Jump to content
Hundesonen.no

Ingidano

Medlemmer
 • Content Count

  2236
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1555 Excellent

2 Followers

About Ingidano

 • Rank
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://belgerbanden.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sotra
 • Hunderase
  Groenendael x 2

Recent Profile Visitors

9364 profile views
 1. Eg har brukt en stor veske til å ha valper i. Den kan du henge over skulderen/nakke, og få vekten i front. Men det sliter på ryggen det også. Ellers finner du masse på ebay om du søker på puppy sling.
 2. Ingidano

  Hundedrag sykkel

  Ser likt ut som det eg har, eg bruker det på sykkel. Bare pass på at ingenting er i veien for bremsene når du monterer. Har bare skrudd mitt rett på sykkelen, bruker ingen holk.
 3. Ingidano

  Akkurat nå mai

  Send mail til NKK. Dopinglisten er fra 2014, kan være det finnes en oppdatert versjon ett sted.
 4. Ingidano

  Sunlily's Kull III

  Lykke til!
 5. Ingidano

  Bli kvitt pokaler og rosetter

  Mulig ett idrettslag eller noe kunne være interessert? Om hundeklubblogoen kan fjernes da. Det sagt, eg har kastet/resirkulert det eg ikke ville ha lenger.
 6. Ingidano

  Leter etter en mild, intelligent, familiekjær hund

  Mye tannproblemer på mittel.
 7. Ingidano

  Hvor lang nattesøvn har hunden din?

  Ingen plager "mor" når hun sover. Her venter de rolig til lyset blir slått på, da vet de at de får kos. Er hundene dårlig i magen eller noe vekker de meg stort sett. Vanskelig å sove når senga gynger pga hopping opp og ned.
 8. Ingidano

  Trekkhundtråden

  Bruker stang i front, båndet er festet i sykkelen (krok til det inne ved styret). Synes det fungerer helt fint, mye bedre enn bare løst bånd, det ble bare kluss med bånd i hjulet osv. Du kan nok fortsette med magebelte om du ønsker, og bare ha båndet gjennom ringen i enden på stangen. Eneste du må passe på med stangen er å feste den slik at den ikke kommer i veien for bremsevaierne. Og ja, bruker strikkbånd, ca 2,5 meter langt med hanefot til to hunder. Skal du ha det festet i belte bør du nok ha 3 meter.
 9. Ingidano

  Mild ørerens

  Det ytre øret kan du vaske med en bomullsdott med vann på eller lignende. Ellers skal denne være grei. Hadde en del hoderisting på min yngste for noen år siden, men det gikk over av seg selv uten behov for behandling (ble sjekket av vet).
 10. Ingidano

  Akkurat nå april

  Fullvaksine (DHpPi) eller kennelhoste (Pi) er de vanlige. Ellers ormekur før du krysser grensen, og rabies. I Slovakia er det mulig du må vaksinere mot Leptospirose i tillegg?
 11. Ingidano

  Håndvevde halsbånd

  Snart 17.mai, og flaggene kommer frem. Sett med kobbel og regulerbart halsbånd. Dette er solgt, men ønsker du noe lignende til din hund rekker eg å lage flere i tide til feiringen
 12. Ingidano

  Akkurat nå april

  Enig med Tonje. Det er supert med løpetidstisper på trening. Det er din jobb å legge opp treningen slik at hunden din takler det, uansett forstyrrelse.
 13. Ingidano

  NKK Bergen

  Takk Veldig kjekt at barna hans gjorde det bra også
 14. Ingidano

  NKK Bergen

  Var vel flere som var avgårde? Trez fikk endelig championatet sitt i går, samt BIM og nordisk cert.
 15. Ingidano

  Flåttmiddel

  Har prøvd det meste, men en ting er sikkert, bruker aldri bravecto igjen. Flåtten kravler rundt på hundene, blir med inn, og finner seg en annen vert (menneske). Fant flått i hele huset det ene året eg brukte det. Ikke var det spesielt hyggelig å finne bittesmå , inntørkede døde flått som hang fast på hundene heller. Eg har god erfaring med Exspot, men det begynner å bli i overkant dyrt. Scalibor halsbånd fungerer også bra (ta det av før bading). Scalibor brukte eg fast da eg hadde svømmehund. Flåttmiddel kan du fint bruke på en 9 mnd gammel unghund. Sjekk felleskatalogen for de produktene du vurderer, det står der hva begrensningene er.
×