Jump to content
Hundesonen.no

Ingidano

Medlemmer
 • Content Count

  2266
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1577 Excellent

2 Followers

About Ingidano

Contact Methods

 • Website URL
  http://belgerbanden.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sotra
 • Hunderase
  Groenendael x 2

Recent Profile Visitors

9673 profile views
 1. Ingidano

  Oppkast

  Drikker og spiser hun normalt? Normal oppførsel?
 2. Ingidano

  Brukshund (light) og familiehund

  Puddel virker for meg mer som en hund som liker fart og moro, f eks agility, heller enn "pirkingen" i LP/rally. Har du sett noe på gjeterhundene? Siden du planlegger å trene såpass mye, trenger du en hund med god kapasitet. Gjerne ikke border collie eller malle, men en god tervueren kanskje? Ja, de vil dilte dersom de får lov, men det går fint an å lære de til å bli på plassen sin selv om folk beveger seg rundt. Støvsuging slipper du ikke unna uansett hvilken pels hunden har. Korthårete vil som regel drysse småhår overalt hele året, langhår har gjerne to markerte røyteperioder i løpet av året. Alle pelstyper, inkludert klipperaser vil dra med inn sand/jord/kvist/rusk i pelsen. Du kan unngå en del av del med å bruke pelsblåse før du tar inn hunden.
 3. Ingidano

  Strekk i sene over kneet.

  Er det vurdert laserbehandling? Det fikset strekken min eldste fikk i akillessenen for noen år siden.
 4. Ingidano

  Kastet opp bein fra rå svinekotelett

  Valpen har sikkert ikke klart å tygge/knuse benet skikkelig, og dermed kommer det opp igjen. Bedre det enn at det setter seg fast Ville ha ventet med å gi såpass harde bein igjen til han har fått voksentenner.
 5. Ingidano

  Flåttprodukter

  Bruker exspot eller frontline. Blir kun repellerende midler her fremover, med bravecto ble det for mye flått med inn i hus.
 6. Ingidano

  Håndarbeidstråd!

  Janome easy jeans er en sterk og samtidig forholdsvis enkel symaskin. Den har høyt trykkfotløft som er en fordel når du syr tykke ting som halsbånd. Ellers ville eg ha sett etter en mekanisk maskin i stedet for elektronisk.
 7. Ingidano

  Kles"kode"

  Ville ikke brukt rødt med mindre hunden har helt sort pels. Er det bare bittelitt rødskjær i pelsen vil du fremheve det.
 8. Ingidano

  Uhell i sengen?

  Vanskelig å si. Noen av mine hannhunder har hatt en liten runde med sånt, men har da siktet på folk, ikke ting. Ble med ett forsøk eller to.
 9. Ingidano

  Uhell i sengen?

  Det kan nok være en kjønnsmodningsgreie. Eg ville ha passet på å stenge dører til soverom og ikke sette ting på gulvet en stund slik at vanen ikke fester seg.
 10. Ingidano

  Hengende hode/hals når han «står»

  Hvordan holder du båndet? Om du lar det henge slakt ned fra hunden (som på nederste bildet) kan det hjelpe å i stedet for holde det opp over hunden, hånden din bak nakken med pittelitt press på, og godbit foran nesen. Tren litt omvendt lokking med han først, så han blir vant til å se godbiten uten at han får den med en gang.
 11. Ingidano

  Akkurat nå, januar

  Lurer du på hvordan man går frem for å foreta eierskifte? Dersom hunden din har fått utstedt et eierbevis i ditt navn kan eierskifte enkelt gjøres via "Min side". Du trenger hundens registreringsnummer og PIN-kode som du finner på eierbeviset, og du betaler samtidig. Det skal kun være en underskriftsberettiget eier på hver hund. Eieren vil være den eneste personen NKK forholder seg til i de tilfeller hvor underskrift kreves (ved registrering av hund og eierskifte e.l.) Eventuelle medeiere er ikke underskriftsberettiget. Brukerveiledning for eierskifte finner du under Dokumenter. Har hunden din et gammelt registreringsbevis (stamtavle) uten eget eierbevis må eierskifte sendes inn manuelt til: Norsk Kennel Klub Postboks 52 Holmlia 1201 Oslo Følgende må sendes inn: Registreringsbevis i original Eierskifteskjema underskrevet av tidligere eier
 12. Ingidano

  Problemer med FOT/PLASS

  Høres litt ut som om hunden din ikke helt har forståelse for oppgaven. Begynn å jobbe med kontakt med hunden i front av deg, før du etterhvert kan få han inn på siden av deg (og da må du være nøye med plassering av din kropp og belønningen). I begynnelsen må du belønne hyppig, gjerne bare etter ett lite blikk. Og siden du har problem med at han er for langt frem, så må du bygge forventning bakover. La han hente all belønning bak ryggen din. Godbit/leke = din hånd på rumpa, og hunden henter der. Og bruk din energi godt. Har du det morsomt, henger hunden seg på
 13. Ingidano

  Førstehjelpsskrin til hund

  Vet Royal Canin har gitt ut i sponsorpremier, men det begynner nok å bli noen år siden. Kjøp skrin til mennesker, og suppler med det som trengs ekstra til hund? Evnt kan du sette sammen ett kit selv
 14. Ingidano

  Halsbånd - skreddersydd

  Takk Bare å sende en melding om du vil bestille.
×