Katharina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  507
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Katharina

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Hunderase
  Sauebikkjer
 1. Ingen som har hørt noe om den?
 2. Noen som har erfaringer med denne rasen med det herlige vanskelige navnet polsk owczarek nizinny? Hvordan er denne sjeldne hunderasen?
 3. På fredagen og kun på fredag er det to stykker for prisen for en. Gjelder ikke lørdag og søndag. Må betales for hver dag ja.
 4. Gratulerer. Nydelige små nurk.
 5. Ja alle de tre hunderasene begynner på bokstaven B.
 6. Gratulerer. ååååå så søte. Blir ikke valpesyk nå nei. Nydelige små.
 7. Er det noen som har stilt ut hundene sine i norgeshunder.no ? Norges hunders landsforbund? Noen som er medlem der? Hvordan foregår disse utstillingene iforhold til NKK sine utstillinger?
 8. Gleder meg til dogs4all om en måneds tid. Liker best alle bodene med ting og tang til hundene. Er nok litt shoppinggal av hundeting. Kjekt å ha
 9. Jeg tror at fargen har litt å si men helsa og gemyttet er viktigst men kommer alle valpene fra samme kull og får forskjellige farger ser jeg ikke noe galt i å velge etter farge? Selv om personligheten er veldig forskjellig innad kullet også men genene og foreldrene er jo de samme.
 10. Tror at Mudi og (Pumi?) er ganske lik border collie. Og pyrenisk gjeterhund kanskje? Men jeg er ikke sikker da. Australsk gjeterhund også kanskje men litt mindre aktiv enn border collie? Dette er bare det jeg tror.
 11. Kyllingvinger her.
 12. Så fint maleri med glade farger.
 13. Hvor lenge er det lurt at hunden går på ett nytt for får å se hvordan foret er på hunden?
 14. Ja enig i deg at pelsen har mye å si i valg av hunderase. Ser det nå at det siste avsnittet ble formulert litt feil av meg. Mente det egentlig ikke så "hardt".
 15. Korthåret, strihåret, krøllete, langhåret, dreds, nakenhunder og sikkert flere typer også? Røytefri pels, pels man må klippe med saks, pels man må børste ofte, pels som røyter, pels man må nappe, pels man må barbere bort? Ja alt om hvordan pels du foretrekker og hvorfor akkurat denne typen pels? Hvilke hunderaser har den pelstypen du liker best? Hvordan pels type liker du minst og hvorfor? Og hvilke hunderaser liker du ikke pelsen på? Her er det kun pels som teller og ikke alt annet med valg av hunderaser. Man skal jo ikke kun velge hunderase etter pels men her i tråden er det kun pels.