Jump to content
Hundesonen.no

Julie123

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Julie123

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Julie123

  Hund nr. 2,tips til rase

  Takk for svar. Pointeren er jo også bortimot nakenhund men løpsiveren «overstyrer» nok fysenheten når det gjelder vær. Når trekksela hentes frem så er det rene juleaften. Har inntrykk av at Whippeten er jevnt over omgjengelige hunder,minimalt vaktinistinkt og med en fysikk som kanskje kunne matche. På en annen side har jeg hørt at «mynder er som en katt i hundekropp»,uten at jeg vet om det har noe sannhet i seg eller ei.
 2. Julie123

  Hund nr. 2,tips til rase

  Takk for svar. Nevnte galopp i en mil kun for å illustrere fysikken/utgangspunktet. Tror eksempelvis ikke en mastiff eller Golden Retriever (for å ta et random eksempel) vil makte en slik fart over tid. I realiteten er det kanskje "bare" pointer/vorster/greysterblanding som er alternativet ja. Noen som kjenner til Whippeten sine egenskaper i så måte? Hvordan er den fysiske kapasiteten på de?
 3. Julie123

  Hund nr. 2,tips til rase

  Hei. Er litt i tenkeboksen på å kanskje skaffe en hund nr 2. Etter en lengre periode uten hund, tok jeg til meg en voksen Pointer for et drøyt år siden og har ikke angret en dag - utrolig trivelig og godt med hund i hus igjen. Tenkte å høre med dere om innspill til passende rase. Har tidligere hatt Vorster og liker både Vorster og Pointer veldig godt,men er evig åpen for og nysgjerrig på andre raser også. At den er fuglehund er ikke et krav. Det jeg kanskje tenker på som en mulig utfordring,er å finne en hund som kan holde tritt med Pointeren mtp fysikk og løpskapasitet. Vi tilbringer mye tid i marka i all slags vær, både snørekjøring og sykling bl.a. Han holder galopp i vel ei mil før han slår om til et mer rolig tempo/trav. Et annet ønske er lite vokt/vaktinstinkt. Alle innspill mottas med takk!
 4. Julie123

  Yorkshire terrier som førstegangshund?

  Har du kjennskap til terriere? Nemi1 er inne på noe når hun nevner egne meninger. Noen vil kanskje også betegne dette som stri,men dette har selvsagt også et snev av subjektivitet i seg.
 5. Julie123

  Yorkshire terrier som førstegangshund?

  Naboen min har tre av denne rasen. Må ærlig innrømme at jeg aldri har opplevd hunder med mere lyd i. Lyd som i bjeffing. De bjeffer på det de ser, det de hører, det de tror de ser og det de tror de hører. Mye hund i lite format er mitt inntrykk.
 6. Julie123

  Kickbike

  Takk for svar. Har en stor Pointer hannhund som tidligere har konkurrert innen trekk. Ingenting å utsette på trekkviljen og løpslysten. I all hovedsak blir det altså kun 1 hund,men har trekkvillige Pointere og Vorster i nær familie som også vil bli tatt med innimellom. Har prøvd sykkel såvidt,men det føltes ærlig talt på grensen til halsbrekkende. Vurderer kickbike som et mulig bedre alternativ. Ser ikke mørkt på å evt måtte løpe litt,matmor har godt av trim hu også :-) Hvilket merke/modell har dere? Fornøyd med denne?
 7. Julie123

  Kickbike

  Noen her har som bruker kickbike og har lyst til å dele litt erfaringer? Er det lett å ha kontroll f.eks?
×