Gå til innhold
Hundesonen.no

JTT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

23 Excellent

Om JTT

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Norfolk terrier

Nylige profilbesøk

1,510 profilvisninger
 1. JTT

  Godbiter

  Kan laksepatéen fra Qualipet funke? Innholdsfortegnelse litt ned på siden 😊 De har en variant med torsk også, men laksen er en større favoritt her hjemme. Begge disse er lette å klemme ut av tuben.
 2. Krysser fingrene for at du finner ut av hva det er og at det viser seg å være noe som er enkelt å fikse, lykke til! Oppdater gjerne her med hvordan det går
 3. Dette blir jo bare empirisk, men på min hund fant de ingen farlige celler ved tynnålsbiopsi (ikke lymfe, men utvekst - tok flere prøver), men da kulen likevel ble fjernet var det kreft med begynnende spredning, etter det har jeg ikke all verdens tiltro til tynnålsbiopsi. Min hund var bare 10 kg, så jeg vet ikke om man ser like mye på UL på en stor hund som din, det kan sikkert dyrlegen din si noe om
 4. Var det tynnålsbiopsi som ble gjort? Er det gjort UL for å se etter svulster?
 5. Er hunden importert? Har den hudforandringer eller feber?
 6. JTT

  Enkeltpersonforetak for dummies

  Skatteetaten holder kurs for nye næringsdrivende - det er vel beste plassen å starte for å få riktige råd https://www.skatteetaten.no/bedrift-og-organisasjon/starte-og-drive/ny-som-naringsdrivende/kurs/ har en liste over planlagte kurs i 2019 + påmelding. Lykke til med firmaet!!
 7. JTT

  Aktivitetsnivå før operasjon

  Lille Plutt rager vel ikke akkurat over bakken, med sine ca 28 cm i mankehøyde Vil tippe din også får en plastikkskjerm som dekker frem til ca snuten, og den vil jo sette seg fast i bakken når hunden snuser, dulte borti dørkarmer og trær, men min vendte seg fort til det (ekstra hodebry for hunden ). Vil anbefale å faktisk bruke kragen både ute og inne (jeg hadde to ulike, slik at jeg fikk vasket de jevnlig), for det er så lett at de begynner å klø seg med labben, og det er gjerne ikke så bra.
 8. JTT

  Aktivitetsnivå før operasjon

  Men må "gå i bånd" automatisk være kort kobbel, da? Verken krumspring eller langline er vel noe problem, så lenge man ikke går der hvor kragen kan sette seg fast eller man får kvister inn mot øyet? Lek med andre hunder bør man jo være forsiktig med, selvfølgelig, men ellers begrenset jeg ikke min mer enn jeg gjør når det er båndtvang, da min ble operert (kreft i bløtvevet bak øyet). Lykke til med operasjonen
 9. JTT

  Aktivitetsnivå før operasjon

  Hva gjør du når det er båndtvang, da? Blir det ikke tilsvarende som det i disse to ukene?
 10. JTT

  Godbitbag.

  Er det denne fra Belcando du leter etter?
 11. JTT

  Kurs for valpen - hvilke og når?

  Jeg har vært en hyppig kursgjenger (kursjunkie) hos både Lundqvist og Lahaugmoen de siste årene. Teoridagen hos Lundqvist er veldig bra, og de har høy instruktørtetthet på kursene, men de har mistet noen av de beste instruktørene sine ila de siste 2 årene, og det er lite utvikling på kurstilbudet deres. De instruktørene på Lahaugmoen jeg har gått kurs hos (Naomi, Anita, Kristine) er veldig dyktige, flinke med både folk og hunder, de er gjennomført positive (også mot hundeeieren), konkurrerer i flere hundesporter og har et kurstilbud som er interessant utover grunnleggende nivå. De har også treningsgrupper
 12. JTT

  Ro-trening/time-out

  Nå er det en stund siden jeg leste 100% hverdagslydighet, så jeg skal ikke sammenligne de, men boka til Zak George skummet jeg igjennom for et par uker siden, og den var skikkelig dårlig (jeg gremmer meg for at jeg brukte tid og penger på den). Mannen trener iofs positivt, men er tydelig selvlært og mangler formell kompetanse/støtter seg ikke på forskning. I tillegg er boken skrevet for det amerikanske publikummet - hundeholdet der er noe helt annet enn her. Alt er selvfølgelig ikke feil i boka, men det var mye som bare var rart eller irrelevant.
 13. Jeg aner ikke, men da min eldste kastet opp magesyre (før en operasjon) fikk han ordinert Pepcid av dyrlegen (reseptfritt humanpreparat). Du kan jo høre med dyrlegen om det er mulig å forsøke noe slikt i et par uker, for å se om det har noen effekt eller ikke - er et forsøk som ikke koster skjorta og som (av det jeg kunne lese meg til da min hund fikk preparatet) ikke har kjipe bivirkninger. Lykke til, det er vondt og slitsomt med syke/dårlige dyr, og ekstra slitsomt når man ikke vet hvorfor. Håper du finner en dyrlege som får til å tenke litt utenfor boksen (jeg har funnet en slik til mine hunder, og det er gull verdt)
 14. Dette er litt på siden av debatten i tråden her, men vil vi ikke kunne få mindre sky ulv fremover når ulvekull håndteres og sjekkes av mennesker ved ca 4 ukers alder? Som i denne videoen her av Ola Elvestuen sammen med SNO for 3 uker siden.
 15. Kan det være at han har overproduksjon av magesyre? Det vil vel kunne gi mer og mer syre jo oftere han blir foret, samt være en mulig årsak til betennelsen i tarmen om magesyra "blir med" videre i systemet?
×