Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/29/20 in all areas

 1. 1 point
  Her er vi sliitne i kveld! Hatt en utrolig morsom dag på hinderinnlæringskurs, herregud for en kul hund jeg har! 😁I kveld skal det slappes av med god mat og godteri foran tven, og lades opp til ny kursdag i morgen.
 2. 1 point
  Hvorfor ikke en retriever? De klaffer på alt du nevner, unntatt røyting og størrelse. Men utenom det, så er det jo full klaff! Vil du ha vennlig og lærevillig, så er retriever et godt valg. Jeg har en Labrador på 8 år, og nå også en valp på 4 mnd. Jeg har også tidligere anbefalt min rase til andre, men ikke til folk de ikke passer for. Hos deg tror jeg en retriever hadde passet veldig godt inn! Jeg har også en Cane Corso på 12 år, og har hatt to schæfere tidligere. Så jeg har gått fra vakt/vokt til en mer omgjengelig rase. Jeg ville ikke ha spisshundraser pga at de bjeffer mye, og ikke er så lettlærte. Golden og Labrador er lettlærte, de har lite/ingen aggresjon (hverken mot folk eller andre hunder), de er ikke territorielle, de kan være med på alle turer uten at pels blir et problem (Labrador), de holder seg i nærheten når de er løse på tur. de kan fint være med på overnatting ute. De stortrives med vinter, og tåler kulde. Om sommeren elsker de å svømme, og være med på turer som eller i året. De er så allsidige, det er det beste med retrieverne. Men de krever jo aktivitet fra eier. De må ha trening, tur og hjernetrim. Tidligere så syntes jeg at retrievere var kjedelige, særlig Labradorer. Det har jeg fått et annet syn på. De er morsomme, jeg ler hver dag av hva de gjør, og jeg blir sjarmert hver eneste dag av de. De har masse humor og personlighet. Det var derfor vi fikk en ny Labrador nå. Når vi skulle ha valp nå, så kunne vi ikke se for oss en rase som vi ville være mer fornøyd med enn denne. Så da ble det en ny labbevalp. Jeg hadde tenkt på flere mindre raser, men endte opp med at Labradoren fortsatt var den som passer oss best. Selv om han blir stor og vil røyte mye, så vil jeg heller ha det enn en annen rase som jeg kanskje ikke blir like fornøyd med. Vi valgte først Labrador fordi den rasen passet best inn i vårt liv, og sammen med den hunden vi hadde fra før. Det var ikke sånn at vi VILLE ha labrador (for det var egentlig NEI), men det var den som passet best i forhold til hva vi ønsket av hunden når det gjaldt instinkter, og personlighet, samt lite pelsstell, og kunne gå lange turer. Og allsidighet, og lite problematikk i forhold til andre hunder, folk, og lite territorial. Så nå har jeg to Labradorer, og kan vanskelig se for meg en annen rase som passer bedre. Jeg liker at de er lettlærte, og jeg liker at de ikke stresser, og at de ikke bjeffer. Jeg liker at de er rolige inne, og aktive ute, og jeg liker at de er så allsidige som de er. Og at det er helt greit å ta de med på alt uten å måtte tenke på hva som kan skje hvis hunden ser ditt og datt. Det må jeg tenke på med min Cane Corso på 12 år.
 3. 1 point
  Fikk en telefon i dag, en som hadde hørt at jeg var arbeidsledig og spurte om jeg kunne komme dit på en samtale på mandag. Snakk om et vikariat innen det jeg har jobbet med de siste årene. Spent..
 4. 1 point
  Målene for 2020 ble oppfylt med god margin (minus rypejakt - det meste var jo stengt der hvor jeg var i høst). Ble klare nok til å debutere i konkurranse og med 1. og 4. plass og opprykk til AK i Working Test og 2x 2.-premier i B-prøver, så ble det over all forventning. Mål for 2021 er bestått AK i WT og 1. premiering (som gir opprykk til AK) i B-prøver. Sistnevnte kan gå veldig greit - eller bli veldig vanskelig - det er «bare» jaktfoten det går på, så trener nå med tanke på AK i B-prøver og har som håp - om ikke mål - å også få startet i AK i løpet av 2021. Hadde jeg kunne reist land og strand rundt og deltatt på det som var av konkurranser, så hadde disse målene vært for lave, men sannsynligvis snakker vi bare to forsøk for hver av grenene for min del og da kan det skje mye rart. Ellers vurderer jeg sommerkurs i retrieverjakt i Hemsedal og har fremdeles som hovedmål at alt bare skal være gøy.
 5. 1 point
  Her er noen bilder fra de siste ukene😊
 6. 1 point
  Takk, høres ut som ungene mine 🤣 og katta.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×