Gå til innhold
Hundesonen.no

Dufus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Dufus

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

508 profilvisninger
 1. Tråden for retrieverjakt

  Takk for gode tips! 😄 dere skal se det hagler inn spørsmål når jeg har kommet litt i gang 🙈
 2. Tråden for retrieverjakt

  Takk for tips, boka klikkes hjem i dette øyeblikk 😄👍
 3. Tråden for retrieverjakt

  Hei! Har dere noen tips til hvor en fullstendig newbie bør starte hvis hun har lyst til å trene retrieverjakt med valpetrollet sitt?
 4. Hva slags bånd er det, de to oransje? Er også interessert i de to dralekene med pels, kan jeg evt kjøpe bare de hvis de båndene ikke er aktuelle for meg?
 5. Har vært i kontakt med Oslo dyrebutikk, da det sto at de førte Huken på hjemmesiden deres. De skriver at Huken har gått ut av produksjon, men at de hadde noen seler igjen. De skulle sjekke str og gi meg en tilbakemelding. Vil du jeg skal gi beskjed når jeg vet hvilke str de har?
 6. Will do Tok heldigvis vare på en Huken etter huskyen som jeg håper valpetrollet vil vokse inn i etter hvert.
 7. Takk for svar! Skal sjekke dem ut
 8. Hei! Er Huken produkter fremdeles i drift? Brukte seler fra Huken da vi hadde husky og var veldig fornøyd med dem, men finner ikke noe info om hvor man kan få kjøpt det nå..? Har dere tips til gode alternativer jeg kan sjekke ut? Er sporsele/allroundsele som er aktuelt nå i første omgang. På forhånd takk for svar!
 9. Valpen har hatt normal avføring både i går kveld og i dag. Håper det betyr at det har gått bra!? Trooor kanskje ikke han har spist noe, annet enn det som har havnet i munnen da han gnagde hull på sekken. Så ikke slik ut på sanden som var sølet ut.
 10. Uff, blir nervøs av dette, jeg. Vet. var også inne på brekningsmiddel da jeg snakket med ham på tlf, men slo det egentlig fra seg i og med at vi ikke vet akkurat når han evt spiste det og det er ganske lang reiseveg dit. Han mente sanden mest sannsynlig vil ha kommet for langt i systemet. Valpen er 12 uker.
 11. Takk for svar. Ja, vi kommer til å følge med ham. Er det noe vi kan gi ham for å øke sjansen for at det passerer greit hvis han har spist litt, eller er det ikke annet å gjøre enn å følge godt med og håpe det går bra?
 12. Hei! Valpen har brutt seg inn og fått tak i sekken med kattesand. Har sjekket typen vi har og det står at den er ufarlig for dyr og mennesker. Det er imidlertid sånn sand som klumper seg. Vet ikke om han har spist noen mengder av betydning, men vi kontaktet veterinærvakt. Han hadde ikke vært borti det før, men anbefalte oss å gi små doser med mat med olje for å smøre tarmene. Noen som har vært borti det samme og vet om det er stor fare for forstoppelse?
 13. Valp i bil på vinter

  Takk for svar dere! Er en labrador det er snakk om. Begynner å bli mildere her, men noen minusgrader er det. Kommer til å ha ham på kontoret sammen med meg så ofte det går, og de fleste dager er jeg ute og kjører litt slik at bilen blir varmet opp igjen. Er det dager det absolutt ikke går å ha ham med inn og det er for kaldt til å ligge i bilen får han heller være med foreldrene mine.
 14. Valp i bil på vinter

  Det er mye snakk om hund i bil på varme dager, men ved hvor mange grader sånn ca mener dere grensen går for å la en valp ligge i bilen med tanke på kulde? Tenker at valpen vår skal få være med meg på jobb før den er klar til å være hjemme alene. Enkelte dager vil den kunne være innendørs sammen med meg mens jeg er på jobb, mens andre dager må den være i bilen. Når den er i bilen vil jeg ha mulighet til å lufte den hver time hvis det er behov for det, og den kommer til å ligge på saueskinn i bilburet.
×