Gå til innhold
Hundesonen.no

Katharina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  595
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

222 Excellent

Om Katharina

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Hunderase
  Sauebikkjer

Nylige profilbesøk

1,331 profilvisninger
 1. Ormkur

  Oki. Jeg har gitt alle hundene mine ormkur ved siste gang akkurat den valpen jeg hadde da fikk. Siden var redd de var smittet fra valpen mens jeg hadde valp. Skal ikke ha en valp nå men er tre år siden de fikk sist så derfor jeg lurte litt på dette.
 2. Valpegjengen 2018

  Herlig mage med mange søte små der
 3. Jeg har så lyst på en liten valp nå men med fire hunder fra før av så blir det nok ikke noen valp før 2020 eller senere? Flere som planlegger valp i så lang tid fremover her? Har mest lyst på valp i går. Men ser at fornuften sier jeg må vente minst ett par år. Jeg vet hva slags rase og kjønn og navn selv om det kan forandre seg om to år eller fire? Gleder meg sånn til jeg får en ny valp og ventetida er så evig lang føles det ut som akkurat nå. Prøver å se på valpebilder bare for å plage meg selv litt mer.
 4. Ormkur

  Er det noen tid på året som det er best å ta en ormkur tablett på hunden? Vår, sommer, høst eller vinter? Eller har ikke det noe å si. Tar det som forebyggende da hundene mine er ofte sammen med andre hunder i hundepark og hundeutstillinger ol.
 5. 93 hundevalper i bil, stoppet...

  Ojjj stakkars hunder.
 6. Akkurat nå APRIL

  Jeg fikk også igjen på skatten selv om det ikke var mye. Var så redd for tilbakesmell når jeg kun er ufør. Glad jeg får igjen litt.
 7. Valpegjengen 2018

  Så spennende. Det er ikke lenge til disse små kommer til verden. 👍 Har så lyst på valp i 2018 men må vente noen år da jeg har fire ganske unge hunder nå. vanskelig å begrense seg
 8. Har denne hunden klikka, eller har den raptus?

  Hehe mine hunder gjør også sånn spesielt ene min spinner sånn rundt og rundt seg selv i full raptus
 9. Hvor har du godbitene?

  Jeg kan aldri ha godbiter i lommene på jakker da hundene mine har ødelagt noen jakker ved å bite hull der lommene er siden det lukter godt der. Selv om det er tomt men lukter det godt så lukter det godt og da skal de bryte seg inn og ødelegge lommene.
 10. Beste oppdretteravtaler/storforbrukeravtaler

  Hvilke nettsider har sånne storforbrukeravtaler? Jeg er ikke oppdretter da men har mange hunder.
 11. Flåtthalsbånd

  Takk for svar. Det var det jeg tenkte meg før jeg spurte. At eBay og den andre siden er uheldige. Jeg skal kjøpe hos dyrlegen. eller på apoteket i Sverige.
 12. - Courtborne Luminara -

  Så søte de er.
 13. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Shollie-valper ventes 12. 04. 2018 - Leveringsklare juni/juli 14 000,- Kullet: Kullet blir arrangert fordi kullets mor er en enestående arbeidshund ved Dissimilis Kultur og Kompetansesenter og flere kolleger ønsker seg hennes valper å arbeide videre med. Faren er av arbeidsætt og et genetisk og lynnemessig meget godt parti. De av valpene som ikke blir værende i Dissimilis vil bli solgt til fine hundemennesker. Bilder av valpene kommer når de blir født. Valpene vil bli levert vaksinert og chippet. Helsebok medfølger. Shollie: Sunn krysning av tysk- og engelsk gjeterhund. Fantastisk trygg og intelligent. Valpene har som regel de vakre farvene, styrken og tryggheten til schæferen, samt intelligens, læreviljen og utholdenheten til bordercollien. Shollien er en fantastisk arbeids- og familiehund om den får den mentale og fysiske stimuli den trenger. Gjennomsnittlig levealder 15 år. Siden den er av arbeidsætt har den ikke ødelagt rygg eller benbygning, og blir derfor ikke smertefull, gretten og aggressiv slik mange tyske utstillings-schæfere har en tendens til å bli på sine eldre dager. Det poengteres at shollier er hunder med stort mentalt og fysisk potensiale, som trenger mental og fysisk stimuli for å bli de fantastiske hundene de kan være. Mor: German shollie - født 23. 11. 2011. Fire års erfaring som terapihund i Frelsesarmeens rusomsorg. Jobber nå som kulturhund ved Dissimilis Kultur og Kompetansesenter. Spesialisert på mennesker med angst og utagerende autisme. Far: Renraset border collie - født 10. 03. 2016. Kommer fra generasjon av champions i sauesanking. Lydig og lærevillig. Rolig inne og aktiv ute, er med på alt. Har store kraftige poter, hvite tenner, og blank, lang pels. Aldri vært syk. Hva er schollie ?😂
 14. Flåtthalsbånd

  Er denne siden fra Norge? Usikker på om det er trygt? Lovlig? http://www.netvet.no/bestillingflott2.html
 15. Flåtthalsbånd

  Noen som har bestilt dette?
×