Caroline

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,833
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Om Caroline

 • Rang
  Too hot to handle
 • Bursdag 07/01/1985

Contact Methods

 • MSN
  jogavik@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.eagermind.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Grenseland
 • Interesser
  Blogg: http://www.eagermind.wordpress.com
 • Hunderase
  shetland sheepdog og australian shepherd
 • Mine dyr
  Andvaka Solaris f. 07.04.2005
  Leading Angel's Cherish Thornapple, f. 01.02.2009
  Eagermind Talent For Trouble, f. 10.03.2012
  Eagermind Remember The Best, f. 03.05.2016
 1. Det står faktisk ikke spesifisert. Hele regelverket.
 2. Oppdretteren min i Danmark fikk en gang servert et kakestykke av moren sin, i salongen. Så ble den stående oppå et skap, og glemt vekk, helt til hun ryddet mye senere, og det lå der like fint. Etter det gikk det sport i å spare det kakestykket, og det er minst 3 år gammelt nå. Like fint. Og mykt. Har stått åpent på en asjett, liksom. Hårete og fælt, selvsagt. Men jeg fikk ikke lov til å kaste det sist jeg var der heller, det skal visstnok minst fylle 5 år. Men ja, man blir jo betenkt, hva er det egentlig vi spiser?
 3. Jeg får jo bakker på alle turene mine uansett, da, spesielt 12 km-runden min, hvor det er bort-opp-bort-opp-bort de 3 første km (og de er ganske drøye). Ellers har jeg en 1 km-strekke jeg har løpt intervaller de få gangene jeg har giddet, men det er liksom bort-opp-ned-opp-bort, ikke rein stigning. Løper jeg i nærområdet får jeg mye bakker uansett pokker, men det er på en måte ikke målbart på den måten de som f.eks. løper på mølle gjør, som bare har satt en %, og løper på den. Da jeg løp det løpet for ei ukes tid siden merka jeg at jeg var mer bakkevant enn de fleste, for det var der jeg vant tid
 4. Har tydeligvis sklidd på sist tur, og vridd eller strukket det ene kneet litt. Kjenner det kun i motbakker, når jeg lander på venstrebeinet. Utrolig irriterende! Hadde tenkt å løpe i dag, men gikk en liten tur med alle hundene, og kjente det i første motbakke. Ble litt bedre da jeg ble varm, så mulig jeg skal prøve en rolig tur på mykt underlag i morgen, for å se hvordan det føles. Men ja, det der med 4x4, som alle skryter sånn av. Jeg synes det er dødsvanskelig å få til, siden jeg bare løper ute, og ikke har (eller har råd til) sånt fancy utstyr som pulsklokker osv. Hvordan skal jeg vite at farten/intensiteten er høy nok, og lik hver gang? Hva er vanlig å holde på sånne intervaller (km/t)? Normalt ligger jeg jo på 11-12 km/t, men jeg vet ikke om jeg klarer å holde sånn kjempemye høyere fart selv i "bare" 4 minutter av gangen (4 minutter er jo nesten en km).
 5. Jeg begynte igjen, for jeg fikk ikke det spøtt bedre kondis etter 3 mnd helt uten røyk Og jeg trener en del, liksom. Sukkeret, derimot... Gaah! Klarte 6 mnd i fjor. Når jeg da begynte å spise litt var det som om jeg aldri hadde sett mat før, liksom. Ble mye verre enn før
 6. Skulle ønske jeg klarte å gjennomføre det der... Er pinlig sukkeravhengig. Var mye lettere å slutte å røyke.
 7. I did it! 48.33 ble tiden.
 8. I uka? Har løpt sånne intervaller to ganger i mitt liv Jeg er mye bedre på jevn fart. Men så lenge jeg løper ute, blir det en del naturlige intervaller etter hvordan terrenget endrer seg, dog er de ikke i faste antall minutter og stigning osv. En av grunnene til at jeg synes intervaller er gørr, er at jeg løper ute, og da må jeg løpe fram og tilbake mange ganger på samme strekka = kjedelig Nå er jeg snart tilbake der jeg slapp med 10 km og tid. Ligger på 48-49 minutter når det er ei rute jeg kjenner. Dagens ble litt treigere fordi jeg prøvde en ny rute, måtte snu, stoppe og sjekke kartet osv. Er nød til å ta en tur i morra også, for da når jeg månedens mål på 150 km. Vurderer å spontant melde på mitt første løp til helga Er bare 10 km, og lokalt arrangement, men det er jo litt skummelt og da.
