Jump to content
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Content Count

  2705
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Debbie last won the day on June 20

Debbie had the most liked content!

Community Reputation

3837 Excellent

1 Follower

About Debbie

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Recent Profile Visitors

12687 profile views
 1. Debbie

  Akkurat nå juli 😊

  Uff det hørtes vanskelig ut. USJ, håper det løser seg.
 2. Debbie

  Akkurat nå juli 😊

  Deilig lat søndag, nå er det snart frokost, så drar vi på tur. Deilig med rolige dager:)
 3. Debbie

  Akkurat nå juli 😊

  Ja det programmet gleder jeg meg også til. Nå er det juli, og jeg er snart ferdig med ferien, det er trist...Og det er så mye jeg ikke har fått gjort. Kjempekjedelig.
 4. Debbie

  Akkurat nå juni 😊

  Vi har vært på kurs i helga, det var stas, og vi fikk masse uttelling og hjelp. Deilig at Prima er så på humør, og bare vil og vil... I dag er første dagen med ok temperatur på veldig lenge, det er nydelig. Jeg vurderer å gå en tur, men det er så deilig å være litt lat:)
 5. Debbie

  Akkurat nå juni 😊

  I går var sen superaktiv dag, og idag blir det hviledag. Tenkte jeg skulle gå og bade senere. Helga skal brukes til kurs, både gleder og gruer meg:) Ha en fin fredda folkens, og nyt været, hundene, is eller hva det nå måtte være.
 6. Debbie

  Akkurat nå juni 😊

  Da håper vi det stemmer:9 Nå er nye briller innkjøpt og på plass, der gikk feriepengene gitt... Men for første gang i mitt liv har jeg solbriller, tjohei. Det skal bli nydelig Kos dere videre, vi skal på trening i dag, første gang på lenge. Prima trenger det. Jeg har ikke så veldig lyst, men men.
 7. Debbie

  Ulike hunderaser som passer sammen?

  Min golden fungerer absolutt best med retrievere som er lik henne. Hun går dårlig samme med gjeterhunder og terrier. Så jeg ville vært obs på hvilke type hunder du putter sammen.
 8. Debbie

  Akkurat nå juni 😊

  Det som hjelper er halvfrossen slush på natta. I dag er det kjøligere så jeg satser på få i ho tre måltider i løpet av døgnet. Ellers så synes jeg litt synd på meg selv. Jeg har en kranglete kropp med store smerter, og i vår har den vært elendig. Jeg har også mista litt motivasjon til å trene hund. Siden jeg ikke trener hund, og har lite sosial liv, så blir jeg liksom overlatt til meg selv. Litt ensom faktisk...Merkelig at hvis en er borte fra et miljø i kort tid, så er en på en måte glemt... og idag er det litt regn i lufta under 20 grader, og kroppen min er fullstendig fucked up. Hater kroppen min!! Håper den blir bedre, så Prima kan få en skikkelig tur i løpet av dagen. KLAGING unnagjort. Har dere merket at det er mer bier?? Hørte at det trolig er en oppgang i bier, det er jo flott. PS: Unni Lindell har likt et av mine innlegg på instagram:)
 9. Debbie

  GPS/Tracker

  Søk litt rundt. Jeg vet at jakt og fiske, redningshundene og TV2 hjelper deg har hatt reportasje om det. Er store forskjeller der ute.
 10. Debbie

  Working Test for retrievere - vanskelighetsgrad

  Sliter med akkurat det samme selv. Og jeg fikk til svar at jeg fikk spørre noen som hadde gått WT, det gikk i glemmeboka. Men hva med retrieverklubben i området ditt? De må vel kunne hjelpe??
 11. Debbie

  Akkurat nå juni 😊

  Min spiser kun når det er kaldt , altså nattestid. Og går ned i vekt når det er varmt. Hun er helller ikke flink til å drikke. I dag hadde vi en topp nosework session, klarer å jobbe selv med løpetid og lite mat innabords. Nå ligger ho helt kaputt.
 12. Debbie

  Akkurat nå juni 😊

  Den fikk jeg i postkassa i dag:) Nå skal det slappes av etter en hektisk dag. Så må jeg lage en forplan, Prima raser ned i vekt- pga varmen... men jeg synes ikke hun trenger å være mer trekkspillhund enn hun allerede er...
 13. Debbie

  Akkurat nå juni 😊

  hva heter den?
 14. Debbie

  Akkurat nå juni 😊

  Beklager dobbeltpost, men det er lite aktivitet her inne. Jeg vil bare si at jeg har oppdatert bloggen: https://prima.sysrq.info/index.php/2020/06/14/hyttetur-4/ Det er fryktelig varmt i dag, så varmt at både jeg og bikkje sitter inne med air con på... Skal ut å klippe gresset etterpå, og gruer meg allerede... Noen som har tips til gode NYE hundebøker som er kommet ut? Trenger å lese meg litt opp:)
 15. Debbie

  Redigerte bilder, vis meg dine! 😊

  Det høres så enkelt og gøy ut. Men hvor får man tak i det, og hva ligger det på i pris?? Sjekket litt, men det er ganske heftige priser.
×