Gå til innhold
Hundesonen.no

Monikawt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  971
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,324 Excellent

Om Monikawt

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 17. Juli

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Drever & stabij

Nylige profilbesøk

2,660 profilvisninger
 1. Jeg har kun vært på et slakteri (nortura), så jeg vet ikke om det er likt på alle slakteriene deres. Men der jeg var så var det ikke noe å sette fingeren på synes jeg tidligere gjorde de det på det slakteriet jeg har vært på, men de fortalte at det ga mye mer stress for dyret, og som nevnt over er det også større sjanser for feil..
 2. dette er jo bare helt forferdelig sier meg enig med @Meg: selv om det er samme gassen, så kan det fortsatt være store forskjeller. Min erfaring fra svineslakteri er TOTALT forskjellig fra denne videoen, heldigvis!
 3. Men både i overskriften og i innlegget sier det at all gris som slaktes i NORGE tortureres og utsettes for dyreplageri.
 4. Har noen her vært på et grise-slakteri og sett hvordan det foregår? Det har jeg, og det var langt fra noe hyl, skrik og klatring oppetter veggene. Det var faktisk helt stille og fredelig, hele prosessen.
 5. Dogs4All 2018

  Stiller Aron fredag og søndag Veldig spent på søndagens resultater, da dommeren er den første og eneste dommeren som har gitt Aron gult
 6. Strikkbånd..

  Ikke helt det du er ute etter, men jeg er veldig fornøyd med dette: https://www.skistart.com/nor/aret-rundt/hundsport/baggen-ekspanderkobbel-3m.html Finnes i flere lengder. Godt å holde i, og strikken er øverst, slik at det er enkelt å holde kontroll på hunden under feks passeringer eller lignende.
 7. MyDog 2019

  Haha, samme her vi reiser nok onsdag - søndag om reisefølget skal stille hund. Eventuelt så blir det fredag-søndag Takk for info! Jeg krysser fingrene for at rasen er første i ringen, så vi uansett er der tidlig ønsker helst plass i parkeringshuset, siden han kommer til å ligge i bilen når han ikke stilles. Jeg har arbeidshelg den helga, så jeg må få ordna meg fri jeg også En dag eller to med treningspause for hundene?
 8. Planning/planlegging (hobby)

  Så fin! Jeg har passion planner til mitt bruk, og har til nå har en enkel skrivebok til hver av hundene hvor jeg skriver en oppsummering av hver treningsøkt. Nå har jeg kjøpt en Leuchtturm1917 selv, for å se om jeg får opp inspirasjonen til å loggføre treningen til hundene igjen, har vært dårlig til å notere ned i bøkene deres de siste månedene. Nå vil jeg da ha 1 bok for alle hundene, ikke en bok per hund. I tillegg tenker jeg å lage et oppsett som gjør det veldig enkelt å føre øktene, men litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Noen som har tips?
 9. MyDog 2019

  Noen her som har tenkt seg på MyDog i januar? Dere som allerede har vært der, hvordan er det med parkering på messa? Dyrt?
 10. Kurs for valpen - hvilke og når?

  Gått flere kurs for Anita på Lahaugmoen, og trent en del sammen med Anna og Kristine, veldig flinke alle sammen! I tillegg trener jeg/har gått kurs for andre Canis-instruktører i området, og det er høy kvalitet! Canis har instruktøroversikt her: http://canishundeskole.no/instruktorer/
 11. World dog show 2018

  https://wds2018.com/live-stream/
 12. Lotta - Field spaniel

  Veldig hyggelig å hilse på dere i går!
 13. World dog show 2018

  Da er det ikke lenge igjen til WDS2018 går av stabelen! Hvem skal? Skal dere stille, eller bare se på? Jeg skal nedover for å se og shoppe Gleder meg masse, og kanskje jeg møter noen soniser?
 14. Broderte halsbånd

  Noen som vet?
 15. Akkurat nå, juli 2018

  Det har jeg også på mine, men aldri fått med meg at slike ting kan dekkes om ikke foreldrene er fri-røntget! Ikke at mine har noen grunn til å få slikt dekket nå, men greit å vite om det evt en gang skal være noe
×