Gå til innhold
Hundesonen.no

Dufus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  45
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Dufus

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

573 profilvisninger
 1. Trekkbelte

  Så smart, da står jeg jo straks friere i valg av trekkbelte også! Har du et belte du kan anbefale?
 2. Trekkbelte

  Oi, det hørtes litt ekkelt ut ja, det har jeg aldri opplevd. Har derimot opplevd å ha bruk for panikkutløseren for å få frigjort meg og hunden fra hverandre kjapt, og ser for meg at det er litt vanskeligere når du har stram line og er i en hektisk situasjon, men det er kanskje ikke noe problem å få kobbelet av kroken?
 3. Trekkbelte

  Usikker på hvordan det fungerer her inne, om man helst skal opprette en ny tråd fremfor å stille nye spørsmål i en allerede eksisterende tråd som omhandler samme tema som du lurer på..? Tar sjansen på å spørre her Er på utkikk etter trekkbelte som er fint å bruke til løping og ski, er ikke så nøye om det er strikk i det eller ikke. Har hatt baggen, men syntes det beveget mye på seg under løping og skigåing. Mulig beinstropper hadde løst det problemet? Vil helst ha et belte med hurtigutløser, er det bare baggen som har det? Er det grunner til å velge krok for feste av kobbelet fremfor hurtigutløser?
 4. Fly med valp

  Så lenge vesken er myk/føyelig slik at den går under setet vil jeg tro at målene ikke spiller så stor rolle. Gikk bra da vi hentet hjem valpen og fløy med SAS i alle fall. Ellers vil jeg anbefale å ha med tissekladder (i flertall) for å ha i bunnen på reisevesken, i tilfelle valpen blir dårlig/tisser/bæsjer inni der. Vi hadde valpen mest i reisevesken etter å ha gått gjennom sikkerhetskontrollen, det var egentlig mest for å skjerme den mot alle folkene som uten å spørre kom bort for å klappe og nafse. Vi drøyet så lenge som mulig med å gå gjennom sikkerhetskontrollen slik at vi kunne være utendørs, og etter det slo den seg til ro og sov i vesken. Lykke til!
 5. Hvorfor skal hunder på død og liv riste seg heeeelt i nærheten av folk når de har badet/dusjet? Jeg sverger på at valpetrollet gikk inn for å sprute mest mulig på meg da vi var på fjelltur i dag - duppet seg ned i tjernet, kom opp og oppsøkte meg før han ristet seg, duppet så vidt uti tjernet igjen for så å komme tilbake til meg og riste seg, osv. Han gjentok det nok ganger til at jeg var rimelig dynka til slutt
 6. Blodspor - markere sårleie

  Takk for tips! Skal forsøke å legge igjen litt hår neste gang!
 7. Kattetråden!

  Hva vil dere anbefale å prøve hvis vi skal bytte tørrfor til kattene? De får RC sterilised nå, men synes de har mye avføring og er litt matte i pelsen, så kunne tenkt meg å prøve noe annet...
 8. Blodspor - markere sårleie

  Jaktlabrador
 9. Blodspor - markere sårleie

  Prøver i Finland blir nok ikke aktuelt, med mindre jeg blir fullstendig bitt av basillen. Målet er å bli godkjent til ettersøk, og kanskje delta på noen flere prøver hvis det gir mersmak.
 10. Blodspor - markere sårleie

  Takk for svar! Da får jeg se om jeg terper noe mer på det eller om jeg lar det være. Må uansett lære meg og lese ham bedre før vi kan stille på prøve, så kan jo være jeg plukker opp det ekstra lille sniffet lettere når vi har gått flere spor! Instruktøren på kurset var også inne på dette med at noen dommere foretrekker at hunden markerer sårleie..
 11. Holdbarhet på blod

  Supert, da vet jeg det til neste gang 😊👍
 12. Blodspor - markere sårleie

  Blir mange blodsporspørsmål på meg om dagen, dukker stadig opp nye ting jeg lurer på etter hvert som vi holder på 😛 Dagens spørsmål er hvorvidt det er viktig å få hunden til å markere sårleie, og hvordan jeg evt kan motivere ham til å markere sårleiene? Da vi var på blodsporkurs sa instruktøren at det var godt å ha en hund som markerer sårleie, for da får du bekreftelse underveis i prøven på at hunden er på sporet. Kaiser eir imidlertid så ivrig på å komme seg videre at han ikke markerer sårleie noe særlig. Han tar kanskje et lite ekstra sniff før han går videre, men eneste grunnen til at jeg legger merke til det tror jeg er at jeg har lagt sporene selv og dermed vet hvor sårleiene er..
 13. Blodspor - markere sårleie

  Blir mange blodsporspørsmål på meg om dagen, dukker stadig opp nye ting jeg lurer på etter hvert som vi holder på 😛 Dagens spørsmål er hvorvidt det er viktig å få hunden til å markere sårleie, og hvordan jeg evt kan motivere ham til å markere sårleiene? Da vi var på blodsporkurs sa instruktøren at det var godt å ha en hund som markerer sårleie, for da får du bekreftelse underveis i prøven på at hunden er på sporet. Kaiser er imidlertid så ivrig på å komme seg videre at han ikke markerer sårleie noe særlig. Han tar kanskje et lite ekstra sniff før han går videre, men eneste grunnen til at jeg legger merke til det tror jeg er at jeg har lagt sporene selv og dermed vet hvor sårleiene er..
 14. Holdbarhet på blod

  Takker for svar, da satser jeg på morgendagen 😄👍
 15. Holdbarhet på blod

  Det er tilsatt noe som gjør at det ikke koagulerer, så det er mer et spørsmål hvor lenge det kan ligge før det blir dårlig. Tidsnok å legge sporene i morgen, f.eks? For det er vel dårlig deal å fryse det igjen nå som det først har tinet?
×