Gå til innhold
Hundesonen.no

Ingidano

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,179
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,517 Excellent

2 følgere

Om Ingidano

 • Rang
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://belgerbanden.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sotra
 • Hunderase
  Groenendael x 2

Nylige profilbesøk

9,019 profilvisninger
 1. Angrepet av gatehund

  Han har nok vondt, evnt knekt noen ribben kanskje. Ta en ny tur til veterinær og få smertestillende beregnet til hund. Ikke gi medisiner beregnet på mennesker. F eks paracet er giftig for hunder.
 2. Treningsvest til barn

  Vet Gappay har en hundeførerjakke til barn. Og har sett barn med vester, spesielt i IPO-miljøet. Kanskje du kan spørre i IPO Norge gruppen på facebook? Om du vet hvilken størrelse hun bruker, sjekk målene og sammenlign med f eks Hurtta og Høøks sine vester. Har inntrykk av at de går langt ned.
 3. Fortell om din valpetid

  Tar sistemann, siden de andre har blitt fortrengt Når begynte valpen din å bli roligere? Mener han var 5-6 måneder før de værste valpefaktene forsvant. "Voksen" har han egentlig ikke blitt før i sommer, nå er han tre år. Hvordan trente dere på bitehemming og når sluttet valpen å bite på alt hele tiden? Bitehemmingen var stort sett på plass da han ble hentet (import, så var 15 uker). Spiste tepper/sko + + til han var rundt to år. Kan fortsatt finne på å bite meg dersom han blir for ivrig i trening. Når mistet valpen melketenner og når kom voksentennene ut? De begynte å ramle ut rundt 4 mnd. Fullt bitt på plass før han var seks mnd. Når ble valpen stueren? 7-8 mnd gammel Når begynte kjønnsmodningen? 7-8mnd gammel Hvordan fungerte hjemme-alene treningen og når ble valpen klar for å være alene? (Pep valpen mye når dere var borte, hva gjorde dere når valpen bråkte?) Fungerte ikke i det hele tatt, så han var med på jobb frem til han var 1,5 år ca. Da var han moden nok til å klare å være hjemme alene med de andre hundene mine.
 4. Valp som angriper sengen sin

  Ville bare tatt vekk sengen og lagt frem pleddet igjen Kan være den blir for varm for han. Reagerer han likt på sengen dersom du setter den fram i ett annet rom?
 5. Bruker dette festet til to belgere. Litt klønete å få festet det til sykkelen, så det er høyere enn eg helst ville hatt det. Men trenger liksom bremser også Festes med en bøyle og to muttere. Karabinkrok mellom kroken i festet, og til strikkbåndene.
 6. Balansepute - tråden

  Litt dårlig på å forklare ser eg Om du søker på yoga equipment på ebay f eks, så finnes det i mange størrelser og typer, ikke bare ballformet.
 7. Balansepute - tråden

  Vet det er en del som kjøper yoga"baller" (av mangel på bedre ord...) Finnes kanskje noe der som kan brukes?
 8. Fjernet snuten på labrador

  Hvordan klarer den å spise? Hadde nok heller avlivet hadde det vert min hund...
 9. Annen hunderase enn den du har.

  Schæfer.
 10. Hundeforsikring/Dyreforsikring

  Ser det er flere som klager over økt pris fra Agria nå, så ville sjekket igjen ved neste hovedforfall.
 11. Hundeforsikring/Dyreforsikring

  Har mine i Gjensidige, og alle forsikringer er samlet der. Pris, raske oppgjør, gode vilkår og tilgjengelige kundebehandlere er viktig for meg. Byttet vekk fra Agria, da de kranglet på veterinærens avgjørelse flere ganger, og ikke minst brukte opp til seks uker på å utbetale forholdsvis enkle oppgjør. Og ikke minst, de gangene eg måtte ringe til de, så traff du bare svensker som ikke skjønte norsk.
 12. Min eldste har ikke låst noenting, så der valgte eg bakben. Han er fortsatt veldig trippete i bevegelsene. Yngste har naturlig låste bakben. Veldig lett å se fra stå til sitt. Fra han var 4-5 måneder har han selv valgt å holde bakbena i ro når han setter seg. Skapte litt problemer å lære han å sette seg ved holdt, men vi kom i mål der også.
 13. Sulten valp

  Lenge siden hun fikk ormekur?
 14. Akkurat nå august 2018

  Da blir det jo litt verre ja. Kanskje du kan se på jaktvest i stedet for hundeførervest? Bruker å være greit med lommer på de også.
 15. Akkurat nå august 2018

  Ta på deg jakke og mål
×