Monikawt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  833
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Monikawt

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 17. Juli

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Drever & stabij

Nylige profilbesøk

1,907 profilvisninger
 1. Aron er på tredje sesong med bravecto, aldri hatt bivirkninger. Taipa fikk nexgard i fjor, og bravecto i år, ingen bivirkninger. Skills har fått nexgard i år uten bivirkninger. synes det er greit å teste ut nexgard første gang de skal få tabelett, i tilfelle de skal reagere kraftig på virkemidlene.
 2. Skjer hos mine av og til også, når det er lenge siden de har tygget på bein blir vel fort sånn om tannkjøttet ikke har blitt "jobba med" på en stund. Samme som når jeg selv får ny tannbørste som er stiv og hard, da blør jeg også i kjeften.. Spiser Damir bare 12 kg måneden? Aron spiste i perioder 12kg i måneden.. han er 20kg..
 3. Koster vel ca 30kr. Men jeg synes det er verdt det når de er så gode
 4. Har du smakt Mesterbakerens knekkebrød? Feks den med urter og havsalt? Den er god den Gratulerer med fine resultater
 5. Jeg blir gjerne med men usikker på hvor mye kapasitet jeg har til å være med på opplegget.
 6. Skal ikke likevel, drever skal visst i ringen på søndag.. Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
 7. Kanskje på drever? jeg skal stille Aron
 8. Hvem skal?
 9. Drevere er pipedyr de kan pipe både på inn- og utpust..
 10. Ja, vi bruker flåttmiddel. var veldig fornøyd med exspot første sesongen, og deler av andre sesongen. Men så kom bikkja hjem fra en dag på jakt med over 100 flått på seg, aldri sett tilbake på exspot. Byttet over til bravecto og er veldig fornøyd! Er omtrent ikke flått på han, selv etter jakt. Det er styggmye flått i jaktterrenget, og hvor svigers bor, og vi er der mye. Taipa fikk nexguard i fjor, Skills fikk ingenting. I år får både Taipa og Aron bravecto og Skills får teste nexguard.
 11. Kult! hahah, såppas ja krysser fingrene for at Glam tar det litt raskere Faktisk men men, man vet jo at ting varierer i ringen Nå har vi 3 hunder (15kg, 20kg og 22kg). Vi har Suzuki baleno med grind og uttakbar skillevegg, da sitter en hund på ene siden og to på andre siden. Så har vi vw touran, der kommer det nytt kelabur neste uke. Skjevfordelt bur, ene siden større enn den andre. Der blir det samme greia, en hund på en side og to hunder på andre siden. I den bilen har vi også plass til å sette inn ekstra bur om det trengs. Nå skal forøvrig balenoen byttes ut, så vi er på utkikk etter ny bil. Da skal vi ha ny stasjonsvogn, med stort bagasjerom. Det beste hadde jo vært om kelaburet hadde passet inn i begge bilene, men vi får se..
 12. Godt du får sjekket det opp hos legen snart! håper de finner ut av det, og at det ordner seg Takk for det de står normalt sett på bord, noen ganger på gulv. Det har vært noen ganger at bordet egentlig er litt for lite, slik at bikkja står krøkkete. Likevel har han vært 35 og det ble ommåling. Hun målte først til 37cm, og jeg ble så sjokkert at jeg bare "HÆ, det kan ikke stemme!", så da målte hun er gang til. Da var han 36,5. Hun så nok ansiktsuttrykket mitt, og da spurte de hva han pleier å bli målt til. Da jeg sa 35cm, stilte hun staven på 35cm og la den på manken, da rørte den ikke bordet engang. Dommeren mente at alle andre hadde feil type målestav, mens hun hadde riktig. Ikke vet jeg Hoi! Det var litt av en forskjell! Hvordan går det an liksom? Ja, det var skikkelig gøy! Ser ut til at vi endelig har funnet noe Skills elsker før gjorde han alt for en tørrforkule, men så kom han i puberteten anbefaler deg absolutt å prøve det
 13. Haha, ja det tror jeg på Aron har omtrent samme pelsen sommer som vinter, skulle gjerne hatt litt bedre pels vinterstid altså! Ja, det kan være store individforskjeller! Jeg vil kosemose stelt bærnerpels Liker ikke at bruddet plager deg men grattis med gode resultater på Glam ----- jeg og Skills var på blodsporkurs forrige helg. Han har gått et par menneskerorset før, men aldri vært borti blod. Han er visst født til å gå spor, herrejesus for en framgang! Siste sporet vi gikk var ca 300m, 3 vinkler, sårleie, blodopphold på 5-10 meter og blodopphold på 15 meter. Herlig tempo og stor interesse for spor nå i helga var jeg på den årlige utstillinga til Norsk harehundklub. Kjempefin kritikk, selv om bikkja (edit: Aron) tydeligvis har vokst 1,5 cm alltid blitt målt til 35, men på lørdag var han blitt 36,5 cm gitt! Endte alikevel opp med excellent, CK, 1BKK, 1BHK, BIR og BIS6
 14. @MonicaT Ja, jeg vet, men takk for tips! Jeg har dessverre arbeidshelg da, og ingen mulighet for å bytte da jeg er opptatt både helga før og etter
 15. Ja, det er nettopp det de er heldigvis er ikke Aron udugelig, så det er da noe positivt med å ikke kunne gå MH også kanskje jeg skal titte litt på bhp da. Takk for tips!