Monikawt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  812
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Monikawt

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 17. Juli

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Drever & stabij

Nylige profilbesøk

1,772 profilvisninger
 1. Noen skrev/la ut en artikkel (det ble iallefall diskutert her inne) om den utholdenhetstesten for kortsnuta raser. Finner den ikke igjen, noen som kan hjelpe?
 2. Fineste Amigo stor klem til deg
 3. Jeg har to hanner og ei tispe, og synes hannhundene er enklere enn løpetid nå er hannene mine greie, og bryr seg ikke når tispa begynner å løpe da. Jeg er hannhundmenneske, og trives enkelt og greit best med hanner DETTE er grunnen til at det mest sannsynlig ikke vil komme labrador i hus her. Det er en så stor andel kjønnsfrosker at jeg tror ikke jeg vil ta sjansen. Jeg kunne tenkt meg labrador, men da må jeg ha tispe, og jeg har ikke lyst på tisper og som @2ne sier; alle vil ha tisper, men det fødes ikke nok av de. Der er jeg skikkelig glad jeg for at jeg er hannhundmenneske. Det er "alltid" nok hannhunder i et kull
 4. Hva om du tar på selen og lar henne gå med feminine en dag eller noe? Mens du er hjemme selvfølgelig, og hun e runder oppsyn. Kanskje hun venner seg litt til den?
 5. Whippet kjenner jeg liker rasen bare bedre og bedre! masse lykke til med spennende kull!
 6. Link noen?
 7. De am.akitaene jeg kjenner (3 stykker, alle tisper) er noe helt annet en akitaene. De er sosiale og greie hunder, både med mennesker og andre hunder.
 8. Hvor ser dere dette?
 9. Det ble jo helt perfekt sist, så tror ikke du trenger så veldig mye tid men skal selvfølgelig si fra så tidlig som mulig søte Casper Lykke til!
 10. Hahah, ops liksom wææ! Såppas ja nei nei, jeg elsker dekkenet, og det gjør Aron også vi tar gjerne flere etterhvert ( om nervene dine takler det )
 11. Hahaha, whipsen er whips jo jaa, det er så deilig! Og Aron har aldri stivnet i det, slik som han gjør med alle andre jeg prøver å kle på han må jo skjønne at det er ekkelt med klær!
 12. Jeg kjenner til 3 akitaer. En har jeg vært borti siden han var liten, godt sosialisert med andre hunder. Så ble han unghund, og går ikke engang med tisper. Fortsatt grei med folk da. de to andre jeg kjenner til kan omtrent ikke håndteres av fremmede i det hele tatt. Lite greie hunder dessverre.. Knurrer fra langt nedi magen hvis fremmede kommer innen to meter radius.
 13. Her kan du lese mer om iharmoni og evt bestille, vet ikke hvordan prisen er hos veterinær? Ops, glemte linken https://www.dyrlegebutikken.no/products/iharmoni-kapsler-60-stk-
 14. Vet en del ha brukt det i forhold til hjemme alene trening osv, og diverse annet stress. Søk her inne på forumet, kanskje du finner noe vet om noen som har hatt god hjelp av iharmoni på miljøfrykt, så kan kanskje være verdt å prøve ut? Ja han piper bare slik at vi åpner døra inn til soverommet han, så ordner ha resten selv og Snoffe: vi ELSKER fortsatt dekkenet fra deg
 15. Dere må jo lære de å gå under dyna selv Aron greier fint selv Har du tenkt på å prøve ut noen andre stressreduserende midler? Iharmoni eller lignende, helt naturlige midler. Kanskje det vil dempe voktingen hjemme og noe i forhold til fremmede mennesker? håper dere finner ut av det! Plukka te er godt! jeg liker spesielt den med kanel og lakris. Gratulerer!