Wachita

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,150
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Wachita

 • Rang
  Allons-y Alonso!
 • Bursdag 06/09/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Beergen
 • Hunderase
  Tervueren
 • Mine dyr
  2 katter og 1 Hund

Nylige profilbesøk

3,154 profilvisninger
 1. Jeg har også sett den, og kunne godt levd mye mer minimalistisk enn nå, men jeg bor med en hoarder..
 2. Åh, en av de få maskot hundene jeg kunne tenkt meg!
 3. Khal også var sånn, ganske lenge. Om jeg prøvde å holde han fast for å klippe å bli ferdig trodde han vi hadde brytekamp og syns det var DØDSGØY og gjorde det enda vanskligere, hoppet ned i lekestilling etterpå. Holdt jeg bare foten klynket han og trakk den til seg. Var et mareritt å klippe. Til slutt ble det klikk og godbit her også. Nå aksepterer han det, han hater det enda riktignok, men alltid fått leke etterpå som belønning. Kloklipp er like morsomt når den store hunden er så glad og fonrøyd etter kloklipp at han hopper ned i lekestilling og løper for å hente leken sin
 4. Gutten er 3 mnd om en uke! [emoji50] tiden går så fort! Sjekk han blidfisen her da! [emoji7] Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 5. Jeg tror det blir dritbra Gleder meg veldig! Sjekker opp Broadchurch igjen nå, mtp Chris Chibnal og Jodie Whittaker
 6. Jeg gleder meg! Tror det blir veldig bra
 7. Putt de på andre siden av boken, der den tynne delen av spiralen er. Så snur du spiralen til venstre. Ser du må trykke spiralen inn over, hvis ikke faller flere av.
 8. Det er vel fórprodusenten man har en avtale med som bestemmer hva man får.
 9. Med Fiken får du @Enits og @soelvd med på laget også
 10. Ja, de var kjempefine! Men vi sitter med 14 CK, 12 Excellent, 4 Cert, 7 Res cert og 6 Champion som vi må få brukt opp før jeg vil kjøpe helt nye igjen. Så det blir fra flaggfabrikken denne gang så vi får like sløyfer
 11. Ene hunden i blokken vår måtte operere hjertet sitt før den var fylt 1 år gammel. De fikk beskjed av vet at hvis de ikke opererer så lever den nok ikke så mye lenger en 1 år. De opererte og hunden er nå nærmere 2 år gammel, og virker uten tilsynelatende problemer. HEr var hunden utrolig slapp, orket knapt å leke som valp, orket ikke alltid å rette opp i beina om den sto rart, og måtte legge seg ned om den hadde løpt 3 meter. Litt usikker på hvilken hjertefeil det var, pga språkissues. Men der gikk hvertfall operasjonen bra! Dette er en labrador.
 12. Hehe, her er Hordaland delt i to, med en ferje på 40 min på ene siden Så er NBFK Hordaland som arrangerer utstillingen, men medlemmene er spredt fra Sveio, 3 timer fra Bergen sentrum, til Voss 3 timer fra Bergen sentrum. Så folk må nok reise en del ja. Men vet det kommer en del tilreisende, både fra stavanger og østlandet som jeg vet om til nå. Men har jo fått utrolig mange fine tips her, og det setter jeg så stor pris på! Jeg håper vi klarer å reklamere med at det er utstilling søndagen også.
 13. Btw, vi har en i styret som er veldig flink å ta bilder, og har et portabelt studio. Er dette noe folk kunne tenkt seg å få gjort? Tatt hundebilder i studio? Evt tatt BIR/BIS bilder i studio?
 14. Vi har en del rosetter, dessverre er alle kjøpt på forskjellige steder, så feks er bis 4 valp større en BIS 2 voksen.. Så jeg vil egentlig ikke bruke dem. Heldigvis har vi også mange like rosetter, så er bare BIR, BIM og BIS rosetter vi trenger tror jeg. Vi har fått 3 gavepakker med litt forskjellig oppi fra en dyrebutikk, mannen skal snakke med en annen som sponset oss med masse greier i fjor også. Ellers har vi fått klarsignal fra dalsgård hundemat nå, som sponser oss i år også. Har sendt mail til fish 4 dogs og søkt om sponsor. Vi hadde RC i fjor, så har de i bakhånd hvis vi ikke hører noe mer. Nå har jeg også ordnet en dommer til barn og hund, så får markedsføre det så godt jeg kan! Vi har ikke penger til å arrangere begge deler, desverre.. Men det er et mål vi har, hvis vi klarer å gå i pluss med denne utstillingen! Nå er vår spesial motsatt dag av en stor dobbeltutstilling her i Bergen, så de kan jo melde på begge deler, så håper det trekker litt folk også. Vi har en vandrepokal som vi har hatt i et par år, så den er i boks allerede Jeg og ei i styret tenkte å prøve å lage disse lekene Ingidano viste oppi her! Også har jeg en kompis som kanskje kan male BIS bilder type sånn her. At han maler 4 bilder med de 4 variantene på, og da skrive BIS Tervueren, BIS Groenendael etc. Så håper jeg at det går bra!
 15. Team Controlled Chaos? Eller er det litt langt kanskje?