Katharina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  495
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Katharina

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Hunderase
  Sauebikkjer
 1. Hva slags rase har du? Hannhund/tispe? Alder? Høyde? Vekt?
 2. Av en eller annen grunn så liker jeg best utseendet på sjeldne hunderaser jeg ser sjelden og det er så frustrerende egentlig.
 3. Hvis du kun skulle velge hvilken hunderase du skulle ha kun etter utseende. Hvem synes du er penest? (Selvfølgelig er alle hunder pene og man skal ikke velge hund etter utseende. )
 4. Er en hannhund som er kastrert for lenge siden og en høyløpsk tispe som parra seg ordentlig og de hang sammen i 20 minutter? Er dette vanlig? Driftene er vell der kanskje? Blir jo ikke valper siden hannen er kastrert men er dette normalt?
 5. Hvilke hunderaser passer best om man skal kjøre kickbike og kickspark? Samojed? Siberan huskey, Alaska huskey, grønlandshund, Alaska malamute? ???....
 6. Jeg brukte dette halsbåndet før http://www.biltema.no/no/Fritid/Kjaledyrutstyr/Hund/Hundehalsband-TPU-2000034152/ men så er det noen som har kommentert at båndet er veldig stivt. Noen som har erfaring eller har prøvd dette? Kjekt med refleks også.
 7. Da kunne valget på hvem av jentene mine jeg melder på vært lettere å velge når alle går i samme klasse men kun meg som handler
 8. Går bra det så lenge de er venner. Gjør det ofte selv jeg også.
 9. Når tid er det best i løpetid syklusen til tispene å stilles ut? Har det noe å si? Tenkte på hormonene og sånn. Om det har noe å si på pels kvaliteten eller humøret eller noen annen grunn?
 10. Gratulerer med dagen
 11. Så søte de er begge to
 12. Jeg har langhårete hunder og jeg bruker halsbånd pga. Den lange Pelsen. Er sele lurt på veldig langhårete hunder?
 13. http://chantiestrener.blogspot.no/2017/07/hvis-du-er-litt-glad-i-hunden-din.html?m=1
 14. Hva har det å si for helsa og i hverdagen for hunderaser som sky terrier, welsh corgi cardigan, welsh corgi pembroke, dachs ol. som har veldig lang rygg og korte bein? Kan de skade ryggen på noen måte? Kan ryggen knekke? Brekke? Og hva med knærne? Har hørt at knærne er annerledes enn på andre hunder? En ting til: Hvordan er disse rasene sånn ellers?
 15. Gratulerer med valp