Jump to content
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Content Count

  2683
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Debbie last won the day on August 19

Debbie had the most liked content!

Community Reputation

3783 Excellent

1 Follower

About Debbie

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Recent Profile Visitors

12264 profile views
 1. Debbie

  Halsbånd - skreddersydd

  Søk opp MELIS på facebook, har veldig mye fint.
 2. Debbie

  Akkurat nå, desember

  Det var i denne tråden jeg skulle fortelle at jeg ikke er som Petter Stordalen, heller mer Srooge... Jeg er lei av å være voksen og fornuftig
 3. Debbie

  Akkurat nå, november

  Alt var ikke fantastisk på det gamle forumet, men det var mye mer aktivitet. Mandag igjen, og jeg er ikke Petter stordalen............................................................mer Scrooge.
 4. Debbie

  Akkurat nå, desember

  Endelig fått vært ute litt i solen, herlig. Får nyte dagen i dag, imorgen skal det regne- tror det blir innedag. Prima må ha julevasken, ho er helt seig i pelsen- ugh. Magen min rumler jeg har glemt å spise, ja ja får se hva jeg har.
 5. Debbie

  Collie rough

  Jeg merker at jeg synes det er mye lyd i colliene jeg har møtt. Ikke bare bjeffing, men piping, og sutring. Jeg tenker ikke på den som en stille rase, egentlig som en sheltie bare større utgave.
 6. Debbie

  Akkurat nå, november

  Jeg hadde aldri orket malle. Men har fått tilbud om det meste av raser fra vorsther, setter, dachs, labrador, rottweiler, puddel m.m. Vet ikke om jeg har funnet drømmerasen, akkurat nå er jeg litt lei hele bikkjeholdet. Selv om ho er aldri så gild. For å kompensere for slemme tanker har jeg shoppet meg blakk på ting til hunden.... Ellers så er jeg miss grumpy i dag. Hvis butikkene lokalt vil at man skal shoppe der, så burde man ha folk som har efaring, ekspertisen og know how til å være der. Hvis jeg ikke får det, pluss en høflig behandling så frister nettbutikk mer. Hilsen ho som forventer at folk vet forskjell på tørrfor, og vomoghundemat, og ikke stå å tekste mens jeg lurer på noe... Og jeg savner det gamle forumet forskrekkelig. ikke at dere ikke er ok, men det er ikke som i gamle dager- åh herregud jeg er blitt en gammel bitter mø.................................
 7. Debbie

  Akkurat nå, november

  Sjeldent innom. Sonen er ikke hva de en gang var.... utrolig at noen få personer klarte ødelegge alt..
 8. Debbie

  Mareritt og skriking om nettene

  Det varierer veldig. Men gjerne fire eller flere ganger i uka. Synes godt det kan øke litt på hvis hun har opplevd mye.
 9. Debbie

  Mareritt og skriking om nettene

  Jeg ville få sjekket hos vetrinæren, siden det er noe den har begynt med. Min har vært sånn hele livet, og jeg kan ærlig innrømme at jeg har hoppet høyt i senga noen netter.
 10. Debbie

  Akkurat nå, november

  god morgen Er det noen som har oppskrifter, vet hvor jeg finner oppskrifter på kjeks/deig- som ikke er pepperkakedeig? Har fått masse gøye former med hundepoter osv, så har lyst til å teste ut- men ikke pepperkakedeig. Noen som vet? I dag synes matmor det er sliten søndag, Prima er på motsatt side... det er aberet med å ha godt trent hund..
 11. Debbie

  Hunder på Instagram

  gyldenlykke.fieldgolden Jadethesablegsd shapingsheepdog pitpullsandparoles
 12. Debbie

  Valpegjengen 2019

  Godt den nå har fått navn
 13. Debbie

  Akkurat nå, november

  Tusen takk, den så jo nogenlunde turkis ut. Er nesten så jeg bestiller spesialsydd:) men jeg fikk hvertfall lime grønn X-dog vest, og nå skal de lage i Teal- er det ikke typisk.
 14. Debbie

  Akkurat nå, november

  Synes Turkis og lyseblå ofte er like på seler, men vi får se hva jeg finner. Noen som har bilde av den turkise zero DC selen? GRATULERER til NORGE, og GUDEM🎉
 15. Debbie

  Akkurat nå, november

  Noen som vet om noen som selger TURKIS sele??
×