Jump to content
Hundesonen.no

Ingidano

Medlemmer
 • Content Count

  2244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1564 Excellent

2 Followers

About Ingidano

 • Rank
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://belgerbanden.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sotra
 • Hunderase
  Groenendael x 2

Recent Profile Visitors

9479 profile views
 1. Ingidano

  Akkurat nå oktober

  Haha, kjenner til det der... Har en hannhund som er tilsnakkendes og grei selv med løpetisper rundt, den andre forsvinner langt inn i tåkeheimen Du får prøve deg frem med blandingsforhold på edikken, fjøslukt sitter jo godt. Men vil tro det er bedre enn å prøve med en blomsterduftende tørrsjampo oppå fjøslukten
 2. Ingidano

  Akkurat nå oktober

  Ville holdt de adskilt til hun er ferdig, evnt gått turer i bånd med de til du blir bedre kjent med henne. Kan være du kan ha de sammen i løpetiden senere, men det forutsetter at hannhundene er fornuftige Eddik tar lukt, eg tar en skvett eddik + vann i en sprayflaske og sprayer hundene med når det ikke passer med vask.
 3. Ingidano

  Acana

  De fikk ett veldig rødskjær i pelsen. Rett nok har eldste dårlig farge i enkelte partier, men hele hunden ble rødsvart på sport & agility. Wheatenen har amerikansk pels, så han er en ulldott fra før av, og floker lett. Ble verre på acana adult, og bedre igjen når de gikk tilbake til den gamle maten.
 4. Ingidano

  Acana

  Mine groenendaeler ble misfarget i pelsen av acana. Wheaten terrieren til mine foreldre fikk pels som var mye vanskeligere å børste gjennom. Så her ble det kjapt byttet ut igjen. Misfargingen forsvant ved neste røyting.
 5. Ingidano

  Lagottoen Ceres

  Synes alltid de ser så snåle ut nyklipt Kan være hundefrisøren er mer bestemt enn deg, og muligens Ceres ikke tør å prøve seg på noe med "ukjent" person.
 6. Ingidano

  Akkurat nå, september

  Finner ikke dyrlegen ut av det?
 7. Ingidano

  Tervueren - HG/BC?

  Belger heller nok mer mot BC i væremåte enn mot HG. Det er hunder som liket å få meg seg alt som skjer, og som gjerne vil prøve å kontrollere verden litt. De stikker nesa i absolutt alt du gjør (dersom de får lov), og blir fort diltere. Men mye kan kontrolleres med oppdragelse. Mine to (riktignok groen, men... ) ligger i ro selv om eg gjør ting. Men., blir eg borte lenge, så kan de fint komme og sjekke hva eg holder på med. Kunne jo være eg hadde klart å snike meg ut av huset uten de Ellers ligger de stort sett henslengt og sover/slapper av, så lenge de har fått en god tur eller trening. Mine blir fort litt masete dersom de har fått litt lite aktivitet. Det sagt, det er enkelt å lære en belger å være løs, og å holde seg i nærheten, men det må læres inn fra de er valper. Masse belønning for kontakt. Og det er enklere å ha en belger løs alene enn å ha flere sammen. De slår fort over i flokkfølelse, og kan da glemme fører litt. Og det er en type hund der fokus mot fører må jobbes en del med, de blir veldig lett distrahert av ting som skjer rundt.
 8. Ingidano

  Melketenner hund.

  Har du kikket inni munnen til valpen? Når valpetenner ramler ut er som regel den nye tanna på god vei ut og alt er ok. Men, om du er usikker/uerfaren skader det ikke å spørre noen du kjenner, oppdretter f eks, som kan kikke inn i munnen og se om det er greit.
 9. Ingidano

  Akkurat nå, september

  Prøvd med flytende kull? Du får det på apoteket.
 10. Ingidano

  Hund med sår i ansiktet

  Klipp vekk pelsen rundt såret, så den ikke irriterer såret. Om du ikke får såret til å roe seg ned og begynne å tørke opp/gro i løpet av ett par dager ville eg i vert fall ha snakket med en veterinær. Kan være det greieste for hunden er å få fjernet vorten.
 11. Ingidano

  Akkurat nå august

  Går nok fint, lykke til
 12. Ingidano

  Akkurat nå august

  På min stakk eg en litt stor flat boks under når hun huket seg ned. Øse kan sikkert fungere også. Enklere når de er litt trengt, så kan være greit å ta det på første morgenlufting (og bruk bånd). Er veterinærtimen sent på dag, bør du sette boksen i kjøleskap til du skal dit.
 13. Ingidano

  Akkurat nå, juli

  Her blir det mye mindre aktivitet, eg tåler varmen dårlig selv. Hundene kunne nok ha gjort mer. Hysteri? Veterinærvakten i Bergen gikk ut med advarsel til hundeeiere i helgen fordi de fikk inn flere hunder med heteslag...
 14. Ingidano

  Akkurat nå, juli

  Vannpistol? Evnt bære hunden til du er ute av "territoriet" til katten.
×