Jump to content
Hundesonen.no

Debbie

Medlemmer
 • Content Count

  2699
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Debbie last won the day on March 31

Debbie had the most liked content!

Community Reputation

3826 Excellent

1 Follower

About Debbie

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Recent Profile Visitors

12458 profile views
 1. Debbie

  Akkurat nå mars

  Æsj den koronakrisen ødelegger mye, kjenner jeg blir trist og lei. Demotivert og lat av dette. Prima har det etter sigende ok, ho vil gjerne gi bort ødelagt matmor- her er klagelisten: 1. Hun får ikke bade NEI fotbad telles IKKE som bading 2. Hun får ikke løpe løs 3. Hun må ha på teit tottesokk, og bandasjer 4. Hun får ikke så mye mat hun vil ha 5. Hun får ikke hoppe i alle pyttene Beklager det går IKKE under fotbad 6. Hun får ikke leke med vennnene sine Det er korona sin skyld.. Så teit matmor gis bort!!!
 2. Debbie

  Akkurat nå mars

  Nå er natta her, jeg får ikke sove.. ser på krim. Prima sover, jeg vil sove... får ikke sove. Men ble et blogginnlegg i det minste:) Ha en fin søndag folkens
 3. Debbie

  Akkurat nå mars

  Her går det greit. Såret til Prima gror veldig bra. Tror medisinsk honning gjorde susen. Håper vi snart kan ta turer på over 10 min. Ellers så kjenner jeg på savnet etter jobb, og det å bevege seg mer. Jeg synes det er veldig rart å gå tur uten hund, så det blir til at jeg bare sitter å lese i bøker el. Nå har jeg bestilt mer godis til Prima på Godbit1- og det trengs. Det gjøres godt innhugg i lageret vårt med så mye innetid:) Håper dere alle har det bra, kos dere videre
 4. Debbie

  Akkurat nå mars

  Er redd for det samme. Bare lurer på hvordan det blir med jobben min. Er jo karantene nå med ordre fra sjefen min, men hvor lenge da???
 5. Debbie

  Akkurat nå mars

  Takk for svar, det ser allerede bedre ut. Men blør fremdeles og halter litt, så jeg venter litt til med de store turene. Virker som det holder med 3x 10 min daglig. Ellers så sitter jeg og lurer på hva som skjer til torsdag- blir det mer slik som dette, eller skal man løse opp litt? og har dette hjulpet? Håper det..
 6. Debbie

  Akkurat nå mars

  Håper det går bra med folk her inne:) Her går det bra, men merker på venner og familie at de er ikke vant til dette, og begynner å bli leie. Da tenker jeg at nå kan de få føle litt på hvordan det er å være kronisk syk, og ha lite energi. Sånn sett er ikke hverdagen min så annerledes. Ville gjerne jobbet, savner jobben- men er satt i karantene.. Så lyspunktet disse dagene har vært de lange skogsturene med Prima. Så igår skjedde dette: Så da utgår turer de neste ukene kanskje.... sukk. Nå er jeg i tvil om jeg skal dra til dyrlegen, det ser greit ut, lukter ikke- og det er gått over tida til å sy det igjen. Når begynte de å sy poter? Har hatt hund i 30 år, de har aldri sydd en kuttet pote noengang. Har dere vært borti det?
 7. Debbie

  Akkurat nå mars

  Ble en tidligere tur idag, men jommen ikke tidlig nok. Så imorra blir det enda tidligere. Men vi fikk unnagjort 1,5 time i nydelig vær. Nå er huset sånn ca rent, og jeg har plantet om planter, og venter på mat fra dyrebutikken som kjører ut. Ellers må jeg få lest litt idag.
 8. Debbie

  Akkurat nå mars

  Jeg prøvde å lufte Prima, men det var for mye folk, så jeg gikk hjem. Prøver veldig tidlig imorgen, håper det er mindre folk ute da. Ellers så ropte en mann til meg idag( han holdt avstand- flinke mannen) at det var en nydelig valp av rasen irsk setter jeg har😁 Her er valpen min:
 9. Debbie

