Jump to content
Hundesonen.no

Vvoffen

Medlemmer
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Vvoffen

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Border collie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Uke 42: Mandag - @Kristin_nord Tirsdag - @LinsorCollie Onsdag - @Kaja Torsdag - @Ozzy Fredag Lørdag Søndag - @Vvoffen Uke 43 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Uke 44 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Uke 45 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag - @Tins Lørdag - @Kristin_nord (da skal vi på utstilling i letohallen)
 2. Har hørt at basenji passer bra i leilighet, men de er ikke medium- stor da? greyhound er kanskje også leilighet passende?
 3. Hmm, høres vanskelig ut... Hvis jeg var deg så ville jeg kanskje prøvd og trene litt triks med godbiter, føler alltid at jeg stoler mere på hunden da og at den stoler på meg, så rett og slett og styrke båndet med hunden. Da hadde jeg følt meg mere trygg:) beklager om dette ikke var noe til hjelp?
 4. Får ikke bort quoten men jaja, jeg kan ta fra i kveld 1/8 og I morgen 2/8
 5. Jeg personlig venta med å la henne være så mye alene til hun ble litt eldre, hun er nesten aldri alene hjemme uansett, er nesten alltid minst en person hjemme så har ikke trent så mye på det å kan derfor ikke si jeg har så mye erfaring med det, men om jeg hadde vært i din situasjon ville jeg ha trent på at hun skal være alene selvom hun ikke er trøtt, så hun skjønner at det er mulig å slappe av selv om hun ikke egt er trøtt?
 6. Min bc tispe på 8mnd elsker og hilse på alle slags folk, unntatt noen menn. De mennene hun er redd for har gjerne stort hår eller skjegg, det er også skummelt og møte folk i mørket. jeg vil ikke tvinge henne til og hilse på disse skumle mannfolka, men vil ikke at hun skal bjeffe på de. Det er spesielt på naboen, hun løper bjeffende bort til han med logrende hale, deretter spretter hun unna bjeffer mer osv... hvordan kan jeg få henne mere trygg?
 7. Enig med de andre, lurt og kutte hilsninger på tur! Har en 7 mnd gammel bc, hun får kun lov til og hilse hvis hun får klar signal fra meg. Hun får ikke lov til og leke med andre hunder når hun er i bånd da blir det hundefloke? Hvis du har hunden din løs et sted hvor det er mulighet for å møte folk kan du bruke en Sporline, det gjør jeg på min hvis jeg vet at det er folk jeg kan møte, da har jeg det som nødløsning hvis hun ikke vill høre på innkalling. Når hun kommer blir det full fest med godbiter og lek så hun skal forstå at det er kulest og være med meg.
 8. Veldig enig med deg! Kattungene er leveringsklare nå, det var seks stykker i kullet tre har reist og en til reiser muligens i morgen. Sliten kattemor er også kasterert i dag så da blir det spennende og se om noen uker. Pus blir ekstra på vakt når kattungene er i nærheten ja, men da pleier jeg og holde hunden unna kattungene for og ungå at hun angriper. Valpen har sterke gjeterinnstinkter i seg, hun gjeter både høner og kaniner, men jeg har ikke sett at hun har gjeta kattungene noe serlig hun leker mest med dem. Det er litt rart hvordan pus har blitt slik. Der vi fikk henne fra hadde de m
 9. Det hørtes ikke så dumt ut! Takk for tips. Hun skal kastereres i dag så da blir det spennende og se om et par uker?
 10. Jeg er klar over dette, men jeg må nesten handle når hun allerede tar valpen. Da må jeg bruke tvang for og få henne vekk. Det er kun da jeg gjør det. Jeg ser ingen annen måte og gjøre det på hvis hun allerede tar valpen. Selvfølgelig prøver jeg og unngå at det skjer så godt jeg kan. Så dette har skjedd få ganger.
 11. Ja håper virkelig det! Hadde vært utrolig fint om det ordna seg, da blir det så mye bedre for henne også.
×
×
 • Create New...