 9. Jeg har også holdt motivasjonen oppe! Har tilogmed løpt min første halvmaratondistanse, sammen med Tonks og River. De er jo i kanonform begge to, og er ferdig lada etter bare noen timer Det ble høyintens trening i ferien, sammen med oppdretteren til Tibra, med løp og sykling annenhver dag. Juli alene samla 231 km. Så langt i august har jeg 124 km, men det er kun løping og et par gåturer. Sykkel "spiser" jo lett over det dobbelte av km på samme tid. Jeg har jo min andel bevegelse på jobb også. F.eks. så langt i august er gjennomsnitt per dag 12,12 km, og det er mange dager jeg ikke har hatt tid til å løpe. Håper også å holde på motivasjonen selv om kveldene gradvis blir mørkere. Jeg har jo den fordelen at jeg jobber skift, og stort sett greier å få til å trene i dagslys, om jeg bare klarer å legge en plan, så det ikke koker vekk i andre ting (les: unnskyldninger). Det er jo bare en times tid jeg trenger, så det er strengt tatt ikke noen unnskyldning som er god nok. Faktisk. Prøver å si det til meg selv
 10. Synes du trenger en "Hell of a journey", så mye jobb det har vært å få de planene til å bli virkelige! Har samme scenario på sheltie, men har jo ingen tisper igjen, så jeg får liksom ikke gjort noe med det.
 11. Ha'kke egentlig tid til å følge med her inne, men plukka opp det der med klipping av tispemager - og det gjør jeg også, konsekvent. Fordi lang pels blir sur, klissete, kan snurre seg rundt valper (jepp, sheltie kan ha ganske lang pels under der, det her har jeg opplevd), og det er både praktisk og hygienisk med kort pels (klipper bare langs jurlista og innover). Klørne til valpene klipper jeg, liksom, så oppklorte jur har jeg ikke vært borti, og når tennene kommer, klarer ikke pels på magen å stoppe dem fra å bite i pattene - de er uansett uten hår. Smak og behag, men å kalle det slemt å klippe tispa under magen, det synes jeg er å ta i.
 12. Endelig up to date! Valgte å se hele serien om igjen, og rakk ikke bli ferdig med det før nå i helga, så da fikk jeg plutselig fem nye episoder på rappen Har nesten ikke turt å gå inn hverken her eller på andre sosiale medier, var redd for spoilere. De er jo overalt! Særlig på forsiden her inne, så ser man jo første delen av nye innlegg, og jeg har holdt på å bomme et par ganger, altså Iiih, gleder meg allerede til neste! Skal se den siste en gang til, og få med noen flere detaljer.
 13. Ikke fullt så seint, men rundt 17 har det blitt en enkelt gang. Har dog hatt en tjuvparing på dag 25 eller 26, det ble ikke noe (heldigvis), men tispeskinnet sto som bare det, hun... Så seint som det anser jeg dem som ferdige, liksom, så vi tenkte ikke at det kom til å bli et potensielt problem. Det var på vei til WDS i 2008, husker jeg. Vi hadde pakket bilen ferdig, og skulle bare inn og hente kaffe før vi satt hundene i bilen... Kom ut, og der hang de. Neste kullet ble hun paret på dag 9, og fikk 6 valper.
 14. Skjønner heller ikke greia med at man må gå innenfra og ut for å kaste poser, om hundene ikke gjør fra seg inne, men mulig jeg er litt kort Bleiebøtter er ikke luktfri. Man blir bare herda når man går lenge nok i bleielukt (gud, jeg savner ikke det der, kjenner jeg).
 15. Melder meg frivillig til å bli med, en gang jeg har råd til å spise ute, og vi er på samme sted