JTT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  45
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om JTT

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Norfolk terrier

Nylige profilbesøk

914 profilvisninger
 1. Jeg kjøpte iofs i fjor, men prøvde i butikken og fant en som var passe. Mulig den var "feilvare" størrelsesmessig og at jeg bare hadde flaks?!?
 2. Ene hunden min er også i mellom størrelsene på Hurrta Polar- jeg endte med å kjøpe denne "kopien" fra Høøks til han i stedet. Funker helt greit
 3. Kun vann i kammeret (og jeg fukter kluten godt før jeg starter den, ellers tar det litt tid før vaskingen blir effektiv) - det var med 2 sett av microfiberklut og moppeklut, og de få gangene jeg har følt behov for noe mer enn vann har jeg sprayet på gulvet med multivask fra C. Heyerdahl. Om man trenger å gå over selv innimellom blir litt subjektivt mtp hvor rent man synes det er viktig å ha det i hjørnene, men jeg synes den tar kroker og hindringer bedre enn robotstøvsugeren, og den glir fint under sofaen. Om du har dørterskler ville jeg nok ikke valgt denne, den går ikke ned i dusjområdet på badet av seg selv (ca 1 cm lavere enn resten av gulvet)
 4. Jeg har denne og er superfornøyd. Fjerner alle flekkene, tar hele leiligheten i en runde, ikke noe vannsøl og så stille at hundene ikke bryr seg. Ser selvfølgelig litt fukt på gulvet mens den vasker, men mindre enn det ville blitt om jeg vasket gulvet. Er jo en av de billigere, så ser ikke bort fra at en av de dyrere er enda bedre. Ulempen med denne er at den ikke kan programmeres til å starte på et gitt tidspunkt, den stopper der den er når den er tom for batteri eller anser seg ferdig, og bør da ryddes vekk om man har parkett (kluten er jo fortsatt fuktig). Synes den vasker bedre når jeg har på varmvann i vannkammeret.
 5. Jeg kjøpte en enkel plastrampe til mine små, og var superfornøyd med at jeg fant en som var så kort at den fikk plass på toppen av burene bak i bilen. Litt mindre fornøyd var jeg da jeg innså at bilen er så høy (derav behovet for rampe) at helningen på en slik kort rampe blir veldig bratt . Summa summarum - rampa brukes nesten aldri, for forskjellen på å løfte hundene inn i bilen og å støtte de opp rampa er veldig liten. Om du er i Oslo kan du godt få teste rampa jeg har på din bil, og se om det kan være en bedre løsning for deg
 6. Min eldste hadde en periode hvor han peste i bilen. Hadde god effekt av Anxiety wrap (tilsvarer Thunder shirt, men sitter tightere), da roet han seg nok til at jeg kunne begynne å belønne ro/ikke pesing. Tok vel ca 3 mnd hvor jeg trente på 3-4 kjøreturer i uka, og etter det har det ikke vært noe problem. Billig- og kjappvarianten er å Google opp Tellington tTouch og bruke et skjerf til "linding"/wrapping, eller å bruke en trøye som sitter tight. Lykke til
 7. Jeg har to, og har vel relativt grei oversikt. Hvilke(n) oppdretter som anbefales er avhengig av hva du er ute etter/hva som er viktig for deg
 8. Jeg har heller ikke noe imot strengere regler, men etterlevelsen blir ikke bedre av at reglene er utydelige eller vanskelige å forstå.
 9. Hvor finner du det? Jeg finner ikke info hos Mattilsynet om "kommersiell reise med hund", kun om kommersiell import eller eksport, og i teksten over står det vel at all reise med hund man er forvert eller lignenede for er kommersiell?
 10. Er det noen som vet hva dette innebærer for forverter (og hva som menes med "eller lignende" - er det for eksempel deleie?): "Ingen kan reise til eller fra Norge på ikke-kommersielle vilkår med dyr de for eksempel: passer for andre dyreeiere skal ha med på utstilling for andre er fôrvert for, eller lignende" Hva må forvert gjøre for å ta med hunden på ferie?
 11. Det med sjekke at det ikke er lyd/vibrasjon var et veldig bra tips - tusen takk
 12. Takk for svar Har du den for hund (Emmi-pet?) eller en for menneske (lurer på om denne kan funke også på hund: https://tannapoteket.no/produkt/tannborster/megasonex-elektrisk-tannborste)?
 13. Eldste hunden har måttet fjerne et par jeksler, og dermed forsvinner plutselig ikke tannsteinen på ene siden av munnen av seg selv lenger. Jeg synes ikke tannpuss er så effektivt, og lurer på om noen har erfaring med ultralydtannbørste - er det "too good to be true" eller verdt pengene?
 14. Når den ikke er valp lenger - jeg har 2 valper, enn på snart 9 år og en på 3 år
 15. Fortolling? Ville ha sendt de en epost og spurt om de leverer i Norge "alt inklusive"