Jump to content
Hundesonen.no

Caroline

Medlemmer
 • Content Count

  5855
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Caroline last won the day on June 28 2016

Caroline had the most liked content!

Community Reputation

4816 Excellent

About Caroline

 • Rank
  Too hot to handle
 • Birthday 07/01/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Grenseland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Caroline

  Har overtatt am.cocker med floker

  Min favorittkarde er denne Franks universal slicker brush. Tror det er Yukon som er importør, så forhandlere som fører Yukon bør ha disse, eller mulighet til å bestille Oppdretteren til ene hunden her er hundefrisør, og bruker kun disse med unntak av lett børsting på ører og bein, da bruker hun noe mindre og mykere, men det er jo ikke på lang eller flokete pels. Til gjennombørsting av halvlang pels er jeg helt avhengig av børste med ståltenner og puddelkam, pluss gjerne en kam som er litt finere. Anbefaler Chris Christensen Ice On Ice til løsning og forebygging av floker, evt. showshine til hest (den som heter Showsheen synes jeg er den beste).
 2. Caroline

  Har overtatt am.cocker med floker

  Hun får det garantert bedre uten floker Hadde noen faste kunder tidligere som nesten alltid bestilte "pointerklipp", dvs. helt skrella. Noen ganger ville hun beholde de i sportsklipp, da klipte jeg samme fasong som en utstillingsklipp, men selvfølgelig alt beheng veldig kort. Husker ikke om jeg brukte skjær 4 eller om det var noe kortere på mage og bein. Lyske, armhuler og kjønnsåpninger pleier jeg alltid å klippe kort uansett på hunder med flokepels, men jeg klipper sånn at det ikke synes "fra utsiden". Sånn pleide de å komme inn til klipp, noen ganger litt lenger pels også "Søstra" etter klipp (ser sikkert hvorfor jeg kaller det pointerklipp). Hele hunden er klippet med 10'er-skjær
 3. Caroline

  Hva er din hunds HD-indeks?

  Sheltie har heller ikke, og de har da nok antall registrerte per år vil jeg tro. Heller ikke aussie.
 4. Caroline

  Hvilke grenser setter du for hunden din?

  Tja, regler og regler, det er jo ikke sånn at jeg må kommandere dem til dette. Kaller det dagligvaner, jeg. De får lov til å ligge i møblene, jeg har kjøpt møbler med tanke på hund, men kun sheltien ønsker å ligge i senga, de andre velger seng på gulvet, eller går ut i stua. Bjeffing er no-go, lov med et varslingsbjeff eller to om noen er på døra, men så er det stopp. Det samme gjelder når de slippes ut- Ønsker det helst stille, men de er jo fire, og jager hverandre opp, så ett og to bjeff blir det. Lek inne er greit, så lenge det er rolig typ kaste litt på bamsen sin og sånne ting. Ingen vill springing, raptus eller vandring inne. Ellers forventer jeg jo at de ikke spiser opp ting. Besøk har vi så og si aldri, så det er litt vanskelig å trene på hvordan de skal forholde seg til gjester. Dermed blir det stort sett bare hundevante gjester som ikke rynker på nesa av en hund eller tre på fanget Edit: Glemte det med mat. Jeg bryr jeg fint lite om hvor de sitter når jeg spiser, bare de ikke fanger maten fra hånda eller stjeler fra tallerkenen. Når jeg fôrer dem skal de stå pent og lydløst til all maten er i skålene med vann på, og vente på at jeg deler ut én og én.
 5. Caroline

  Veteranklubben

  Min gode, gamle er snart 13 år. Hører knapt noe, men er sprek som bare det. Aldri vært halt eller vist noe spesielt til stivhet. Ikke helt samme tempo og intensitet som i gamle dager, men hun har plenty av energi, og elsker fortsatt å jobbe. Sønnen til venninna mi har lånt henne noen ganger tidligere til barn og hund, og jeg tror jaggu de har vunnet hver gang de har vært i ringen sammen. I dag var ikke noe unntak Skulle ønske de levde evig, jeg får aldri en sånn sheltie igjen...
 6. Caroline

  Allergivennlig hund i møte med andre hunder

  Jeg reagerer på spytt fra katt - også nakenkatt. Hvis man er redd bikkja skal bli "smittet" av allergener er det vel bare å vaske den? Ser ikke helt problemet.
 7. Caroline

