Gå til innhold
Hundesonen.no

Ingidano

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,144
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,493 Excellent

2 følgere

Om Ingidano

 • Rang
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://belgerbanden.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sotra
 • Hunderase
  Groenendael x 2

Nylige profilbesøk

8,870 profilvisninger
 1. Du kan dele de fryst også, men det er tyngre. Har ikke prøvd selv, men vet om folk som bruker bajonettsag med is/kjøttblad, og andre igjen som bruker stemjern/meisel og hammer eller slegge. Selv tiner eg blokkene i ca 6 timer, og deler i passende biter med kokkekniv. Da er blokken fortsatt ganske frossen, men grei å få kniv gjennom.
 2. Røyting på ørene

  Måtte plukke ørene på eurasieren min hver gang han røytet. Ser ikke noen dotter på belgerne, men regner med den pelsen byttes ut på de også.
 3. Akkurat nå juni 2018

  Se her. Mener det er 60 eg har på mitt abonnement, og det holder helt fint til viaplay og surfing.
 4. Akkurat nå juni 2018

  Ville gått for en internettpakke i vert fall. Det er positivt for ett evnt fremtidig hussalg at dere har fiber Om dere er fornøyd med kanalene dere har i dag, så trenger dere sikkert ikke flere? Så lenge kabelen ligger der, så har dere sikkert mulighet til å velge TV i tillegg senere. Det er dyrt å få inn fiber utenom utbygging.
 5. Ja, den fungerer sikkert greit. Bare få den stram nok, dersom den sklir så vil den fort lage floker.
 6. Unngå fleece og softshell på innsiden. Til valp er det sikkert greit med en helt enkel H-sele som kan reguleres etter hvert som den vokser.
 7. Akkurat nå juni 2018

  Deilig med regn og nordavind nå Ikke minst fordi da trekker alle naboene inn, og det blir stille rundt husveggene igjen.
 8. Gjensidige har 25% egenandel.
 9. Berner Sennenhund for par i leilighet, førstegangs eiere

  De har neser, så er bare å prøve seg frem. Noen hunder synes spor er gøy, andre synes det er kjedelig.
 10. Berner Sennenhund for par i leilighet, førstegangs eiere

  Bare ikke forvent at en berner gidder å løpe etter en ball eller pinne mer enn 2-3 ganger De to eg var oppvokst med syntes ikke det var noe gøy. Derimot synes de ofte det er kjekt å få jobbe litt, vi brukte ofte kløv, og lot de dra akebrett om vinteren. Å trene triks/lydighet er morsomt med korte økter og god belønning. En annen ting som er verdt å nevne, de er ikke alltid så flinke å se seg for, og har ikke nødvendigvis så veldig god kroppskontroll (spesielt som unghund). Eg ble løpt ned flere ganger av våre. Ene gangen endte det med brukket arm.
 11. Poe - en bedlington terrier

  Gratulerer
 12. Silver shade over buret?

  Du kan legge den over buret, den er ikke helt tett, består av tråder som er sydd sammen. Vil tro det slipper mer luft gjennom silvershaden enn med ett laken.
 13. Debut i klasse 1 - Hva om vi feiler?

  Er du usikker på om hunden din ligger i fellesdekk, så står du over den øvelsen. Løper din hund bort til andre og får de med i lek/krangel, kan du ødelegge for mye trening for andre og deg selv. Avstanden, dersom han dekker skjevt, så har du en skjev utgangsstilling. Hunder som sitter riktig dekker rett. Hvor mye poeng du mister kommer an på hvor mye hunden flytter seg, og hvordan øvelsen ellers ser ut. Stikker hunden din, så gjør du det du kan for å få tak i hunden. Jobb med å holde den ved deg og fokusert. Ja, du kan bruke kontaktlyd, rope på hunden eller lignende. Bedre det enn at den stikker. Vil du trekke deg, så sier du bare det til dommer/ringsekretær. I følge regelverket er det ikke lov å ta hunden i bånd eller å holde i halsbåndet. Den skal holde seg rundt deg frivillig. Men, når det er sagt, ser du at hunden kobler ut og vil finne på ting, ta heller tak i den enn å la den løpe av banen. Ut i fra det du skriver her, så hadde ikke eg startet hunden. Høres ikke ut som om dere er helt klare. Med egne hunder starter eg ikke dersom fellesdekk ikke er 100%. Andre øvelser kan gjerne være litt ruskete og uferdige, men ikke fellesøvelsene.
 14. Akkurat nå juni 2018

  Endelig lav nok temperatur ute så gutta fikk rase skikkelig fra seg. Det trengtes Rundt en uke med temperaturer over 25 grader nå.
×