Monikawt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  840
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Monikawt

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 17. Juli

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Drever & stabij

Nylige profilbesøk

1,974 profilvisninger
 1. Hahaha, herregud jeg så bare at innlegget ditt var lagt ut "onsdag.." så trodde det var for noen dager siden bare sorry! Men bra du ble fornøyd med børsta da!
 2. Jeg og ei venninne fikk nettopp våre i posten, testa de ut i går. Tok godt med pels på dreverne mine, og ekstremt godt på huskyene hennes! Hun har to huskyer med forskjellig type pels. Vil tro det fungerer veldig bra på elghundpelsen
 3. @Raksha herregud, så ufattelig trist!
 4. Gratulerer! gleder meg til å se masse bilder framover
 5. @2ne ja, det er mye mulig jeg er nok kanskje litt farga av å ha vokst opp på kysten men utenom siste uka har vi hatt over 20 grader hver dag, og sol. Kan det regnes som dårlig sommer? Du bor vel ikke såå langt fra her tror jeg ----- noen som vet hvor jeg får tak i spesiallaga kløv? Evt kløv til stor hund? Skulle hatt til grand danois hannhund.. seleverkstedet har jeg snakka med, og de tar ikke mot bestillinger nå. Skulle hatt så raskt som mulig.
 6. Værsyk? Det har jo vært ganske fint vær siste tiden synes jeg ikke de siste dagene nå, men så er det jo noen dager siden du skrev det da Den gruppa er ekstrem. Admin kunne fortelle meg at hundenes helse var ikke like viktig som at gruppen gjaldt råfôring.. På universitetet lærte vi at hunder er omnivore, da de kan leve på plantekost. I motsetning til katter som MÅ spise kjøtt og derfor er carnivore.
 7. Takk! da skal jeg sjekke ut det neste gang vi er der. Aldri vært der faktisk, drar alltid på senter nr.2
 8. Litt OT, men hvor i Charlottenberg kjøper du det?
 9. Huff, ikke bra! Skjønner du helst vil holde det unna da ja Tror ikke det skal være noe værre for små hunder, men vet at valper/gamle hunder eller hunder med dårligere immunforsvar o.l. er mer utsatt for å bli skikkelig dårlig..
 10. Aron har hatt kennelhoste to ganger siste 2 årene, men ikke blitt særlig dårlig i det hele tatt. Smitta tispa til svigers, hun ble veldig syk.. mine har vel vært smitta et par ganger til etter det, men uten å få noen symptomer mine er ganske utsatt for smitte, men de er bare Pi-vaksinert. Dyrt å forsikre flat ja :/ jeg betaler under 6000kr i året for mine to til sammen. Da har jeg 30k i vet, livsforsikring (10 og 15k), medisin og rehabilitering, pluss at Aron har bruksverdiforsikring på 10k.
 11. Symptomene kommer gjerne 3-10 dager etter smitte. Noen hunder bærer smitte utenpå få symptomer selv også, kanskje Casper har vært borti en slik?
 12. Den boksen jeg har med blodpulver står det 6 måneder etter åpnet. Jeg skal kun bruke til blodspor, ikke kosttilskudd, så jeg kommer ikke til å bry meg så hardt om den 6 månedern..
 13. Aron er på tredje sesong med bravecto, aldri hatt bivirkninger. Taipa fikk nexgard i fjor, og bravecto i år, ingen bivirkninger. Skills har fått nexgard i år uten bivirkninger. synes det er greit å teste ut nexgard første gang de skal få tabelett, i tilfelle de skal reagere kraftig på virkemidlene.
 14. Skjer hos mine av og til også, når det er lenge siden de har tygget på bein blir vel fort sånn om tannkjøttet ikke har blitt "jobba med" på en stund. Samme som når jeg selv får ny tannbørste som er stiv og hard, da blør jeg også i kjeften.. Spiser Damir bare 12 kg måneden? Aron spiste i perioder 12kg i måneden.. han er 20kg..