Gå til innhold
Hundesonen.no

Katharina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  663
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

246 Excellent

Om Katharina

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Hunderase
  Sauebikkjer

Nylige profilbesøk

1,817 profilvisninger
 1. Katharina

  Utstilling

  Hunden min er norsk utstilling champion NUCH. Hun har også ett CACIB og ett nordisk cert. Må jeg da takke nei hvis jeg blir spurt om CACIB og nordisk cert en annen gang? Er det noe mere hunden min kan få i Norge?
 2. Katharina

  Utstilling

  Skjønner det bare ikke helt. Hehe.
 3. Katharina

  Utstilling

  Hvor mange CACIB og nordic cert trenger en hund?
 4. Katharina

  Utstilling

  Hva betyr CACIB og nordisk cert? Sånn som det var på Bø i helgen? Hvor mange trenger man? Hvis man får spørsmål igjen trenger man det da?
 5. Katharina

  Brukshund

  Egentlig litt rart at ikke border collie eller aussie står under brukshund. https://koebhund.dk/#brukshund=on&visible=30
 6. Katharina

  Påmelding

  Opplysninger Eksteriør Står hunden for tittelen Norsk Utstillingschampion? Ja Nei Er hunden fullcertet? Ja Nei For hunder med krav om premiering på prøve for utdeling av Certifikat Har hunden oppnådd tilstrekkelig premiering? Ja Nei Identifikasjon Hvordan skal hunden identifiseres? * Må fylles ut Idnummer Stamtavle Eksteriør Nordisk utstilling Står hunden for tittelen Nordic Show Champion (NORDIC UCH)? Ja Nei Hei. Hva fyller jeg ut her? Hunden er norsk utstilling champion NUCH.
 7. Katharina

  Trekkhundtråden

  Jeg får aldri på de plastskia på sparken min så har helt gitt opp.
 8. Katharina

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Hvordan kan en blanding mellom malteser og shih tzu selges pga. En skjønnhetsfeil?
 9. Katharina

  Dyrforalle

  http://www.dyrforalle.no/ Er det utstilling da? Noen som vet hva dette er for noe? Var på Oslo pet show to ganger for noen år siden og minstejenta mi gikk på valpeshow for første gang da på Lillestrøm. Og første gangen var i Telenor arena på Fornebu. Andre gangen var på Norges varemesse på Lillestrøm der dogs4all også er. Men Oslo pet show og dyrforalle er kanskje ikke det samme? Blir uansett spennende. Må nok dit men spørs om hund har lov til å bli med inn da.
 10. Katharina

  Valpegjengen 2019

  Så spennende. Nydelig. så denne også. Kjenner dem ikke https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=128030103
 11. Katharina

  Kanintråden

  Kaniner er herlige dyr. Jeg har hatt flere kaniner før opp gjennom årene. De er så herlige med forskjellige personligheter alle sammen.
 12. Katharina

  Perfect Image Loving Me -Liste

  Gratulerer
 13. Katharina

  Førerhund schizofreni

  Jeg har aldri hørt om psykisk førerhund men hadde vært veldig kjekt å ha. Jeg selv har diverse psykiske lidelser selv og hundene mine fungerer som førerhund for meg. Jeg tør mere om jeg har hund med sånn som utstilling og sånn. Veldig dumt at man ikke kan ha med hundene på butikk og kjøpesentre ol. sånn som blindehunder får. Hundene mine er ikke trent noe opp da siden jeg fikk dem som valp så de er ikke registret som det eller noe da. Men føler de er det for meg alikevell.
 14. Katharina

  Fuglerede med pels fra hund

  Jepp da får jeg kjøpe en sånn greie. Har ett halvt år på meg så må bare huske det
 15. Katharina

  Pels på utstilling

  Hun er hjemme
×