Caroline

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,845
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Om Caroline

 • Rang
  Too hot to handle
 • Bursdag 07/01/1985

Contact Methods

 • MSN
  jogavik@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.eagermind.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Grenseland
 • Interesser
  Blogg: http://www.eagermind.wordpress.com
 • Hunderase
  shetland sheepdog og australian shepherd
 • Mine dyr
  Andvaka Solaris f. 07.04.2005
  Leading Angel's Cherish Thornapple, f. 01.02.2009
  Eagermind Talent For Trouble, f. 10.03.2012
  Eagermind Remember The Best, f. 03.05.2016
 1. Hadde med alle tre aussiejentene, og kan vel trygt si meg fornøyd med resultatene. 40 påmeldte voksne aussier. River vant en stor unghundklasse på 8 stk, med CK, Tonks ble nr. 2 i championklassen med CK, og Tibra var alene i veteran, men fikk også CK. Hadde heldigvis lånehandlere klare, og delte ut Tibra og Tonks, mens jeg gikk med River selv i BTK. Tonks ble takket ut, men Tibra og River var igjen til slutt. Tibra vet hva hun driver med, hun, og er lett å låne bort, så det var ikke første gang hun gikk til topps med "fremmed" handler Beste tispe, nesten 9 år gammel, og Norsk Vinner for 4. gang (pluss Norsk Veteranvinner). River løp seg inn til 2BTK, og fikk dermed Cacibet Vi har vært på kun 6 utstillinger i år, 5 internasjonale, der River har blitt BIR på 2, BIM på 1, og 2BTK bak Tibra på de to siste, og Tibra har BIR og BIM på sine to utstillinger i år. River sikret seg dermed også årets rasevinner 2017, i en alder av bare 18 mnd. Tibra ble nr. 3 på lista Det har vært et bra år, til tross for få påmeldte utstillinger. Og ja, bare for å sette kronen på verket, ble Tibra BIS4 veteran i et sterkt felt!
 2. Jeg begynner enten 06.00 og må stå opp 04.30 for å rekke alt, kort lufting inkludert, men det er natta nok som det er, altså. Det blir tur før jobb når jeg jobber kveld, og tur etter jobb når jeg jobber dag (og på ettermiddagen da jeg jobba natt). Bikkjene tilpasser seg, de. De er flinke sånn. De sover når jeg sover, og stort sett når jeg er på jobb, og får aktiviteten sin når jeg er hjemme, når det passer meg.
 3. Okei, takk, begge to. Da blir 39 for stort, og jeg klarer ikke for store sko.
 4. Hvordan er skoene i størrelsen? Bruker normalt 38, men har erfart at den del løpesko er litt små i størrelsene.
 5. Har en i hundeklubben (import fra Nederland), og kjenner noen som tidligere drev oppdrett (kennel Thoco, driver også med sheltie), men det er kun det ene individet jeg kjenner. Hun konkurrerer i rally og agility med henne. En helt grei og hyggelig hund til normal bruk, men ikke noe wow kapasitetsmessig hvis man vil satse, ikke det individet ihvertfall. Litt bitchy med andre hunder, men igjen, jeg kjenner ikke nok individer til å kunne sette rasen i noen bås.
 6. Finnes masse glutenfrie kaker, da, som er uten hvetemel F.eks. kaker med nøttebunn, skumkake, pavlova, moussekaker osv. Vet også veldig mange bruker kun maizenna eller potetmel når de baker sukkerbrød, så bløtkake kan lages glutenfri. Et kjapt søk på Det søte liv på kaker uten hvetemel ga 177 treff
 7. Her ser du progresjonen fra før relokasjon til offisielle HD-bilder. Det er ca. 6 mnd fra ulykken til de siste bildene (hun var 6,5 mnd da hun ble påkjørt av bil). Brukte lang tid på rekonvalesens, hun fikk ikke springe ordentlig løs før etter HD-røntgen, jeg turte ikke annet. Hun ble ikke operert. Røntget med A på begge hofter, og har ikke merket noe til det siden. Er med på løpeturer, ofte flere mil i uka, og konkurrerer i høyeste klasse i bruks, så vi sparer ikke på kruttet her Jeg trodde alt håp var ute da dette skjedde, og veterinærene var heller ikke optimistiske mtp utstillingskarriere og brukskarriere, men begge har gått helt utmerket, selv om det ble utsatt mye lenger enn jeg hadde håpet pga. opptrening.
