Gå til innhold
Hundesonen.no

Luma

Medlemmer
 • Innholdsteller

  150
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Luma last won the day on 29. Juni

Luma had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

664 Excellent

Om Luma

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Sheltie
 1. Noen som har en god impregnering å anbefale til regndress/dekken?
 2. Annen hunderase enn den du har.

  Collie, evt mittel eller kleinspitz.
 3. Tenkte vel spesielt på de større eksotiske, sjiraff, løve, orangutang, sjimpanse f.eks?
 4. Hvordan er forholdene der om vinteren? De har jo endel eksotiske dyr som neppe setter pris på norsk vintervær og derfor må være mye inne, hvordan er inneområdene til disse dyra?
 5. Akkurat nå juni 2018

  Hatt en vær på avveie tidligere i år, så for to dager siden kom denne atpåklatten til verden
 6. Akkurat nå Mai 2018

  Lammeklynge
 7. Akkurat nå Mai 2018

  Koselig tur i fjæra i finværet idag Selvom lysforholdene kunne vært bedre da.
 8. Finnes oppdrett av rådyr ja, samme med bison og villsvin
 9. Bruker de så mye vilt da? Bortsett fra fisken er vel ingenting viltfanget.? ——— Fra f.eks v&h: »VOM serien er laget av plussprodukter, dvs de delene av dyret som er til overs etter at fileter og koteletter er skåret ut. « « Innmat som vom, lever, lunge og nyre er spesielt næringsrikt og sammen med kjøtt- og fettavskjær utgjør dette førsteklasses råvarer fra storfe, lam og gris.» «Fra kylling kjøper vi plussprodukter som skinn, vingespiss, hals, kjøttavskjær, bein, lever, hjerte og krås» «Laksen som benyttes er selvsagt fra norske oppdrettsanlegg. Vi benytter midtfileten, hode og spor.» Ser ingen problemer med å bruke restene fra menneskemat produksjon som hundefor, og da blir det heller ikke riktig å regne som de har gjort, dette blir produsert uansett om man lager bikkjefor av det eller ei.
 10. Akkurat nå APRIL

  Kom hjem til en stk skikkelig halt hund, skal tro hva han har holdt på med idag da..? Det er i sånne tilfeller man skulle ønske at de kunne snakke så de kunne fortelle en hva som hadde skjedd.
 11. Akkurat nå APRIL

  Hd/ad røntgen på Nano idag, så da var det bare å vente på resultatet da
 12. Zooplus

  Er jeg den eneste som er fornøyd med postnord? Må være noe spesielt med dem som kjører her, de ringer når de er på vei med pakken, alltid hyggelige og greie, aldri forlatte pakker på trappa(uten at det hadde vært noe problem her da men), er jeg ikke hjemme el.lignende ber jeg de bare levere pakken på nærbutikken, aldri noe problem det heller. Eneste minuset er at de kun kjører ut pakker en dag i uka. Ang zooplus så bestiller jeg mye derfra, veldig fornøyd, og de gangene jeg har hatt kontakt med dem har de svart kjapt.
 13. Kjole eller skjole?

  Åh, det der med dialekt! Endel grupper på fb, spesielt landbruksgrupper gir meg mark, mange av de dialektene er jo klin umulig å forstå et kløyva ord av Jeg syns de som legger «s» på alt høres ut som småunger som ikke har lært seg å prate ordentlig rett og slett.
 14. Akkurat nå APRIL

  Teller det om man drikker den med masse sukker og melk i? Det er eneste måten jeg klarer å tvinge ned kaffe på
 15. Akkurat nå APRIL

  Når hunden din løper bort til en annens hund(som er i bånd, og har en eier som slett ikke vil at en stor unghund som er helt villmann skal hilse på sin mindre hund), så er IKKE riktig respons å komme luntende rolig, og på beskjed om å få bånd på bikkja svare: «det er ikke båndtvang»(og det midt i båndtvangstida atpåtil, uten at det egentlig er det viktigste) Jeg har en følelse av at jeg blir stempla som den der hysteriske, gale kjerringa i bygda etter den tiraden jeg fyrte av meg, menmen
×