Jump to content
Hundesonen.no

JailyTina

Medlemmer
 • Content Count

  1186
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

138 Excellent

About JailyTina

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 03/13/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.freewebs.com/130331

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Gleda
 • Hunderase
  Schäfer x 1,5

Recent Profile Visitors

6428 profile views
 1. JailyTina

  Valpegjengen 2015

  Tør nesten ikke si det høyt etter noen år med mye uflaks på den firbente fronten, men nå er det litt mer sikkert så da kan jeg si at... Det ser ut som at det blir en firbent familieforøkelse her i slutten av august!! Sånn, da sniker jeg meg ut igjen av tråden for å ikke jinxe det mer.
 2. JailyTina

  To hunder, fordeler/ulemper

  Har to og vurderer å utvide flokken med nummer tre. Så sant ikke livssituasjonen min plutselig skulle endre seg drastisk vil jeg prøve å alltid ha minimum to hunder. Jeg syns rett og slett at det er mer ålreit. Joda, med bare en har du bedre tid til den ene hunden og mindre utgifter, men det selskapet de har i hverandre når de er to (eller tre ) og det ekstra det gir meg av selskap og innhold i hverdagen er absolutt verdt de "negative" sidene i min verden. Men det er mer å passe på. Så er man i tvil om at man vil klare å gi en hund nummer 2 like god oppfølging (både fysisk, mentalt og økonomisk) som hund nummer 1 ville jeg nok vurdert å la det være med den ene.
 3. JailyTina

  Berømte hunder av din rase?

  Også har vi jo Rin Tin Tin.
 4. Har prøvd det også. Virket som at det var vanskelig å få tak i, men har ikke kontaktet forlaget direkte enda så det er fortsatt et alternativ. Ønsker ikke å låne på bibliotek da jeg liker å notere egne tanker i bøker jeg leser. Det er jo som oftest ikke så greit i biblioteksbøker. Takk for tilbudet! Om jeg ikke klarer å finne den tar jeg kontakt.
 5. Er det noen som skal selge bøkene "Din hund" og "Din hund fortsetter" av Sven Järverud og Gunvor af Klinteberg Järverud? Eller som vet hvor jeg kan få tak i bøkene? Aller helst på norsk, er elendig i svensk...
 6. JailyTina

  Tamrotter, mens jeg venter...

  Åhhhh, rotter...! Jeg hadde to tamrotter for noen år tilbake, jentene Snipp og Snapp. Måtte dessverre tas på grunn av sykdom. Rotter er flotte små skapninger! Hadde jeg hatt bedre tid skulle jeg gjerne hatt rotter igjen!
 7. JailyTina

  Aktivisering før hjemme alene

  Tur på 15-20 minutter om morgenen. Samme turen hver dag. (Dette gjelder da voksen hund. Med valp gjør jeg det som passer valpen.) Etter tur er det frokost og etter det sløver de på sofaen mens jeg spiser før de gjør "the dentastix dance" mens jeg skifter og gjør meg klar for å dra. Når de har danset ferdig (yeah right, som om det noensinne skjer... Når jeg er ferdig påkledd hvert fall ) får de dentastix, beskjed om å "passe huset" og så drar jeg. Det er sjeldent de har stått opp og er våkne når jeg kommer hjem. De ligger gjerne strødd i sofaen da også.
 8. JailyTina

  Varga og Vims

  Gratulerer med valp! Så skjønn!
 9. Jeg vil tro at det meste av "rare" lyder som kan oppstå ved avlivning er ganske normalt på grunn av muskler som slapper av, nervesignaler som avbrytes osv. Jeg vet bare at uansett hvor tungt det er og hvor ubehagelig det kan oppleves vil jeg personlig alltid sørge for å være der for mine hunder helt til siste slutt. Det får heller være en tung periode etterpå med de reaksjonene slikt kan gi. De har gitt meg så uendelig mye at jeg syns det minste jeg kan gjøre er å være der for dem på slutten.
 10. JailyTina

  Fifty shades of grey

  Jeg må se filmen før eller siden bare for å ha sett den, men gidder helt klart ikke bruke penger for å se den på kino. Prøvde å lese boka også. Kom meg ikke gjennom første kapittel en gang fordi jeg oppfattet den som utrolig dårlig skrevet! Har vanskelig for å se hvordan den har blitt så populær.
 11. JailyTina

  Bilen vår er stjålet...Igjen..

  Er det mulig? Det er ikke meningen å le, det må være fryktelig kjedelig å oppleve, men dette hadde helt klart vært en sak for VG!
 12. JailyTina

  Femundløpet 2015

  Flotte bilder!
 13. JailyTina

  Tips til dåpsgave

  Da min kusines sønn ble døpt i fjor ga jeg et lite samlesett med barnesanger og en barnebok. Husker ikke helt hvilken i farta, men det slo godt ann.
 14. JailyTina

  Gave til samboer

  Hvis han virkelig ikke ønsker seg noe, hva med å gi noe mer personlig? Et innrammet bilde fra et fellesminne eller noe sånt f.eks.? Kanskje ikke den dyreste gaven, men er ofte noe mange blir glad for. Går jo ann å få trykket opp et bilde litt stort på et lerret eller sånt?
×