Kristina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,119
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

6 følgere

Om Kristina

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 12/17/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Rælingen

Nylige profilbesøk

6,226 profilvisninger
 1. Selger følgende Pent og lite brukt alt sammen: Kløv kennel str L (for stor/gigant hund) Diverse halabånd i leopard,rødt og grønt: størrelse stor hund 40-55 (mål kan tas) Brukshunddekken aldri brukt. SBK. Grime fra Canny collar. Aldri brukt. Str 4. Sokker til pelshund fra hurtta. To stk pent brukt og to stk uåpnet. Str Old english sheepdog To stk grå kobbel fra Hunter. Pent brukt. GI BUD! :-) Bor i Lillestrømområdet eller kan sende mot at kjøper betaler frakt.
 2. Min er i underkant av 65 høy (mener jeg å huske) og 33 kg. Tyske linjer fra Sverige.
 3. Hei. Han er ca 65 høy og veier 33kg. Han har ikke kennelnavn og vi hentet han i Sverige
 4. Men dette er jo noe som har skjedd først det siste halvåret. Tror du ikke det kan ha noe med kjønnsmodning å gjøre? Den berømte 2årsalderen?
 5. Nei det er det helt klart ikke for han blir stram i kroppsspråket og anspent.
 6. Etter en uønsket hendelse igår spør jeg dere om råd. Jeg har en hannhund på 2 år. Han har alltid til nå vært en ukomplisert hund. Men nå i vår har han forandret seg og jeg lurer på om det er normal kjønnsmodning eller om vi er i ferd med å få et problem. Han har alltid vært tilgjengelig ovenfor ukjente men ikke supersosial. Han tar kontakt og hilser men etter etter en rask snus er han ikke videre opptatt av klapp og kos med ukjente. Ikke redd for noe og virker som en trygg og avbalansert hund. Har fått kommentarer av folk i rasemiljøet at han virker kald og stabil i hodet. Men i går opplevde vi noe rart og det er nå andre gang vi har denne situasjonen med samme person. Vi hadde han med på besøk til et vennepar. Han er rolig hos de og har vært på besøk der et par tre ganger siden han var liten. Han lå ved beina mine ved sofaen og slappet av. Maste litt om kos både fra meg og de vi var på besøk hos. Jeg klappet han litt før han gikk og satt seg hos den kvinnlige huseieren. Han oppsøkte henne frivillig og begynte å dytte med snuten mot beinet hennes flere ganger og hun klappet han litt på kinnet og halsen. Da fikk han høy øreføring og begynte han å brumme. Hun trakk da til seg armen og han satt fortsatt med oppmerksomhet rettet mot henne og dyttet henne på beina med snuta. Når hun forsøkte å klappe han igjen brummet han en gang til. Hva er dette for en atferd og hvordan skal jeg håndtere det hvis det skjer igjen? De hilste begge på hverandre ved ankomst og da var det ikke et problem, bare vanlig gjensynsglede før han tok en rundtur og sjekket ut huset. Han fikk også klapp fra den mannlige huseieren ved sofaen uten at han reagerte slik. Passer han på meg? Er det en form for sosial dominans og testing av grenser? Hvorden skal jeg reagere i en liknende situasjon hvis det skjer flere ganger?
 7. Vi brukte det med gode resultater på vår hund. Hun har også fått det i kombinasjon med både onsior og rimadyl (bare tok en pause på to-tre dager akkurat de ukene hun fikk sprøyte). Er verdt er forsøk! Sent fra min E5823 via Tapatalk
 8. Hei! Vi kan godt være med dere. Har selv en vorsteh og vi trener mot apportprøver i sommer. Det er kanskje noe ala jakttrening for retriever? :-) Hvor i Oslo holder du til? Sent fra min E5823 via Tapatalk
 9. Super fornøyd med min vorsteh! Veldig lett å trene, lydhør, og aldri noe problem å ha løs, men han løper jo litt større og fortere enn gjeterhunden da, men han stikker ikke av og kommer alltid på innkalling. [emoji4] Sent fra min E5823 via Tapatalk
 10. Selger non stop free motion sele størrelse 7. Kjøpt i april i år så bare brukt et halvt års tid. Gi bud! Sent fra min E5823 via Tapatalk
 11. Grattis med overstått og bra resultater alle sammen! Det er så mange flinke på sonen. Jeg rakk ikke feriere litt engang siden jeg har hatt fast jobb siden januar, men nå er vi virkelig ferdige!! Hadde presentasjon på onsdag og fikk B på bacheloroppgaven! Helt sykt å være ferdig! Nå kan jeg også kalle meg ingeniør, bare håper ikke det betyr at jeg liksom skal kunne noe.. Lykke til med start i august @HeleneFS,så morsomt at du fikk jobben! I helga skal jeg på min tredje og siste avslutningsfest med klassen. Det blir gøy og vemodig.
 12. Som nyfrelst strihåreier må jeg selvfølgelig si at du må gå for en med bart! Vi valgte primært strihår for å få en mer hardfør hund, men den vi har fått fryser ganske lett. Det er mulig det et en brukerfeil, for ingen andre jeg har møtt fryser så mye som han. Jaktlig kan jeg ikke si så mye ennå for høsten blir vår første sammen og han er jo ung ennå. Han jakter alt som kryper og går og tok tidlig stand på fugl. Han har like stor interesse for alt men et heller ikke etter fuglelinjer. Sporer som en gud. Lett å trene. Bart er best!
 13. Ikke som jeg vet. Det fungerer like bra med sporloggingsfunksjonen i Norges kart appen. Begge fungerer desverre dårlig i tett skog.
 14. Jeg har Android og bruker TrackingDog eller Norgeskart
 15. Vi har trent mye på å trykke snuta mot håndflaten (target), først uten - så med gjenstander i munnen. Nå er vi der at det er omågjøre å trykke snuta fortest mulig i hånda når ballen er kasta. Han elsker det, men så holder han også mat ørlite høyere enn ball også.