Banshee

Medlemmer
 • Innholdsteller

  581
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Banshee

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 01/20/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Stange
 • Hunderase
  Dvergpinscher og Presa Canario

Nylige profilbesøk

7,894 profilvisninger
 1. Jeg føler meg ikke spesielt utrygg verken hjemme eller ute, men jeg var mer avslappet når schæferen måtte luftes nattetid på Oslo øst enn dvergpinscheren. Med små hunder føler jeg i større grad at jeg må passe på at de ikke blir utsatt for noe, og folk er ikke så raske til å nærme seg dvergpinscheren etter at presaen kom i hus. Så egentlig var det vel Eddie som fikk seg vakthund Men klart, skulle det skje noe er det jo mer hjelp i presaen enn dvergpinscheren, og selv om hund i seg selv hjelper på så er større hunder mer avskrekkende enn små.
 2. Funker gull på både presaen og dvergpinscheren, furminatoren ligger bare og støver ned etter at equigroomeren kom i hus
 3. Jeg gikk på den samme smellen, og angrer heller ikke. Gåsehud! Det er helt klart en episode som må sees igjen. Følte ikke at jeg gikk glipp av noe egentlig, men det var mye å ta inn.
 4. Eddie er 12 år gammel, halvblind, og går bare i beina mine ute, så han slipper jeg. Katta er en mye større fare for viltet her enn han er. Blade er for det meste i bånd året rundt pga hundeaggresjon og slippes bare på nøye utvalgte steder, i båndtvangstida er han løs når han svømmer.
 5. Her åpnes dører og skap, det stås med alle fire beina oppå kjøkkenbenken (hvordan skal man ellers få sett ut vinduet over den?), bord er ingen hindring og er det mat i klatrestativet til kattene tar vi en tur opp der også. Kompostgrinder er til for å holde Eddie på verandaen, Blade tar uansett snarveien over rekkverket. Løsningsorientert liten sak. Men trening? Næææh... med mindre det er fysisk blir det fort kjedelig. Han snappet forøvrig til seg en fugl mens han gikk i kort bånd langs skogsbilveien i fjor sommer. Hadde vel fått med seg at økologisk og kortreist mat er det nye store, da... Ååh, kan du ikke ta en weimaraner a? De liker jeg, nemlig Jeg aner ikke hvor brukandes de er til jakt da, men det er ikke så nøye Beklager at quoten ikke er delt opp, men det skjønner jeg rett og slett ingenting av.
 6. Jepp. Ikke bare er det linker som ikke funker, de sender sms'ene to ganger også, sånn for sikkerhets skyld. Blir spennende å se om de greier å levere før jeg reiser i morgen da.
 7. Jo, men har fortsatt ikke førerkort Får utnytte gubben en gang han er her, besøk høres koselig ut!
 8. Jeg liker'n Håper å få møtt dere alle en gang.
 9. tøffeste lille dragegrosseren, det. Grattis med nesten perfekte testresultater
 10. Herlig altså! Bortsett fra migrenen selvsagt, den er teit.
 11. Reservert. Det matcher best med min egen personlighet
 12. Glad du likte bildene Vi har noen fine, rare hunder
 13. Hørtes fryktelig kjent ut
 14. Fin Efit det, glad du møtte på flink lege også