryggen, og jeg ELSKER det! Blir sikkert litt varmt på sommeren, men det anser jeg som en bagatell. Skikkelig godt for ryggen og armene mine. Bruker det forresten til pyrren (13 kg isj).
 12. Grim

  Vi som liker blekk!

  Nå skjønner jeg den avhengigheten folk snakker om. Det gikk vel ca en uke fra jeg hadde fått Grim på armen til jeg begynte å spare til neste. Denne gangen blir det en ulv. Kommer til å bli så bra Har ikke bestilt time enda, spare mer først - men det blir ikke lenge til. "I'm not complete" (saksehånd) liksom Hvem flere skal ha tattoo i 2017??
 13. Grim

  Valpegjengen 2016

  Valpen min er 10 mndr allerede Jeg vil ha en til.
 14. Grim

  Vi som liker blekk!

  Kult! Skal sjekke henne ut Dødsfin!! Grattis!
×