  Kom i form 2018

  Ser ingen ny tråd for 2018, så da starter jeg en selv. 2017 ble et bra år for min del. Totalt logget jeg 1340 km fordelt på løping, skogturer og litt sykling i sommerferien. Av disse er 925 løping. Desember alene genererte 209 km løping og 249 km totalt. Jeg deltok i to løp, begge 10 km. Utover dette bruker jeg skritteller på jobb, men der har jeg ikke tatt meg tid til å regne ut snittet for 2017. Målet for 2018 er minst 1000 km løping, og delta i et par-tre løp, der det første målet er å gjennomføre halvmaraton (målet er under 2 timer), deretter Birken og så får jeg se om det blir maraton som etterhvert blir målet. Eller Farris Ultra, som gutta i løpegruppa prøver å overtale meg til, men det er laaangt med ultraløp Jeg tenker også å delta i et par VOM Dogrun, ihvertfall det i Vestfold Flere som har satt seg mål for 2018?
 8. Caroline

  Trekkbelte

  Jeg får ikke mitt til å bli sittende lenger ned enn rett på oversiden av hoftene, men jeg har heller ikke sånne stropper (vet ikke om det finnes?). Mine trekker ikke nok til å få noen rykk, i grunn, så jeg har ikke merket noe til det. Hvis de ser noe de blir ekstra gira på (katt e.l.), så blir det mer til at de siger fram og trekker. Jeg har bremsa dem mye, da, for jeg synes det er ubehagelig når de trekker for mye når jeg løper, jeg løper langdistanse og ikke sprint, så jeg har igrunn ingen interesse av å holde 20 km/t Ja, jeg har vanlig løs krok på som sklir langs den snora liksom, så en sånn med strikk og hanefot nederst.
 9. Caroline

  Trekkbelte

  Jeg har en gammel modell/prototyp av det der, men med vanlig krok. Bruker det når jeg løper. Jeg synes det er behagelig å ha det litt høyt oppe, men det er sikkert ikke like behagelig om hundene virkelig trekker, innbiller jeg meg. Bruker strikkforlenger jeg, da, ettersom det ikke er strikk i selve beltet, og det funker fint for min del.
 10. Caroline

  Lapp på utstilling

  Du må henvende deg til sekretariatet når du kommer inn, så ordner de startnummer for deg. Det holder helt sikkert å vise filen på telefonen for å komme inn.
 11. Caroline

  Den store barne og babytråden 2017

  Her, for eksempel. De har også egen youtubekanal Masse fint på youtue, jeg har funnet litt inspirasjon der selv, når jeg blir lei av den vanlige rotfletta eller fletta hestehalen jeg alltid går med
 12. Caroline

  Hjemme alene trening, desperat

  Din oppdretter anbefaler ingen valpekjøpere å bruke bur, og bruker selv ikke bur annet enn under transport og på stevner, evt. under rehabilitering. Det er rein løgn. Bur er ingen oppbevaringsplass. Nå ble jeg faktisk skikkelig trist, men jeg kjenner at denne diskusjonen orker jeg ikke engasjere meg videre i.
 13. Caroline

  Resultatbørs - Dogs4All 2017

  Hadde med alle tre aussiejentene, og kan vel trygt si meg fornøyd med resultatene. 40 påmeldte voksne aussier. River vant en stor unghundklasse på 8 stk, med CK, Tonks ble nr. 2 i championklassen med CK, og Tibra var alene i veteran, men fikk også CK. Hadde heldigvis lånehandlere klare, og delte ut Tibra og Tonks, mens jeg gikk med River selv i BTK. Tonks ble takket ut, men Tibra og River var igjen til slutt. Tibra vet hva hun driver med, hun, og er lett å låne bort, så det var ikke første gang hun gikk til topps med "fremmed" handler Beste tispe, nesten 9 år gammel, og Norsk Vinner for 4. gang (pluss Norsk Veteranvinner). River løp seg inn til 2BTK, og fikk dermed Cacibet Vi har vært på kun 6 utstillinger i år, 5 internasjonale, der River har blitt BIR på 2, BIM på 1, og 2BTK bak Tibra på de to siste, og Tibra har BIR og BIM på sine to utstillinger i år. River sikret seg dermed også årets rasevinner 2017, i en alder av bare 18 mnd. Tibra ble nr. 3 på lista Det har vært et bra år, til tross for få påmeldte utstillinger. Og ja, bare for å sette kronen på verket, ble Tibra BIS4 veteran i et sterkt felt!
 14. Caroline

  Akkurat nå november

  Jeg begynner enten 06.00 og må stå opp 04.30 for å rekke alt, kort lufting inkludert, men det er natta nok som det er, altså. Det blir tur før jobb når jeg jobber kveld, og tur etter jobb når jeg jobber dag (og på ettermiddagen da jeg jobba natt). Bikkjene tilpasser seg, de. De er flinke sånn. De sover når jeg sover, og stort sett når jeg er på jobb, og får aktiviteten sin når jeg er hjemme, når det passer meg.
 15. Okei, takk, begge to. Da blir 39 for stort, og jeg klarer ikke for store sko.
×