ingerlise

Medlemmer
 • Innholdsteller

  231
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om ingerlise

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

4,327 profilvisninger
 1. @Line https://www.fretex.no/gi-til-fretex/hva-kan-jeg-gi-i-fretexboksene
 2. Prøver å finne musikk til trening, så hva hører du på når du trener?
 3. Stekt ris med løk ,erter , egg å pang gang woksaus
 4. Ingen bilder her heller
 5. Først å fremst magefølelsen. Derretter er det viktig med en oppdretter: som du får god kontakt med Som kan rasen sin Som virker intrisert i rasen hun/han driver med Som ikke rakker ned på tidligere valpekjøpere Som minst har vist hunden på et par utstillingen med ok kritikk Som tester for det som er av kjente sykdommer på rasen Som kan opplyse meg om slekta til valpen i mange ledd bakover Som vill holde kantakt etter at valpen er hentet Som er klar på at valper er velkommen til bake i gjen vis det viser seg at valget om val ikke var rett Dette er miste krav. Ellers er jo spørsmåle hvilken type hund det er snakk om, det er forsell på en selskaps hund som muligens skal brukes til utstilling å ellers skall være familie hund. Til en hund av bruks rase som er tiltenkt et spesifikt bruk. Hva kraven til en slik hun er vill variere avhengig av type hund. Men minste krav ligger alltid der.
 6. Velger økologisk produkter så lenge jeg ikke trenger lete lenge etter det.
 7. Enkelt å returnere til zalando.no ja. Å gratis
 8. 6,5t på fly går fort, nette til norwegian er ikke noe å skryte av avis og epost nett. Hilsen ho som fly første gang I januar 15 nær 30 år gammel å livredd for å fly. Men etter første turn var jeg hekta. ☺ selve flyturen i lufta er ca 5,5 der det er muli å bruke noe å se på, under avgang og landing er det ikke tillatt med noe elektronisk. Thomas Cook er et bilig charter fly selskap.
 9. Hun lille mi er miljø sterk å med på veldig mye rart, I store folkemengder fester jeg en heliumballong på hun så hun slipper å bli tråkket på fungerer fint det.
 10. Hunde genser i ull selges. Den blå er brukt til tibetansk spaniel han på ca 6 kg den rosa til tibetansk spaniel tispe på 5,5 kg. Selges 200 per stykk. Kjetting halvstrøyp utstilling bond til liten hund ny pris 350 kr selges 150. Kjøper betaler ev porto
 11. Rosa hettegenser i diger størelse, 4-5 xl og bomull?
 12. Er i en prosess for å finne ut va jeg vil vidre i live. altså prøve å bli voksen. Så nå prøver jeg å lete etter en ny plass å bo. Bor nå i mitt norge. Å ønske å flytte sør over, muligens hedemark fylke. Men jeg er ikke kjent i området å trenger tips om ok steder. Flytter i håp om å komme nærmere hundeutstilling, hunde kurs, hundeklubber . Altså div hund da det er ønske å drive mer aktivt med hun på sikt. Noen med tips på hvor man bør bosette seg å ,hvorfor er det et bra sted å bo?
 13. Når støvsuger er fast inventar i stua, ingen vits å rydde bort når den brukes minst en gang om dagen.
 14. Jeg har på bakgrunn av min oppvekst ikke ønsket å sette barn til verden. Det for å unge en konflikt angående "besteforeldre" rollen. Jeg kunne aldri klart å stole på noen av mitt opphav eller andre familiemedlemmer nokk til at di fikk ha kontakt. Men heldigvis løste det seg med at jeg heller ikke kan få barn.