Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/15/21 in all areas

 1. 8 points
  Krysser fingrer for at du får jobben! JEG HAR KJØPT LEILIGHET!!! WOOOO! Selger ga seg endelig på pris!!! Forstår at det er noe dritt når du har kjøpt på topp og selger når markedet er dårlig, men for meg var det bra! Flere enheter som var like i størrelse i samme bygg som har gått for 2,3 og ned til 2.150.000,- Da er det ikke så ille og selge for 2,3 tenker jeg. Selvom selger selv kjøpte den for 2.790.000,- (antageligvis i 2012? ferdigstilt i 2014) 2,3 var absolutt max jeg kunne gi forøvrig. Ikke fordi jeg er gnien jeg ikke bydde mer. Priantydning var 2.390.000,- Bydde første gang i desember, jeg var på visning nummer 2 eller 3 tror jeg. De som hadde kikket på den før valgte å kjøpe de som var til salgs i 2 og 3 etasje istedenfor. Og de som var på privatvisning nå i januar bydde ikke så da valgte hun å selge til meg. Virkelig ikke værst med 2 soverom og PR: 63 m², BA: 68 m² her i området til den prisen!! Signerte skjøtet i går og overtar den 29.jan. Blir deilig å få flyttet inn før jeg henter Limit i februar! Så får pus finne roen litt og bli bedre vant til å bo med hund igjen også. (Ei venninne skal leie gjesterommet mitt frem til sommeren, så hun og whippeten flytter inn samtidig som meg) Har ikke egen hage da, men er i 1 etasje og jeg har en bitteliten platting og gressområde utenfor der, kommer til å søke om å få sette opp hekk/gjerde. Worst case så får jeg midlertidig bruke kompostgjerder og utvide utpå gresset fra plattingen når jeg aktivt lufter løs valp der. Går tursti rett forbi 10 meter ifra, og stoler ikke på at jeg har 100% innkalling med gang akkurat. Bor midt i smørøyet for turer da! "Hundeskogen" ligger 15min rusling ifra, det samme er et vann med tursti rundt hele, og 2 skoger med oppgrusede stier i ca samme gåavstand! Bruker jeg en liten halvtime ekstra så kan jeg rusle bort til et 3 skogsområde! Rimelig sikker på at jeg kan gå til den ene hundeklubben også om jeg ønsker det når Limit er eldre, må bare utforske litt alternative stier eventuelt så det ikke blir så mye langs trafikkert vei. Åh jeg gleder meg enormt!
 2. 4 points
  Haha ja ikke sant! xD Pus er bare herlig! Nå er det offisielt da, selvom vi har sett at det går i den retning tidligere så tok Lill et valg nå. Og tric tispen blir min!
 3. 4 points
  Fantastisk dag i dag - startet med å søke på jobb som jeg så gjerne vil ha, så ut på herlig tur på fjellski i sol og etterhvert solnedgang, og vel nede igjen fikk jeg vite at hallen åpner igjen for egentrening, så i morgen skal vi trene agility 🤩Så nå koser jeg meg med et glass bobler for å feire livet 😂🥂
 4. 2 points
  Da er det bra jeg ikke hørte fra forhandleren da. Min kollegas mann har sagt ja til at hjelpe med at finne en bil... det er veldig deiligt. Han har litt mer peiling enn meg.. Jeg har aldri stått fast, men jeg har måtte droppe at komme meg hjem noen vinterdager - og det går ikke lengere, når jeg har Tuija. Men som skrevet, så kan det vurderes.
 5. 2 points
  Haha, jeg tenkte lenge "hvem er den sobel stakkaren som ikke får være med?" - Katten...
 6. 1 point
  Krysser fingrene for at det ikke er altfor mange år til 😅 Jeg er en utålmodig sjel og tiden går så saaaakte når man venter... Du må legge ut masse valpebilder da 😊 Har du noen planer med henne?