  Akkurat nå mars

  Godt å høre at det bare er på visse stevner man kan oppleve dette. LP er mer konkurranserettet, og mer krevende for både fører og hund. Så meg selv har helt andre forventninger til meg selv i LP I dag prøver jeg å få kontakt med dyrebutikken for å få tak i mat, men det ser ikke bra ut... Hadde ikke tenkt så langt som at folk hamstret til dyra også- heldigvis trenger ikke de dopapir. Her i nabolaget mitt er det reine feriestemninga, de fleste er på hytta, og de som er igjen har folk på besøk hele tida.. SKAMMELIG.
 10. Debbie

  Akkurat nå mars

  Ferdig med en helg med rally, og jeg er sjokkert over hvor barnslige voksne kvinner kan være, og oppføre seg mot sine medmennesker- bare trist. Ellers har jeg sett Crufts, og finner ingen favoritt....
 11. Debbie

  Akkurat nå mars

  Min er blitt tatt for å være tervueren, så ja... og toller men det er mer forståelig. Ellers hadde jeg en fæva dag igår, null ernergi, masse vondt- så ingen tur for hunden. Men Crufts ble det. Og i ettertid er det jo heftige diskusjoner på nettet: flere som mener at agility er skadelig for det går alt for fort. Hunden som ble BOB i går i rasen Engelsk bulldog ble fratatt tittel og nektet å være med i gruppen pga hudsykdom. Merkelig at dommere setter opp slike hunder... Og så er det en rasende diskusjon som er så ufin at det grenser mot mobbing ang en fransk bulldog- så ja det koker godt på nettet ang Crufts. Selv synes jeg vel at jeg kanskje ser en pitteliten bedring på noen av rasene. Men idag må jeg pakke til helga, og gjøre alt klart. Så idag må jeg ha energi... må ha
 12. Debbie

  Akkurat nå mars

  Etter å ha lest her, og pratet med folk, så skal jeg si at jeg ikke vil gå tur med hen mer. Noen som vet når Crufts begynner imorra??
 13. Debbie

  Akkurat nå mars

  Ja ho synes det er greit, for det er tydeligvis min hund som er uhøflig...
 14. Debbie

  Akkurat nå mars

  Huff så kjedelig, sånne angrep er skikkelig skumle. Jeg har et lignende problem. Jeg har jo Prima en jaktgolden,og jeg går av og til tur med en person som har tre hunder. To blandingshunder og en belger. Hver gang vi går tur så blir min most, og må underkaste seg belgeren før vi kan gå tur. Eieren mener at det er pga at Prima er uhøflig, men hun har gått bak mine ben og blitt tatt. Dette skjer hver gang. Og sist gang så møtte vi de, belgeren kom og møtte oss. Prima gikk bak meg, var masse snø- og ble most. Fikk rift i hodet og tisset på seg av redsel. Etterpå ble hun tatt av den andre blandingshunden mens hun lå nede. Jeg kjenner at nå er det nok, og har ikke lyst til å møte denne personen lenger. Det er kun denne hunden som gjør det, og så langt jeg kan se så skjer det uansett hvilke signaler min hund sender ut. Eieren mente denne gangen at vi skulle slippe de for nå hadde de gjort opp. Men jeg bare gikk. Eiere vil møtes igjen, så de kan løse opp- men det betyr jo bare mer mosing av min hund. Men jeg har snakket med flere, og de sier at det er en gjeterhund ting, usikker på hva de legger i det. Men det er visst veldig vanlig blant gjeterhunder med den oppførselen. Ellers har vi hatt mye snø, nå regner den bort... kjedelig. Føler vi ikke har hatt vinter i det hele tatt.
 15. Debbie

  5 uker whippetvalp med blå øyne

  Nja der er jeg ikke like stødig. Men jeg vil si lys fawn. Hva sier oppdretter?
×