Jump to content
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Content Count

  2668
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Debbie last won the day on August 19 2013

Debbie had the most liked content!

Community Reputation

3757 Excellent

1 Follower

About Debbie

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Recent Profile Visitors

11998 profile views
 1. Debbie

  Akkurat nå juni

  God formidddag. Ang hundenavn- hva med min helt DAGOTTO?? Jeg har også fått spørsmål om hva bikkja koster, og de fleste synes det er dyrt.. Akkkurat nå leser jeg Riley, og nyter solen(måtte ha en pause, ble gruelig varmt). Er det noen her som vet om gode dingser til hund som viser aktivitet, steg, km osv?
 2. Debbie

  Akkurat nå juni

  Og der fant jeg ut at jeg skrev i feil tråd... ja ja.
 3. Debbie

  Akkurat nå mai

  God morgen alle sammen, noen står opp seint. Blir en rolig morgen, så skal jeg gjøre noen ærend. Og jeg må pakke til Prima som skal på overnattingsbesøk. Prima var på besøk i helga, med masse unger. Topp sa Prima, men det beste var trampolinen- det var kule greier.
 4. Debbie

  Akkurat nå mai

  Jeg har brukt kokosolje, og ikke merket jeg mindre flott. Og ikke fikk hun bedre pels eller poter heller. Bikkja er nybada, huset er støvsugd, vaska og rydda. Ser på Tour of Norway- og kjenner jeg er sliten. Ha en fin helg alle sammen
 5. Debbie

  Hvorfor er titler så stas?

  Jeg liker titler, jeg og bikkja har jobbet ræva av oss for å få de. Det er gøy å vise at vi har prestert. Jeg stiller tre ganger i hver klasse( eller mer) for å få stevneerfaring, få oss trygge i ringen, vise at vi ikke bare hadde flaks den dagen. og folk som stiller hunde har jo rekker lange som et år, så vi som driver med hundesport og sliter med å få gulsøyfe skal vel også få litt foran navnet tenker jeg.
 6. Debbie

  Akkurat nå mai

  Det er et preparat som jeg har fått av dyrlegen som ikke står der. Dyrlegen finner det heller ikke på lista.
 7. Debbie

  Akkurat nå mai

  Tusen takk. Men hva hvis det du bruker ikke står på lista?
 8. Debbie

  Akkurat nå mai

  Hei Jeg har prøvd å søke etter dopinglisten til NKK, men kommer bare til lenker som omhandler doping. Har lett på NKK sine sider( som er et realt makkverk), men finner ingenting. Jeg leter etter liste over alle preparater som regnes som doping, og karantenetiden på kiropraktikk, laser evt massasje. Hjelp???? Ellers er det husarbeid på planen, så blir det tur i skogen. Jeg får to kjekke karer som skal felle litt trær i hagen min, da er det greit å la de jobbe i fred.
 9. Debbie

  Lage bokstaver

  Det er sånn jeg mener.
 10. Debbie

  Lage bokstaver

 11. Debbie

  Akkurat nå mai

  For min del så er det at jeg synes veltrente kropper er lekre uansett rase eller pattedyr. Imorra er det stevne, da får vi se koss det går. Det største problemet er helsa til matmor... vi får se koss det går.
 12. Debbie

  Akkurat nå mai

  God 17 mai alle sammen🎈 Vi har gjort det vi liker aller best. En deilig sykkeltur. Nå har naboene sluknet i fyllefesten sin, så nå er det deilig å stille her også. Dagen skal nytes.
 13. Debbie

  Akkurat nå mai

  Takk for svar. Jeg gir mindre mat hvis det er trening eller godis i løpet av dagen. Siden hun er under opptrening er det ikke like lett å få kjørt ho hardt hele tiden heller. Men lurer på å ta lange sykkelturer i rolig tempo. Nå har jeg begynt å gi 200 gram vogh, og jeg bruker masse forskjellig- for vanligvis har hun nektet å spise litt sånn da og da. Da har nye smaker vært det som har fått ho til å spise. Men skal sjekke ut sprint. Og gir mer tørrfor ved siden av- for det kan jeg bruke istedet for godbiter. Bildet er stjålet fra FB, men sånn drømmer jeg om: Vet at dette aldri blir Prima, men det er lekkert:) Men det er lov å drømme:)
 14. Debbie

  Akkurat nå mai

  Noen som har tips til slanking. Prima er ikke akkurat overvektig, men kan gå ned pittelitt. Men det viser seg å være utrolig vanskelig. Her har jeg gått fra fra en hund som fikk 1kg vogh pr dag( når hun var unghund) til en hund som får 300 gram pr dag.. Jeg vanner ut maten så det blir suppe, jeg gir ekstra grønnsaker så det blir litt vomfyll. Jeg har prøvd å slanke ho i en mnd, og ho har gått ned 300 gram. Nå skal det sies at hun trolig har puttet på mer muskler. Men jeg vet søren meg snart ikke hva mer jeg kan gjøre..
 15. Debbie

  Akkurat nå mai

  Beklager dobbeltpost. Ja jeg merker at det tetner til i miljøet, og er mye drittslenging. Har alltid syntes at utstillingsmiljøet desverre har vært sånn, men nå synes jeg det er i alle hundesporter. Kan vi ikke bare være litt mer tolerante? Ny dag nye muligheter. Våkna etter en tøff natt, får ha en rolig morgen. Dagens agenda er: klippe gress, lufte Prima..Hater ME!!
×