Gå til innhold
Hundesonen.no

Dufus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Dufus

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

450 profilvisninger
 1. Valpen har hatt normal avføring både i går kveld og i dag. Håper det betyr at det har gått bra!? Trooor kanskje ikke han har spist noe, annet enn det som har havnet i munnen da han gnagde hull på sekken. Så ikke slik ut på sanden som var sølet ut.
 2. Uff, blir nervøs av dette, jeg. Vet. var også inne på brekningsmiddel da jeg snakket med ham på tlf, men slo det egentlig fra seg i og med at vi ikke vet akkurat når han evt spiste det og det er ganske lang reiseveg dit. Han mente sanden mest sannsynlig vil ha kommet for langt i systemet. Valpen er 12 uker.
 3. Takk for svar. Ja, vi kommer til å følge med ham. Er det noe vi kan gi ham for å øke sjansen for at det passerer greit hvis han har spist litt, eller er det ikke annet å gjøre enn å følge godt med og håpe det går bra?
 4. Hei! Valpen har brutt seg inn og fått tak i sekken med kattesand. Har sjekket typen vi har og det står at den er ufarlig for dyr og mennesker. Det er imidlertid sånn sand som klumper seg. Vet ikke om han har spist noen mengder av betydning, men vi kontaktet veterinærvakt. Han hadde ikke vært borti det før, men anbefalte oss å gi små doser med mat med olje for å smøre tarmene. Noen som har vært borti det samme og vet om det er stor fare for forstoppelse?
 5. Valp i bil på vinter

  Takk for svar dere! Er en labrador det er snakk om. Begynner å bli mildere her, men noen minusgrader er det. Kommer til å ha ham på kontoret sammen med meg så ofte det går, og de fleste dager er jeg ute og kjører litt slik at bilen blir varmet opp igjen. Er det dager det absolutt ikke går å ha ham med inn og det er for kaldt til å ligge i bilen får han heller være med foreldrene mine.
 6. Valp i bil på vinter

  Det er mye snakk om hund i bil på varme dager, men ved hvor mange grader sånn ca mener dere grensen går for å la en valp ligge i bilen med tanke på kulde? Tenker at valpen vår skal få være med meg på jobb før den er klar til å være hjemme alene. Enkelte dager vil den kunne være innendørs sammen med meg mens jeg er på jobb, mens andre dager må den være i bilen. Når den er i bilen vil jeg ha mulighet til å lufte den hver time hvis det er behov for det, og den kommer til å ligge på saueskinn i bilburet.
 7. Klikker eller ikke klikker?

  Ja, liker prinsippene til klikkertrenimg veldig godt, så kommer nok til å følge de prinsippene denne gangen også. Kanskje jeg skal gjøre slik som dere, betinge både klikker og et ord/lyd, og bruke klikker kun ved innlæring av nye ting. Må innrømme at jeg ikke helt har tenkt på den muligheten. Er nok litt preget av at vi alltid hadde med klikker når vi var ute med den forrige hunden, da vi trengte den i mange passeringssituasjoner.
 8. Hva bruker dere for å signalisere at hunden har gjort riktig/som ønsket? På forrige hund brukte vi klikker. Likte egentlig den treningsformen godt, og det at man får gitt et veldig presist signal til hubden med lite variabler. Ulempen syntes jeg var at jeg alltid måtte huske å ta med klikkeren (distre) og at jeg ikke får ha hendene fri til andre ting. "Bra!" synes jeg fort kan bli litt upresist, og at det blir stor variasjon i det i form av at det er fort gjort å bli ivrig og dermed slenge på flere ord for å rose, fort gjort å si det ubevisst, etc. Er ikke sikkert det er et reelt problem, men vi er jo en hel familie som omgås hunden, inkludert barn, og jeg hører allerede at "bra" blir brukt i "tide og utide" (har ikke betinget "bra", så per i dag betyr det jo ikke noe for hunden). Vurderer å betinge en lyd, som f.eks smatte med tunga eller noe. Noen som har gått for den varianten, eller som har gjort noe annet lurt?
 9. Hjelp til navnevalg

  Takk for tilbakemeldinger og tips alle sammen samboer synes Nansen er greit, men han falt ikke helt for det. Pan liker han bedre, så det får stå på navnelisten
 10. Hjelp til å navngi Golden tispe

  Hva med å ta navnet til en planets måne? Luna er vel mye brukt, men du har jo f.eks Thebe, Leda, Elara og Dia fra Jupiter, Rhea og Skathi fra Saturn.
 11. Hjelp til navnevalg

  Hahaha
 12. Hjelp til navnevalg

  Haha
 13. Hjelp til navnevalg

  Det er Al Bundy samboer var "inspirert" av da han foreslo navnet hvis de fleste tenker Al og ikke Ted når de hører Bundy kan jeg gå med på det
 14. Hjelp til navnevalg

  Hei! Sikkert tusen tråder om det samme her inne, men håper noen vil komme med forslag likevel. Vi får hjem en sort labrador, hannhund, om ikke så lenge, og vi klarer ikke å lande navnediskusjonen helt.. vil helst styre unna tradisjonelle hundenavn som er mye brukt. Samboer liker Bundy, men jeg er ikke overbevist..redd for at folk tenker på Ted Bundy :-o Vi er en familie som er glad i friluftsliv, og vi kommer til å prøve hunden på jakt. Har vært inne på navn som f.eks Pan og Nansen, men har som sagt ikke blitt enige. Forslag tas imot med takk!
 15. Allround familiehund

  Ja, vi liker også vesenet på disse hundene veldig godt. At hunden ikke nødvendigvis er übersosial går helt fint for oss, så lenge den aksepterer og klarer å slappe av selv om vi har huset fullt av folk.
×