puddellover

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,166
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

7 følgere

Om puddellover

 • Rang
  Muldvarp
 • Bursdag 05/31/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig

Nylige profilbesøk

7,925 profilvisninger
 1. Droppa å kjøpe sele frem til Alba var stor nok, da ble det en sporsele (non-stop), først i strl. 3 og så i strl. 4 som er endelig størrelse
 2. Om en ikke vil bruke pengene sine på bolig så kan man jo putte pengene inn i en bolig, og ta opp tilsvarende i lån om man allerede eier Endelig fikk vi ny snuteklipper, bartemarte/labbetussa trenger sårt å barbere snute/hale/labb (og badet som følger med)
 3. Endelig helg! Vi har Malin (Albamamma) på besøk, og hun har sjarmert hele familien i senk. Altså, hvem smelter ikke litt av hunder som elsker kos, og ligge så tett inntil som mulig? Og driter i om du nettopp kom inn døra, og er helt fremmed Så glad for å ha verdens fineste lille avlegger, ellers hadde Malin forsvunnet ned i en hemmelig lomme!
 4. Vet ikke helt hvor relevant, men Kitas bitt ble helt fint på tross av at hun hadde dobbelt tannsett i ca. 3-5 uker før jeg tok mot til meg og knekte de hardt nok inn til at de ble løse
 5. Dere fortjener dette så veldig! Fingrene krysses for at det blir mindre søvn og masse glede fra november!
 6. Spist gode boller hos @Belgerpia og hentet Alba hjem. Var en stund usikker på om hun gadd å bli med hjem, men hun kom med til slutt! Med en gang vi kom hjem ringte jeg broren min: "Hei, nå er Alba hjemme" "Ok. Jeg kommer!" sier han, og var her på 2 minutter! Alba har vært savnet
 7. Vakre krølleguttene Hvordan har de det sammen nå?
 8. Det blir sikkert helt knall Heldig datter!
 9. Så gøy!!! Fra Helene eller?
 10. Kita er hjemme fra vinterferie, godt å ha henne tilbake. Gleder meg masse til Alba kommer hjem igjen, savner fælt, men det er jo bare meg det er verst for! Gleder meg ganske mye til å se på sofaer i morgen, trodde ikke det var mulig å glede seg til sånn... meeen joda!
 11. Gjør det jo på pudlene hele tiden. Aldri opplevd at det er problematisk, heller praktisk og trygt Stikker ikke når håret under armene vokser ut
 12. Albusen er overlevert til @Belgerpia som har henne på "beauty pageant"-camp frem til helgen, og her var det stille gitt! Før overlevering hadde vi noen fine timer på hundekurs, og den bikkja altså Så, tid for "Shameless" og appelsin.
 13. Nettopp, da røsker du dem løs selv (Dvs. fysisk knepper dem ut med fingrene)
 14. Kita (storpuddel) hadde to veldig gjenstridige valpetenner som fortsatt satt da de nye tennene var så godt som helt ute, veterinæren sa at vi skulle gi dem litt tid. Jeg røsket så godt i tannene at de løsnet og datt ut et par dager senere. Ikke gi deg, røsk godt i tennene så de blir løse selv om du synes det er litt ekkelt!
 15. Det er fredag, og jeg har fri! Alba og jeg sto opp for 30 minutter siden, og nå slapper vi av i sofaen... eller Alba slapper av, og jeg prøver å la være å nusse henne på snuten (altså, er det lov å være så søt liksom?).