Gå til innhold
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,620
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Debbie last won the day on 19. August 2013

Debbie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,711 Excellent

1 følger

Om Debbie

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Nylige profilbesøk

11,247 profilvisninger
 1. Akkurat nå mars

  Tusen takk alle sammen. Jeg synes det er en god kritikk, og jeg synes jeg fortjener en gul fra den kritikken. Og veldig fint med en dommer som er så ærlig og ser feila som faktisk er på min hund. GRATTIS, så utrolig bra. Og kjempebra at folk gjør den jobben så vi får kjempefine lavinehunder som kan redde liv. Hurra:) Vi stilte i dag også, og karret til en gul, koselig dommer som trolig ble sjarmert til å gi gul:) Her er kritikken: eminin tikk, mye god type, ungdommelig utstråling, søtt hode og uttrykk, alt for åpne frembens vinkler, propesjonerlig kropp og ben stamme, bra bakparti, ei komplett i sin pels, savner under ull, rør seg med høye tassende fram ben, hennes styrke sitter i hode og uttrykk. Hun sjarmerte seg også til å få en 12 kg sekk med tørrfor bare med å se søt ut i en av bodene.. Ellers var det støyende, og heftig inni hallen. Prima ble påkjørt/truffet av en dame som gikk med en diger stålbur. Prima hylte til, og jeg snudde meg og sa noe: fikk til svar: jammen herregud jeg er for sen til ringen min!! Det var utrolig mye frekke hundefolk, og lite respekt... kan ikke huske det var så ille når jeg stilte sist. Nå er vi slitne- og skal slappe av. Ha en god kveld soniser
 2. Akkurat nå mars

  Vi klarte det:) Herregud det er vilt hvor sliten man blir av å ikke gjøre noenting.
 3. Akkurat nå mars

  Ser på Beat for Beat og der kom jeg ihug en jeg liker utseende på: Sånn da skal jeg forsette med Beat for Beat:) åh jeg må pakke til imorra...oi..
 4. For et gøyalt hus. Og uteplassen hadde glatt overskygget de mindre pene partiene inne:)
 5. Akkurat nå mars

  Jeg skal ha fisk til middag, tells det??
 6. Akkurat nå mars

  Se lenger nedover... Enig med du- som mi sier her e bor. E vokste opp med dette Kanskje derfor:)
 7. Akkurat nå mars

  Jeg har en ting for øyne gitt Eller en brilliant hjerne..
 8. Akkurat nå mars

  HM... den var ikke lett... Men jeg husker jeg var betatt av øynene- jepp kun øynene til Christopher Reeve som spilte Supermann:) Barn og godt voksne er ikke så ille når det gjelder lesing. "problem" gruppene er ungdom, unge voksne og menn rundt 40 års alderen..
 9. Akkurat nå mars

  og jeg som jobber på bibliotek fryder meg over slike barn som dere:) Desverre er det ofte mer utlån av X-box en bøker... Merkelig bilde, han ser ut som han fniser... turnoff Mann med ducface- definitivt turn off Det er som noen nevnte over her, denner personen synes jeg er utrolig vakker rett og slett. Men jeg klarer ikke så si helt hvorfor.. God morgen soniser, her snør det er minusgrader. Jeg tror det blir en dag hvor jeg er mer inne enn ute. Prima skal få tur og burde få trent, skal jo stille til helga- men jeg får stille uforbredt, tviler på at jeg får gult okke som. PS: drømte at noen fra sonen ble kjendiser i ett eller anna.... og fikk fra å være hundemennesker til S.E kloninger. Ang S.E- jeg jeg ser serien det er som en ulykke i sakte film. En del av meg har lyst til å banke ho hardt i hodet, den andre delen har lyst til å få tvangsinnlagtet ho. Ho burde vært verna mot seg selv og samfunnet- og vica versa.
 10. Akkurat nå mars

  Tjohei. Jeg savner tiden før alt dette fancy internetttiden- men samtidig er jeg veldig glad for mye av det. Men jeg savner å ikke være tilgjengelig uten at det blir helt galt. Drømte at jeg var på utstilling, og skulle inn i ringen- men plutslig så var det ikke hunder som ble bedømt...men slaver...
 11. Akkurat nå mars

  Gratulerer med dagen Siri Jeg sløver etter en lang på jobb. Himla greit med hagen, bare hiv ut dagens måltid til hunden, vips sliten hund. Trist med Hawking, men han har jo levd utrolig lenge med den sykdommen. Men han har vært en stor del av livet mitt.. inspirerende fyr. Noen som har tips til koselige serier, gjerne litt humoristiske.
 12. Akkurat nå mars

  Heisann og hoppsann. Nå har jeg en nyklippet Prima... og jeg skvetter hver gang jeg ser henne. Hvis ho nå ikke får gulsløyfa...Så må jeg se på den klippa bikkja mi for ingenting:) Elsker valpetida, elsker å begynne på blanke ark. Bare valpekos, ikke noe press og stress og prestasjoner. Bare valpen sitter så dåner man jo Valpemage Sitter og ser på tid for hjem,og kjenner det hadde vært deilig at noen bare kom å gjorde noe sånt i huset mitt. Og jeg har desverre fått dilla på Camp Kulinaris... det er jo bare tragisk tv, men jeg klarer ikke å la være å se. Åh jeg blir så irritert på visse der inne..
 13. Håndarbeidstråd!

  Savner å drive med keramikk- det var utrolig morsomt. Så gøy at du har funnet noe du liker.
 14. Akkurat nå mars

  Heisan og hoppsann, det er mandag san... Jeg fikk ny varmtvannsbereder, nå er det gått to timer hvor lang tid tar det før jeg kan forvente varmt vann? Prima fikk ny dress idag, ho var rasende fornøyd
 15. Crufts 2018

  Selvfølgelig kutta chromecasten under Gundog group- da gikk jeg og la meg. Hvem vant den gruppen? Klippene som blir lagt ut her, får jeg ikke sett for de er blokkert. Men fint at whippet vant,synes den var en fin representant for rasen. Synes det i år har vært mye dårlig handling av hunder over hele linja.
×