 7. 1 point
  Regner med den Maxien hadde flere seter enn 2? Altså ikke registrert som varebil? Det forklarer noe av prisen i så fall siden varebiler (med kun 2 evt 3 seter foran) har lavere avgifter til å begynne med og derfor kan gjøres meget gode kjøp på. Også fordi det går enormt mange av disse gjennom ymse firma (håndtverkere, budfirma osv) årlig. Hadde jeg hatt ubegrenset med penger (eller i alle fall en god del mer enn jeg har ) så hadde jeg sikkert kjøpt 4wd jeg også altså, men er man på budsjett så måtte jeg ansett det som ekstremt viktig før jeg evt prioriterte det. Hvilket erfaringen tilsier at jeg ikke burde gjøre. Skal ikke male for mye på akkurat dette med 4wd, det er bare det at jeg aldri har skjønt hvorfor det har blitt så viktig for så mange, men det er forskning som viser at det faktisk er større ulykkesrisiko med 4wd enn 2wd. Feks her https://www.tv2.no/a/9108490/ Grunnen er at folk flest har en fullstendig urealistisk forståelse av hva 4wd gir. Den vanligste misforståelsen er at det er «tryggere» når det er glatt ... det er det ikke. Så da blir spørsmålet, tror du du ville/burde kjørt hjem de gangene du lot være dersom du hadde hadd 4wd? Svaret kan jo være ja, men da må det jo veies opp mot risikoen ved å kjøpe en eldre bil, som har gått langt, med mindre annet sikkerhetsutstyr og som står i mye større fare for å stoppe av andre grunner. Min klare konklusjon er at i den prisklassen du opererer så kommer du alt i alt mye bedre ut av det ved å ikke tenke 4wd - evt bare ta det som en bonus om det dukker opp et godt tilbud. Uansett - hør med mannen til kollegaen din du og igjen - lykke til
 8. 1 point
  Så nydelig! Håper på å få valp fra Lill en gang i fremtiden 😊
 9. 1 point
  Jeg synes det er mye å gi 90 000,- for en ni år gammel bil som har gått 160 000 km. Den kan nok isolert sett være verdt det, men det er jo en bil med stor risiko for store ekstrautgifter relativt raskt. Gjorde et raskt søk på finn og ser mange varebiler som har gått under 50 000 km og er under 5 år (altså med rest av nybilgaranti) til under 120 000,- (før pruting). Også i lang utgave. Dårligere med 4wd, men mulig det var et par. Skjønner det med vestlandsveier og å bo på landet - bor selv 6 mil på elendig fylkesvei - inkludert en liten fjellovergang - utenfor Tromsø, bakkenes by. Men hvor mange ganger har du stått fast med den forrige bilen din egentlig? Og hvor du hadde blitt berget med 4wd? Jeg har personlig ikke hatt en eneste situasjon på 10 år med 20-30 000 km kjøring i året. Det har vært et par ganger med dårlig brøyting og pågående stort snøfall da jeg har sittet litt med hjertet i halsen og ønsket 4wd, men det har jo gått bra. Og et par dager hvor jeg bare har tittet ut og tenkt «nei, ikke snakk om, ikke noe kjøring i dag», men tror konklusjonen ville vært den samme med 4wd. Sikten er jo like dårlig og speilholke er speilholke for 4wd også, man havner like fort i grøfta.
 10. 1 point
  Takk for fingerkryssing! Og gratulerer med leilighet, det blir digg Høres jo helt perfekt ut!
 11. 1 point
  Gratulerer så utrolig mye! 🥳 Men for er prisfall, da. Skjønner at det er kjedelig. Er det i Rogalandsområdet?
 12. 1 point
 13. 1 point
  Åh hjelpes, så søtt😍
 14. 1 point
  Vet ikke om dette funker, men Lill la ut video av gjengen i kveld på kennel siden! https://fb.watch/30EwAi4GHG/
 15. 1 point
  Ja, veldig kjedeligt at finne ny bil, men blir helt sikkert bra når den først er funnet... Håper på at finne en skikkelig god eventyr/hunde bil... Den har gått 160000km og er fra 2012. Vet ikke med service, men absolutt noe jeg må sjekke ut. Skrev til forhandleren i dag tidligt om jeg kunne få prøvekjører, men har ikke hørt fra de ennå. Jeg trenger ikke mer enn 2 seter. Er bare meg og Tuija i familien min. Så er vigtigere med plass til utstyr, hund og overnatningsplass på lang ture. Tror det må bli en lang utgave, selvom jeg ikke er så lang, så komfort litt vigtig, når jeg skal ligge der indimellom. Jeg klare meg uten firehjulstrekk nå, men bor ganske langt ute i midten av ingenting og med bratte vestlandsveier i vinterføre, vil det ha vore utrolig godt med firehjulstrekk... Men om ikke det kan finnes indenfor overkommelig kjøre avstand, må jeg jo tenke over det igjen.
 16. 1 point
  Når veldig mange snakker om "menneskemat" som de gir hunder så er det snakk om brødmat og middagsrester. Med mye fett, varmebehandlet bein, salt og til og med en del løk. Det var det mange, mange hunder som fikk da jeg var liten. Og uendelig mange døde nok av udiagnostisert pankreatitt. Rene råvarer som er tilpasset hunder er det selvfølge ingenting i veien med å gi hunden. Det tror jeg veldig få vil hevde
 17. 1 point
  I helgen var det en annonse med JRT-valper tilsalgs for 79.000 pr stk. "Blandingsvalper selges dyrt, så derfor legger vi oss høyere" 😄 Forsvant fort den også.
 18. 1 point
  Jeg skrev ikke ned noen mål her for 2020, men målet med Eine var å nyte den siste tiden og det har jeg fått gjort til gangs! Mye lengre enn veterinæren og jeg selv trodde. Fikk vite at kreften hadde spredt seg i januar og ingen trodde vel egentlig jeg skulle greie seg over påske. Men nå er det desember og vi har fått gjort mye fint sammen! Kvalitetstid og gjør det vi begge liker. Blant annet padlet vi en god del SUP i sommer og det var så fint! Målet for neste år er å fortsette og ta vare på tiden med Eine også håper jeg at jeg får en til hund.
 19. 0 points
  Dessverre døde min hund for en mnd. siden.. Så målet mitt for 2021 er å spare masse penger å gå ned i vekt, bli mer aktiv på egenhånd.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×