 8. Nå er ikke sheltie en dvergrase, så jeg veit ikke hvordan en pomme vokser i forhold til en sheltie, men jeg vet jo lenge før mine sheltievalper er leveringsklare om jeg tror de kommer til å ende opp små, passe, eller for store i forhold til standarden, og fordeler valper etter hva de skal brukes til, og gir også beskjed om at de ser ut til å bli for små (sjelden) eller for store (veldig vanlig). Har hatt noen tvilstilfeller, men da også får kjøper beskjed om dette før levering, og får ta avgjørelsen selv. Jeg selger valper, ikke utstillingshunder eller konkurransehunder, og det er jeg også veldig klar på. Garantier kan man ikke gi med en 8 uker gammel levende valp som skal utvikle seg, preges, sosialiseres og trenes.
 9. Nå skulle jeg ønske jeg klarte å lage sånne
 10. Jeg har solgt en hund som fikk denne diagnosen (også oppdaget ved rutinemessig røntgen). Hun er nå 3,5 år, og viser ingen symptomer. Blir fulgt opp av kiropraktor hvert halvår. Hun har også til en viss grad subluksasjon av en hofte, diagnosen er B/D.
 11. Jeg har spist både blåmuggost og andre kraftige oster fra jeg var lita jente Ridderost var en av favorittene. Elsker ost, og har tydeligvis alltid gjort det Da mine var små fikk de spise selv, og ingen av de var noe særlig glad i kjøtt, faktisk. De var kjempeflinke til fisk og grønnsaker. Spiste vi taco, gikk bønner og tomat ned før alt annet. De er vel nærmest altetende i dag (10 og 12).
 12. Oh yes... Har ikke tall på hvor mange mail jeg får om folk som ønsker seg en blue merle tispe med blå øyne... Og sure blir de gang på gang når jeg forteller at jeg ikke selger hund etter farge. Det står også presisert på hjemmesiden min. Utover det, så tror tydeligvis veldig mange at de selv kan komme og velge seg en valp (enda det også står på hjemmesiden min, og er det noen tvil, så får de vite det ved første svaret jeg sender etter henvendelser). Jeg har ombestemt meg én gang, og det ved tredje besøket. Da kom det fram at valpekjøperne hadde løyet/holdt noe skjult for meg, som ikke var så hyggelig. Jeg hadde ikke guts til å si noe rett ut der og da (jeg var enda rimelig fersk som oppdretter), men jeg fikk dekket over det med delvis sannhet, iom at jeg faktisk var litt i tvil mellom to av valpene mtp størrelse og hvilken jeg beholdt. Jeg har også angret et par ganger i ettertid. Et par ganger pga folk ikke har vist seg å være det de utga seg for, og et par ganger fordi jeg skulle ønske jeg hadde beholdt selv istedenfor å selge, men det får jeg bare svelge. Valpekjøpere og all jobben rundt det er jo det som gjør at jeg ikke har kull oftere enn jeg har, for det er jaggu tidkrevende.
 13. Jeg får også favoritter med en gang, og har med ett unntak endt opp med den magefølelsen sa fra starten. Den gangen jeg prøvde å velge på tross av magefølelse, og høre på andres meninger, ble alt feil. Hun ble for stor, og ble solgt som ettåring... Angrer fortsatt på at jeg ikke valgte med hjertet og magen.
 14. Synes det der ligner en måsadoodle
 15. En blue merle hund (eller harlekin eller whatever fargen kalles på den rasen) er genetisk sort. Huden er sort. Merlegenet gir kun en oppbrytning av den sorte pelsfargen. Det samme gjelder jo tilsynelatende lyse/hvite hunder som samojed eller golden retriever, de er like fullt genetisk sorte i pigmentet, riktignok ikke genetisk sorte i pelsfargen (som ikke betyr det samme som om hunden har sort eller brunt pigment, genetisk). Hvis den teorien stemmer, sier jeg meg enig med Jeanette, hvordan i all verden kan det finnes så mange cockere, springere og andre jakthunder som er hvite (f.eks. ES, pointer o.l.)? Jeg har tre blue merle hunder, i tillegg med hvite avtegn, og ingen av de har problemer med nesa si, tør jeg påstå