puddellover

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,169
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

7 følgere

Om puddellover

 • Rang
  Muldvarp
 • Bursdag 05/31/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig

Nylige profilbesøk

7,985 profilvisninger
 1. Vi overtar huset om to dager, og det var først i går lånet faktisk ble godkjent av banken, og kunne overføres til selger av huset. Jeg har vært så stressa den siste uken at jeg nesten ikke har visst hvor jeg skulle gjøre av meg, og det viste seg at bankdama også hadde stresset litt Nå står lunsj på planen før jeg pakker litt. Kan ikke skjønne hvordan jeg skal få pakket ned alt!
 2. Jeg har fått fast jobb!!! Pårørende til en bruker jeg har hatt mye med å gjøre, hadde bedt sjefen, på stedet jeg vikarierer, om å gi meg fast jobb etter jeg fortalte at jeg slutter, og begynner i fast jobb et annet sted (hadde fått det om sjefen kunne trylle) Fikk jeg en A i arbeidslivet?
 3. Før hadde jeg hundene løs hele tiden, men på slutten av livet til Zelda begynte jeg med langline fordi det er så utrolig deilig å vite at jeg har 110% kontroll med bånd også selv om Zelda var lydig som få. Alba har også, stort sett alltid på langline på tur, fordi jeg ikke stoler på at hun kommer når jeg roper (svært selektiv hørsel) selv om hun stopper helt opp når jeg bruker strengestemmen, og må plukke henne opp (hvilket de andre hundene vi har hatt, ikke har gjort). På tur med andre hunder, som med Malin og Hermine er det ikke noe problem med innkallingen til Alba, men det er jo ikke hver dag vi går tur med to stykker som snur på femøringen.
 4. Er tranebær farlig å spise for hunder? Skålen med tranebær veltet over Alba, og jeg tror ikke jeg klarer å finne alle i pelsen hennes!
 5. Smelter ikke bare litt da!
 6. Det er egentlig ikke så mange navn jeg får umiddelbart sansen for, men Gloria, Glam, Foenix og X'en går rett i boksen av hundenavn jeg har skikkelig sansen for, kanskje fordi navnene er spesielle uten å bli rare!
 7. Dritglad for å unngå baksmell. Det hadde passet dårlig nå
 8. Ellers er det enkelt å friske opp kjøkkenet ved å sende det inn til lakkering (krever jo litt arbeid å skru kjøkkenet "fra hverandre" da). Lurer på om jeg hadde gått for en lettere variant enn å male? Går det ann å lime nye fliser/plater på, eller bygger dere da ut overflaten for mye? Jeg holder på å drømme meg bort i garderober til gangen, mye å velge mellom... Har veldig lyst på sitteplasser innebygget i garderoben. Det er jo veldig praktisk å ha sitteplasser når barn og eldre kommer på besøk!
 9. Denne måneden flytter vi inn i nytt hus! Det er riktignok nærmere mai enn mars, så vi har noen uker til med venting Hyggelig å våkne til oppholdsvær, da er det bare å ta på gode tursko og gå en laaaang tur med Albusen!
 10. Røytefri hund!!! Neida, jeg synes faktisk at det er ganske stor forskjell på skinnsofaer. Den ekle, klamme varianten (svart) og den myke, gode varianten (brun).
 11. Droppa å kjøpe sele frem til Alba var stor nok, da ble det en sporsele (non-stop), først i strl. 3 og så i strl. 4 som er endelig størrelse
 12. Om en ikke vil bruke pengene sine på bolig så kan man jo putte pengene inn i en bolig, og ta opp tilsvarende i lån om man allerede eier Endelig fikk vi ny snuteklipper, bartemarte/labbetussa trenger sårt å barbere snute/hale/labb (og badet som følger med)
 13. Endelig helg! Vi har Malin (Albamamma) på besøk, og hun har sjarmert hele familien i senk. Altså, hvem smelter ikke litt av hunder som elsker kos, og ligge så tett inntil som mulig? Og driter i om du nettopp kom inn døra, og er helt fremmed Så glad for å ha verdens fineste lille avlegger, ellers hadde Malin forsvunnet ned i en hemmelig lomme!
 14. Vet ikke helt hvor relevant, men Kitas bitt ble helt fint på tross av at hun hadde dobbelt tannsett i ca. 3-5 uker før jeg tok mot til meg og knekte de hardt nok inn til at de ble løse
 15. Dere fortjener dette så veldig! Fingrene krysses for at det blir mindre søvn og masse glede fra november!