Jump to content
Hundesonen.no

Ingidano

Medlemmer
 • Content Count

  2237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1560 Excellent

2 Followers

About Ingidano

 • Rank
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://belgerbanden.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sotra
 • Hunderase
  Groenendael x 2

Recent Profile Visitors

9424 profile views
 1. Ingidano

  Akkurat nå august

  Går nok fint, lykke til
 2. Ingidano

  Akkurat nå august

  På min stakk eg en litt stor flat boks under når hun huket seg ned. Øse kan sikkert fungere også. Enklere når de er litt trengt, så kan være greit å ta det på første morgenlufting (og bruk bånd). Er veterinærtimen sent på dag, bør du sette boksen i kjøleskap til du skal dit.
 3. Ingidano

  Akkurat nå, juli

  Her blir det mye mindre aktivitet, eg tåler varmen dårlig selv. Hundene kunne nok ha gjort mer. Hysteri? Veterinærvakten i Bergen gikk ut med advarsel til hundeeiere i helgen fordi de fikk inn flere hunder med heteslag...
 4. Ingidano

  Akkurat nå, juli

  Vannpistol? Evnt bære hunden til du er ute av "territoriet" til katten.
 5. Ingidano

  Innlæring av IGP spor

  Tenker det vil roe seg litt når du bruker mindre mat (og konsentrasjonen blir større). Evnt kan du legge ett litt større matdepot akkurat ved flagget, slik at hun må bruke litt lenger tid der. Ikke slipp frem i sporet før all maten er spist.
 6. Ingidano

  Sofa og hund

  Møbelbutikker Stikk innom og prøvesitt/ligg, og vent på salg før du slår til. Pleier å komme noen salg i juli-august. Spør litt om hvor mye skinnet tåler, spesielt om du har hunden i sofaen er det viktig med tanke på skader i skinnet. Og ikke kjøp for billig. Billig skinnsofa er som å sitte på plastikk. Ellers kan du være heldig å finne noe på finn. Mange skifter ut sofaen etter 1-2 år, uten at det er noe galt med den.
 7. Eg har brukt en stor veske til å ha valper i. Den kan du henge over skulderen/nakke, og få vekten i front. Men det sliter på ryggen det også. Ellers finner du masse på ebay om du søker på puppy sling.
 8. Ingidano

  Hundedrag sykkel

  Ser likt ut som det eg har, eg bruker det på sykkel. Bare pass på at ingenting er i veien for bremsene når du monterer. Har bare skrudd mitt rett på sykkelen, bruker ingen holk.
 9. Ingidano

  Akkurat nå mai

  Send mail til NKK. Dopinglisten er fra 2014, kan være det finnes en oppdatert versjon ett sted.
 10. Ingidano

  Sunlily's Kull III

  Lykke til!
 11. Ingidano

  Bli kvitt pokaler og rosetter

  Mulig ett idrettslag eller noe kunne være interessert? Om hundeklubblogoen kan fjernes da. Det sagt, eg har kastet/resirkulert det eg ikke ville ha lenger.
 12. Ingidano

  Leter etter en mild, intelligent, familiekjær hund

  Mye tannproblemer på mittel.
 13. Ingidano

  Hvor lang nattesøvn har hunden din?

  Ingen plager "mor" når hun sover. Her venter de rolig til lyset blir slått på, da vet de at de får kos. Er hundene dårlig i magen eller noe vekker de meg stort sett. Vanskelig å sove når senga gynger pga hopping opp og ned.
 14. Ingidano

  Trekkhundtråden

  Bruker stang i front, båndet er festet i sykkelen (krok til det inne ved styret). Synes det fungerer helt fint, mye bedre enn bare løst bånd, det ble bare kluss med bånd i hjulet osv. Du kan nok fortsette med magebelte om du ønsker, og bare ha båndet gjennom ringen i enden på stangen. Eneste du må passe på med stangen er å feste den slik at den ikke kommer i veien for bremsevaierne. Og ja, bruker strikkbånd, ca 2,5 meter langt med hanefot til to hunder. Skal du ha det festet i belte bør du nok ha 3 meter.
 15. Ingidano

  Mild ørerens

  Det ytre øret kan du vaske med en bomullsdott med vann på eller lignende. Ellers skal denne være grei. Hadde en del hoderisting på min yngste for noen år siden, men det gikk over av seg selv uten behov for behandling (ble sjekket av vet).
×