Gå til innhold
Hundesonen.no

Luma

Medlemmer
 • Innholdsteller

  144
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Luma last won the day on 15. Mars 2017

Luma had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

641 Excellent

Om Luma

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Sheltie
 1. Akkurat nå APRIL

  Hd/ad røntgen på Nano idag, så da var det bare å vente på resultatet da
 2. Zooplus

  Er jeg den eneste som er fornøyd med postnord? Må være noe spesielt med dem som kjører her, de ringer når de er på vei med pakken, alltid hyggelige og greie, aldri forlatte pakker på trappa(uten at det hadde vært noe problem her da men), er jeg ikke hjemme el.lignende ber jeg de bare levere pakken på nærbutikken, aldri noe problem det heller. Eneste minuset er at de kun kjører ut pakker en dag i uka. Ang zooplus så bestiller jeg mye derfra, veldig fornøyd, og de gangene jeg har hatt kontakt med dem har de svart kjapt.
 3. Kjole eller skjole?

  Åh, det der med dialekt! Endel grupper på fb, spesielt landbruksgrupper gir meg mark, mange av de dialektene er jo klin umulig å forstå et kløyva ord av Jeg syns de som legger «s» på alt høres ut som småunger som ikke har lært seg å prate ordentlig rett og slett.
 4. Akkurat nå APRIL

  Teller det om man drikker den med masse sukker og melk i? Det er eneste måten jeg klarer å tvinge ned kaffe på
 5. Akkurat nå APRIL

  Når hunden din løper bort til en annens hund(som er i bånd, og har en eier som slett ikke vil at en stor unghund som er helt villmann skal hilse på sin mindre hund), så er IKKE riktig respons å komme luntende rolig, og på beskjed om å få bånd på bikkja svare: «det er ikke båndtvang»(og det midt i båndtvangstida atpåtil, uten at det egentlig er det viktigste) Jeg har en følelse av at jeg blir stempla som den der hysteriske, gale kjerringa i bygda etter den tiraden jeg fyrte av meg, menmen
 6. Flere med valp på 8-12uker her?

  Jeg tror du skaper litt av problemet selv kanskje, om du roser hunden for å ligge stille, løper ut og inn med den, og putter den tilbake i buret gang på gang, det blir for mye aktivitet som foregår. Dropp dette med at den MÅ ligge i buret, gå å legg deg, ingen rosing, ingen stapping tilbake i bur, overse valpen(greit å rekke hånda ned om den er urolig). Valpen går fort lei og legger seg til å sove om den ikke får noen respons.
 7. Jeg reagerte vel mer på at det ser ut til at enkelte av hundene har langline koblet til halsbåndet jeg, man slipper da ikke bikkjer «løs» med ørten meter langline hengende etter halsen?
 8. Foretrekker 3, men 2 er greit det og. Piknik i full urskog er ikke appettitvekkende
 9. Dette fungerer kun om man har en sikkerhetskopi da, ikke for å hente bildene ut av telefonen i seg selv. Fordi det som står i den linken der ikke gjelder en deaktivert telefon, men en telefon med andre feil.? Tror ikke du kan oppdatere en deaktivert telefon, den må gjenopprettes. Fra apples sider om deaktivert telefon: «Hvis du ikke har laget en sikkerhetskopi før du glemte sikkerhetskoden, finnes det ingen måte å redde enhetens data på. Du må slette enheten, noe som innebærer sletting av alle data og innstillinger.» https://support.apple.com/no-no/HT204306 (her finner du også fremgangsmåte for å gjennopprette telefonen) Så eneste håpet er om man har sikkerhetskopi, da gjenoppretter man bare til den.
 10. England, landsbygda der ser så usannsynlig vakker ut.. Eller Sør-Korea, hvertfall for en periode, har lyst til å lære språket.
 11. Akkurat nå, februar

  Siste luftetur før natta, bikkja finner et spor og setter avgårde inn i skogen, i bekkmørket og med 20minusgrader, med dyp skaresnø som er akkurat så hard at han går oppå mens jeg går igjennom, hjertet mitt har enda ikke nådd et normalt nivå, for å si det sånn Han kom tilbake da, og syntes det var helt på sin plass å få godbiter, han kom jo på innkalling må vite, det bare tok en stund
 12. Blåøyd blue merle En godt tegnet blue merle er noe av det peneste i verden. Og jeg er veldig glad i blå øyne uansett rase. Og sort og hvit på sheltie, en av få raser som ikke er kjedelig i den fargen(bare så synd man kun får den i amerikansk versjon) Utover det liker jeg «rene» farger, f.eks sobel uten skygge på sheltie, eller fawn uten noe grått på whippet.
 13. Gjeterhund

  Ingenting slår en pen sheltie for min del
 14. Akkurat nå, februar

  -1 og strålende sol idag, så jeg og Nano tok oss en lang oppdagelsesferd i skuterløypene
 15. Hva fórer du med og hva koster det?

  Bruker v&h i 500g pølser og betaler 210kr for 10stk som er ca det han spiser på en mnd, så min 10kgs sheltie koster rundt 7kr/dag.
×