puddellover

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,185
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

7 følgere

Om puddellover

 • Rang
  Muldvarp
 • Bursdag 12/24/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig

Nylige profilbesøk

8,287 profilvisninger
 1. Det finnes ingen grenser for hva man kan klare, hovedpoenget er at man bør være motivert for å strikke det, ikke ha for langtekkelige prosjekter og gjerne ha en "mentor" eller kjøpe oppskrift og garn på en strikkebutikk der du kan få veiledning Jeg er ferdig med prosjektet mitt! Knappene ble midt i blinken!
 2. Nå mangler kjøreposen bare knapper. Muuulig den rett og slett er for kort i lengden, men da får en annen baby få den!
 3. Når kan man åpne gaven?
 4. Hvilken butikk i Sverige kjøper man margbein i?
 5. Nå har jeg to julestjerner, stuegran, adventsstake og adventslys... i samme rom. Dvs. stue/kjøkken. Nå kan julen bare komme
 6. Mine er nøytrale, det skal jo "komplimentere" meg og min smak
 7. Jeg har allerede pyntet så smått inne... og tent julestjerna på sjenken, men den elektriske adventslysestaken fikk jeg ikke lov til å tenne av mamma. Kalte henne Grinchen, og lovet å vente til helga. Ute har jeg hengt opp lys, men det er jo bare hyggelig i mørketiden da???
 8. Jeg tror jeg lider av det samme som bildet illustrerer. Garnskap! Fikk vite i dag at jeg skal bli tante på sensommeren neste år, og nå går hjernen min amok. Hjelper ikke at jeg har sinnsyke mengder med babygarn som skal strikkes opp. Jeg har veldig lyst til å strikke en kjørepose som helst skal passe til vinteren igjen (vurderer å strikke uten armer av den grunn/ eventuelt med brede armer). Jeg tenker kjørepose er praktisk fordi den kan brukes både på kjøretur og i vogna, har jeg rett?
 9. Jeg har faktisk blitt ferdig med julegaver i dag! Sto opp klokken 06:00, og var på Ski storsenter kl. 07:00. Det var så få folk der, rolig og stille - egentlig en veldig fin dag å handle på hvis man klarer å presse seg opp og ut før fuglene fiser! Ble en hel "arbeidsdag" på shopping før jeg var hjemme Alba har fått ny hundemat, denne gangen høyenergifôr, og for første gang på lenge har hun vært utrolig interessert i maten!
 10. Elsker det! Ingen andre får sjansen til å slå det der, bestiller asap😂 Og premien er din!
 11. Holder på å kjøpe julegaver på nett, og prøver her siden det er så mange av dere som er så flinke til å uttrykke dere humoristisk Jeg skal gi mamma lapper man kan sy på strikketøy med "strikket med kjærlighet av *mamma*". Kan noen hjelpe meg med noe morsommere der det fremkommer hvor mye arbeid en virkelig legger i det en lager? Typ "Strikket med blod, svette og tårer av *mamma*". Premie i posten til vinneren!
 12. Hvor lenge etter blastocysten er satt inn kan man teste? Allerede fra neste dag? Nå fortjener dere en liten baby altså❤️ Blir termin i august?
 13. Denne... (les: Malin) ...skal ha valper til våren, og disse hadde jeg ventet på! Om det passer dårlig så får hun barnebarn i slutten av 2018 eller i 2019. Og som dere andre kan se, er Malin modell for min første hjelmlue til barn. Jeg har blitt strikkegal
 14. Hun er rett og slett bare helt bedårende, så hun lykkes med det i stor grad❤️ Nå når planen gikk sånn halvveis i vasken ligger hun altså like greit på sofaen, og følger med på turstien nedenfor huset!
 15. Jeg har satt frem ingredienser til bolledeig, og skal bare strikke ferdig pinnen før jeg setter i gang. Malin har andre planer