Monikawt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  796
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Monikawt

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag July 17

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Drever & stabij

Nylige profilbesøk

1,699 profilvisninger
 1. Ååh, heldig! vi hadde ikke oppvarma hall
 2. Du vet at ridehaller er iskalde? bortsett fra om det er oppvarmet hall da. --- vært på teorikveld på noseworkkurs, gleder meg til vi skal begynne å trene neste uke
 3. Jeg kjøpte et sett med tusjer på panduro. 36 tusjer eller noe slikt i alle verdens farger
 4. Jeg betaler ca 2500kr per hund i året. begge har 30 000 i vet, medisin, rehabilitering, livsforsikring (10 000 og 15 000). Aron har i tillegg bruksverdiforsikring (10 000kr).
 5. I da har vært en koselig dag, sånn sett bort fra starten og følgene det har gitt resten av dagen sto opp og gikk ut på tur med hundene. Gikk på jordene bak huset, og hundene bestemte seg plutselig for å hoppe over ei lita grøft og draaaa ned ei bratt skråning. Som igjen gjorde at jeg ble slengt framover, snubla og brei kneet skikkelig så da gikk vi hjem da. ei bekjent åpnet nytt hundelokale med kurs og hundebarnehage i dag, så da stakk jeg og ei venninne innom der en tur. Så kjørte vi hjem til venninna mi, bygde og saga smellerbane (endelig fikk vi den ferdig ), gikk tur med 5 av hundene (Taipa fikk ikke være med på den turen, jeg hadde ikke kne til 60kg hund) før vi dro til meg å spiste middag. Deilig ytrefilet, fløtepoteter og fløtesaus 6 hunder i huset og det var stille og rolig (etter 10 minutter bjeffing fra Aron..). Skilte av venninna mi sine 2 største hunder med grind pga usikkerheta til Aron. Han har lekt og herja og vært bestis med de tidligere, men nå er det ikke så ofte vi har alle hundene sammen, så han er litt usikker på de av og til.
 6. Haha, ja gleder meg til de får prøve den skal se om jeg finner lappen
 7. Da har jeg fått min første leke hundene har ikke testa den enda, men JEG elsker den jeg hadde forresten en rabattkode som jeg fikk på valpekurset, men fikk ikke lagt inn denne? Sto at den var ugyldig.
 8. Haha men igjen, det ga også ganske heftige krav!
 9. Vi skrev bacheloroppgaven på to semester, altså fra august til juni. Vi hadde 4 andre fag første semester, og to andre (et lite fag som var ferdig i mars) siste semester. vi kjøpte Aron to uker før siste eksamen på 2.året på bachelorutdanningen. Vi er to, men jeg hadde aldri gjort det om jeg var alene.
 10. Nei, jeg var på senvakt i går, og tidligvakt i dag, så har ikke vært innom. Gi de til Emmy du Jeg tenker at når man spør om pris, da vil man ha det (så lenge det ikke er for dyrt). Som sagt over, du kan få de, jeg gidder ikke lage dårlig stemning
 11. Ingen fitpaws til meg?
 12. Pris på fitpaws?
 13. Så kult!