Jump to content
Hundesonen.no

Ingidano

Medlemmer
 • Content Count

  2254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1571 Excellent

2 Followers

About Ingidano

 • Rank
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://belgerbanden.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sotra
 • Hunderase
  Groenendael x 2

Recent Profile Visitors

9544 profile views
 1. Ingidano

  Halsbånd - skreddersydd

  Takk Bare å sende en melding om du vil bestille.
 2. Ingidano

  Halsbånd - skreddersydd

  Eg lager halvstrup og regulerbare faste halsbånd. Pyntebåndene blir håndvevd, så du kan velge omtrent hva du vil av farger og mønster. Har flere farger i skai, men webbingen har eg bare i svart. Sjekk gjerne ut Vevboden på facebook eller Wordpress. Lager også kobbel og regulerbare turseler skulle du trenge det
 3. Ingidano

  Mage trøbbel

  OT, men V&H har sluttet med 20kg blokker.
 4. Kan du ikke ta med ekstra genser/dekken til han, og bytte om når han blir våt? Canelana har gode dekken, sjekk om de har størrelsen hunden trenger.
 5. Ingidano

  En til hund?

  Ville ha ventet minst ett år til før du får deg en til De fleste hannhunder får en hormonperiode rundt 24 mnd, og det er greit at de får stabilisere seg litt etter den, da ser du mer hvordan hunden blir. Angående tispe vs hannhund, tenk på om du har mulighet til pass av en hund, eller om du kan skille de hjemme forholdsvis enkelt. Har du naboer som kan reagere på uling f eks? Noen hannhunder tar litt av i stådagene, spesielt om det er "sin" dame. På den andre side, har du to av samme kjønn, kan det fort bli litt krangling mellom de. Mine to gutter er det tre år i mellom, men det burde egentlig vert noe mer. Eldstemann gikk i barndommen og fant frem igjen alle unoter eg trodde var plukket av. Så i stedet for å få en valp å oppdra, ble det en valp + en halvvoksen hund å oppdra.
 6. Ingidano

  Medfødt skade på valp

  Har du innboforsikring? Sjekk om du kan få advokatrådgivning gjennom den.
 7. Ingidano

  Vetbed

  Hundihuset på facebook eller finn selger ruller.
 8. Ingidano

  Store kanner med shampoo

  Waggytail har 2 liters kanner.
 9. Ingidano

  Akkurat nå, november

  Julemenn. Sugarcookies. Appelsinkaker.
 10. Ingidano

  Stanna inte när hunden börjar dra i kopplet

  Tenker det må være ja takk, begge deler. Det må være greit å stoppe hunden når den drar, men samtidig belønne for å gå med slakt bånd, slik at det ikke bare blir korrigering. Om man hele tiden sier nei, og aldri forteller hunden hva som er riktig oppførsel kan det ikke bli bra.
 11. Det er glidelåser rundt hver bue, du må åpne de. Da faller buret sammen. Legg taket inn i midten først, før du bretter inn kortsidene og fester sammen klipsen. Alternativt om du fikk med en veske det skal inn i?
 12. Ingidano

  Akkurat nå oktober

  Poter er bare litt grovere hud enn resten av kroppen Går nok fint, bare pass på om det blir betent.
 13. Ingidano

  Akkurat nå oktober

  Har du spenol eller noe sånt i hus? Så lenge det ikke er betent er det greit å holde det mykt så det ikke sprekker opp mer, men ikke rote for mye med det. Ofte lar eg bare småsår være i fred på mine, så langt har det grodd greit av seg selv.
 14. Ingidano

  Akkurat nå oktober

  Haha, kjenner til det der... Har en hannhund som er tilsnakkendes og grei selv med løpetisper rundt, den andre forsvinner langt inn i tåkeheimen Du får prøve deg frem med blandingsforhold på edikken, fjøslukt sitter jo godt. Men vil tro det er bedre enn å prøve med en blomsterduftende tørrsjampo oppå fjøslukten
 15. Ingidano

  Akkurat nå oktober

  Ville holdt de adskilt til hun er ferdig, evnt gått turer i bånd med de til du blir bedre kjent med henne. Kan være du kan ha de sammen i løpetiden senere, men det forutsetter at hannhundene er fornuftige Eddik tar lukt, eg tar en skvett eddik + vann i en sprayflaske og sprayer hundene med når det ikke passer med vask.
×