Gå til innhold
Hundesonen.no

ingerlise

Medlemmer
 • Innholdsteller

  232
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

20 Excellent

2 følgere

Om ingerlise

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

4,456 profilvisninger
 1. Er i en prosess med flytting til spania, lære spansk, jeg liker kulturen, bedre klima en Norge, forelsket meg i landet ve første besøk
 2. I år skal jeg...

  Reise enda mer. Flytte utenlands
 3. Har vært ute hund i 1,5 år nå å nei det blir ikke 3 turer ut for å gå uten en grunn. Men går så mye som mulig så lenge det er et mål med turn, gå for å gå blir det lite av.
 4. Absolutt ikke, ser heller ikke behovet for fire årstider. Sommeren året runt, med 12t dagslys å ca 30 grader er perfekt. Så nå har jeg rømt fra kulden å er veldig glad for å slippe 20 minusgrader, hær er det ca 50 grader varmere altså helt perfekt.
 5. Hvor ofte har du flytta?

  Har hittil flytte 14 ganger i mit 31 år lange liv. Litt flere vis vi teller med div mellomstasjon. Er veldig rotløs så ser ikke for meg å bli boende lenge der jeg bor nå, måle er 1 år. Det letteste jeg har bodd i ro på samme plass må være ca 5 år
 6. 10 TING du ikke kunne klart deg uten

  Pass, ryggsekk, klær, noen bilder som er uerstattelig
 7. Dagens Middag

  I går, stekt torsk med ertepure. I dag, Toro tomatsuppe med makaroni, pølse, egg og brød med smør
 8. Boken er knapt blad i. Selges 400 kr. I trondheim. Kjøper betaler ev porto.
 9. Akkurat nå oktober

  @Line https://www.fretex.no/gi-til-fretex/hva-kan-jeg-gi-i-fretexboksene
 10. Hva hører du på når du trener?

  Prøver å finne musikk til trening, så hva hører du på når du trener?
 11. Dagens Middag

  Stekt ris med løk ,erter , egg å pang gang woksaus
 12. Mardina's 1.august EFIT

  Ingen bilder her heller
 13. Først å fremst magefølelsen. Derretter er det viktig med en oppdretter: som du får god kontakt med Som kan rasen sin Som virker intrisert i rasen hun/han driver med Som ikke rakker ned på tidligere valpekjøpere Som minst har vist hunden på et par utstillingen med ok kritikk Som tester for det som er av kjente sykdommer på rasen Som kan opplyse meg om slekta til valpen i mange ledd bakover Som vill holde kantakt etter at valpen er hentet Som er klar på at valper er velkommen til bake i gjen vis det viser seg at valget om val ikke var rett Dette er miste krav. Ellers er jo spørsmåle hvilken type hund det er snakk om, det er forsell på en selskaps hund som muligens skal brukes til utstilling å ellers skall være familie hund. Til en hund av bruks rase som er tiltenkt et spesifikt bruk. Hva kraven til en slik hun er vill variere avhengig av type hund. Men minste krav ligger alltid der.
 14. Hvorfor kjøper du ikke økologisk melk?

  Velger økologisk produkter så lenge jeg ikke trenger lete lenge etter det.
×