Jump to content
Hundesonen.no

Ingidano

Medlemmer
 • Content Count

  2281
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ingidano last won the day on July 12

Ingidano had the most liked content!

Community Reputation

1588 Excellent

2 Followers

About Ingidano

 • Rank
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://belgerbanden.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sotra
 • Hunderase
  Groenendael x 2

Recent Profile Visitors

9779 profile views
 1. Ingidano

  Hunden rekker ut av kragen, lure tips??

  Ville puttet på en tynn bomullssokk på foten, luftig uten å bli for tett Fest med sportsteip. Ellers har du sikkert noe tynn plast eller papp liggende ett sted som kan teipes på skjermen som forlenger?
 2. Ingidano

  Valpesikring veranda i 2 etg

  Kompostgrinder fra biltema f eks.
 3. Ingidano

  Akkurat nå juni 😊

  Du kan prøve å rapportere innleggene og be om å få de splittet i en egen tråd. Er dog usikker på om det er aktive moderatorer igjen her...
 4. Ingidano

  Akkurat nå juli 😊

  Min grense går når det drypper på gulvet og setter flekker på senger/gulv.
 5. Ingidano

  Hund med mye arbeidslyst

  Men det er ikke umulig å oppnå det du ønsker med en god toller eller annen retriever Ellers synes eg belger kan passe godt. Kanskje ikke malle, men en god tervueren burde klare alt du ønsker. De kan dog ha en del vokt. Malle vil nok fort bli litt mer alvor enn det virker som du ønsker, selv om det finnes mildere linjer.
 6. Ingidano

  Sitter kløven riktig?

  For at hunden skal ha god bevegelsesfrihet. Den skal også være i den høyden for at veskene legger seg på bakken og avlaster hunden når den ligger/hviler i korte pauser.
 7. Ingidano

  Kjøpe brukt til valp?

  Hundeseng ville ikke eg kjøpt brukt. Du vet ikke hva som kan bo i den,og ofte er de for store til å kunne vaskes i maskin Du kan finne rimelige alternativer andre steder enn dyrebutikker, f eks biltema/hööks har noen ok senger til lav pris. Evnt kan du bruke håndkle/fleeceteppe i en kasse. Seler/halsbånd/kobbel/skåler er enkelt å vaske, og greit å kjøpe brukt.
 8. Ingidano

  Vokting i huset

  Har du mulighet til å øke aktiviteten litt? Se om det hjelper å gjøre han litt mer sliten? Gjerne da søksarbeid eller noe annet han må bruke hodet på.
 9. Ingidano

  Akkurat nå juni 😊

  30-50 min, alt etter hva som skal gjøres. Det er mange dyrleger som blir passert på veien til den som er lengst unna.
 10. Ingidano

  Fish4Dogs

  Hundene mine liker godbitene, men vil ikke ha tørrforet.
 11. Ingidano

  Bilbur eller gitter? [Berner Sennen]

  Vi brukte gitter på vår berner i Ford Mondeo stasjonsvogn. Gikk helt fint, kan være lurt å lære hunden å vente på beskjed før den hopper ut.
 12. Ingidano

  Belgisk Fårehund farger?

  Kryssparring mellom enkelte varianter er tillat uten søknad til klubben. Groen x terv, terv x malle i vert fall. Mulig malle x laeken også, men den er eg usikker på. Det har blitt åpnet opp en del i avlen de siste årene. Vet oppdretter måtte søke på min eldste som nå er åtte, men de siste 2-3 årene har det vert nesten fritt fram. Skal ikke lenger enn til Sverige før det er helt fritt, og der har det dukket opp noen farge og pelskombinasjoner som ikke står i standarden. Tricolor vil nok være genetisk mulig så lenge det er hvite avtegn på belgeren (bryst og tær), og du har mulighet for black&tan. Du kan evnt kontakte Alyn, kennel Kvina, vet hun har god greie på belger og fargegenetikk. De fleste black&tan vil nok være registrert som groenendael pga dominant svart farge og manglende/skjult maske, men kan sikkert komme fra terv foreldre.
 13. Ingidano

  Utspekulert valp som stjeler fra eldstemann

  Stopp det. Her er det ikke lov å bølle med andre hunders mat/godis. I begynnelsen ble det å sitte på gulvet mellom hundene og "fange" valpen hver gang han prøvde å stjele fra de eldste. I dag "stjeler" de ikke fra hverandre med mindre den andre har lagt det fra seg og gått vekk.
 14. Ingidano

  Oppdretter sibirsk husky anbefalinger

  Ta en prat med Snøfrost.
 15. Ingidano

  Sykle med hunden

  Kommer an på potene til hunden, og hvor hardt den trekker. Er det mulighet for at hunden kan løpe i grøftekanten? Eg sykler med mine belgere på asfalt, de løper fint 7-8km uten problemer. Prøver å holde sykkelturene til dager det regner, det gir mindre slitasje på potene.
×