Gå til innhold
Hundesonen.no

Katharina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  565
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

198 Excellent

Om Katharina

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Hunderase
  Sauebikkjer

Nylige profilbesøk

1,192 profilvisninger
 1. Trekkhundtråden

  Off topic. Noe så nydelig. Hvilken rase er det?
 2. Whippetene Blitz og Happy

  God bedring
 3. Hunder og oppførsel.

  Takk for mange bra tips. Hvordan går jeg da forbi "de andre" hvis hunden min skal sitte og å se på meg? Må bare "de andre" gå da? Blir ikke det litt rart? Eller er det bare jeg som er rar som føler at når man går på tur så må man møtes på halvveien? Bare jeg som ordlegger meg helt rart her midt på natta.
 4. No, That’s Not a Mop. It’s a Puli.

  Hva slags program da? Hva heter programmet og på hvilken kanal og når gikk det? Lyst til å se på den
 5. Akkurat nå, februar

  Ojjj så rart. Må jo få lov til å spørre om hva man vil
 6. Akkurat nå, februar

  Kjedelig at ikke du heller får sove Annik. Det gjør ikke jeg heller. Er våken omtrent hver natt og det er så slitsomt siden da må jeg sove om dagen får å klare å holde ut. Ellers så klarer ikke jeg å fungere hele dagen og det må jeg jo pga. hundene.
 7. Jeg har ikke gitt opp da de alle fire holder seg i nærheten av meg og kommer sånn innimellom når jeg roper på dem. Men så har jeg jo gjeterhunder så det gjør det hele så mye enklere Men ofte er det sånn: skal bare snuse litt til før jeg kommer da. Ene hunden min er matvrak og går vi der noen har kasta "mat" Både menneskemat eller fiskerester osv. Ja da er hun totalt døv så jeg må be de andre hundene mine å finne henne selv om det ikke alltid er like enkelt. Hehe. Det var også en gang i begynnelsen av høsten en gang at jeg plutselig hørte ett skrik og ett hyl fra ett lite dyr og jeg ble livredd siden alle fire mine stod med nesa sine ned. Fikk satt på bånd på hundene og tok å festa de ved ett tre. Og gikk å se på dette dyret. Da så jeg en bitte liten fugleunge/ungdom som hadde satt fast vingen sin i ett gresstrå. Jeg tok opp gressstrået i jorda og fuglen flaksa opp i lufta. Sikkert i skrekk stakkars. Men den hadde aldri blitt reddet om ikke hundene fant den siden den var ett stykke fra stien. En annen gang så kom den ene hunden etter gjeting av en stor sau i skogen og var så stolt. "Jeg fant en sau jeg." Hunden hadde ikke gjort noe og var så fornøyd og så kry og stolt. Selv om ikke jeg var like stolt da men flau. Da ble det bånd på den i noen uker og da trente vi mere på innkalling. En annen gang var alle fire løse og jeg så ett rådyr langt borte. Noe jeg måtte skjule for hundene og kalte de selvfølgelig inn og satt dem på bånd. Vi gikk jo etterpå akkurat der jeg så rådyret men der var det ingen interesse. Kjekt. Men de gikk i bånd resten av turen den dagen. Det var ikke lett å ikke si høyt: ojjj Liksom da jeg oppdaga rådyret. Holdt jo på å si det. Ikke lurt
 8. Hunder og oppførsel.

  Jeg har tenkt på passeringskurs men vet samtidig ikke om jeg kan ha med alle fire på samme kurs. Har prøvd å gått alene med kun en av gangen men da går det jo veldig bra.
 9. No, That’s Not a Mop. It’s a Puli.

  Åååå jeg synes puli er helt nyyydelige og fine jeg. Snorer og langhårete hunder er sånn:
 10. No, That’s Not a Mop. It’s a Puli.

  Jeg elsker puli og pulipelsen er veldig flott med alle de fantastiske flotte snorene som virvler rundt og jeg titter ekstra på dem på utstillinger da jeg har veldig lyst på en puli selv pga. utseendet og pga. alt det jeg har lest og sett og at de har bra helse. Dog var puli en av hunderasene jeg ville ha men pga. at de er så sjelden med få oppdrettere og kull så valgte jeg en annen tilsvarende rase, schapendoes siden det var ett kull akkurat da jeg ville ha en hund. Men puli står også som en vil ha hund i fremtiden og de er ganske like hunderasen jeg har både gemytt og bruksområde ol. De er jo avla med hverandre for mange mange år siden det står i historien. Schapendoes er jo også en monsterpelshund eller ekstremhund i pelsen og jeg synes ikke den er til hinder eller ulempe for dem. Dog det blir litt mye av snøklumper og snøballer i pelsen på tur men det er sikkert fordeler og ulemper med ALLE hunderasenes pelstype uansett hva det kan være selv om noen er det mer enn andre. En annen ting er at de ofte blir våte i skjegget og barten men synes ikke det er noe problem heller. De kan kanskje lukte litt ekkelt der men jeg synes ikke det er ekkel lukt og har nok blitt immun mot all typer hundelukter. puli
 11. Hunder og oppførsel.

  Jeg har sauebikkjer og vakthunder. De oppfører seg kun helt teit og tullete når de møter andre hunder på tur og skal vakte resten av flokken mot andre hunder men ikke mennesker. I følge dem så er alle hunder man møter på tur mordere og øskemordere som det skal bjeffes og oppføre seg som tullinger med aggresjon mens alle mennesker man møter på tur er bestevenner. Skjønne det den som skjønne det kan. Hvis det er mange hunder som det er på utstillinger ol. så er alle hunder og mennesker bestevenner. Selv om de har litt intimsone mot andre hunder men det er jo greit. Da oppfører de seg helt fint. Derfor elsker jeg utstillinger sammen med dem. Hvis jeg kun går med en hund på tur så går det helt greit med alt og alle og de er da ikke tøffe nok til å oppføre seg som en idiot. Men er de derimot flokk så er dem så tøffe og skal yppe seg mot alt. Det er så slitsomt og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller trene på det siden de ikke oppfører seg sånn når de er alene. Mye lettere å kun trene med en hund men det er ikke noe vits i. Hundene mine er på en måte en hund med to personligheter, enten verdens snilleste eller verdens mest tullete oppførsel kun basert på om de er alene eller i flokk. Jeg er bare så lei av denne flokk aggresjonen og at de skal passe på hverandre og meg i møte med andre hunder. Hvorfor skal dem ikke vakte mot mennesker også egentlig? Ikke lett å skjønne seg på dem der. Akkurat som om hunder generelt er mye skumlere enn mennesker. Hadde det derimot kommet en Anders breivik gående og en hund så hadde selvsagt hunden vært mest som en drapsmann. Hehe. Satt litt på spissen da.
 12. Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Gratulerer. Så nydelig bebis collie
 13. Valpegjengen 2018

  Ååå så søt
 14. Ny i ringen ;)

  Gratulerer. Så nydelig voffs med en vakker pels.
×