Gå til innhold
Hundesonen.no

ingerlise

Medlemmer
 • Innholdsteller

  234
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

31 Excellent

2 følgere

Om ingerlise

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

4,759 profilvisninger
 1. når jeg hadde hund (tibetansk spaniel) var di som oftes sammen med meg helle tiden å var med der jeg var eller i bilen. di fikk 3-4 ture på minst 30 min hver dag i vinter halv året. på sommeren ble det lengere ture i skogen å fjelle da heller lengere en flere. rasen er ikke en rase som krever mye ,men den ene er veldi kjapp til å springe etter allt av vilt så prøvde hun på spor noen ganger uten at det virket som det intriserte noe serlig. tenker samme som Tonje skriver i føste avsnitte sitt, ting må være gjennomtenk før hunden kommer i hus elles er det lett å ende opp med omplassering.
 2. hvilken bruker du å er du fornøyd ? letter etter tråløse til styreketrening i hovedsak, noen å annbefalle?
 3. Akkurat nå juni 2018

  Vi kan absolutt ha sol i 4-5 måneder uavbrutt- bare deilig det. Så dra til utlandet etterpå for sol resten av året. 🌞🌞🌞🌞
 4. Jeg passer hund innimellom men det kunne ikke falt meg inn å be om betaling for noe hunden har ødelagt, du må passe på ekstra vis du ikke kjenner hunden. Vis jeg var eier i å fått spørsmål om å betale for noe hunden har ødelagt har jeg blitt sur, dit ansvar å passe på.
 5. Kom i form 2018

  Her er det mere enn nok som skal bort. Men pg psykisk utfordringer fortiden så er ikke treningssenter lett å bruke. Men sykkel sesongen er endelig i gang så prøver å få syklet 1-2 mil annen vær dag. Har godt ned 2 klesstørrelser å ca 20 kg siden juli i fjor. Da jeg var på det største. Men savner å trene på senter, styrke trening er noe jeg absolutt savner. 200kg i beinpress, 45kg i nedtrekk, 45 kg i " skulder trekk" når jeg var der for to måneder siden. Veldig gøy å sette seg nye mål å se framgang, se hvordan kroppen reagerer på trening.
 6. Leve i en van - 6mnd-12mnd - drømmer

  Har en drøm om å kjøpe en gammel bobil, bo som en hippi . Reise Europa rundt å kanskje resten av verden. En gammel bobil kan pusses opp uten at man mister verdien på den, da den i utgangspunktet i er verdt veldig mye. Er ikke økonomi som stopper, med heller det at jeg ønsker noe å dele med.
 7. Hva er drømmehuset ditt?

  40-50 km allt i et rom , utenom bade. Masse vinduer, gulvvarme med tilknytning til vedovn, solcellepanel, regnvann samler til varmeanlegg som inkluderer varmtvann i huset. Utedo/forbrennings do, har aldri skjønt det med å bruke unødvendig vann på et do. Diger tomt så jeg kan føle meg koblet fra resten av verden.
 8. Er i en prosess med flytting til spania, lære spansk, jeg liker kulturen, bedre klima en Norge, forelsket meg i landet ve første besøk
 9. I år skal jeg...

  Reise enda mer. Flytte utenlands
 10. Har vært ute hund i 1,5 år nå å nei det blir ikke 3 turer ut for å gå uten en grunn. Men går så mye som mulig så lenge det er et mål med turn, gå for å gå blir det lite av.
 11. Absolutt ikke, ser heller ikke behovet for fire årstider. Sommeren året runt, med 12t dagslys å ca 30 grader er perfekt. Så nå har jeg rømt fra kulden å er veldig glad for å slippe 20 minusgrader, hær er det ca 50 grader varmere altså helt perfekt.
 12. Hvor ofte har du flytta?

  Har hittil flytte 14 ganger i mit 31 år lange liv. Litt flere vis vi teller med div mellomstasjon. Er veldig rotløs så ser ikke for meg å bli boende lenge der jeg bor nå, måle er 1 år. Det letteste jeg har bodd i ro på samme plass må være ca 5 år
 13. 10 TING du ikke kunne klart deg uten

  Pass, ryggsekk, klær, noen bilder som er uerstattelig
 14. Dagens Middag

  I går, stekt torsk med ertepure. I dag, Toro tomatsuppe med makaroni, pølse, egg og brød med smør
 15. Boken er knapt blad i. Selges 400 kr. I trondheim. Kjøper betaler ev porto.
×