Jump to content
Hundesonen.no

SaraS

Medlemmer
 • Content Count

  1346
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

SaraS last won the day on August 27 2015

SaraS had the most liked content!

Community Reputation

2542 Excellent

6 Followers

About SaraS

 • Rank
  Uhell i spill - Hell i kopter
 • Birthday 04/25/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Parson russell, jack russell og huskatt

Recent Profile Visitors

11457 profile views
 1. SaraS

  Akkurat nå, juli!

  Vi skal nok klare oss Vi har bestemt oss for at det uansett skal bli en knalltur! Geirangerfjorden og Ålesund, here we come! Håper de har øreplugger i Møre og Romsdal
 2. SaraS

  Akkurat nå, juli!

  Jeg sendte mail til vet i går kveld og spurte om dette, men siden jeg ikke hadde fått svar tidligere i dag så ringte jeg. De kunne fortelle meg på telefon at det var så stor fare for livmorbetennelse at de ville helst ikke gi Selma Promon Vet. Hun jeg snakket med sa at hun ville iallefall aldri ha gitt det til sin tispe. Og da tør jeg jo ikke det jeg heller. Dro derfor til "Hund som Hobby" og kjøpte tispespray og tabletter som skal dempe lukten av løpetid. Jeg har mine tvil til slike produkter, men er litt usikker på hva annet jeg kan gjøre for å redde ferien. Det rare er at jeg NÅ har fått svar på mailen fra vet (altså samme dyrehospital, men helt sikkert en annen person) og der står det at de gjerne hjelper meg med Promon vet. Men nå tør jeg jo ikke det lengre! Haha, nå får ferien bare bli som den blir. Vi planlegger å ta med to telt, og sove med hver vår hund.
 3. SaraS

  Akkurat nå, juli!

  Takk for svar! Jeg skal ringe veterinær og høre om promon vet i morgen.
 4. SaraS

  Akkurat nå, juli!

  Halløy. Jeg har ikke noe viktig å melde, bare et lite hjertesukk. Fant ut nå, ca. 2 dager før løpetid, at det går an å utsette løpetid. Og gi P-sprøyte til hund. Vi skal på bilferie med hundene om 2 uker, og det er nesten helt umulig med løpetid på Selma og Pax som blir HELT gal. What to do?
 5. SaraS

  Akkurat nå, mars

  @Stine Jeg har fått meg nettbrett og dette er det første jeg skriver på det. Uvant.
 6. SaraS

  Akkurat nå februar

  Om jeg hadde vunnet 100 millioner kroner hadde jeg jo selvfølgleig gitt aaaaaaaaaaalt til veldedige formål (), men jeg sitter nå her å ser på landlige eneboliger rundt omkring i Italia. Omg, så mye fint!
 7. SaraS

  Akkurat nå februar

  Jøss. Trodde jeg hadde fem ferieuker jeg, men 25 dager er visst 4 uker og 1 dag, For lørdager er virkedager. Har tenkt litt feil jeg da. -"Etter ferieloven har alle arbeidstakere krav på minst 25 virkedager ferie hvert år. Hverdager inkludert lørdager er virkedager. Søndager og helligdager regnes ikke som virkedager. Normalt vil seks virkedager tilsvare en uke. Arbeidstaker har altså krav på fire uker og en dag ferie hvert kalenderår." Bæsj.
 8. SaraS

  Akkurat nå februar

  Akkurat nå sitter jeg å funderer på hvem som skrev det aller ALLER første Akkurat nå-innlegget? Og når den ble skrevet? Og hvor lang tid tok det før jeg skrev noe i den opprinnelige tråden?
 9. SaraS

  Akkurat nå februar

  Ååh, stakkar lille vennen! Håper hun blir frisk og fin fort.
 10. SaraS

  Akkurat nå februar

  Prøver å overbevise sambo om at vi trenger en hytte.
 11. SaraS

  Instagram! ?

  Kanskje noen som vil følge Selma og Pax på Instagram også?
 12. SaraS

  Akkurat nå februar

  Hm, tror kanskje jeg ble overbevist jeg nå. Kan man bruke powerbank på dem? Er Kindle kun for å lese, eller er det mer som et nettbrett hvor man kan surfe på nett osv i tillegg? Kanskje jeg skulle ønsket meg en sånn i bursdagsgave av sambo. Jeg liker å handle bøker på fretex, for der er det sjuuukt mye gode billige bøker, men det finnes kanskje billige bøker å få lastet ned på den derre Kindle-saken også? Jeg er også fryktelig glad i papirbøker, lukter godt gjør de óg, men det ene utelukker jo ikke det andre. Man kan da vel fint bytte litt på om man leser papir eller Kindle.
 13. SaraS

  Akkurat nå februar

  Hun sto vel der å synset litt da. Men du burde jo spurt om det var noe du kunne hjelpet henne med, så hadde du funnet ut av det. Hvis ikke bir man jo så nysgjerrig! Her har vi skrubba hus. Og nå skal det lages middag. Lørdagsfølelsen i kroppen.
 14. SaraS

  Akkurat nå februar

  Liiiiitt kanskje? Du er like søt som henne iallefall. Jeg tar med glattetanga neste gang jeg stikker ned til deg, så sjekker vi likheten! Joooo! Edit: Kan noen med erfaring med småbarn og valp i hus samtidig gå inn med noen gode tips til fersk valpekjøper i ny tråd her på sonen? Tråden heter "Biting og hyper kvalp".
 15. SaraS

  Biting og hyper kvalp

  Hei! For en søt tass du har fått i hus! For meg høres det ut som valpen oppfører seg nøyaktig som han skal i den alderen han er i, så da har du iallefall en frisk og fin hund. Men jeg forstår godt at valpetid samtidig med småbarn kan være frustrerende. Valper er jo tidvis frustrerende uten småbarn i hus også, så skjønner om det blir litt mye. Heldigvis har vi fine folk her på sonen som både har småbarn og hatt flere valper på samme tid, så jeg tror du kan få noen fine råd her etter hvert. Husk at valpen din fortsatt bare er en baby, så straff fører ingenting godt med seg. Det er nå valpen formes, så mitt beste tips er vennlig distrahering. Jeg pleide alltid å ta frem en ny leke hver gang Selma bet meg, på den måten var det hele tiden noe som distraherte. Så sirkulerte vi med hennes 10 favorittleker. Alle valper skal gjennom en biteperiode, så man må på en måte bare gjennom det.
×