Jump to content
Hundesonen.no

Julie123

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Julie123

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Julie123

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Fikk vel reaksjoner (håper jeg). Dukker vel opp igjen,med ørlite prisavslag 😶
 2. Julie123

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Nei,jeg håper virkelig at ingen er villige til å betale 60 000 for en valp. Men ingenting forundrer meg. Rein og skjær kapitalisme og et ønske om lettjente penger. Forkastelig.
 3. Julie123

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Her har vi altså såkalte drømmevalper til den nette sum av 60 000 kroner. Verden vil bedras. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=203953525
 4. Julie123

  Norskprodusert fòr?

  Ja. Dvs kjøpte en sekk som viste seg å være utgått på dato. Når jeg ville bytte så var det ikke mulig da forhandler ikke hadde forsekker med godkjent holdbarhet inne på lager. Kan tenkes foret er kurant,men sjekk i hvertfall at det jevn/stabil tilgang.
 5. Julie123

  Friområder Trondheim

  Hei Jeg har tidligere benyttet begge disse lufteområdene som er nevnt her. Parken på Saupstad domineres av en fast gruppe brukere med store, småskarpe hunder hvor man praktiserer hundeslipp etter prinsippet «la hundene ordne opp helt og holdent selv». Saken blir ikke bedre at av eierne står på sidelinja og hisser opp stemningen dersom det er anspent stemning mellom hundene. Stiller du spørsmål ved praksisen blir du sett rart på og snudd ryggen til. Parken på Lade er uoversiktlig - den ligger på en kolle og har flere innganger. Det er dessverre ikke alle hunder som egner i en hundepark, men eierne deler ikke nødvendigvis oppfatning. Ville vært ytterst forsiktig med å ta med en valp i en slik park. Rett og slett pga risikoen for å møte «bøller» og uheldig preging hos valpen.
 6. Julie123

  Skillevegg i bagasjerom

  Svenske Artfex har vel også skillevegger?
 7. Julie123

  Støvsuger?

  Bosch pro zoo animal. Kommer både som trådløs/oppladbar utgave og «tradisjonell» støvsuger. Jeg har den trådløse varianten,men samme konsept med ledningvarianten. Er eget roterende børstehode inni munnstykket. Utrolig effektiv på korte pointerhår som sitter godt fast i gulvteppene i hvertfall.
 8. Julie123

  bgb eller pistolkrok?

  Definitivt pistolkrok. Har opplevd at BGB krokene hekter seg fast i potene på hundene,skummelt.
 9. Julie123

  Student + Storpuddel eller labrador?

  Bare et lite NB🙂 Storpuddel kan ha jaktlyst i seg. Naboen har en, han er heit på hårvilt. Ikke heeeelt uvanlig for rasen har jeg skjønt. Ville i hvertfall undersøkt i fht dette ved evt kjøp. Finnes vel forskjell på linjene her også kanskje.
 10. Julie123

  Hund nr. 2,tips til rase

  Takk for svar. Pointeren er jo også bortimot nakenhund men løpsiveren «overstyrer» nok fysenheten når det gjelder vær. Når trekksela hentes frem så er det rene juleaften. Har inntrykk av at Whippeten er jevnt over omgjengelige hunder,minimalt vaktinistinkt og med en fysikk som kanskje kunne matche. På en annen side har jeg hørt at «mynder er som en katt i hundekropp»,uten at jeg vet om det har noe sannhet i seg eller ei.
 11. Julie123

  Hund nr. 2,tips til rase

  Takk for svar. Nevnte galopp i en mil kun for å illustrere fysikken/utgangspunktet. Tror eksempelvis ikke en mastiff eller Golden Retriever (for å ta et random eksempel) vil makte en slik fart over tid. I realiteten er det kanskje "bare" pointer/vorster/greysterblanding som er alternativet ja. Noen som kjenner til Whippeten sine egenskaper i så måte? Hvordan er den fysiske kapasiteten på de?
 12. Julie123

  Hund nr. 2,tips til rase

  Hei. Er litt i tenkeboksen på å kanskje skaffe en hund nr 2. Etter en lengre periode uten hund, tok jeg til meg en voksen Pointer for et drøyt år siden og har ikke angret en dag - utrolig trivelig og godt med hund i hus igjen. Tenkte å høre med dere om innspill til passende rase. Har tidligere hatt Vorster og liker både Vorster og Pointer veldig godt,men er evig åpen for og nysgjerrig på andre raser også. At den er fuglehund er ikke et krav. Det jeg kanskje tenker på som en mulig utfordring,er å finne en hund som kan holde tritt med Pointeren mtp fysikk og løpskapasitet. Vi tilbringer mye tid i marka i all slags vær, både snørekjøring og sykling bl.a. Han holder galopp i vel ei mil før han slår om til et mer rolig tempo/trav. Et annet ønske er lite vokt/vaktinstinkt. Alle innspill mottas med takk!
 13. Julie123

  Yorkshire terrier som førstegangshund?

  Har du kjennskap til terriere? Nemi1 er inne på noe når hun nevner egne meninger. Noen vil kanskje også betegne dette som stri,men dette har selvsagt også et snev av subjektivitet i seg.
 14. Julie123

  Yorkshire terrier som førstegangshund?

  Naboen min har tre av denne rasen. Må ærlig innrømme at jeg aldri har opplevd hunder med mere lyd i. Lyd som i bjeffing. De bjeffer på det de ser, det de hører, det de tror de ser og det de tror de hører. Mye hund i lite format er mitt inntrykk.
 15. Julie123

  Kickbike

  Takk for svar. Har en stor Pointer hannhund som tidligere har konkurrert innen trekk. Ingenting å utsette på trekkviljen og løpslysten. I all hovedsak blir det altså kun 1 hund,men har trekkvillige Pointere og Vorster i nær familie som også vil bli tatt med innimellom. Har prøvd sykkel såvidt,men det føltes ærlig talt på grensen til halsbrekkende. Vurderer kickbike som et mulig bedre alternativ. Ser ikke mørkt på å evt måtte løpe litt,matmor har godt av trim hu også :-) Hvilket merke/modell har dere? Fornøyd med denne?
×