Debbie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,500
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om Debbie

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Nylige profilbesøk

10,404 profilvisninger
 1. Hva handler den om?? Trenger noe nytt å se på. Dagen i dag var tøff... føler meg skikkelig dårlig. Hvis vi skal holde oss til skjeteorien som jeg spurte etter for en stund siden- så er det kanskje en skje igjen... PRima har vært på teltur, og hatt det fint. Hadde med teppe, pyjamas og dekken- men det gadd de ikke bruke... Nå har jeg en hund som snufser, virker slapp og har hosta i natt Vi får ligge på sofan å se på VM i Bergen- dette blir gøy. Håper jo på norsk,og så på Matthews(fordi han er kjekk). Håper ikke Sagan vinner... han er veldig gild og utrolig god... får bare litt Armstrong vibber av han..
 2. Under halvparten,så jeg har litt igjen. Men er fort og gøyalt.
 3. Sonen synes tydligvis jeg burde slanke meg Det var utrolig deilig å våkne opp, stille og rolig- spise frokost på senga, og lese en god bok. Og slippe å stå opp to timer før jobb... Akkurat nå digger jeg å være hundeløs
 4. Og det minner meg på at jeg må bli ferdig med Dr Who skjerfet....som skal bli to meter langt..
 5. Ho er god på å se søndelig ut. Og noe som er enda mer søndelig er en whippet i en slik i... da snakker vi karperygg ER på jobb, og lurer på hva jeg skal ha til middag...
 6. Stemmer nok det, men små avrøyta naken goldner må nok ha pysj på når hun skal ligge ute under åpen himmel:) Nå må jeg hive meg rundt å komme meg på jobb:)
 7. God bedring til alle som er litt tufse... er ikke helt i toppslag her jeg heller. Prima skal på campingtur,og har funnet frem pyjamasen Noe så mistrøstig!! Jeg skal nyte en alene hjemme kveld, med god mat, noe godt i glasset og bare nyte. Og legge på rent sengetøy-JUHU
 8. Tusen takk, det var den jeg tenkte på Takk, og i dag sitter jeg bare å nyter at jeg ikke skal på stevne. Høsten er fantastisk, elsker fargene- og så er det spennende og litt skummelt å gå tur i mørket med bare en liten lysdings på bikkja som synes... eller hodelykt og tur i skogen Vet ikke helt hva som er gyldig fravær.. og jeg svarer på det andre lenger nede. Og jeg har jo betalt for stevnet, så jeg støtter jo lokal hundeklubb okke som Sånn var det trolig ja... er så sliten at jeg ikke husket det helt. Så herlig. Elsker evnen du har til å glede deg- den er dyrbar Ny dag. Det eneste som er på programmet i dag er å lage med middag i leirgryte, og gå tur med hunden. Høres ut som en dag jeg skal klare. Ha en fin dag alle soniser
 9. En vakker veltrent dalmatiner er et vakkert syn. Likens en Herta pointer, eller en dunker på jakt Jeg kan også få hjertebank av en hund uansett rase som virkelig shower i ringen.
 10. Noen som husker den historien om hvis du har 10 skjeer, og skal bruke de utover dagen el- handler om ME. Og jeg har ikke fått respons på at jeg trekker meg....er jo like nervepirrende..
 11. Takk for innspill. Jeg har nå bestemt meg for å stå over stevnet, og gitt beskjed til de andre som skal. Det blir vel litt sure kommentarer- men jeg orker ikke være med. Nå er det bare å jobbe med sin dårlige samvittighet.
 12. Det står visstnok i reglene at du skal starte hvis du ikke har gyldig fravær. Du har helt rett, og jeg har så lyst til å bli hjemme... men kanskje jeg føler meg hakket bedre i morgen.. Snopp fører til mer snopp!! Grattis til Glam Jeg blir også rørt, og himla misunnelig... så håper jeg at alt går bra for alle opp til Fløyen- det ser helt vilt ut.
 13. Jeg elsker min Minner, men bruker den alt for lite... Den billige bruker jeg innendørs, de tåler ikke så mye og går lett i stykker.
 14. Utifra hva du skriver så ville jeg virkelig gått for en vanlig golden. Det finnes som sagt et stort sprik i rasen på de lyse linjene også, og noen har også begynt å avle mørkere på de. Hvis farge og kropp er det viktigste for deg, så gå for en toller. Dette er ikke en hverdagshund, eller en vanlig familiehund- den trenger mye mer av ALT en vanlig golden trenger. Men en god lys golden er en knallhund, bare let, spørr og finn de riktige linjene.
 15. Godt mulig du får før helga, de er ganske raske så vidt jeg husker. Fikk beskjed på mail nå at det var levert- men der tror jeg de tulla litt. At de har sendt det derimot- det kan jeg tro på:) I dag er en skikkelig dritt dag, og jeg har en lang arbeidsdag foran meg- og en ganske våken frøken. Jeg hadde tenkt å ta en lang sykkeltur med ho- men det føles ikke helt overkommelig. Tror det blir jordetur i dag. Imorra skal jeg på stevne, og jeg har så lyst til å droppe det... for jeg er så sliten.. Men da blir det mye sur mumling i krokene...Jeg får se hva denne dagen bringer- kanskje jeg faller død om på gata så er jeg kvitt hele problemstillingen.