Debbie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,562
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

1 følger

Om Debbie

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 08/29/1975

Contact Methods

 • MSN
  syrinstua@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandet
 • Hunderase
  Golden retriever jaktvarianten
 • Mine dyr
  Prima, Poecilias Pretty in Pink

Nylige profilbesøk

10,905 profilvisninger
 1. Njei, nå diskuteres det i gruppa,og det blir trolig til at de gangen jeg ikke kommer, så kommer denne personen... jeg må tenke litt på- men er for sliten til å tenkefornuftig nå. Natta sonen. Hun vil ikke omvendes nei... hun trener som verdens vinneren i lp.... da er jeg ikke mye imponert over de hundene som vinner i LP for tida kjenner jeg..
 2. Jeg har røket flere MR kobbel, så synes ikke de er så gode. Ellers har de hulfletta med strikk inni holdt det meste:)
 3. Så godt å høre, fikk tårer i øyne, herlig Jeg vurderer å droppe treningsgruppa mi. Vi er en fin liten gjeng, hvor alle trener positivt og er en fin liten gjeng. Nå vil de ha inn en ny person som jeg ikke orker, en 16åring med alt for stor ego, alt for mange meninger, og prater mer drit enn ho driter- og hun er stygg med hunden. Så da trekker jeg meg fra gruppa- jeg orker ikke å grue meg til å gå på trening. Bruke krefter på henne. Så da blir det faktisk ikke trening på meg i vår... det er dumt når jeg har meldt meg på stevner.... Ellers har jeg fått meg ny mobil, ny modell og type. Jeg er for gammalt til sånt... Beklager klaging, sliten i dag. Men ha en fin dag soniser:)
 4. tuusen takk
 5. Her hos oss er det ikke så kaldt, men sur vind. Men er ikke uvanlig i mitt gamle hus at det var is i gangen min. Og pr nå sitter jeg med ulltøy, med dyne i sofan, og masse stearinlys for å få varme. På jobb fryser alle som er i vakt nede, det er mest pga trekk vi er nærme dører som åpnes og lukkes hele tiden. Det er utrolig ubehagelig. Har spist en god middag, det straffet seg nå kjenner jeg.. Ha en fin kveld..
 6. God morgen. Kl 5 inatt våknet vi til et skikkelig fyrverkeri, det var visst noen som hadde fest på en mandag som var litt sent ute...Men sovna igjen... og sov fem timer til... så nå er jeg helt i ulage.. Jeg får være husmor, og ta det litt piano i dag. Kanskje jeg skal kjøpe ny mobil Men dere får ha en fin dag soniser...
 7. For en lang dag det har vært... trøtt som en strømpe, men må holde meg oppe noen små timer til. Men snart skal jeg legge meg Hatt en kjempefin tur i dag, og det er deilig å gå tur et sted man ikke pleier å gå tur, og det er deilig å gå tur sammen med andre Imorra begynner uka igjen... blir sliten bare av å tenke på det:)
 8. Prima fikk 43%... det var mindre enn forventa. Synes det var en grei test.
 9. God morgen soniser. Her er det ti kalde, og strålende soloppgang. Vi skal snart på tur, det knitrer i ovnen. Alt i alt virkder det som det kan bli en fin fin dag. Ha en fin dag dere også
 10. Hatt en fin dag, og har faktisk kost meg på hundetreningen- det er lenge siden. Og siden jeg ikke skal spise så mye sukker fremover, ble det nøtter i kveld:) Så har jeg drømt om at vi var en hel del sonefolk på hytteferie, Siri, SFX, Pringlen og noen andre inkl meg. Når vi skulle hjem var det blitt kjempekaldt, og speilis over hele veien. SFS eller noen andre? måtte hjem for hun skal synge til inntekt for et kull??? Men sjåføren vår som var en mann, vet ikke hvem... nektet å kjøre uten piggdekk. Vi hylte og banna, men han nekta... så vi endte med å trekke pigg/hoggtennen på hundene og satt de i dekka, og sånn kom mi oss hjem...
 11. Ja det er skikkelig hjernedødt, og egentlig regelrett mobbing.. Nå har jeg vært husmor, nå skal jeg jommen ligge å sløve å se på GOT.
 12. Håper du får noe godt utav dagen. 2018 har ikke begynt fantastisk.3 av 3 lapper står det Prima på. Og Prima er prima hun, men det hadde jo vært fint å hatt andre ting å glede seg over liksom... I dag blir det en rolig morgen, så får vi heller ta en ettermiddag med action. Først frokost... som er: kokt egg:) Ha en god dag soniser
 13. http://prima.sysrq.info/index.php/2018/01/03/the-education-of-will-av-mcconnell/